Microsoft Lumia 650: Νέα renders και φήμες

Νέα αποκλειστικά renders και πληροφορίες για το Microsoft Lumia 650 δημοσιεύει το Windows Central. Σύμφωνα με τις ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες και εικόνες, το Microsoft Lumia 650 θα είναι ένα Windows 10 Mobile smartphone με μεταλλικό πλαίσιο σε αντίθεση με όλα τα άλλα μοντέλα.

Οι εκτιμήσεις λένε ότι το Microsoft Lumia 650 θα κάνει την επίσημη εμφάνισή του στις αρχές του 2016, ίσως τον Ιανουάριο ή τον Φεβρουάριο. Η οθόνη του εκτιμάται ότι θα έχει διαγώνιο 5 ιντσών, με ανάλυση 720p, ενώ η μνήμη RAM θα είναι στο 1 GB. H εσωτερική μνήμη θα είναι 8 GB, η κάμερα θα είναι στα 8 Megapixel στο πίσω μέρος με LED φλας, ενώ η selfie camera εμπρός θα είναι στα 5 Megapixel.

Ο επεξεργαστής του Lumia 650 αναμένεται να είναι ο Qualcomm Snapdragon 212, με τέσσερις πυρήνες Cortex A7, χρονισμένους στο 1.3 GHz. Τα γραφικά αναλαμβάνει ένα Adreno 304 GPU, ενώ θα υποστηρίζει X5 LTE και video playback 1080p Full HD. Θα υποστηρίζει, επίσης, τεχνολογία Qualcomm Quick Charge 2.0, dual-SIM, Bluetooth 4.1, NFC, HD Voice και Wi-Fi calling. Εκτιμάται ότι θα κυκλοφορήσει σε σχετικά προσιτή τιμή, σε χρώμα λευκό και μαύρο.

Παρακάτω ακολουθούν τα renders που δημοσιεύει το Windows Central και δημοσιεύουμε και εμείς με κάθε επιφύλαξη ως προς την τελική εικόνα του επερχόμενου μοντέλου της Microsoft.

Microsoft Lumia 650, Microsoft Lumia 650: Νέα renders και φήμες

Microsoft Lumia 650, Microsoft Lumia 650: Νέα renders και φήμες

Microsoft Lumia 650, Microsoft Lumia 650: Νέα renders και φήμες

Microsoft Lumia 650, Microsoft Lumia 650: Νέα renders και φήμες

Microsoft Lumia 650, Microsoft Lumia 650: Νέα renders και φήμες

Microsoft Lumia 650, Microsoft Lumia 650: Νέα renders και φήμες

Microsoft Lumia 650, Microsoft Lumia 650: Νέα renders και φήμες

Πηγή

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

15 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
leontios

αυτό έχει native 10 εγώ που δεν μπορώ να βάλω και Ελληνικά (διαβάστε παρακάτω και πείτε μου !! σημείωση έχω την τελευταία pb) ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ Η ΜΙΚΡΟΜΑΛΑΚΗ ΜΥ ΤΑ ΕΣΠΑΣΕ ΕΒΑΛΑ android lollipop και πάω σφαίρα στο 640 ds ΝΑΙ ΝΑΙ android lollipop 😏 after a clean install I discovered that you can’t install the Greek word suggestions pack !! are you kidding 😜 me ? also I found a bug in edge browser that freeze the phone and push the device to reboot !! holy crap as you said, try to push the back button in zero time when browsing and get freeze like the BSOD (you know your trademark) !!! The others submitted bugs I told ya still exists !! (I select all calls from sim1 to delete and wow all gone from the sim2 too). bugs bugs bugs is there any exterminator app on the store ? sorry I forgot devs are laughing 😆 about your crap OS . Get real we gave money for phone not testing machines !! and don’t tell me to stuck in 8.1 cause you are kidding your selves !! Is there any clever person to buy 8.1 like OS in the… Συνέχεια »

Chris

Ρε φίλε πες μ πως έκανες Βοοτ αντροιντ σε wp

9gag

τοσο ωραιο design και το σκοτωνουν με τετοια specs…

leo

https://fullandroid.org/microsoft-lumia-640-lte/

παίζει και στο ds !!!

rose

sd 212….
Έπρεπε τουλάχιστον να έχει 410+ ….

lolek

Μα καλά το 640 είχε snap 400 και αυτό εχει τον 212; Μιλάμε για υποβάθμιση και κρίμα γιατί είναι ωραία συσκευή. Για εμένα έπρεπε ή σειρά lumia 5xx να έχει snap 2xx ή σειρά 6χχ και 7χχ να φοράει snap 4xx ή σειρά 8χχ τον. snap 6xx και ή σειρά lumia 9xx να φοράει τον snap 8xx και με ram από 1,5-3giga

tasos

Μονο για το lumia 640 βγηκε η lollipop? Αν το περασουμε σε αλλο lumia δεν θα λειτουργει?

ΝΙΚΟΣ

Ωραία φάση ,αλλά δεν ξέρω αν με 1g ram θα παίζει ικανοποιητικά το Android.

Σταυρος Χρι

Κατά την προσωπική μου γνώμη δεν πιστεύω να είναι χαμηλοτερου hardwear από το 640… Προφανώς η θα είναι το ίδιο ή θα είναι λίγο καλύτερο (πχ μεγαλύτερη ανάλυση οθόνη)
Διαφορετικα ο κόσμος δεν είναι χαζός κι με μια πρώτη σύγκριση με το 640 θα το κάνει να πατωσει
Μένει να δουμε

vasilist

Σωστά είναι τα bugs που αναφέρεις εκτός απο την ελληνική γλώσσα που δουλέυει κανονικά και με sugestions.

Kostas

καλα αγοράζετε lumia για να περάσετε android?σαν μερικους που περνανε mac os σε dual boot με windows

Costas

@kostas
Ότι έχει ο καθένας Κωνσταντίνε! Αν σου το φέρουν δώρο ή το πουλάς ή του περνάς android και καθάρισες. Εγώ έχω ξεμείνει με ένα lumia 640 xl και δεν την παλεύω! Ώρες ώρες μου έρχεται να το πετάξω από το παράθυρο.

ironmanmark40

Είναι απίστευτοι μερικοί……

vasilist

@costas κάνε υπομονή μέχρι να το windows 10 update μετά θα δεις διαφορά, τώρα είναι όπως λες εγώ δεν τα πάλεψα και το έβαλα στην άκρη μέχρι να βγει update γιατί τα 8.1 έκαναν την συσκευή αίσχος από bugs.

tasos

Πειτε σας παρακαλω αν τοτοndroid lollipop κανει και για αλλα microsoft lumia η μονο για το lumia 940

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple featured MacBook Air

Η Microsoft λέει ότι τα Windows laptop με Snapdragon X Elite θα είναι πιο γρήγορα από το M3 MacBook Air

Η Microsoft θα υποστηρίξει ότι τα επερχόμενα Windows laptop με τον Snapdragon X Elite της Qualcomm είναι ταχύτερα από το Μ3 MacBook Air.

Software featured Microsoft Windows 11

Η Microsoft καταργεί το WordPad από τα Windows 11 μέσα στη χρονιά

Η εφαρμογή WordPad αποτελεί μέρος των Windows από τα Windows 95, αλλά η Microsoft ανακοίνωσε πέρυσι ότι την καταργεί από τα Windows 11.

Software Android Microsoft Windows 11

Windows 11: Τέλος η υποστήριξη για εφαρμογές Android

Η Microsoft θα σταματήσει να υποστηρίζει τις εφαρμογές Android στα Windows αλλά οι υπάρχοντες χρήστες θα πάρουν μια παράταση ενός χρόνου.

Business AI Microsoft

Mistral AI: Συνεργασία με τη Microsoft για τη γαλλική startup – Αποκάλυψε τον ανταγωνιστή του ChatGPT, Mistral Large

 Η γαλλική startup Mistral AI αποκάλυψε ένα νέο μεγάλο γλωσσικό μοντέλο (LLM) που θα ανταγωνιστεί το ChatGPT της OpenAI.