Meizu Pro 5: Ξεπερνά το Galaxy S7 στο GeekBench

Το Meizu Pro 5, είναι το τελευταίο high-end smartphone της εταιρείας, αναμένεται να αποκαλυφθεί στις 25 Σεπτεμβρίου και ανήκει στο νέο “Pro” brand που ανακοίνωσε. Έχει κωδική ονομασία Meizu NIUX και θα κυκλοφορήσει σε δύο εκδόσεις. Η μία θα έχει επεξεργαστή MediaTek MT6797 με δεκαπύρηνη CPU και η άλλη μια με Exynos 7420.

Η έκδοση με Exynos 7420 είναι αυτή που πέρασε πρόσφατα από το GeekBench και έχει ενδιαφέρον να παρατηρήσουμε ότι ο 7420 βρίσκεται και στo Samsung Galaxy Note 5, αλλά το Meizu Pro 5 σκόραρε καλύτερα από το phablet της Samsung στο GeekBench test. Το επερχόμενο μοντέλο της Meizu σκόραρε σε single-core 1550 πόντους και σε multi-core 5593 πόντους σε σύγκριση με το Note 5 που είχε δώσει 1490 και 4950 πόντους, αντίστοιχα.

Eπιπλέον, το «project Lucky-LTE» που λέγεται ότι είναι το Samsung Galaxy s7 εμφανίστηκε στο Geekbench πρόσφατα με Exynos 8890 και χρονισμένους τους πυρήνες στο 1.38GHz, έδωσε σκορ 1415 σε single core και 4932 σε multi core. Χωρίς LTE, το «Project Lucky» καταγράφει υψηλότερο σκορ αλλά με τους πυρήνες χρονισμένους στο 1.5GHz και συγκεκριμένα 1532 σε single core και 5434 σε multi core. Βλέπουμε ότι είναι κάτω από τους αντίστοιχους αριθμούς του Meizu Pro 5.

Το Meizu Pro 5 έχει κάνει την εμφάνισή του και στο GFXBench και έτσι γνωρίζουμε μερικά από τα χαρακτηρηστικά του κινητού. Η συγκεκριμένη συσκευή θα έχει οθόνη 5.8 ιντσών ανάλυσης 1080×1920 pixels, επεξεργαστή Exynos 7420, με οκταπύρηνη CPU 2.1 GHz, Mali-T760 MP8 GPU. Επιπλέον μιλάμε για μνήμη RAM 4GB, ενσωματωμένη μνήμη 64GΒ, κάμερα 20 Megapixel, δεύτερη κάμερα 5 Megapixel και Android 5.1.1 εγκατεστημένο.

Μέχρι τις επίσημες ανακοινώσεις εμείς όπως πάντα κρατάμε επιφυλάξεις για το τι ισχύει και τι όχι.

Meizu Pro 5: Ξεπερνά το Galaxy S7 στο GeekBench, Meizu Pro 5: Ξεπερνά το Galaxy S7 στο GeekBench

Meizu Pro 5: Ξεπερνά το Galaxy S7 στο GeekBench, Meizu Pro 5: Ξεπερνά το Galaxy S7 στο GeekBench

Πηγή: 1, 2

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Agnostos13

διορθωση στον τιτλο: Note 5, οχι Galaxy S7

VasilisA3

Όχι καλά το λέει ο τίτλος, αναφέρεται σε ένα Benchmark που εμφανίστηκε με κάποια έκδοση του S7. Το μόνο σίγουρο είναι ότι όταν με το καλό βγει το S7 δεν θα υπάρχει πιο γρήγορο.

Goap123

Πάντως το εκτιμώ ότι η meizu είναι η μόνη εταιρεία που δεν έχει προεγκατεστιμενες της εφαρμογές της Google χωρίς την θέλησή σου.

cocous

Λογικο ειναι. Το ενα εχει 1920×1080 αναλυση και το αλλο 1440 x 2560.

0legri0

Αγώνα δρόμου οι αριθμολάγνοι ΟΕΜ.

NtinosMD

Ακομα δεν τον ειδαμε, γιαννη τον φωναξαμε….

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Meizu

Polestar Phone: Τeaser βίντεο αποκαλύπτει το σχέδιο

Τον Σεπτέμβριο, η Polestar ανακοίνωσε τα σχέδιά της να λανσάρει ένα smartphone κατασκευασμένο από τη Meizu.

Software Business Meizu

Η Meizu πουλάει αυτοκίνητα στους εκθεσιακούς χώρους τηλεφώνων της

Έναν ιδιαίτερο τρόπο για να προωθήσει την πώληση αυτοκινήτων επέλεξε η Meizu, καθώς τα τοποθετεί στους εκθεσιακούς της χώρους.

Business Meizu

H αυτοκινητοβιομηχανία Geely θέλει να εξαγοράσει την Meizu

Η Geely, η οποία έχει στην κατοχή της αυτοκινητοβιομηχανίες όπως οι Volvo, Lotus και Polestar, θέλει να εξαγοράσει την Meizu.

Smartphones Huawei Meizu Harmony OS

H Meizu θα χρησιμοποιήσει λύσεις Huawei εάν χάσει τις άδειες της Google

Το οικοσύστημα Huawei Mobile Service (HMS) θα χρησιμοποιήσει η Meizu, εάν αναγκαστεί να παύσει τη χρήση των υπηρεσιών Google.