Microsoft Lumia 550: Με οθόνη 4.7″ AMOLED και κυκλοφορία το 2016

Αρχές του 2016 αναμένεται να κυκλοφορήσει το Microsoft Lumia 550 με οθόνη 4.7 ίντσες τεχνολογίας AMOLED με ανάλυση 1280×720 pixels, τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 210 χρονισμένο στο 1.1GHz, ενσωματωμένη μνήμη 8GB και υποδοχή για κάρτες μνήμης micro SD. Είναι 4G, θα ενσωματώνει μπροστινή κάμερα με φλας (ή αναγνώστη ίριδας) και θα έχει τιμή 120 ευρώ.

Ακολουθεί η πρώτη επίσημη εικόνα του Lumia 550.

Microsoft Lumia 550: Με οθόνη 4.7" AMOLED και κυκλοφορία το 2016, Microsoft Lumia 550: Με οθόνη 4.7″ AMOLED και κυκλοφορία το 2016

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

13 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Kalex1999

αναγνώστη ίριδας στα 120€ ???

Mary

Συγνώμη ειναι ικανός snap 210 να διαχειριστεί ολα αυτα; Περίεργο μου φαινεται ακόμη και για wp!

nikmour

Φλας θα είναι.

ΜΑΝΩΛΗΣ79

Ποτέ ξανά WP…
Πήρα πριν ένα μήνα το 640XL και το έχω μετανιώσει πικρά!!!
Kαι καλά δεν χρειάζονται πολλά specs και κτλ….
Androit και πάλι Androit!!!

Alexis Lazos

Αφού Androit και πάλι Androit!!! φίλε ΜΑΝΩΛΗΣ79 και εγώ είμαι ο Rompokop και χωρίς κινητό Android!

tech21man

ΜΑΝΩΛΗΣ79 παρε την αντιθετη ανοιχτη παλαμη απο εμενα στο android. Δεν ξερω αν το παραπονο σου ειναι οι εφαρμογες (αν ναι τοτε κατσε στο androit η στο detroit η οποιο σαρεσει).

Παρολαυτα και χωρις να μπορεις να γκρινιαξεις πολυ για την τιμη, γιατι κολλησαν με τον 210…

Ας κανανε τραμπα την amoled στο 640 και θα ειχαν μια ακομη καλυτερη προταση για την κατηγορια 410 (chipset και τιμης).

Υπαρχει παντα και το 730…

stavag

αν αγοράσεις ενα καλο windows phone σαν το 640 και το 640 xl (τωρα τι να πουμε για τοv androit και παλι androit).Δεν υπάρχει επιστροφή .Tωρα για το νεο lumia ,amoled με μια καλη καμερα στα 120 ειναι super

Nasos

‘Φίλε’ Μανώλη79 επειδή έχω το 640xl από την ημέρα που ήρθε Ελλάδα,για πες μου τί δεν σου άρεσε που το “σούταρες” κατευθείαν και πηγές στο adroit?
Εγώ δυστυχώς δεν μπόρεσα ποτέ να σε φτάσω γιατί είχα ένα άλλο λειτουργικό το android από το 2.1 vrsn έως το 5.01.
Να σου πω ότι μου ταιριάζει πιο πολύ το WP (άλλωστε γούστα είναι αυτά).
Δεν κατακρίνω το android όπως κάνουν πολλοί και δεν θα ισχυριστώ ποτέ ποιό είναι το καλύτερο… Όπως είπα γούστα είναι, σε εμένα ταιριάζει σε άλλον δεν ταιριάζει.
Παρόλα αυτά ειμαι περίεργος να απαντήσεις.
Ευχαριστώ πολύ.

Αλεκος

Απορώ, αυτό το κινητό δεν θα έπρεπε να έβγαινε πέρυσι μαζί με το 730/735?
Ουσιαστικά μπορείς να πάρεις τώρα το 730 με 150 ευρώ που σίγουρα είναι καλύτερο στα όλα του.. (ειδικά στο design και επεξεργαστή)

Αυτή η Microsoft μία φορά να βγάλει ένα κινητό την στιγμή που πρέπει δεν γίνεται!
Βγάλε ένα mid-range με SD615 και 2gb ram και φυσικά οχι σε τιμή α λα lumia 830 που όταν βγήκε έκανε 400+ ευρώ!!

Ο SD400 στο 730 μου απλά δεν ”ταιριάζει” με τα W10m, θέλει καλύτερο cpu και μάλλον θέλει και τα 2gb ram για να πάει σφεντόνα! 😛

Nickolas

Στην ουσία αντικαταστάτης του 535. Δεν είναι κακό, λογικά θα έχει και 1GB Ram, σίγουρα με Snapdragon 410 θα ήταν πιο ολοκληρωμένο, αλλά κατα τα άλλα μια χαρά.

Nickolas

@Αλέκος μέχρι να βγει ολοκληρωμένο το λογισμικό wp10 καλό είναι να μη σχηματίζεις άποψη, όχι μόνο εσύ αλλά κ όλοι μας. Ξερω πως λαγκαρει αυτή τη στιγμή η preview. Αυτό το πρόβλημα είναι το τελευταίο που θα λύσει η ms πριν βγάλει την αναβαθμισει στην αγορά. Αυτό μη σε αγχώνει. Αυτό που θα ήθελα πολύ κ δεν ξέρω άμα γίνει άμεσα με καλά αποτελέσματα είναι το project astoria. Αν και τα νέα που διαρρέουν κατα καιρούς είναι αισιόδοξα.

Αλεκος

Έχεις δίκιο Νικόλα, αλλά να σου πω την αλήθεια φοβάμαι ότι οι επιδόσεις δεν θα φτάσουν στο επιθυμητό επίπεδο στις συσκευές με SD400 (α λα WP8.1).
Όντως βλέπεις το 930 και ανοίγει το store στον ίδιο χρόνο με το 730 μου (οπότε αυτό έχει να κάνει με το ότι ακόμα είναι preview) αλλά κάτι απαράδεκτες στιγμές που κάνει τις περίφημες “φόρτωση…” και “συνέχεια…” δεν τις βλέπεις σε συσκευές με SD800 για αυτό και λέω οτι χρειάζεται επειγόντως midrange με SD6xx και 2gb ram! Έτσι και αλλιώς όποιος δεν πάει σε 950-950xl λόγο της μεγάλης τιμής οπως φαίνεται ως τώρα, δεν θα πάρει και συσκευή με SD400.

Με λίγα λόγια πιστεύω οτι η εποχή που δεν μας ένοιαζαν τα specs στα Windows phone έχει τελειώσει (πχ εγώ πήγα από 630 σε 730 που έχουν την ίδια cpu, αλλά το επόμενο μου πρέπει να είναι πιο γρήγορο)

Τέλος πάντων θα μάθουμε περισσότερα στις 6 Οκτώβρη! 😉

ΜΑΝΩΛΗΣ79

Το store ειναι αθλιο….το κινητο κολλαει στον dialer, αργό, μπερδεμενο και χυμα μενου….
Πολυ καλη καμερα και αυτονομια.
Δεν το πουλησα ακομα γιατι “εχει και φοβερη αξια μεταπωλησης”! 150Ε μου εδιναν για μιας βδομαδας κινητο…απο 229Ε….ΟΧΙ δεν το σκοτωνω…θα το κρατησω για δισκο σερβιρισματος ελληνικου καφε….

@tech21man εχω και γω παλαμες!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple featured MacBook Air

Η Microsoft λέει ότι τα Windows laptop με Snapdragon X Elite θα είναι πιο γρήγορα από το M3 MacBook Air

Η Microsoft θα υποστηρίξει ότι τα επερχόμενα Windows laptop με τον Snapdragon X Elite της Qualcomm είναι ταχύτερα από το Μ3 MacBook Air.

Software featured Microsoft Windows 11

Η Microsoft καταργεί το WordPad από τα Windows 11 μέσα στη χρονιά

Η εφαρμογή WordPad αποτελεί μέρος των Windows από τα Windows 95, αλλά η Microsoft ανακοίνωσε πέρυσι ότι την καταργεί από τα Windows 11.

Software Android Microsoft Windows 11

Windows 11: Τέλος η υποστήριξη για εφαρμογές Android

Η Microsoft θα σταματήσει να υποστηρίζει τις εφαρμογές Android στα Windows αλλά οι υπάρχοντες χρήστες θα πάρουν μια παράταση ενός χρόνου.

Business AI Microsoft

Mistral AI: Συνεργασία με τη Microsoft για τη γαλλική startup – Αποκάλυψε τον ανταγωνιστή του ChatGPT, Mistral Large

 Η γαλλική startup Mistral AI αποκάλυψε ένα νέο μεγάλο γλωσσικό μοντέλο (LLM) που θα ανταγωνιστεί το ChatGPT της OpenAI.