Microsoft Lumia: Διέρρευσε με οθόνη 5.2″FHD και Snapdragon 808

Το ενδιαφέρον για τα high-end smartphones που θα κυκλοφορήσει η Microsoft υπό το δικό της brand, είναι αρκετά μεγάλο. Έχουν κυκλοφορήσει οι πρώτες φήμες για τα Lumia 940 και Lumia Lumia 940 XL. Σήμερα GFX Benchmark αποκαλύπτει ένα Lumia smartphone με την κωδική ονομασία RM-1106.

Σύμφωνα με το GFX, η συγκεκριμένη συσκευή έχει οθόνη 5.2 ιντσών με ανάλυση 1080×1920 pixels, επεξεργαστή Snapdragon 808 και Adreno 430 (η GPU ίσως είναι λάθος, γιατί ο Snapdragon 808 φέρει Adreno 418 GPU). Επιπλέον έχουμε μνήμη RAM 1.5GB, ενσωματωμένη μνήμη 32GB, NFC, η κάμερα είναι 17 Megapixel και η δεύτερη κάμερα 5 Megapixel.

H συγκεκριμένη συσκευή προκαλεί κάποια σύγχυση, καθώς από τη μια έχει τον Snapdragon 808 που φοράει και το LG G4, οθόνη 5.2 ιντσών FHD, κάμερα 17 Megapixel και από την άλλη μνήμη RAM μόλις 1.5GB.

Ακόμη δεν έχουμε ξεκάθαρη εικόνα για το τι θα κυκλοφορήσει η Microsoft και για αυτό κρατάμε επιφυλάξεις για ότι διαρρέει και δεν γνωρίζουμε για ποιο μοντέλο πρόκειται.

Microsoft Lumia: Διέρρευσε με οθόνη 5.2"FHD και Snapdragon 808, Microsoft Lumia: Διέρρευσε με οθόνη 5.2″FHD και Snapdragon 808

Concept
Microsoft Lumia: Διέρρευσε με οθόνη 5.2"FHD και Snapdragon 808, Microsoft Lumia: Διέρρευσε με οθόνη 5.2″FHD και Snapdragon 808

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

15 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
zona8

To GFX benchmark για το lumia 930 έλεγε μνήμη RAM 0.8 GB και κύρια κάμερα πάλι 17 MP. Οπότε, δε μπορούμε να βασιστούμε σε αυτά τα στοιχεία. Λογικά, κύρια κάμερα θα έχει 20 MP και RAM 2-3 GB.

https://gfxbench.com/device.jsp?benchmark=gfx30&os=Windows&api=dx&D=Nokia+Lumia+930+%28RM-1087%29&testgroup=info

Jim

Παιδιά εμένα προσωπικά, και εφόσον είναι σωστά τα στοιχεία αυτα΄μου φένεται για το Lumia 840. Δεν γίνετε το τώρα Lumia 930 να έχει 2 gb ram και 20 mp κάμερα και αυτό να έχει 1.5 gb ram και 17 mp κάμερα…..

gericho

Στο nokiapoweruser λέει ότι η 1,5 GB ram είναι η ελεύθερη τη στιγμή του becnhmark,
και ότι συνολικά θα είναι 3 GB.
Επίσης η ανάλυση της οοθόνης θα είναι 2560×1440
και της πίσω κάμερας 20 ΜΡ pureview.

Επίσης έχει αναφερθεί πως θα δώσουν προσοχή στα φυσικά χαρακτηριστικά (λεπτό),
στη μπαταρία 3000+ mAh
και θα έρχεται με USB 3 type c,
κάτι που μάλλον θα έχει σημασία για το Continuum.

Mary

Ρε παιδιά ο αρθρογράφος δεν μπορεί να ελέγχει λιγο τις πηγές του; Έχετε λυσσάξει να γράφετε snapdragon 808. Τον 810 θα έχουν και τα δυο μοντέλα το λένε σε ολα τα site! Και εκτός από αυτο γράφει adreno 430. Επίσης η ram θα ειναι 3gb και η καμερα 20mp! Ψάξτε το λιγο καλυτερα!

One

Επιτελους και η Microsoft είναι στις λoγικες εταιρίες που δεν πιστεύουν στις αυταπάτες του QHD στις 5,2″.

Alxgiann

Μάλλον κάπου έχει μπερδευτεί η κατάσταση. Από ότι έχω διαβάσει και εγώ σε διάφορα σαιτ, θα υπάρξει συσκευή και με τον 808. Πιθανόν κάποιο από τα 740/840 ή και τα δύο. Αν και το 740 από ότι ακούγεται μάλλον θα πρέπει να έχει επεξεργαστή από την σειρά 61Χ.

Giorgos

Ρε παιδιά αυτή η συσκευή την έχουν ήδη αναγνωρίσει, είναι το Lumia 840..το mid-high end της Microsoft για φέτος. Μακάρι και η ναυαρχίδες να είχαν FHD αλλά τις κόβω με QHD δυστιχώς..

Alxgiann

Giorgos, και το 840 δεν θα είναι κακό. Εκτός και αν χρειάζεσαι “ναυαρχίδα”. Τότε, πάω πάσο. Και έχεις δίκιο, το 940 θα είναι με QHD. Aν έχουμε τύχη, ίσως να έχει μόνο το XL.

Genesis

Mary

το 940 θα έχει τον 808 και το 940XL 810 πηγή windows central.

όσο για το κινητό παιδιά είναι το 940 το 1.5gb που λέει θα είναι 3gb απλά το 1.5 θα είναι ελεύθερο

όσο για την οθόνη θα είναι QHD δεν ξέρω γιατί την έχουν στο FHD εδώ και η κάμερα θα είναι στα 20mp απλά μάλλον θα τραβάει στα 17 όπως έκανε και το 1020 έλεγε 41 αλλά έβγαζε με 39 κάπου εκεί αν θυμάμαι και όχι με 41.

dim.pet

Αποσπωμενη θα εχει η παλι παιρνουμε συσκευη γι εν χρονο?Κάτι πρέπει να κάνουν με τη σχεδίαση. Σαν Ένα τετράγωνο κουτί ειναι

thanoik34

Microsoft και τα μυαλά στα κάγκελα!!!!!με ένα Lumia 535 τον 100€ ,από τότε που έφυγα από την Google ηρέμησα και το κινητό 📱 μου έχει γίνει πολυμηχανημα,τι έχανα τόσα χρόνια..

Αλέξανδρος

@thanoik34 ήρεμα ρε φίλε γιατί φίλος μου έχει το 535 και η ms σε περιορίζει ακόμη και στο scroll στις ρυθμίσεις. Γλύτωσες; Γιατί τι είχες, windows 98 στο κινητό; Στη παρούσα φάση τα wp δε κάνουν, ας ελπίσουμε με τα w10 mobile ότι θα δούμε σημαντικές αλλαγές.

nikolasx

εγω προσφατα αγορασα το lumia 640 XL και πραγματικα ειναι φοβερη συσκευη, οι καμερα η βασικη των 13mp για τα χρηματα που εδωσα ειναι δυο καταπληκτικη, η μπροστινη καμερα για βιντεοκλησεις ειναι πεντακαθαρη!! τελος, μονο Microsoft ρε!!!

Sotiris

Είναι θετικό να βλέπεις 13χρονους να σχολιάζουν στο διαδίκτυο γιατί είμαι υπερ της διάδοσης της τεχνολογίας ακόμα κι αν τα σχόλια εξυμνούν το windows phone λειτουργικό. Μικροί είναι, θα μάθουν.

mixtri

Από μικρό και από τρελό μαθαίνεις την αλήθεια, λέει ο λαός μας.
Δεν έχουν άδικο Σωτήρη.
Ευτυχώς κάποιοι έχουν πιο ανοιχτά μάτια από αυτά των “ώριμων” φρούτων που έχουν διαλύσει την κοινωνία σε όλα τα επίπεδα, πια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Microsoft Windows 11

Windows 11: Τέλος η υποστήριξη για εφαρμογές Android

Η Microsoft θα σταματήσει να υποστηρίζει τις εφαρμογές Android στα Windows αλλά οι υπάρχοντες χρήστες θα πάρουν μια παράταση ενός χρόνου.

Business AI Microsoft

Mistral AI: Συνεργασία με τη Microsoft για τη γαλλική startup – Αποκάλυψε τον ανταγωνιστή του ChatGPT, Mistral Large

 Η γαλλική startup Mistral AI αποκάλυψε ένα νέο μεγάλο γλωσσικό μοντέλο (LLM) που θα ανταγωνιστεί το ChatGPT της OpenAI.

Games Microsoft Xbox

Xbox: 4 αποκλειστικά παιχνίδια έρχονται σε PS5 και Nintendo Switch

H Μicrosoft ανακοίνωσε επίσημα πως τέσσερα αποκλειστικά παιχνίδια του Xbox θα γίνουν διαθέσιμα και σε άλλες κονσόλες.

Software featured Microsoft

Microsoft Mesh: Η virtual πλατφόρμα συσκέψεων στο Teams

Έναν νέο τύπο “υβριδικής” εργασίας προτείνει η Microsoft, συστήνοντας το Mesh που επιτρέπει στα avatar των εργαζομένων να συναντώνται.