Microsoft Lumia 435, πήρε πιστοποίηση- ετοιμάζεται να γίνει επίσημο

Όσοι ελπίζουν να δουν νέα ναυαρχίδα από τη Microsoft, μάλλον θα πρέπει να περιμένουν πολύ ακόμη διότι η εταιρεία έχει ρίξει όλο το βάρος της σε entry-level και mid-range smartphones. Μετά το Microsoft Lumia 535 (το πρώτο χωρίς το brand της Nokia), ετοιμάζει το Microsoft Lumia 435. Το smartphone πέρασε για πιστοποίηση από τη Βραζιλία.

Το Microsoft Lumia 435 έχει κωδική ονομασία μοντέλου RM-1068 και dual-SIM 3G συνδεσιμότητα. Αναμένεται με Qualcomm Snapdragon 200 chipset, 4 ιντσών WVGA οθόνη με 235ppi, 5 Megapixel κάμερα και αρκετά οικονομική τιμή.

Η στρατηγική της Microsoft είναι να επικεντρωθεί στα οικονομικά smartphones έτσι ώστε να διεκδικήσει ένα μερίδιο των αναδυόμενων αγορών και να συναγωνιστεί αντιπάλους όπως η Samsung. Τι θα θέλατε να δείτε από τη Microsoft στο μέλλον;

micosoft lumai 435, Microsoft Lumia 435, πήρε πιστοποίηση- ετοιμάζεται να γίνει επίσημο

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Costas

και καλά κάνει και επικεντρωνεται σε φτηνές συσκευές το λειτουργικό της τρέχει σφαίρα σε low entry smartphones. στα ακριβά smartphones σιγά μην πάρεις microsoft. Android ή iphone παίρνεις που έχεις και ποικιλία σε εφαρμογές και games.

Andrew

…Όχι ότι θα μας χαλούσε να βλέπαμε ναυαρχίδες, αλλα δεν πειραζει. @Costas, όχι πάντα. Για την πλειοψηφία τον χρηστών κάνει και για ακριβή ναυαρχίδα. Πλέον υπάρχουν αρκετές εφαρμογές για να καλύψουν τους πάντες, καλή ποιότητα κατασκευής και υποστήριξη για 2+ χρόνια. Μόνο στα games υπάρχουν ελείψεις, αλλα πραγματικά, ποίος κάθεται να παιξει παιχνίδια στο κινητο?

Νίκος

Σταματήστε αυτή την καραμέλα που έχετε υιοθετήσει και μάλιστα χωρίς να έχετε πιάσει WP στα χέρια σας, ότι τα Windows δεν έχουνε εφαρμογές, το ότι δεν υπάρχει η ποικιλία του Google Play, δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουνε αρκετές εφαρμογές σε κάθε κατηγορία για να κάνεις την δουλειά σου. Ακόμα και στο Instagram που λένε όλοι, υπάρχει εναλλακτική και μάλιστα καλύτερη, το 6tag του Rudy Huyn, προγραμματιστή που βγάζει τρίτες εφαρμογές και πρίν λίγο καιρό έριξε άκυρο σε πρόταση της Google να δουλέψει για αυτούς.

Και στο κάτω κάτω, και εσείς που έχετε τόσες εφαρμογές, τι τις κάνετε; Οι μισοί απο εσάς τσόντες βλέπεται, δεν το λέει ο Βελόπουλος, το PornHub το λέει. Σαν δεν ντρέπεστε!

Chris

Εγώ έχω παρατηρήσει το εξής… Διάφορες εφαρμογές η παιχνίδια πχ το into the dead που είναι πολύ εξιολογο παιχνίδι στο iPhone και στο s5 είναι δωρεάν ενώ στο lumia 720 το έχει 0.99 λεπτά και είναι απο την ίδια εταιρία!!

Dimitris

Λορένα ρωτάς τι θα θέλαμε από την Microsoft.
Ένα πολύ δυνατό Lumia 940 με Windows 10. Αν βγει κάτι τέτοιο το αγόρασα από την πρώτη μέρα που θα βγει στην αγορά.

pazzo

Εγώ από την microsoft περιμένω κάποια φθηνή εναλλακτική του surface,με stylus, πληκτολογιο δεν με νοιάζει, σε τιμή tablet και όχι ενως λαπτοπ όπως το surface 3. Ανακοινώθηκε το encore 2 από την Toshiba αλλά θα προτιμούσα να έβγαζε και η Microsoft ένα δικό της.
Επεισης το denim στο 930 που περιμένω κανα δίμηνο και βλεπω να αργεί κι άλλο με κάνει να πιστεύω πως το windows 10 έχει πολύ μέλλον ακόμα.
Εννοείτε πως περιμένω το 940, όχι για αγορά γιατι από το 930 ειμαι πολύ ευχαριστημένος, αλλά για να δω τις αλλάγες που θα έχει.. Γιατι από καμερα και ισχη επεξεργαστή και ραμ ειμαι υπερκαλυμμένος. Άμα θα άλλαζα κάτι θα ήταν η μπροστινή καμερα, θα αφαιρούσα τουλάχιστον 20 γραμμάρια βάρους (που πίστεψέ με, εστω και 20 γραμμαρια μπορούν να κάνουν τρομερή διαφορά), Cortana στην Ελλάδα, και να ειναι λιιγο πιο λεπτό, όπως το 830 τουλάχιστον. Ααα και να βγάλει μια δικη της σειρά από θήκες γιατι η γκάμα της και άλλων μέσω αμαζον ειναι πολύ μικρή. Ααααααα. Και επεισης καλά τα 32 gb αλλά κάποια στιγμή όπως και ναχει, μια sd card χρειάζεται.. Μικροαλλαγες αλλά σημαντικές για μένα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Microsoft Windows 11

Windows 11: Τέλος η υποστήριξη για εφαρμογές Android

Η Microsoft θα σταματήσει να υποστηρίζει τις εφαρμογές Android στα Windows αλλά οι υπάρχοντες χρήστες θα πάρουν μια παράταση ενός χρόνου.

Business AI Microsoft

Mistral AI: Συνεργασία με τη Microsoft για τη γαλλική startup – Αποκάλυψε τον ανταγωνιστή του ChatGPT, Mistral Large

 Η γαλλική startup Mistral AI αποκάλυψε ένα νέο μεγάλο γλωσσικό μοντέλο (LLM) που θα ανταγωνιστεί το ChatGPT της OpenAI.

Games Microsoft Xbox

Xbox: 4 αποκλειστικά παιχνίδια έρχονται σε PS5 και Nintendo Switch

H Μicrosoft ανακοίνωσε επίσημα πως τέσσερα αποκλειστικά παιχνίδια του Xbox θα γίνουν διαθέσιμα και σε άλλες κονσόλες.

Software featured Microsoft

Microsoft Mesh: Η virtual πλατφόρμα συσκέψεων στο Teams

Έναν νέο τύπο “υβριδικής” εργασίας προτείνει η Microsoft, συστήνοντας το Mesh που επιτρέπει στα avatar των εργαζομένων να συναντώνται.