Microsoft Lumia 535: Ξεκίνησε η αναβάθμιση σε Windows 10 [Μ. Ανατολή]

Η αναβάθμιση των παλαιότερων μοντέλων σε Windows 10 Mobile έχει καθυστερήσει αρκετά. Ένα από τα μοντέλα που γνωρίζαμε ότι θα αναβαθμιστεί στο νέο mobile OS ήταν και το Microsoft Lumia 535.

Οι πληροφορίες έλεγαν ότι η αναβάθμιση των παλαιότερων μοντέλων θα ξεκινούσε αρχές Φεβρουαρίου και απ ότι φαίνεται είχαν δίκιο. Οι χρήστες σε Ιορδανία και Αίγυπτο επισημαίνουν ότι τους ήρθε το update για το Microsoft Lumia 535. Δυστυχώς όμως δεν έχουμε καμία παραπάνω πληροφορία για το update, ούτε τον αριθμό έκδοσης.

H Microsoft από την πλευρά της αναμένεται ακόμη να ανακοινώσει επίσημα την κυκλοφορία του update, ενώ μέσα στο επόμενο διάστημα το περιμένουμε στις υπόλοιπες χώρες αλλά και σε περισσότερα μοντέλα. Να θυμίσουμε ότι τον περασμένο μήνα οι χρήστες σε Λ. Αμερική ανέφεραν ότι τους ήρθε η ειδοποίηση για την αναβάθμιση.

, Microsoft Lumia 535: Ξεκίνησε η αναβάθμιση σε Windows 10 [Μ. Ανατολή]

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

12 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ΝΙΚΟΣ

Αλληλούια! Κάπου τον Μάρτη ,πρός το τέλος θα πάρουν και τα 920.Από Καλοκαίρι ψάχνω για συσκευή.Μάλλον nexus

nikolasV

Επιτέλους, άρα πολύ σύντομα και για Ελλάδα!!

Nokia

@Νικο, ελπίζω και το νέο σου nexus να παίρνει αναβαθμίσεις για 4 (τουλάχιστον) χρόνια όπως και το σημερινό σου 920….;)

Μπάμπης

Δεν ξέρω τι λένε για τα windows,εδώ και δυο μήνες που πήρα το 640 είμαι πολύ ευχαριστημένος.το κινητό δεν κολλάει με τίποτα.απο εφαρμογές αυτές που θέλω πλην μιας τις έχω.σιγουρα το windows market θέλει δουλειά.αν το εμπλουτισουν θα είναι τέλειο,αλλά και έτσι ,android δεν ξανάγοραζω.

vasilist

Το 640xl είχε περιβλήματα με τα 8.1 που έρχονταν και έχω κατεβάσει τα 10 insider παρόλες τις αναβαθμίσεις ακόμα βγάζει προβλήματα θέλει πολύ δουλειά ακόμα ή Microsoft.
Ή μάλλον το 640xl ήταν γενικά fail συσκευή γιατί βλέπω και άλλους που το έχουν πως θέλουν να το πετάξουν από το παράθυρο, εγώ όταν βγαίνει update το ανοίγω το κάνω το δουλεύω 2 μέρες κολλάει ακόμα και στην απλή κλήση και θέλει restart και το ξανά βάζω στο συρτάρι.
Αλλά update το update πάει καλύτερα ίσως όταν βγει το final να δουλέψει όπως θα έπρεπε να δουλεύει από την αγορά του.

ΝΙΚΟΣ

@nokia Αν υπήρχε ή υπάρξει κάποιο WP σύντομα με 2giga ram, midrange processor (617 πχ) με καλή οθόνη καλή κάμερα ,μπαταρία γύρω στα 250 θα το σκεφτόμουν πάλι για WP.Με 640,650,550 ούτε κάν και τα 950,950xl πολύ ακριβά.Υπάρχει κενό και αν δε καλυφθεί,adios.

nikolasV

@vasilist το Lumia 640 XL είναι υπέροχη συσκευή για τα λευτά της και γενικότερα βγήκε πολύ καλό μοντέλο (το έχω και εγώ) και με τα Windows 10 insider μια χαρά είναι απλά θέλει λίγη δουλειά ακόμα, όχι κατι το ιδιαίτερο όμως. Με την ήδη έκδοση 8.1 το 640 XL απλά πετάει…

Makis

@ πήρε το Nexus 4 για τρία χρόνια όταν κάτι note 2 των 600 ευρώ μείναν πολύ πίσω. Τι να τα κάνεις τα 4 όταν περιμένουμε για τα 10άρια πάνω από χρόνο πλέον. Μια χαρά είναι τα Nexus.

vasilist

@nikolasv με την τελευταία insider πάει καλά αλλά μου κόλλησε 2 φορές όταν προσπάθησα να κάνω dial και το ξανά έβαλα στο συρτάρι.
Αν σου πάει καλά με το 8.1 τότε μάλλον ή συσκευή που έχω έχει πρόβλημα δεν εξηγείται αλλιώς γιατί μου έκανε random restarts.

Μαρία

Παιδιά ερώτηση εχω εδω κ μια βδομαδα κατεβάσει το preview οταν βγει το official θα μπορω να κανω κατευθείαν εγκατάσταση απο ειδοποίηση που θα ερθει μέσω συστήματος; Δεν χω κανει ξανα κατι παρόμοιο

vasilist

Ναι θα πάρουμε την official κατευθείαν, μετά εγώ προσωπικά θα βγω απο insider για να παίρνω μόνο stable updates.

GeorgKappa

Γειά σας. Υπάρχει τρόπος να ξαναγυρίσω στα Windows 8.1;;!! Η αναβάθμιση στα 10 μου προκαλεί πολλά προβλήματα, π.χ. με καλούν και εγώ δεν δέχομαι την κλήση,παρόλο που η ένδειξη για το δίκτυο είναι φουλ.
Ενώ είναι κλειστή η οθόνη, καλεί αριθμούς μόνο του(!!!).
Κάποιες φορές δεν βρίσκει δίκτυο και πρέπει να πάρω εναν αριθμό, να εμφανιστεί η επιλογή “ενεργοποίηση δικτύου” (ή κάπως έτσι),να πατήσω στην επιλογή για να συνδεθώ στο δίκτυο!
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Microsoft Windows 11

Windows 11: Τέλος η υποστήριξη για εφαρμογές Android

Η Microsoft θα σταματήσει να υποστηρίζει τις εφαρμογές Android στα Windows αλλά οι υπάρχοντες χρήστες θα πάρουν μια παράταση ενός χρόνου.

Business AI Microsoft

Mistral AI: Συνεργασία με τη Microsoft για τη γαλλική startup – Αποκάλυψε τον ανταγωνιστή του ChatGPT, Mistral Large

 Η γαλλική startup Mistral AI αποκάλυψε ένα νέο μεγάλο γλωσσικό μοντέλο (LLM) που θα ανταγωνιστεί το ChatGPT της OpenAI.

Games Microsoft Xbox

Xbox: 4 αποκλειστικά παιχνίδια έρχονται σε PS5 και Nintendo Switch

H Μicrosoft ανακοίνωσε επίσημα πως τέσσερα αποκλειστικά παιχνίδια του Xbox θα γίνουν διαθέσιμα και σε άλλες κονσόλες.

Software featured Microsoft

Microsoft Mesh: Η virtual πλατφόρμα συσκέψεων στο Teams

Έναν νέο τύπο “υβριδικής” εργασίας προτείνει η Microsoft, συστήνοντας το Mesh που επιτρέπει στα avatar των εργαζομένων να συναντώνται.