Microsoft: Big event Οκτώβριο με 2 high-end Lumia και νέο Surface

Ενώ οι αριθμοί δείχνουν ότι το mobile OS της Microsoft δεν τα πηγαίνει καθόλου καλά (δείτε εδώ), η Microsoft θέλει να ταράξει τα νερά με το μεγάλο event που θα γίνει τον Οκτώβριο. Εκεί θα ανακοινώσει, όχι ένα, αλλά 2 high-end Lumia με Windows 10, μαζί με το νέο Surface Pro 4 και το δεύτερης γενιάς Microsoft Band 2.

Οι πληροφορίες αυτές πρώτα ήρθαν από την Κίνα και σήμερα επιβεβαιώθηκαν από το TheVerge που επικαλείται πηγές εκ των έσω. Επιπλέον, ο Satya Nadella, παλαιότερα είχε δηλώσει ότι η Microsoft θα αποκαλύψει νέα smartphone μέχρι το τέλος του χρόνου.

Lumia 950 και Lumia 950 XL

Ακολουθώντας την πολιτική της Samsung και της Apple, η Microsoft θα ανακοινώσει 2 high-end συσκευές, μια κανονικού μεγέθους συσκευή και μία με μεγαλύτερη οθόνη, τα Microsoft Lumia 950 και Microsoft Lumia 950 XL (ή Lumia 940 και 940XL).

Οι φήμες κάνουν λόγο για επεξεργαστή Snapdragon 808, μνήμη RAM 3GB και χωρητικότητα 32GB με δυνατότητα επέκτασης μέσω κάρτας microSD. Και τα 2 θα έχουν Quad HD ανάλυση οθόνης, με το Lumia 950 να έχει 5.2 ιντσών οθόνη και το Lumia XL 5.7 ιντσών.

Surface Pro 4

Το Surface Pro 4 αναμένεται να έχει παρόμοιο design με τα προηγούμενα μοντέλα, το οποίο έχει αποδειχθεί αρκετά δημοφιλές. Τα μεγαλύτερα updgrades όμως αφορούν στο εσωτερικό. Προηγούμενες φήμες λένε ότι το Surface Pro 4 θα έχει RealSense depth camera της Intel και αισθητήρα αποτυπωμάτων.

Αναμένουμε να δούμε το τελικό προϊόν και τις αλλαγές που θα φέρει.

Microsoft Band 2

Το Microsoft Band απευθύνεται σε όσους ασχολούνται με το fitness, και αυτή την χρονιά το Microsoft Band 2 θα έρθει με κάποιες αλλαγές. Ακόμη δεν γνωρίζουμε λεπτομέρειες, αλλά εκτός από το software θα υπάρξουν αλλαγές ώστε να είναι πιο εργονομικό και άνετο όταν το φοράς.

Microsoft: Big event Οκτώβριο με 2 high-end Lumia και νέο Surface, Microsoft: Big event Οκτώβριο με 2 high-end Lumia και νέο Surface

Microsoft: Big event Οκτώβριο με 2 high-end Lumia και νέο Surface, Microsoft: Big event Οκτώβριο με 2 high-end Lumia και νέο Surface

Microsoft: Big event Οκτώβριο με 2 high-end Lumia και νέο Surface, Microsoft: Big event Οκτώβριο με 2 high-end Lumia και νέο Surface

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ioann

αν θέλει μπορεί να κερδίσει πολύ κόσμο ,και να γίνει μια σταθερή και λειτουργική υπηρεσία εφαρμογών και και καινοτόμων δυνατοτήτων

ΣΡΕΦΑΝΟΣ ΛΥΚΟΔΗΜΟΣ

Μαλιστα διαβασα το τιτλο κ θυμηθηκα τι μου πε ενα φιλαρακι απο τα καμινια
Παει λοιπον να παρει κινητο απο γνωστη αλυσιδα και τον ρωταει ο υπαλληλος τι θελει να εχει
Λεει μια καμερα ισα ισα για καμια φωτο
Μπαταρια οχι ψευτικη σαν του note 5
Και ενα λειτουτγικο πολυ ευκολο στη χρηση για χαζονες .να μπορω να βωαλω και καμια σελφι στην καφετερια και να ξεχωριζω απο τηνμαζα χωρις να ντρεπομαι να το πω το ονομα σαν κατι κινεζιες .
Και μ λεει το παλικαρι που τον εκοψα λιγο κουνιστον windows fone θες δηλαδη

Nick

Hey Cortana!!!

VASSILIS

Το νεο surface λογικα θα είναι τρελο εργαλειο

Costas

Τα Windows σαν λειτουργικό είναι απλό, γρήγορο, αλαγκάριστο, απροβληματιστο. Αυτό που πάσχει είναι το store (πάντα σε σχέση με τα αλλα 2 λειτουργικά ) και οι κακογραμμενες εφαρμογές.

μαρια

ξέρουμε άμα θα βγάλει και mid-range συσκευές παράλληλα ή αργότερα;

Solon

Εγώ θέλω επιτέλους 10άρι surface με 256gb ssd, 4gb RAM, LTE και GPS. Πόσο δύσκολο είναι αυτό ρε g@m0t0 και δεν το βγάζουνε;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Microsoft Windows 11

Windows 11: Τέλος η υποστήριξη για εφαρμογές Android

Η Microsoft θα σταματήσει να υποστηρίζει τις εφαρμογές Android στα Windows αλλά οι υπάρχοντες χρήστες θα πάρουν μια παράταση ενός χρόνου.

Business AI Microsoft

Mistral AI: Συνεργασία με τη Microsoft για τη γαλλική startup – Αποκάλυψε τον ανταγωνιστή του ChatGPT, Mistral Large

 Η γαλλική startup Mistral AI αποκάλυψε ένα νέο μεγάλο γλωσσικό μοντέλο (LLM) που θα ανταγωνιστεί το ChatGPT της OpenAI.

Games Microsoft Xbox

Xbox: 4 αποκλειστικά παιχνίδια έρχονται σε PS5 και Nintendo Switch

H Μicrosoft ανακοίνωσε επίσημα πως τέσσερα αποκλειστικά παιχνίδια του Xbox θα γίνουν διαθέσιμα και σε άλλες κονσόλες.

Software featured Microsoft

Microsoft Mesh: Η virtual πλατφόρμα συσκέψεων στο Teams

Έναν νέο τύπο “υβριδικής” εργασίας προτείνει η Microsoft, συστήνοντας το Mesh που επιτρέπει στα avatar των εργαζομένων να συναντώνται.