Microsoft Lumia 950 και 950 XL: Οι τιμές στην Ισπανία

Την Δευτέρα είδαμε τις πρώτες πληροφορίες για την τιμή του μη ανακοινωμένου Microsoft Lumia 950 XL το οποίο αναφέρθηκε ότι στην Γαλλία θα κοστίζει περίπου όσο και το αρχικό μοντέλο του iPhone 6s, αλλά θα συνοδεύεται από αξεσουάρ αξίας 200 ευρώ. Σήμερα οι επερχόμενες ναυαρχίδες της Microsoft εμφανίζονται σε ισπανικό κατάστημα.

Αν οι πληροφορίες θεωρηθούν σωστές, το Microsoft Lumia 950 dual-SIM κοστίζει 659 ευρώ ενώ το Microsoft Lumia 950 XL, 749 ευρώ. Ωστόσο, στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν αναφέρεται αν θα συνοδεύονται από αξεσουάρ, όπως ακούστηκε εχθές. Για να το δούμε συγκριτικά, η τιμή του iPhone 6s 16GB στην Γαλλία είναι 749 ευρώ, στην Γερμανία 739 ευρώ, και στην Ισπανία δεν περιμένουμε να έχει μεγάλη απόκλιση από τις άλλες δυο χώρες.

Τα δυο πρώτα high-end Lumia με Windows 10 Mobile θα ανακοινωθούν επίσημα στις 6 Οκτωβρίου. Το Lumia 950 αναμένεται με οθόνη 5.2 ιντσών QHD, επεξεργαστή Snapdragon 808, μνήμη RAM 3GB, επεκτάσιμη μνήμη 32GB και μπαταρία 3000mAh. Το Microsoft Lumia 950 XL θα έρθει με οθόνη 5.7 ιντσών QHD, οκταπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 810, μνήμη RAM 3GB, επεκτάσιμη μνήμη 32GB, μπαταρία 3300mAh. Και τα δυο θα έχουν κάμερα 20 Megapixel PureView και δεύτερη κάμερα 5 Megapixel.

Πως σας φαίνονται οι τιμές, αν τελικά είναι αυτές;

Microsoft Lumia 950 και 950 XL: Οι τιμές στην Ισπανία, Microsoft Lumia 950 και 950 XL: Οι τιμές στην Ισπανία

Microsoft Lumia 950 και 950 XL: Οι τιμές στην Ισπανία, Microsoft Lumia 950 και 950 XL: Οι τιμές στην Ισπανία

Microsoft Lumia 950 και 950 XL: Οι τιμές στην Ισπανία, Microsoft Lumia 950 και 950 XL: Οι τιμές στην Ισπανία

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Manolis

δεν θα πω για τα χαρακτηριστικά επειδή είναι καλά και αρκετά ανταγωνιστικά, η τιμή απαράδεκτη για μια συσκευή που πρέπει να παλέψει με το iPhone 6S και το Samsung S6…

Αντωνία

Οι τιμές είναι οι ίδιες με τις παλιές συσκευές της Nokia. Κανείς δεν θυμάται πως όταν βγήκε το Lumia 930 στα καταστήματα κινητής κόστιζε 600 ευρώ? Το ότι έπεσε μετά η τιμή του είναι άλλο θέμα.

Και στο κάτω κάτω, να το συγκρίνουμε με το iphone, να το δεχτώ, αν και δεν το καταλαβαίνω… αλλά όχι να το συγκρίνουμε και με τα samsung…που κατά τη γνώμη μου είναι από τα android που δεν αξίζουν τα λεφτά τους…

Έχω δοκιμάσει όλα τα λειτουργικά, ακόμα και blackberry αλλά προσωπικά είμαι φαν των Windows, όπως όλοι έχουν ένα λειτουργικό που τους αρέσει…

Βέβαια μην ξεχνάμε κιόλας, πως οι τιμές στα κινητά πέφτουν μέσα σε ένα μήνα και πως μπορείτε να το βρείτε ακόμα και στη μισή τιμή σε άλλα μικρότερα καταστήματα εκτός από τις αλυσίδες…

Nickolas

Η αλήθεια είναι οτι είναι υψηλές και φοβάμαι οτι αν αυτές είναι τιμές Ισπανίας, Ελλάδα ίσως τα δούμε κανα 50αρικο παραπάνω.
Επίσης τα έξτρα αξεσουάρ χλωμό να έρθουν στη χώρα μας, αυτά συνήθως προορίζονται για καμιά Αγγλία, ΗΠΑ άντε και καμιά Γερμανία. Η μόνη καλή προσφορά που είχαν κάνει είναι αν θυμάμαι καλά με το Lumia 800 που έδιναν δώρο τα ακουστικά της Monster και πάλι όμως η διαφορά με τα καταστήματα στο skroutz ήταν στα 200 ευρώ.
Αυτό πάντως που μου έκανε εντύπωση και αν τελικά ισχύει θα με χαροποιήσει ιδιαίτερα είναι οτι θα κυκλοφορήσουν εκδόσεις Dual Sim, κάτι που σπάνια βλέπουμε σε κορυφαία κινητά στην Ευρώπη.

JohnWave

Μεγάλο λάθος όταν είσαι ένας μικρός παίχτης στην αγορά ( 2,6% μερίδιο αγοράς για το 2ο τρίμηνο του 2015 ) να αυξάνεις τις τιμές σου αντί να τις μειώνεις. Το δώρο των αξεσουάρ δεν σώζει την κατάσταση.

One

Μα τι εχει αυτό το πλαστικο με το ματι που προεξεχει και κοστιζει τοσο πολύ?? Carbon fiber να εβαζαν λιγότεροί θα στοίχιζε. Στο δρομο που χαραξε η Apple και η Sumsung μπαινει και η Microsoft.

steliosGR

Απο την μια σκεφτομαι οτι οι υψηλες τιμες καποιες φορες ενεργουν και σαν διαφημιση σε ορισμενους καταναλωτες, οι οποιοι θελουν να νοιωθουν οτι αγορασαν μια premium συσκευη, οτι πληρωσαν πολλα και κανουν και το κομματι τους. Απο την αλλη ομως, απλως δεν ειναι ακομη ανταγωνιστικα τα windows.Θεωρω οτι το ios και ειδικα το android ειναι πολυ πιο πολυχρηστικα λειτουργικα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple featured MacBook Air

Η Microsoft λέει ότι τα Windows laptop με Snapdragon X Elite θα είναι πιο γρήγορα από το M3 MacBook Air

Η Microsoft θα υποστηρίξει ότι τα επερχόμενα Windows laptop με τον Snapdragon X Elite της Qualcomm είναι ταχύτερα από το Μ3 MacBook Air.

Software featured Microsoft Windows 11

Η Microsoft καταργεί το WordPad από τα Windows 11 μέσα στη χρονιά

Η εφαρμογή WordPad αποτελεί μέρος των Windows από τα Windows 95, αλλά η Microsoft ανακοίνωσε πέρυσι ότι την καταργεί από τα Windows 11.

Software Android Microsoft Windows 11

Windows 11: Τέλος η υποστήριξη για εφαρμογές Android

Η Microsoft θα σταματήσει να υποστηρίζει τις εφαρμογές Android στα Windows αλλά οι υπάρχοντες χρήστες θα πάρουν μια παράταση ενός χρόνου.

Business AI Microsoft

Mistral AI: Συνεργασία με τη Microsoft για τη γαλλική startup – Αποκάλυψε τον ανταγωνιστή του ChatGPT, Mistral Large

 Η γαλλική startup Mistral AI αποκάλυψε ένα νέο μεγάλο γλωσσικό μοντέλο (LLM) που θα ανταγωνιστεί το ChatGPT της OpenAI.