Microsoft Lumia 940: Διέρρευσε η πρώτη εικόνα;

Από τις μέχρι τώρα πληροφορίες γνωρίζουμε ότι η Microsoft ετοιμάζει δυο high-end ναυαρχίδες που θα έρθουν με Windows 10. Έχουν διαρρεύσει με τις κωδικές ονομασίες Cityman και Talkman, τα οποία λογικά θα είναι τα Microsoft Lumia 940 και Microsoft Lumia 940 XL.

Σήμερα διέρρευσε η πρώτη εικόνα από το Microsoft Lumia 940 και μας επιτρέπει να πάρουμε μια γεύση από το design το οποίο δεν ξεφεύγει πολύ από το Nokia Lumia 930. Φαίνεται ότι το dual-LED flash έχει μετακινηθεί στην πάνω πλευρά της κάμερας ενώ και το ηχείο είναι δίπλα από την κάμερα.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν διαρρεύσει μέχρι σήμερα, το Microsoft Lumia 940 μπορεί να έρθει με οθόνη 5.2 ιντσών Quad HD (2560×1440 pixels), 64-bit εξαπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 808, μνήμη RAM 3GB, χωρητικότητα 32GB, κάμερα 20 Megapixel και 3000 mAh μπαταρία.

Ωστόσο πρέπει να πούμε ότι δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι ούτε για την εικόνα ούτε για τα χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης: Windows 10 for phones: Δεν γίνεται διαθέσιμο το καλοκαίρι

microsoft lumia 940, Microsoft Lumia 940: Διέρρευσε η πρώτη εικόνα;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

14 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Genesis

διαμάντι είναι.

το καινούργιο μου κινητό 😀

πανέμορφο και αυτό το cyan του πάει πάρα πολύ.

filippos

σορρυ κιόλας αλλά αυτό είναι σχεδόν ίδιο με το 930. Εγώ που έχω το 930 γιατί να το πάρω? Όχι γιατί κράζαμε κάποτε την apple και την sumsung ότι τα κινητά τους ήταν ίδια και τώρα κάνουν τα ίδια.

Giorgos

Η αλήθεια είναι οτι μου μοιάζει περισσότερο με τα συνηθισμένα photoshop που κυκλοφορούν πρώτα απο όλες τις διαροές αρκετό καιρό πριν την ανακοίνωση. Μετά απο 2 ολόκληρα χρόνια ελπίζω να μην είναι τόσο παρόμοιο το design με το 930, αλλά ίσως να μου φαίνεται έτσι γιατί θέλω κάτι ελάχιστα διαφορετικό. Όχι οτί το 930 δεν μου αρέσει, πανέμορφο είναι αλλά λίγο συμαζεμένα μπέζελ και λίγο πιο λεπτό κατά 1 χιλιοστό το πολύ χωρίς όμως να θυσιάσει χωρητικότητα μπαταρίας. Όπως και να έχει εγώ έτσι και αλλιώς θα πάω για το 940 XL οπότε είδωμεν..

Genesis

filippos

για το design θα το πάρεις? :p εννοώ το design αυτό δεν είναι κακό και θα είναι ο διάδοχος του 930 οπότε λογικό να του μοιάζει αρκεί να μην το συνεχίσει διαχρονικό αυτό.

μπορεί να μην είναι και αληθινή εικόνα οπότε δεν είναι τίποτα σίγουρο, εγώ πιστεύω ότι θα του μοιάζει αρκετά δεν νομίζω να είναι και εντελώς ίδιο αν δεν είναι η πραγματική φωτογραφία του αυτή εδώ.

nikmour

μάγκες μάλλον αυτό είναι το 840. Επίσης πρέπει να δούμε και το πάχος της συσκευής.

tasos

Ελέγξτε κάτι πριν το δημοσιεύσετε….φαίνεται από χιλιόμετρα ότι είναι face….πρώτα απ όλα θα έχει triple led flash , όχι μόνο 2 .

zona8

@Giorgos

2 χρόνια (σχεδόν) έχει το 1020, όχι το 930. Το 930 ούτε χρόνο δεν έχει κλείσει (από τη στιγμή που κυκλοφόρησε).

thanoik

Και από τιμή;ελπίζω να μην ξεφύγει πολύ να μπορέσουμε και εμείς οι θνητοί να το πάρουμε

pazzo

Εμένα δεν με νοιάζει αν δεν αλλάξει κατά πολύ το design του. Και ίδιο να μείνει σε λογικά πλαίσια με το 930 δηλαδή κανένα πρόβλημα. Τα πραγματα που θα άλλαζα άμα ήταν του χεριου μου (και απαιτώ από την ms να εθναιντα ελάχιστα, για να μπορέσουν να δικαιολογήσουν 1 χρόνο προετοιμασίας για το 940) θα ήταν:
1. Το πάχος του κατά ένα χιλιοστό.
2. Το καπάκι πίσω να αφαιρείτε ώστε να το αλλαζεις κανα χρωμα οποτε θες αλλα και να γίνει κάτι ώστε να μην “γλιστράει” τόσο πολύ απτό χέρι.
3. Την glance screen που υπάρχει στο 830
4. Αν και από κάμερα ειμαι ευχαριστημένος, θα ήθελα κάποιο lense για slow motion. Μου μοστραρουν slow motion videos από iPhone και HTC και ζηλεύω, πως το λένε 😉
Από hardware δεν μπορώ να πω κάτι. Ο snapdragon 800 και τα 2 giga ram που φοράει το κάνουν να μην έχει κολλήσει ούτε μια φορά στους 5 μήνες που το έχω. Ας του βάλουν τα κατάλληλα ώστε να παραμείνει έτσι και με το win10.
Και θέλω να δω και κάτι πρωτοποριακό. Κάτι για να κάνει μπαμ. Ναυαρχίδα υποτίθεται πως θα είναι. Αλλιώς δεν υπάρχει και λόγος να αλλάξω το 930

Deductive Reasoning

Πανέμορφο όπως και τα περισσότερα Lumia. Συμφωνώ με pazzo σχεδόν σε όλα και ειδικά στη Glance Screen που τη θεωρώ ένα από τα πιο όμορφα χαρακτηριστικά των Lumia και δυστυχώς λείπει από το 930, κάτι που το θεωρώ τραγικό για τη ναυαρχίδα! Το slow motion δεν με ενδιαφέρει και πολύ. Βέβαια βασικό για τη πλήρη μετάβαση μου στο στρατόπεδο της Microsoft, είναι να δημιουργήσουν ποιοτικές εφαρμογές όπως στα άλλα δύο λειτουργικά. Κάτι που όπως φαίνεται θα συμβεί με τα 10άρια. Μέχρι τότε, το WP μου θα παραμένει τρίτη συσκευή και θα αναμένω τα καλύτερα!

lampros

Αυτο παιδες μοιαζει πιο πολυ στο 840!!!

nikos

Λιγο το παχος πιστευω να μην εχει ξεφυγει..
Κατα τα αλλα φαινεται πολυ καλο

nikolas

α ρε Microsoft, φετος ειναι η χρονια σου! 😉

Manuelo

Ελπίζω να είναι λεπτό και ελαφρύ όπως ο ανταγωνισμός και όχι κανένα τούβλο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Microsoft Windows 11

Windows 11: Τέλος η υποστήριξη για εφαρμογές Android

Η Microsoft θα σταματήσει να υποστηρίζει τις εφαρμογές Android στα Windows αλλά οι υπάρχοντες χρήστες θα πάρουν μια παράταση ενός χρόνου.

Business AI Microsoft

Mistral AI: Συνεργασία με τη Microsoft για τη γαλλική startup – Αποκάλυψε τον ανταγωνιστή του ChatGPT, Mistral Large

 Η γαλλική startup Mistral AI αποκάλυψε ένα νέο μεγάλο γλωσσικό μοντέλο (LLM) που θα ανταγωνιστεί το ChatGPT της OpenAI.

Games Microsoft Xbox

Xbox: 4 αποκλειστικά παιχνίδια έρχονται σε PS5 και Nintendo Switch

H Μicrosoft ανακοίνωσε επίσημα πως τέσσερα αποκλειστικά παιχνίδια του Xbox θα γίνουν διαθέσιμα και σε άλλες κονσόλες.

Software featured Microsoft

Microsoft Mesh: Η virtual πλατφόρμα συσκέψεων στο Teams

Έναν νέο τύπο “υβριδικής” εργασίας προτείνει η Microsoft, συστήνοντας το Mesh που επιτρέπει στα avatar των εργαζομένων να συναντώνται.