Microsoft Lumia 950 και 950 XL: Τα πρώτα press renders

Ο γνωστός @evleaks διέρρευσε μέσα από το λογαριασμό του στο Twitter τα πρώτα press renders από τις μη ανακοινωμένες ναυαρχίδες της Microsoft που αναμένονται το φθινόπωρο με Windows 10. Με κωδικές ονομασίες Cityman και Talkman, τα δυο smartphones αναμένονται με οθόνες 5.7 και 5.2 ιντσών αντίστοιχα.

Το Cityman (το μπλε χρώμα) αναμένεται να κυκλοφορήσει ως Microsoft Lumia 950 XL ενώ το Talkman (το μαύρο) θα είναι το Microsoft Lumia 950.

Και τα δυο θα τρέχουν Windows 10 Mobile, θα έρθουν με οθόνη QHD, μνήμη RAM 3GB, ενσωματωμένη μνήμη 32GB επεκτάσιμη, κάμερα 20 Megapixel PureView, δεύτερη κάμερα 5 Megapixel και θύρα USB Type-C.

Με βάση τα προηγούμενα leaks, το Microsoft Lumia 950 XL θα φοράει Snapdragon 810 και αποσπώμενη μπαταρία 3300mAh, ενώ το 950 θα έχει επεξεργαστή Snapdragon 808 και μπαταρία 3000mAh. Αναμένουμε επίσης, σκάνερ ίριδας και στα δυο, το Lumia 950 XL θα έχει ενσωματωμένο Qi wireless charging ενώ στο Lumia 950 θα είναι προαιρετικό.

Εμείς όπως πάντα κρατάμε επιφυλάξεις μέχρι την επίσημη ανακοίνωση, αλλά πως σας φαίνονται αν είναι πράγματι αυτά τα νέα Lumia;

Microsoft Lumia 950 και 950 XL: Τα πρώτα press renders, Microsoft Lumia 950 και 950 XL: Τα πρώτα press renders

Microsoft Lumia 950 και 950 XL: Τα πρώτα press renders, Microsoft Lumia 950 και 950 XL: Τα πρώτα press renders

Microsoft Lumia 950 και 950 XL: Τα πρώτα press renders, Microsoft Lumia 950 και 950 XL: Τα πρώτα press renders

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

15 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
pazzo

Το XL φένεται πανέμορφο. Πιθανότατα η επόμενή μου συσκευή. αποσπώμενη μπαταρία ευτυχώς γιατι φοβάμαι αρκετα την QHD που λένε ότι θα του βάλουν, και το πόσο καλη αυτονομία θα έχει αν και θα έχει πολύ μεγαλύτερη σε χωρητικότητα μπαταρία απο το 930. Σίγουρα θα υπάρξει υποδοχή για sd card. Περιμένω να δω εαν το iris scanner θα κάνει καμια σοβαρή δουλειά ή εαν θα είναι καμια μούφα. Επίσης οργιάζει η φήμη για microsoft surface pen να δουλέυει στο 950xl, και θα ήταν πολύ ενδιαφερον να δω τι παραπάνω θα μπορεί να κάνει. Έαν καταφέρει να καλυτερέψει την κάμερα θα είναι τρομερό γιατί πραγματικά βγάζει τρομερές φώτο και βίντεο το 930( ιδικά όταν βγάζω 4Κ βιντεο και διαλέγω μία απο τις 20+ φωτο που βγάζει ανα δευτερόλεπτο σε τρομερή ανάλυση και ευκρίνεια). Kαι κόβω το κεφάλη μου ότι το “κλασικό” 750+ ευρώ αρχική τιμή δεν θα το δούμε από την MS αφού βλέπω για αλλη μια φορά, πολύ σωστά, να μην ακολουθεί το ακριβό και αχρηστο για μένα μέταλλο, και hardware που θα έχει βγεί σχεδόν 1 χρόνο μέχρι την κυκλοφορία του (αφού λόγο των απαιτήσεων του λειτουργικού δεν θα χρειαζόταν να περιμένει για τον snap820). οπότε προβλέπω max 650-700 για… Συνέχεια »

One

Είναι άσχημο από πισω με τη κάμερα που προεξέχει αλλα σίγουρα θα βγάζει καλες φωτογραφίες.

Nikos

Δεν μου αρέσει κανένα από τα δυο, νόμιζα η ms θα σχεδίαζε όμορφα κινητά αλλά αυτά είναι απογοήτευση. Ελπίζω να μην είναι αυτά .

Darth

ειχα κρυφές ελπίδες για lumia 1020 v2………… η 1030 αλλα δεν το βλεπω

Ekimolaos

Αυτό που με χαλάει είναι ότι έχει το ηχείο πίσω. Μπροστά θά’ταν το ιδανικό, αλλά αφού δεν μπόρεσαν, έστω βάλτε το κάτω, όχι πίσω! Κατα τ’άλλα είναι ίδιο με τα προηγούμενα.

stelios

Εχει στερεψει η σχεδιαστικη φαντασια των κατασκευαστων.Απαισιο σχεδιαστικο ευχομαι να μην ειναι ετσι

Constantine

Η αληθεια ειναι πως εμφανισιακα δεν μπορω να πω οτι εντυπωσιαστηκα.
Απλα δεν εχουν flagship κατασκευη για μενα.
Ομως τα χαρακτηριστικα τα θεωρω αξιοπρεπεστατα και πιστευω οτι θα ειναι και οι δυο συσκευες με ποιοτικη εμπειρια χρησης οποτε ,αμα μου το επιτρεψουν τα οικονομικα μου, μπορει και να το παρω

Stelios

Εχει στερεψει η σχεδιαστικη φαντασια των κατασκευαστων.Πιο απαισιο σχεδιστικα δεν υπαρχει ,ευχομαι να μην ειναι ετσι

tech21man

Θα το προτιμουσα με πιο σοβαρη σχεδιαση α-λα 930.

Αυτο ειναι κοντα στο στυλ του 1020.

Ωστοσο, υπαρχει το ενδεχομενο (απο ο,τι φαινεται) να ετοιμαζει και μεγαλυτερη ναυαρχιδα με windows 10 κανονικα και intel atom x3 η πως θα λεγονται τα νεα chip επανω, microsoft surface phone. Ενδιαφερον και εκεινο! Πραγματικα υπολογιστης παλαμης.

Το θεμα ειναι σχεδιαστικα, stelios, τι αλλο να κανεις οταν η οθονη τεινει να καλυψει ολη την εμπρος επιφανεια…να παιζεις με δαχτυλιδακια πισω στρογγυλεματα και χρωματα. Μ@#$@$ιες δηλαδη αλλα δε βαριεσαι. Οχι μονο για τη microsoft. Ουτως η αλλως πεφτει θηκη στο πρωτο 5ημερο μη πω ωρα.

george

Το XL ειναι φοβερο και πανεμορφο, αν ηταν android θα εσκιζε σε πωλησεις! Στο απλο δεν μαρεσει τοσο πολυ το δακτυλιδι γυρω απο την καμερα!

Ραφαήλ

Όχι onscreen
Όχι onscreen
Όχι onscreen σε παρακαλώ!

telnet05

Dat bezel. Όχι onscreen και απο εμένα….

Δημητρης

δεν πιστευω να ειναι ετσι με τιποτα

Costas

Μετά το 930 ξεκίνησε η σχεδιαστική κατρακύλα!

karvounomekreas

Το bezel ειναι ελάχιστο. Μην σας ξεγελάει το μαύρη χρώμα απο τα on screen buttons.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple featured MacBook Air

Η Microsoft λέει ότι τα Windows laptop με Snapdragon X Elite θα είναι πιο γρήγορα από το M3 MacBook Air

Η Microsoft θα υποστηρίξει ότι τα επερχόμενα Windows laptop με τον Snapdragon X Elite της Qualcomm είναι ταχύτερα από το Μ3 MacBook Air.

Software featured Microsoft Windows 11

Η Microsoft καταργεί το WordPad από τα Windows 11 μέσα στη χρονιά

Η εφαρμογή WordPad αποτελεί μέρος των Windows από τα Windows 95, αλλά η Microsoft ανακοίνωσε πέρυσι ότι την καταργεί από τα Windows 11.

Software Android Microsoft Windows 11

Windows 11: Τέλος η υποστήριξη για εφαρμογές Android

Η Microsoft θα σταματήσει να υποστηρίζει τις εφαρμογές Android στα Windows αλλά οι υπάρχοντες χρήστες θα πάρουν μια παράταση ενός χρόνου.

Business AI Microsoft

Mistral AI: Συνεργασία με τη Microsoft για τη γαλλική startup – Αποκάλυψε τον ανταγωνιστή του ChatGPT, Mistral Large

 Η γαλλική startup Mistral AI αποκάλυψε ένα νέο μεγάλο γλωσσικό μοντέλο (LLM) που θα ανταγωνιστεί το ChatGPT της OpenAI.