Microsoft: Δειτε live το Windows 10 Mobile event

H Microsoft έρχεται να συμπληρώσει το παζλ με τις μεγάλες ανακοινώσεις μετά την Apple (iPhone 6s) και Google (Nexus 6P, Nexus 5X). Για αύριο είναι προγραμματισμένο το μεγάλο event μέσα από το οποίο τα πρώτα Windows 10 Mobile smartphones να κάνουν επίσημη εμφάνιση.

Στις 17:00 το απόγευμα ώρα Ελλάδα θα ξεκινήσει το event και θα μπορέσετε να το δείτε live εδώ www.microsoft.com/october2015event

Στο event αναμένεται μεταξύ άλλων να ανακοινωθούν τα Lumia 950, Lumia 950 XL, Lumia 550 αλλά και το tablet Surface Pro 4.

Microsoft: Δειτε live το Windows 10 Mobile event, Microsoft: Δειτε live το Windows 10 Mobile event

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ΜΑΝΩΛΗΣ79

Τελευταια ελπιδα για το LUMIA 640XL μου!

ΝΙΚΟΣ

Αυτήν η αναβάθμιση σε windows 10 σε όλα τα windowsphone αν ανακοινωθει αυριο,ειμαι σίγουρος ότι εδώ στην Ελλάδα θα έρθει τα Χριστούγεννα.Δεν μπορούν να την στείλουν σε όλα τα κινητά αυτομάτως σαν την apple,η οποια ειναι σαφώς πιο αξιόπιστη.Γνωρίζω ότι η apple διαθέτει λίγα μοντέλα smartphone σε αντίθεση με την πληθώρα των windows αλλα με το θέμα των αναβαθμίσεων πρέπει κατι να γίνει!

Alxgiann

Ε ναι φίλε Νίκο. Που να μπορέσει να αναβαθμίσει τόσες συσκευές. Εδώ με το ζόρι έχει στείλει λειτουργικό με 3 γίγα σε πάνω από 80 εκατομμύρια και σε 190 χώρες μέσα σε 2 μήνες, (ενώ εν τω μεταξύ συνεχίζει να στέλνει ενημερώσεις σε πολλαπλάσιο αριθμό συσκευών) πως να στείλει αναβάθμιση σε 5-6 εκατομμύρια κινητά. Ε ρε τι διαβάζουμε. Φυσικά αυτό πού κάνει ή apple με τις αναβαθμίσεις είναι είναι άκρως εντυπωσιακό αλλά νά μην γράφουμε και ότι θέλουμε χωρίς λίγη κοινή λογική. Φιλικά, πάντα.

nikolasx

Φυσικα ανακοινωνει τα δυο νεα μοντελα της, το Lumia 950 και Lumia 950 XL με Windows 10 🙂

Junkermann

Θα είχε πλάκα να πει ότι την παρουσίαση μπορούν να την παρακολουθήσουν όσοι έχουν Internet explorer, Edge και Safari, επιστρέφοντας την «αγάπη» στην Apple.

Και να αποκλείσει τους chrome/firefox, για να τρολάρει την Google. 🙂

_Junkermann

dimitrisdim14

Οπωε ειπε και καποιος πιο πανω … αναβαθμησε 80 εκατομμυρια συσκευες σε windows 10 σε 2 μηνες με 3-4 γιγα λειτουργικο και απο την πρωτη μερα που μπηκαν τα windows 10 σχεδον καθε βδομαδα παιρνουν αναβαθμηση … οποτε μπορει να αναβαθμισει και ολα μαζι τα windows phone αλλα προφανως θα υοαρχει καποθος λογος που τα δινεισταδιακα

Junkermann

Τα έχουμε πει τόσες και τόσες φορές…

Ο βασικότερος, ή τουλάχιστον ένας από τους λόγους που καθυστερεί το update,
είναι η προώθηση των νέων συσκευών.

_Junkermann

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Microsoft Windows 11

Windows 11: Τέλος η υποστήριξη για εφαρμογές Android

Η Microsoft θα σταματήσει να υποστηρίζει τις εφαρμογές Android στα Windows αλλά οι υπάρχοντες χρήστες θα πάρουν μια παράταση ενός χρόνου.

Business AI Microsoft

Mistral AI: Συνεργασία με τη Microsoft για τη γαλλική startup – Αποκάλυψε τον ανταγωνιστή του ChatGPT, Mistral Large

 Η γαλλική startup Mistral AI αποκάλυψε ένα νέο μεγάλο γλωσσικό μοντέλο (LLM) που θα ανταγωνιστεί το ChatGPT της OpenAI.

Games Microsoft Xbox

Xbox: 4 αποκλειστικά παιχνίδια έρχονται σε PS5 και Nintendo Switch

H Μicrosoft ανακοίνωσε επίσημα πως τέσσερα αποκλειστικά παιχνίδια του Xbox θα γίνουν διαθέσιμα και σε άλλες κονσόλες.

Software featured Microsoft

Microsoft Mesh: Η virtual πλατφόρμα συσκέψεων στο Teams

Έναν νέο τύπο “υβριδικής” εργασίας προτείνει η Microsoft, συστήνοντας το Mesh που επιτρέπει στα avatar των εργαζομένων να συναντώνται.