Lumia 535, διέρρευσαν φωτογραφίες με το brand της Microsoft

Χθες μάθαμε ότι η Microsoft σχεδιάζει να αποκαλύψει το πρώτο Microsoft branded Lumia στις 11 Νοεμβρίου, προϊδεάζοντάς μας με μια φωτογραφία η οποία όμως δεν μας έδινε πολλές πληροφορίες. Σήμερα βγήκαν νέες διαρροές από την Κίνα οι οποίες λένε ότι η συσκευή είναι το Lumia 535 και από τις φωτογραφίες βλέπουμε ότι έχει τυπωμένο μπροστά και πίσω το brand της Microsoft.

Τα φημολογούμενα specs για το Microsoft Lumia 535 είναι 5 ιντσών οθόνη με ανάλυση 540×960 qHD, 1.2GHz Snapdragon 200, 1GB RAM και 8 GB αποθηκευτικό χώρο. Θα έχει κάμερα 5 Megapixel και μια μπροστινή κάμερα 0.3 Megapixel. Η συσκευή θα έχει μπαταρία 1900 mAh και θα υποστηρίζει 2 κάρτες SIM.

Τέλος η Microsoft αναμένεται να προσφέρει 7 διαφορετικές αποχρώσεις για το Lumia 535. Η παρουσίαση θα γίνει την ερχόμενη Τρίτη και τότε θα έχουμε περισσότερες πληροφορίες όσον αφορά στην τιμή και την διαθεσιμότητα.

microsoft lumia 535 leak, Lumia 535, διέρρευσαν φωτογραφίες με το brand της Microsoft

microsoft lumia 535 leak, Lumia 535, διέρρευσαν φωτογραφίες με το brand της Microsoft

microsoft lumia 535 leak, Lumia 535, διέρρευσαν φωτογραφίες με το brand της Microsoft

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

23 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Αρης

Προτιμώ το microsoft!!!!

Μιχάλης

Το έχει καταλάβει η Microsoft ότι μόνο με τα low end κινητά μπορεί να ανέβει λίγο για αυτό βγάζει συνέχεια τέτοια

Πάνος

Σαν συσκευή φαίνεται καλή, με αρκετά αξιοπρεπή χαρακτηριστικά. Με μια τιμή της τάξεως του 530 μπορεί να την αποκτήσω.
Όμως το microsoft, δεν μου κάθεται καλά στο μάτι, οφείλω να ομολογήσω.
Δεν έχει να κάνει με συμπάθειες στη nokia π.χ (που υπάρχουν, το ομολογώ), αλλά με ξενίζει λίγο το logo.

rostropol

Επιτέλους έφυγε το ΝΟΚΙΑ από λογότυπο,τώρα θα ξέρεις πως πήρες Microsoft Lumia επιτέλους.

forneverarrow

Όλα καλά αλλα θα ήθελα Snapdragon 400.

Chris

Ξεκίνησε και όπως πρέπει ‘εδειξε και την κατεύθυνση της. Κινητά μέσης κατηγορίας για ένα λειτουργικό που ακριβώς εκεί στοχεύει.

Tom

Αδιάφορο για μένα

koutsis

Με αυτά τα χαρακτηριστικά δεν νομίζω να εχει την τιμή του 530 (100€) μάλλον κοντά στην τιμή του 635 θα είναι (150€) μιάς κι έχει καλύτερα χαρακτηριστικά και απο το 635 (1GB RAM,μπροστινή καμερα και φλάς)
Όσον αφορά την εμφάνιση,το πίσω μέρος δεν μου άρεσε μιας και ειναι τεράστιο το logo και με εντονα γράμματα.Θα προτιμούσα να ειναι χαραγμένο στο καπάκι με το ιδιο χρώμα του πλαστικού ή να υπάρχει μόνο το logo με τα 4 κουτάκια ..

Σιδερης

2 καρτες sim=3xSAR!!!

Λευτέρης Κοκολάκης

Μπορεί το μέλλον των Windows Phone να είναι στις low-end συσκευές αλλά έβγαλε το Lumia 1020 με 41MP που αυτή την στιγμή στο internet κάνει 300€ και πάνε οι άλλοι και αγοράζουν το iPhone με 8MP 800-900€.Πιστεύω πως πολύ είναι δυσαρεστημένοι από την απώλεια του λογότυπου Nokia και μάλλον θα έχουν μειωμένες πωλήσεις τα νέα Microsoft Lumia!

stelios90

@Λευτερης Κοκαλακης, και που είναι 40 ΜΡ?? Νομίζεις οτι βγαζει 5 φορες καλύτερες φωτο;; έλεος! Η κάμερα του 1020 απλως τραβάει φωτο με πολύ καλη ανάλυση, τα χρωματα δεν είναι καλά..

Λευτέρης Κοκολάκης

Ενώ με το iPhone 6 και το Samsung Galaxy S5 βγάζεις καλύτερες…Επίσης ούτε τις μισές λειτουργίες δεν έχουν από τα Lumia!Απλά είναι καινούριο λειτουργικό και έχουν πήξει όλοι στο Android και το iOS και δεν μπορούν να το μάθουν!Σαν να τους λες να μάθουν κινέζικα! 😛

Στεφανος

Δηλαδη αν βγει τον Δεκεμβριο, τι μου προτεινεται; 635 ή 535.

j

@Λευτερης Κοκολάκης
Σε μια κάμερα δεν μετράνε τόσο τα mp. Αν θες τις φωτογραφίες που βγάζεις τότε ναι. Πάρε το 1020. Αν ήταν ετσι το iPhone 6 θα είχε την χειρότερη κάμερα ναυαρχίδας, ενώ τωρα έχει μια απο τις καλυτερες

alexandros

@stelios90 Σοβαρά δεν είναι καλά τα χρώματα στο 1020 ??? Σα να μην το έχεις χρησιμοποιησει ποτέ μου ακούγεσαι . Εγώ πάντως που το έχω από τον Φλεβάρη έχω διαπιστώσει ότι έχει μακράν την καλύτερη κάμερα από όλα τα κινητά σε θέμα ποιότητας χρωμάτων και ειδικά σε χαμηλό φωτισμό που είναι χιλιόμετρα μπροστά ! το μόνο θέμα που έχει είναι η ταχύτητα ! ( δεν ξέρω πως τα πάει το samsung galaxy K )

Vasilis

Παιδιά κάτι άσχετο θα ήθελα να ρωτήσω
Μήπως ξέρετε αν τα 4g κινητά δουλεύουν κανονικά με κάρτες 3g?

Στεφανος

Νομιζω πως λειτουργουν και με 3g.

Genesis

το 1020 δεν έχει καλά χρώματα στην κάμερα? αλήθεια? οχ θεέ μου τι άλλο θα διαβάσω, δεν λέω ότι το iphone έχει τι χειρότερη ίσα ίσα εχει μια από της καλύτερες κάμερες απλά σε συγκρισει με το 1020 τρώει ήτα.

forneverarrow

Μια χαρα δουλεύει το 4G με 3G κάρτες. Έχω το 635 με απλή 3G sim.

j

@genesis *ηττα. Σιγά μην τρώει και Κάππα 😂😂😂

Genesis

sorry j έκανα ένα λαθάκι.

anyway τώρα για το 535 φαίνεται ωραίο κινητό άμα έχει και μια τιμή γύρο στα 110-150 θα είναι πολύ καλά.

Giorgos

@stelios90 τυφλώθηκα….πως φαίνεται κάποιος που μιλάει χωρίς να ξέρει…άκου εκεί δεν έχει καλά χρώματα το 1020…γελάνε και οι πέτρες xD

ioannis

Κάποια στιγμή θα άλλαζε το όνομα της, αυτό δεν πειράζει ας συνεχίσουν να δίνουν καλές συσκευές και λογισμικό με αναβαθμίσεις σε προσιτές τιμές

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple featured MacBook Air

Η Microsoft λέει ότι τα Windows laptop με Snapdragon X Elite θα είναι πιο γρήγορα από το M3 MacBook Air

Η Microsoft θα υποστηρίξει ότι τα επερχόμενα Windows laptop με τον Snapdragon X Elite της Qualcomm είναι ταχύτερα από το Μ3 MacBook Air.

Software featured Microsoft Windows 11

Η Microsoft καταργεί το WordPad από τα Windows 11 μέσα στη χρονιά

Η εφαρμογή WordPad αποτελεί μέρος των Windows από τα Windows 95, αλλά η Microsoft ανακοίνωσε πέρυσι ότι την καταργεί από τα Windows 11.

Software Android Microsoft Windows 11

Windows 11: Τέλος η υποστήριξη για εφαρμογές Android

Η Microsoft θα σταματήσει να υποστηρίζει τις εφαρμογές Android στα Windows αλλά οι υπάρχοντες χρήστες θα πάρουν μια παράταση ενός χρόνου.

Business AI Microsoft

Mistral AI: Συνεργασία με τη Microsoft για τη γαλλική startup – Αποκάλυψε τον ανταγωνιστή του ChatGPT, Mistral Large

 Η γαλλική startup Mistral AI αποκάλυψε ένα νέο μεγάλο γλωσσικό μοντέλο (LLM) που θα ανταγωνιστεί το ChatGPT της OpenAI.