Άνοιξε το επίσημο ηλεκτρονικό κατάστημα της Meizu

Ξεκίνησε τη λειτουργία του το επίσημο ηλεκτρονικό κατάστημα της Meizu και πλέον μπορείς να αποκτήσεις το smartphone MX3 16GB με τιμή 399 δολάρια Αμερικής. Το MeizuMart όπως ονομάζεται στέλνει σε όλο τον κόσμο και στην χώρα μας χωρίς έξοδα αποστολής με την πληρωμή να πραγματοποιείται μέσω paypal.

Το Meizu MX3 πωλείται από πέρισυ στην Κίνα με οθόνη 5.1 ιντσών Full HD, οκταπύρηνο επεξεργαστή Samsung Exynos 5410, μνήμη RAM 2GB και κάμερα 8 Megapixel.

Meizu MX3 πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά

Δείτε το ηλεκτρονικό κατάστημα εδώ www.meizumart.com

, Άνοιξε το επίσημο ηλεκτρονικό κατάστημα της Meizu

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

8 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Δημήτρης

Ωραία η τιμή αλλά μήπως για να έρθει στην Ελλάδα περάσει από Τελωνείο και φάμε στο κεφάλι 100 ευρώπουλα ??

kwstascifi

(Τελωνείο στην καλύτερη~170άρι)

nick2010

Άσε που τελείωσε και το λευκό…

Το μαύρο δεν είναι μαύρο, αλλά μαυρόασπρο (πίσω λευκό), τουτέστιν… ξενέρα.

Solon

Δυστυχώς στέλνουν από Χονκ Κογκ και το λένε ξεκάθαρα στους όρους ότι τα τελωνειακά κόστη δεν καλύπτονται από την δωρεάν αποστολή. Δεν είναι όπως της Oppo που τα στέλνει από Ευρώπη και δεν περνούν από τελωνείο. Βέβαια υπάρχουν πολλοί πωλητές σε Ebay και Amazon που σου το στέλνουν με κόστος 20$ και απλό ταχυδρομείο ώστε να μην περάσει από τελωνείο.

Cosmo

Και γιατί να μην πάρεις ένα Xperia Z με 275 ευρώπουλα από τον skroutzακο ????

Loki

Λοιπόν, έχουμε σαν δεδομένο ότι για το 16άρι ισχύει $399=€290 με τη σημερινή ισοτιμία, καθώς δεν ισχύει η απαράδεκτη ισοτιμία 1$=1€ που ξέρουμε στην Ελλάδα. Ο τρόπος αποστολής είναι με κούριερ που σημαίνει ότι λόγω του ότι η Κίνα είναι εκτός ΕΕ, θα υπάρχει επιβάρυνση (αμοιβή εκτελωνιστή+ΦΠΑ+δασμοί). Οι διαθέσιμες μεταφορικές είναι DHL, TNT, UPS, FedEx. Όλες ιδιωτικές κούριερ. Επίσης, υπάρχει και η EMS, η οποία είναι κάτι σαν ΕΛΤΑ της Κίνας, άρα κρατική υπηρεσία, και είναι ο μόνος τρόπος να γλιτώσουμε το φέσι του τελωνείου και των απατεωνίσκων του. Γι’αυτό η EMS είναι η μόνη “αναίμακτη” -με καλές πιθανότητες- επιλογή για όποιον ενδιαφέρεται. Το ολικό κόστος -μιλώντας πάντα για το 16άρι- ορίζεται ως €290 + 23%ΦΠΑ + €0 μεταφορικά=€357 περίπου. Τώρα προσθέτουμε και τους δασμούς (ανάλογα την αξία του προϊόντος) και έχουμε €400 πρόχειρος υπολογισμός τελική τιμή. Αυτή είναι η τιμή κατά προσέγγιση χρησιμοποιώντας EMS και δεδομένου ότι περνάμε τελωνείο για να προστεθούν οι δασμοί. Αλλιώς, μένουμε στα €357. Όσον αφορά τις DHL, TNT, UPS, FedEx προσθέτουμε άλλα €55-€90 την αμοιβή του εκτελωνιστή. Επομένως, έχουμε τελική κατά προσέγγιση τιμή €455 μέχρι €490. Αυτό συμβαίνει λόγω της νομοθεσίας για αγορές εκτός ΕΕ, που ορίζει ότι για προϊόντα από €22 εμπορικού χαρακτήρα… Συνέχεια »

Loki

Απλά να διορθώσω ότι δεν μιλάμε για Κίνα, αλλά για Χονγκ Κονγκ, το οποίο είναι αυτόνομο κράτος και έχει δικό του ταχυδρομείο (HK Post).
Δηλαδή, με EMS θα έρθει μέσω HK Post, το αντίστοιχο στην Κίνα θα ήταν το China Post.
Τα άλλα παραμένουν όπως αναφέρθηκαν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Meizu

Polestar Phone: Τeaser βίντεο αποκαλύπτει το σχέδιο

Τον Σεπτέμβριο, η Polestar ανακοίνωσε τα σχέδιά της να λανσάρει ένα smartphone κατασκευασμένο από τη Meizu.

Software Business Meizu

Η Meizu πουλάει αυτοκίνητα στους εκθεσιακούς χώρους τηλεφώνων της

Έναν ιδιαίτερο τρόπο για να προωθήσει την πώληση αυτοκινήτων επέλεξε η Meizu, καθώς τα τοποθετεί στους εκθεσιακούς της χώρους.

Business Meizu

H αυτοκινητοβιομηχανία Geely θέλει να εξαγοράσει την Meizu

Η Geely, η οποία έχει στην κατοχή της αυτοκινητοβιομηχανίες όπως οι Volvo, Lotus και Polestar, θέλει να εξαγοράσει την Meizu.

Smartphones Huawei Meizu Harmony OS

H Meizu θα χρησιμοποιήσει λύσεις Huawei εάν χάσει τις άδειες της Google

Το οικοσύστημα Huawei Mobile Service (HMS) θα χρησιμοποιήσει η Meizu, εάν αναγκαστεί να παύσει τη χρήση των υπηρεσιών Google.