Ένα βήμα πιο κοντά μας το Dual-Sim Lumia 435

Το Microsoft Lumia 435, που παρουσιάστηκε στα μέσα του Ιανουαρίου, έγινε διαθέσιμο χθες για αγορά στην Ινδία. Πρόκειται για μία dual-sim συσκευή χωρίς κάποια αξιοσημείωτα τεχνικά χαρακτηριστικά. Στην Ινδία η συσκευή κοστίζει 5,999 INR, και βάση της τωρινής νομισματικής ισοτιμίας ανέρχεται στα 85 ευρώ.

Επίσης να αναφέρουμε τα τεχνικά χαρακτηριστικά, χωρίς να υπάρχει κάτι να τονίσουμε. Διαθέτει μια οθόνη 4 ιντσών, ανάλυση 480×800, η πίσω και μπροστά κάμερα είναι στα 2MP και 0,3MP αντίστοιχα. Τέλος διαθέτει Qualcomm Snapdragon 200 1,2 Ghz και 1GB RAM.

microsoft lumia 435, Ένα βήμα πιο κοντά μας το Dual-Sim Lumia 435

Πηγή

Νίκος Σταθάκης

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

22 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Dimitris

Entry-level 😐

gericho

Entry level όντως
αλλά με 1GB ram.

Genesis

δεν έχει καλή κάμερα δεν έχει φλας είναι μικρο ο επεξεργαστής έτσι και έτσι αλλά για να έχει και κάτι καλό βάλανε 1gb ram.

Tasos

Μπορει να μην εχει καλα τεχνικα χαρακτηριστικα αλλα φενετε γλυκουλη και εμενα μου αρεσει και θα το ηθελα..

gericho

To 1GB ram το έχει για να πάρει πλήρη Windows 10.
Έχει τη σημασία του το 1GB ram λοιπόν και δεν το άβαλαν τυχαία.
Low end είναι αλλά δείχνουν ότι δεν θέλησαν να καταδικάσουν τους κατόχους σε ατελή Windows 10.

Όχι σαν τις τσιπιές της Nokia με τα 512MB ram. 😉

Lefteris T.

Κανουν τεστ και σε κινητα με 512ΜΒ ραμ για τα Windows 10 δν θα αφησουν τπτ στην απεξω απο οτι δειχνουν!

Μιχάλης

Garbage level.

Genesis

Μιχάλης

άμα δεν σου αρέσει δεν το διαβάζεις 🙂 κινητό τον 70-80 ευρώ το οποίο θα πέσει και άλλο η τιμή του και θα τρέχει νεράκι μόνο σκουπιδάκι δεν είναι…..

άντε να δούμε τη ναυαρχίδα της microsoft που μάλλον θα είναι το 940 και από specs έχω ακούσει ότι θα είναι αρκετά καλό με 24mp κάμερα και μπροστινή με 5mp 3gb ram SD 805 1080p οθόνη με 5 inches με windows 10 μέσα και από τιμή ίδια με του 930. αλλά τίποτα δεν είναι σίγουρο ακόμη απλά φήμες μέχρι τώρα.

παπαροκας tiamat

Ειναι καλη ευκαιρια. 80 ευρω bargain.
εχεις τα Windows 10 και ειναι και δικαρτο

nikmour

Ρε παιδιά γιατί δεν παίρνετε το 535 που είναι και καλύτερο για είκοσι ευρώ παραπάνω?

Dimitris77

Μετα την κυκλοφορια του 535, ειλικρινα δε καταλαβαινω τις κινησεις τυπου 435 και 532. Το 535 4πυρηνο, 1 Giga RAM, 8 Giga ROM, 2 καμερες των 5Μp, LED Flash, Dual Sim και τιμη κοντα στα 100 ευρω. Αυτα ζηταει ο μεσος χρηστης (η πλειοψηφια δηλαδη) απο μια συσκευη Microsoft. Αυτα τα ενδιαμεσα μοντελα με χειροτερα specs(π.χ. VGA camera, dual core), που αποσκοπουν; Εκτος αν θελει να καλυψει αποκλειστικα το κενο στις 4 ιντσες, ως διαδοχοι του 530 δηλαδη.

Genesis

είναι και θέμα γούστων πολλά άτομα που ξέρουν δεν θέλουν από 4.7 και πάνω κινητά θέλουν ανάμεσα σε 4 και 4.5. η MS θέλει να έχει μάλλον κινητά για όλα τα γούστα σε μεγέθη οθονών και ακόμη και κάμερας.

Μιχάλης

@Genesis
Το συγκεκριμένο κινητό είναι αντικειμενικά για τα μπάζα , και μόνο που έχει κάμερα 2 MP γυρίζουμε 15 χρόνια πίσω. Και 80 ευρώ και πάλι πολλά είναι. Αν έχεις κανένα παρόμοιο κουβαδάκι και σε πρόσβαλα λυπάμαι αλλά είναι η αλήθεια.

Νίκος

Μιχαλάκι αγόρι μου, το κινητό αυτό σε android θέλεις 350 ευρώ για να το αποκτήσεις, οπότε το ποιός λέει αλήθεια και ποιός λέει μπαρούφες, άσε να το κρίνει ο καθένας μόνος του. Όσο αφορά την κάμερα, αλήθεια, υπάρχει σοβαρός άνθρωπος που αγοράζει κινητό τηλέφωνο – Smartphone για την κάμερα; Σιγά μην αντικαταστήσουμε τώρα και τις Compact με τα κινητά τηλέφωνα, έκαστος στο είδος του και οι φωτογραφίες εκεί που αξίζουνε να τις τραβήξεις. Οι κάμερες στο κινητό είναι για καμιά Selfie στα γρήγορα με κανένα πισινό, μέχρι εκεί. Αν θέλω κάμερα, θα δώσω 80 ευρώ για μια sony – canon – nikon – panasonic και άλλα 80 για ενα 435 να κάνω σοβαρή δουλειά.

Genesis

Μιχάλη
εμένα προσωπικά που έχω το 930 δεν με πρόσβαλες καθόλου εγώ είπα την γνώμη μου για αυτό το κινητό που από τι στιγμή που θα τρέχει ρολόι δεν μπορείς να το αποκαλείς σκουπίδι….ειδικά επειδή η κάμερα του δεν είναι καλή….είναι χαζό κριτήριο αυτό.

όταν είχα το 630 δεν χρησιμοποιούσα την κάμερα του παρόλου που για 5 mp ήταν αρκετό καλή αλλά πάντα θα προτιμάω τι καλή κάμερα μου Sony Cyber shot ακόμη και τώρα που έχω το 930 τι χρησιμοποιώ άγω ποτέ δεν κοίταγα σαν τόσο μεγάλο και σημαντικό πράγμα την κάμερα πόσο μάλλον στα low budget…..φυσικό υπάρχει το 535 με ένα 20αρι ποιο πάνω αλλά υπάρχουν άνθρωποι που δεν θέλουν μεγάλα κινητά τον 5 inches και θέλουν κάτι ποιο μικρο.

Νίκος

+1 Genesis

Έγινε τώρα κριτήριο επιλογής τηλεφώνου η κάμερα και σκουπίδια τα τηλέφωνα επειδή δεν έχουνε 50MP…

Δεν θα πάρουμε τηλέφωνο επειδή δεν έχει κάμερα, απο 500 ευρώ και πάνω απο αύριο…

παπαροκας tiamat

τα 2mp καμερα, εννοειται ειναι αστειο..γελοιο…τραγικο…

απλα εγω δε το εβαλα σαν παραμετρο γιατι αυτο που παιρνεις απο αυτο το κινητο ειναι ξεκουραστη χρηση με 1 giga ram και εχεις το κεφαλι σου ησυχο οτι θα παρεις τα 10. τωρα αν τα δωσουν τσεκουρεμενα οπως λεει το κεντρικο θεμα του techblog αλλαζει το πραγμα..

η καμερα των s5,note4,g3 ειναι ισαξιες των compact μηχανων, αρα το χαρακτηριστικο αυτο ειναι κριτηριο αγορας ενος κινητου, ομως μιλαμε για ναυαρχιδες και οχι για τα κινητα 80ευρω

Batel

@Νίκος
Όταν λες “το κινητό αυτό σε android θέλεις 350 ευρώ για να το αποκτήσεις” τι ακριβώς εννοείς? Εξήγησε το γιατί έτσι όπως το έχεις γράψει εννοείς ότι 2 Mp κάμερα και Snapdragon 200 μαζί με οθόνη γραφικών επιπέδου minecraft 480×800 έχουν τα android των 350 ευρώ. Τέτοια μπαρούφα αδυνατώ να πιστέψω ότι την είπες.

Κώστας

Σιγά ρε παιδιά μην βάλουμε τώρα κριτήριο αγοράς κινητού την κάμερα. Ακου άχρηστο το 435 επειδή δεν έχει κάμερα. Σιγά ρε σκηνοθέτες αγγελοπουλαδες του note και του 930 ηρεμήστε λιγάκι. Όπως είπε ο φίλος οποιος θέλει φωτογραφική θα δώσει 60 ευρώ να πάρει μηχάνημα καλό δεν θα δώσει 1000 ευρώ για κινητό. Το κινητό δεν θα φτάσει τα χαρακτηριστικά και την ποιότητα της φωτογραφικής μηχανής ούτε στα επόμενα 150 χρονια. Σε λίγο θα μας πείτε να αντικαταστήσουμε και την καφετιέρα με εφαρμογή καφέ του galaxy. Θα κάνουμε και εικονικό sex μέσω note. Ας σοβαρευτούμε επιτέλους. Το κινητό κινητό και η φωτογραφική φωτογραφική, τέλος. Σε λίγο θα πείτε και στους φωτογράφους να πηγαίνουμε σε γάμους και βαπτίσεις με την κάμερα του galaxy.

κωστας

Υπερβολικος κάπως ο Νίκος αλλά η αλήθεια είναι ότι για τέσσερις πυρήνες και 1giga μνήμη και για ένα Samsung να τρέχει κάπως αξιοπρεπώς θέλεις τουλάχιστον 250 €. Στην Nokia με ελάχιστα χρήματα συγκεκριμένα μονοψήφιο νούμερο αγοράζεις ένα αξιοπρεπέστατο τηλέφωνο. 80 ευρώ κινητό μιλάμε τώρα, με 200 σε Samsung τι ακριβώς αγοράζεις; προ Microsoft με 150 αγοραζες στην καλύτερη μονοπυρηνο στα 600-800mhz. Ψέματα και αυτό; λέτε να μην γνωρίζουμε και εμείς από τιμές, τα ζήσαμε και τα θυμόμαστε. Δεν θα μας βγάλετε και τρελους τώρα.

Νίκος

Με κάλυψε αρκετά ο Κώστας παραπάνω με τα επιχειρήματα του. @Batel γνωρίζω πάρα πάρα πάρα πολύ καλά τι γράφω και δεν κάνω λάθη ποτέ, με εξαίρεση ίσως ορισμένα ορθογραφικά. Έχεις κάθε δικαίωμα να έχεις την άποψη σου, Δημοκρατία έχουμε άλλωστε αλλά μην προσπαθείς να μας βγάλεις και τρελούς. Δεν είμαστε και χθεσινοί στα Windows… Android είχαμε και εμείς τα τελευταία 5 χρόνια και γνωρίζουμε πολύ καλά απο τιμές. Μέχρι και την κυκλοφορία του Nokia 530 με τετραπύρηνο Snapdragon στα 1,2 και τιμή 109 ευρώ και 1 μήνα μετά προσφορά στα 79 ευρώ απο σχεδόν όλα τα καταστήματα, η καλύτερη προσφορά που είχε να παρατάξει η Samsung και το android ήτανε το Galaxy Core Blue με τον διπύρηνο επεξεργαστή στα 200 ευρώ. Για τετραπύρηνο πήγαινες στα 300 ευρώ, στα 150, διπλάσια τιμή δηλαδή απο αυτή του nokia 530, η προσφορά της Samsung ήτανε κάτι μονοπύρηνα κατασκευής 2012 όπως είπε και ο Κώστας πιο πάνω στα 800hz και με 3.5 ίντζες οθόνη που δεν έκανε ούτε για σερφάρισμα στην τουαλέτα. Έχω άδικο; Με στοιχεία και τεκμηρίωση παρακαλώ πάντα όποιον συζητάει μαζί μου. Απο Android ήρθαμε και εμείς, χθές ανακαλύψαμε την Microsoft, δεν μας είχε και πελάτες απο πάντα, μην μας δουλεύετε λές… Συνέχεια »

Νίκος

Μνήμη, να μιλήσουμε για μνήμη; Μέχρι να κυκλοφορήσει η Microsoft τα φθηνά της μοντέλα, αυτοκίνητο μας είχε κάνει η Samsung το 1GB Ram. Μην πάτε να μας τρελάνετε τώρα, σας παρακαλώ. Και εμείς ανθρώποι της αγοράς είμαστε, δεν είμαστε απο χωριό. Τα έχουμε πληρώσει χρυσά όλα αυτά τα μοντέλα της Samsung 5 χρόνια τώρα. Και μας έτρωγε και τα 770MB το σύστημα.

Εντάξει, όταν κράζουμε την Microsoft για τις @@ τις σχετικά με τα νέα μοντέλα με το 1GB Ram και τις πολιτικές των Windows 10 είμαστε καλοί ε; Ε δεν καταλαβαίνω κύριοι γιατί η Samsung και το Android πρέπει να βρίσκονται στο απυρόβλητο. Τι έχουνε, το αλάθητο του Πάπα και απογορεύετε η κριτική;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple featured MacBook Air

Η Microsoft λέει ότι τα Windows laptop με Snapdragon X Elite θα είναι πιο γρήγορα από το M3 MacBook Air

Η Microsoft θα υποστηρίξει ότι τα επερχόμενα Windows laptop με τον Snapdragon X Elite της Qualcomm είναι ταχύτερα από το Μ3 MacBook Air.

Software featured Microsoft Windows 11

Η Microsoft καταργεί το WordPad από τα Windows 11 μέσα στη χρονιά

Η εφαρμογή WordPad αποτελεί μέρος των Windows από τα Windows 95, αλλά η Microsoft ανακοίνωσε πέρυσι ότι την καταργεί από τα Windows 11.

Software Android Microsoft Windows 11

Windows 11: Τέλος η υποστήριξη για εφαρμογές Android

Η Microsoft θα σταματήσει να υποστηρίζει τις εφαρμογές Android στα Windows αλλά οι υπάρχοντες χρήστες θα πάρουν μια παράταση ενός χρόνου.

Business AI Microsoft

Mistral AI: Συνεργασία με τη Microsoft για τη γαλλική startup – Αποκάλυψε τον ανταγωνιστή του ChatGPT, Mistral Large

 Η γαλλική startup Mistral AI αποκάλυψε ένα νέο μεγάλο γλωσσικό μοντέλο (LLM) που θα ανταγωνιστεί το ChatGPT της OpenAI.