Microsoft και Sony, Σε συζητήσεις για το πρώτο Windows Phone του Ιάπωνα κατασκευαστή

Η Microsoft πλησίασε την Sony και αυτή την περίοδο οι δύο εταιρείες συζητούν και εξετάζουν το ενδεχόμενο η Ιαπωνική εταιρεία να κυκλοφορήσει το πρώτο της Windows Phone μέσα στο 2014. Η ανώνυμη πηγή που αποκάλυψε τις συζητήσεις μεταξύ των δύο εταιρειών, ισχυρίζεται ότι το smartphone θα φέρει το όνομα της δημοφιλούς σειράς υπολογιστών με Windows, VAIO.

Οι δύο εταιρείες όπως είπαμε βρίσκονται σε συζητήσεις και δεν έχουν ακόμη καταλήξει σε συμφωνία, αφού λέγεται ότι η Sony έχει απαιτήσεις όσο αφορά στις υπηρεσίες gaming (μάλλον έχει σχέση με το PlayStation Network) και μουσικής, κάτι που θεωρούμε και εμείς φυσιολογικό. Θέλουμε να πούμε, πως δεν μας “κάθεται καλά” και δεν “στέκει” ένα κινητό Sony με… Xbox υπηρεσίες gaming και μουσικής. Λογικό λοιπόν η Sony να έχει απαιτήσεις και να θέλει να αλλάξει κάποια πράγματα ωστόσο δεν μπορούμε να είμαστε και απολύτως σίγουροι σχετικά με το τι θα συμβεί τελικά.

Το 2010 η εταιρεία πάντως κατασκεύασε ένα πρωτότυπο με την ονομασία “Julie”, που όμως τελικά δεν κυκλοφόρησε. Η πλατφόρμα Windows Phone ολοένα και κερδίζει έδαφος, και η αναβάθμιση Windows Phone 8 GDR3 δίνει την δυνατότητα στους κατασκευαστές να παρουσιάσουν smartphones με αντίστοιχες προδιαγραφές με αυτές των high-end Android κινητών.

Η Microsoft επίσης βρίσκεται σε συζητήσεις και με την Κινέζικη ZTE, ώστε η τελευταία να κατασκευάσει περισσότερα Windows Phone smartphones. Όλα θα παιχτούν στην συγκεκριμένη περίπτωση από τα τέλη άδειας χρήσης. Για να δούμε…

Microsoft Sony Windows Phone, Microsoft και Sony, Σε συζητήσεις για το πρώτο Windows Phone του Ιάπωνα κατασκευαστήMicrosoft Sony Windows Phone, Microsoft και Sony, Σε συζητήσεις για το πρώτο Windows Phone του Ιάπωνα κατασκευαστή

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

15 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
George E.

Κάτοχος των 2 πρώτων Xperia X1, X2, η υλοποίηση που είχε κάνει τότε η Sony ήταν πολύ καλή… Αν ισχύουν τα παραπάνω θα ήταν νομίζω μια πολύ καλή κίνηση και για τους δύο.

Χρηστος

Καλη χρονια σε ολους!!

Jim

Καλή χρονια σε όλους…και οτι τεχνολογικό δώρο επιθυμείτε!!!!!

ioannis

Καλή χρονιά υγεία,αγάπη,τύχη και πολλά gazdets για όλους μας. ..

Κώστας Βλαχάκης

Καλη χρονια Techbloggers με υγεια και χαρα. Χρονια πολλα σε ολους και στην ομαδα του Techblog, Γιωργο, Ιακωβο, Ρωμανο. Η τεχνολογια μας ενωνει.

Και γω θελω να δω Sony με Windows Phone.

Βαγγελης

Βγάλε Sony windows phone με qwerty και την ποιοτητά σου και σε παντρευομαι!!!!

Καλή χρονία σε όλους παιδιά με υγεία και ευτυχία….

Andrew Kalantonis

Καλή χρονιά με υγεία σε εσάς και στην οικογένειά σας!!!! Ελπίζω να πάνε όλα καλά. Κώστα, για άλλη μια χρονιά ελπίζω να μας ενημερώνεις για τα νέα της Τεχνολογίας και καλή συνέχεια Techblog.gr!!!

Κώστας Ζ.

@Κώστας Βλαχάκης, Όχι που δεν θα ήθελες! χαχαχα….καλη χρονια με υγεια σε ολους!

Πέτρος

Ελπίζω να υλοποιηθεί. Καλή χρονιά!

Πέτρος Γιαννακλής

ΠΑΙΔΙΑ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΜΙΑ ΣΤΟ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΟ ΣΤΟ ΜΑΚΡΥ ΜΕΛΛΟ ΝΑ ΔΟΥΜΕ PS ME XBOX ΑΜΑ ΠΡΟΣΕΞΕΤΕ ΟΙ ΚΟΝΣΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΙΔΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΙΝΗΤΑ ΤΟΥΣ

Dre

@Πέτρος Γιαννακλής Αν έχει κολλήσει το Caps Lock στο πληκτρολόγιό σου ξέρω έναν πολύ καλό μάστορα. Επίσης ξέρω και μία δασκάλα που κάνει ορθογραφία σε παιδάκια του Δημοτικού, καθώς και έναν σκηνοθέτη στο Hollywood που ειδικεύεται σε σενάρια επιστημονικής φαντασίας, να του πεις τις ιδέες σου περί συνεργασίας κονσολών. Είμαι στην διάθεσή σου. Καλή χρονιά σε όλους 🙂

PANOS

Kαλή χρονιά σε όλους και καλά κέρδη στην Sony είτε με Windows είτε με Android

Timotheos

Το βλέπω λίγο δύσκολο το πάντρεμα καθότι υπάρχουν αντικρουόμενα συμφέροντα μεταξύ τους. Βέβαια τίποτα δεν είναι απίθανο. Αν η Microsoft τα βρει μπαστούνια στις πωλήσεις το 14, μπορεί και και να βάλει νερό στο κρασί της.
Καλή Χρονιά σε όλους. Με υγεία και πολύ ευτυχία!

tech21man

Καλη χρονια. Μακαρι να υπαρχουν περισσοτεροι παικτες προς οφελος των αγοραστων.

Δυστυχως μου φαινεται περιεργο να γραφει xbox line σε κινητο της sony. Υποσυνειδητα σου τρωει τη διαθεση για ps4!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony PlayStation 5 Pro: Με ισχυρότερη GPU και ταχύτερη CPU

Νέο δημοσίευμα έρχεται να επιβεβαιώσει αναφορά από τον περασμένο μήνα που ήθελε να έρχεται στην αγορά ένα PlayStation 5 Pro.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Render που διέρρευσαν δείχνουν τη νέα αναλογία διαστάσεων

Το Xperia 1 VI της Sony φημολογείται ότι έχει παρόμοια σχεδίαση με τον προκάτοχό του, απλώς με διαφορετική αναλογία διαστάσεων οθόνης.

Gear Apple featured MacBook Air

Η Microsoft λέει ότι τα Windows laptop με Snapdragon X Elite θα είναι πιο γρήγορα από το M3 MacBook Air

Η Microsoft θα υποστηρίξει ότι τα επερχόμενα Windows laptop με τον Snapdragon X Elite της Qualcomm είναι ταχύτερα από το Μ3 MacBook Air.