Microsoft Lumia 640: Από τα πρώτα που θα πάρει Windows 10 update

Μέσα από ένα video του Σκανδιναβού Γενικού Διευθυντή της Microsoft, Ossi Korpela μαθαίνουμε ότι το Microsoft Lumia 640 θα είναι από τα πρώτα smartphones που θα λάβουν την αναβάθμιση σε Windows 10 for Phones, αργότερα μέσα στο 2015.

Όπως είχαμε πει σε προηγούμενο άρθρο το οποίο μπορείτε να διαβάσετε εδώ, η αναβάθμιση των smartphones θα έρθει μετά τα Windows 10 για PC που είναι προγραμματισμένο να λαναριστούν το καλοκαίρι.

Ο Korpela αποκαλεί το Microsoft Lumia 640 μια “οικονομική high-end συσκευή”. Το smartphone ανακοινώθηκε μαζί με τον μεγάλο αδερφό Microsoft Lumia 640 XL στην πρόσφατη MWC 2015 και έχει οθόνη 5 ιντσών 720x1280p, 294ppi, τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 400 1.2GHz, μνήμη RAM 1GB, ενσωματωμένη μνήμη 8GB που μπορεί να επεκταθεί έως και 128GB μέσω microSD. Επιπλέον, έχει κάμερα 8 Megapixel και μπαταρία 2500mAh.

Αν και όπως είπαμε έχουμε ακόμη πολλούς μήνες μπροστά μας για να έρθει το update, η Microsoft θέλει να προμοτάρει σωστά από τώρα τις συσκευές που θα αναβαθμιστούν.

microsoft lumia 640 windows 10, Microsoft Lumia 640: Από τα πρώτα που θα πάρει Windows 10 update

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
thanoik34

Εγώ τα πέρασα τα Windows 10 πριν από καμιά εβδομάδα στο 535,ομολογώ έχουν αλλάξει πολλά αλλα είχε πολλά bugs και δε μου δούλευε το GPS οπότε αναγκάστηκα να τα ξαναβγάλω και να περάσω πάλι τα 8.1 και ηρέμησα

Genesis

πολύ καλό κινητό το 640 και οικονομικοί δεν υπάρχει κανένα που μπορεί να το ανταγωνιστώ σε αυτήν την στιγμή και είναι και και λογικοί που θα πάρει πρώτο τα 10.

thankoik34

λογικό να έχει bugs είναι preview έκδοση ει ναι μόνο για developers αιτώ όχι για άτομα που θέλουν να τα χρησιμοποιήσουν καθημερινά λες και είναι ολοκληρωμένη εκδοσή.

thanoik34

@Genesis ελπίζω να το φτιάξουν γιατί είχε αρχίσει και μου αρέσει αλλά δε δούλευε ούτε το viber,instagram,here maps κ.α τότε τι το δωσανε, και στις επαφες έκανα scrolling και με πετούσε έξω άστα κ.α πολλά που βαριέμαι να τα γράψω

Chris

@thanoik34 και ξανά λέμε.. Δεν είναι καν preview for developers… Θα τα εγκαταστισεις μόνο αν το έχει για 2η συσκευή!!!

Genesis

thanoik34

αυτός είναι ο σκοπός ότι είναι technical preview είναι για να τους βοηθήσουν με feedback ώστε να τα διορθώσουν όλα και στο τέλος να βγάλουν την official έκδοση και να τρέχει μια χαρά. αυτό το βάζεις μόνο αν έχεις δεύτερη συσκευή δεν το βάζεις σε πρώτη η MS ει χε προειδοποιήσει για τέτοια είδους bugs.

thanoik34

@Genesis στο feedback ήθελα να τους γράψω κάποια πραγματάκια που δεν μου δούλευαν αλλά ούτε feedback μπορούσα να στείλω,εμφανιζόταν μια γραμμή θολή στο πάνω μέρος της οθόνης. Και δεν έστελνε τπτ,οποτε πως θα τα διορθώνανε αφού δεν μπορούσαν να δεχτούν σχόλια από εμάς

Γιαννης

Παιδια ποιο απο τα 2 λετε 640 η 830 και γιατι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple featured MacBook Air

Η Microsoft λέει ότι τα Windows laptop με Snapdragon X Elite θα είναι πιο γρήγορα από το M3 MacBook Air

Η Microsoft θα υποστηρίξει ότι τα επερχόμενα Windows laptop με τον Snapdragon X Elite της Qualcomm είναι ταχύτερα από το Μ3 MacBook Air.

Software featured Microsoft Windows 11

Η Microsoft καταργεί το WordPad από τα Windows 11 μέσα στη χρονιά

Η εφαρμογή WordPad αποτελεί μέρος των Windows από τα Windows 95, αλλά η Microsoft ανακοίνωσε πέρυσι ότι την καταργεί από τα Windows 11.

Software Android Microsoft Windows 11

Windows 11: Τέλος η υποστήριξη για εφαρμογές Android

Η Microsoft θα σταματήσει να υποστηρίζει τις εφαρμογές Android στα Windows αλλά οι υπάρχοντες χρήστες θα πάρουν μια παράταση ενός χρόνου.

Business AI Microsoft

Mistral AI: Συνεργασία με τη Microsoft για τη γαλλική startup – Αποκάλυψε τον ανταγωνιστή του ChatGPT, Mistral Large

 Η γαλλική startup Mistral AI αποκάλυψε ένα νέο μεγάλο γλωσσικό μοντέλο (LLM) που θα ανταγωνιστεί το ChatGPT της OpenAI.