Microsoft Lumia 550: Διέρρευσε το επίσημο render της συσκευής;

Στην επιφάνεια ήρθε επίσημο press render της νέας entry-level πρότασης της Microsoft, το Microsoft Lumia 550, με τον γνωστό και αξιόπιστο για τις διαρροές @evleaks να κάνει άλλη μια αποκάλυψη, ενώ ακόμα δεν είναι ξεκάθαρη η ημερομηνία κυκλοφορίας της συσκευής.

Αναφορικά με τα τεχνικά χαρακτηριστικά της συσκευής, το λειτουργικό σύστημα θα είναι Windows 10 και πιθανόν θα “φοράει” τον τετραπύρηνο Snapdragon 210 SoC χρονισμένο στο 1.1GHz, μνήμη RAM 1GB, με ενσωματωμένη μνήμη 8GB και υποδοχή για κάρτες μνήμης micro SD. Η οθόνη της συσκευής είναι στις 4.7 ίντσες τεχνολογίας AMOLED με ανάλυση HD 1280×720 pixels, η κύρια κάμερα στα 5 megapixel και η εμπρόσθια στα 2 megapixel με φλας (ή αναγνώστη ίριδας).

Η μπαταρία της συσκευής θα φτάνει τα 1.905mAh ενώ η συσκευή θα είναι 4G με την τιμή της να κυμαίνεται στα 120 ευρώ.

Microsoft Lumia 550: Διέρρευσε το επίσημο render της συσκευής;, Microsoft Lumia 550: Διέρρευσε το επίσημο render της συσκευής;

Microsoft Lumia 550: Διέρρευσε το επίσημο render της συσκευής;, Microsoft Lumia 550: Διέρρευσε το επίσημο render της συσκευής;

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
9gag

απλο και ταπεινο..αν και θεωρω πως μια τελικη τιμη στα 100ευρω θα ηταν ιδανικη αλλα οκ!

btw μου αρεσει που πισω εχουν βαλει μονο το σηματακι των windows. διακριτικο!

tech21man

Το 635 ειχε ξεκινησει απο 180 λεμε τωρα και επεσε 80 και στην αμερικη blow out σε ουτε 40. Αναρωτιεμαι αυτο τι θα κανει. Αν ειχε ενα snapdragon 615 και καλυτερη καμερα ας στοιχιζε και παραπανω, ειναι καλο το μεγεθος/αναλυση/amoled.

Leontios

έλεος με κάποιους εδώ μέσα που αποθεώνουν τα χρέπια και για να μην παρεξηγηθώ μόλις η ms φτιάξει την αρχικοποιηση των ssid και δεν σου ζητάει να σβήσεις το ένα HOL_ZTE_4 γιατί δε διαβάζει macs τα λέμε

Κάτοχος iOS, android, wp8.1

geo

Leontios καταλάβεις τι λες????

ΜΑΝΩΛΗΣ79

ΟΟΟΟΟΟΟΧΧΧΧΙΙΙΙΙΙΙΙ WP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Άκαρδος

Το σημαντικότερο χαρακτηριστικό είναι πιστεύω η HD AMOLED οθόνη, η οποία εκτός απο τα ωραία χρώματα και έντομα μαύρα, θα επιτρέπει να χρησιμοποιείται μόνιμα το Glance, χωρίς να καταναλώνει πολύ μπαταρία, καθώς ανάβουν μόνο τα pixel που χρειάζονται.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Microsoft Windows 11

Windows 11: Τέλος η υποστήριξη για εφαρμογές Android

Η Microsoft θα σταματήσει να υποστηρίζει τις εφαρμογές Android στα Windows αλλά οι υπάρχοντες χρήστες θα πάρουν μια παράταση ενός χρόνου.

Business AI Microsoft

Mistral AI: Συνεργασία με τη Microsoft για τη γαλλική startup – Αποκάλυψε τον ανταγωνιστή του ChatGPT, Mistral Large

 Η γαλλική startup Mistral AI αποκάλυψε ένα νέο μεγάλο γλωσσικό μοντέλο (LLM) που θα ανταγωνιστεί το ChatGPT της OpenAI.

Games Microsoft Xbox

Xbox: 4 αποκλειστικά παιχνίδια έρχονται σε PS5 και Nintendo Switch

H Μicrosoft ανακοίνωσε επίσημα πως τέσσερα αποκλειστικά παιχνίδια του Xbox θα γίνουν διαθέσιμα και σε άλλες κονσόλες.

Software featured Microsoft

Microsoft Mesh: Η virtual πλατφόρμα συσκέψεων στο Teams

Έναν νέο τύπο “υβριδικής” εργασίας προτείνει η Microsoft, συστήνοντας το Mesh που επιτρέπει στα avatar των εργαζομένων να συναντώνται.