Τα Meizu smartphones έρχονται στην Ελλάδα

Σύμφωνα με πληροφορίες τα smartphones της Meizu έρχονται επίσημα στην Ελλάδα με πρώτο μοντέλο το Meizu MX3 και τις επίσημες ανακοινώσεις για την χώρα μας να πραγματοποιούνται μέσα στο Σεπτέμβριο. Το MX3 έχει οθόνη 5.1 ιντσών 1800×1080 pixels (αναλογία 15:9), οκταπύρηνο επξεργαστή Exynos 5 Octa 5410 και 2GB μνήμη RAM.

Μέσα στο Σεπτέμβριο ή λίγο αργότερα αναμένουμε στη χώρα μας επίσημα και τα smartphones της Lenovo όπως και πάλι πρώτο το Techblog σας είχε ενημερώσει αποκλειστικά. Με την Huawei να έχει δυναμώσει για τα καλά και τους επίσης Κινέζους Meizu και Lenovo, η νέα χρονιά αναμένεται καυτή!

Μέχρι και αυτή τη στιγμή δεν γνωρίζουμε ποιο μοντέλο θα είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα (16GB, 32GB, 64GB ή 128GB) και ποια θα είναι η τιμή του.

Το MX3 ανακοινώθηκε επίσημα πέρισυ τον Σεπτέμβριο ενώ τις επόμενες ημέρες αναμένεται η ανακοίνωση του νέου Meizu MX4. Δεν θα πρέπει όμως να γκρινιάζουμε, η έλευση των Meizu στην Ελλάδα με το MX3 είναι μια πολύ καλή αρχή. Θα σας κρατάμε ενήμερους με όλες τις εξελίξεις.

Meizu MX3
Λειτουργικό σύστημα: Flyme 3.0 (Android 4.2 Jelly Bean-based)
Επεξεργαστής: Samsung Exynos 5410 οκταπύρηνος
GPU: PowerVR SGX544 MP3
Μνήμη RAM: 2GB
3G/ HSPA
Οθόνη: 5.1 ίντσες, LCD, 1800×1080 pixels, 415 ppi
Κάμερα: 8 Megapixel, LED flash, Full HD video 1920×1080 pixels
Δεύτερη κάμερα: 2 Megapixel
Ενσωματωμένη μνήμη: 16GB/ 32GB/ 64GB/ 128GB (TD version)
Κάρτα μνήμης: Όχι
Wi-Fi, Miracast, GPS/ Glonass, Bluetooth 4.0, micro USB, NFC (όχι το 16GB)
Μπαταρία: 2400 mAh
Διαστάσεις: 139×71.9×9.1 χλστ.
Βάρος: 143 γρ.

Meizu MX3 Ελλάδα, Τα Meizu smartphones έρχονται στην Ελλάδα

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

13 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Aroulis235

Το aspect όμως είναι λίγο περίεργο. 5:3? Τι χρησιμότητα έχει αυτό? Κάντο ή 16:9 ή 16:10. Αλλά όχι 4:3. ΠΟΤΕ 4:3. Και σας το λέω γιατί είχα LG Vu.

Mestos

Όντως ισχύει, ότι η αναλογία είναι 15:9, αυτό όμως πέραν του ιδιαίτερου που περιέχει βοηθά και στην μη αύξηση του μήκους του τηλεφώνου. Εν πάση περιπτώσει όμως, όντας κάτοχος αυτού του κινητού έχω να πω μόνο τα καλύτερα και περιμένω την παρουσίαση του MX4 στις 2 του Σεπτέμβρη για να το αντικαταστησω. Παρόλα αυτά, νομίζω ότι στην Ελλάδα η τιμολόγηση εξαιτίας της φορολόγησης θα είναι ολίγον τι παράλογη, έτσι νομίζω ότι δεν αξίζει κάνεις να προβεί σε αγορά από εδώ εφόσον το βρίσκει πλέον στα 240€ από Κίνα.

Ευάγγελος Παπαχρήστου

Πολύ καλή κίνηση! Τι τιμές παίζει σε άλλες ευρωπαικές χώρες?

Mestos

Στο topresellerstore.it υπάρχει η έκδοση των 16GB με τιμή 300€. Για ευρωπαϊκή εισαγωγή πιστεύω είναι καλή τιμή, αν και μειωμένη από την αρχική, όταν και το πουλούσε στα 360€.

Nickolas

Πολύ καλά νέα μακάρι να έρθουν σε καλές τιμές και να πάνε καλά από πωλήσεις ώστε να λειτουργήσει και λιγάκι ο ανταγωνισμός σε αυτή τη χώρα έστω και στα κινητά.
Ελπίζω πάντως το service να το πάρει κάποιος της προκοπής και όχι μια συγκεκριμμένη εταιρεία που εύχεσαι να μη σου πάθει κάτι το κινητό!

antikeimenikos

Επιτέλους….πολύ θετικά νέα… Μην ξεχνάμε ότι το mx 3 είναι η περσινή ναυαρχίδα.. Οποιαδήποτε σύγκριση των νέων ναυαρχιδων θα γίνεται με το mx4 που ανακοινώνεται στις 2 Σεπτεμβρίου…. Το mx4 δεν θα έχει αντίπαλο… Θα είναι το καλύτερο αντροιντ κινητό του 2014 πλην νοτε που είναι άλλη κατηγορία…

nikos

Πέρσι κρατήθηκα και δεν αγόρασα το mx3…το mx4 δεν μου γλιτώνει… Ανυπομονώ να δω τι θα παρουσιάσει η εταιρεία στις 2 του Σεπτέμβρη…. Οποίος έχει πιάσει κινητό της εταιρείας στα χέρια του καταλαβαίνει γιατί την αποκαλούν απλε της Κίνας..

Darth

τα meizu είναι καλά (αρκετά καλά) αλλα πολύ ακριβά βρε gmt………….

ManosP3

@nikos η xiaomi ειναι η apple της Κίνας .

χ

Κώστα ποια καταστήματα θα το φέρουν?

JohnWave

Πολύ καλά νέα 🙂 Το ΜΧ4 με έχει ενθουσιάσει όπως το είδα στα leaks 🙂

constantine

Eυχαριστα νεα και απο τι στιγμη που θ βγουν και official meizu με ubuntu touch ν δουμε και κατι καινουργιο 🙂

ιωαννα

Exynos και ξερος :Ρ
Ωραιο smartphone

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi 14T & Xiaomi 14T Pro: Leak δίνει βασικές λεπτομέρειες – Ποιες θα είναι οι αναβαθμίσεις

Κάθε φθινόπωρο, η Xiaomi φέρνει στην αγορά μερικά νέα μοντέλα “Τ”, τα οποία είναι μεν premium αλλά όχι στην κορυφή.

Smartphones Apple Galaxy iPhone

Ξανά στην κορυφή η Samsung – Οι αποστολές iPhone της Apple έπεσαν το 1ο τρίμηνο του 2024

Οι αποστολές iPhone της Apple μειώθηκαν σχεδόν κατά 10% παγκοσμίως το A τρίμηνο του 2024, λόγω της αύξησης των αποστολών από ανταγωνιστές.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy S22 Samsung Galaxy S22 Ultra

Galaxy AI: Επίσημο! Έρχεται στη σειρά Galaxy S22, τα tablet Tab S8 και τα foldable του 2022

Το Galaxy AI παρουσιάστηκε με τη σειρά Galaxy S24 και στη συνέχεια η Samsung το κυκλοφόρησε στις ναυαρχίδες του 2023.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17: Η TSMC μπορεί να μην έχει έτοιμα τα chipset 2nm για την Apple

H Apple έγινε το 2023 ο πρώτος κατασκευαστής smartphone που πρόσφερε συσκευές που τροφοδοτούνται από επεξεργαστή εφαρμογών 3 nm (AP).