Microsoft Lumia 950: Φωτογραφίζεται για πρώτη φορά

Μέχρι το τέλος του έτους περιμένουμε από την Microsoft την κυκλοφορία του Windows 10 Mobile και μαζί τις πολυαναμενόμενες ναυαρχίδες της. Μέχρι στιγμής έχουμε δει να διαρρέουν έντονα τα Lumia 940 και Lumia 940 XL, τα οποία τελικά μπορεί να κυκλοφορήσουν ως Microsoft Lumia 950 και Microsoft Lumia 950 XL, αντίστοιχα.

Τους τελευταίους μήνες έχουν ακουστεί διάφορες πληροφορίες για τε τεχνικά χαρακτηριστικά τους, αλλά σήμερα για πρώτη φορά διέρρευσε φωτογραφία που λέγεται ότι απεικονίζει το Microsoft Lumia 950 ή Microsoft Lumia 940, ή όπως αλλιώς ονομαστεί.

Αν και δεν μπορούμε να πούμε με ακρίβεια αν είναι το Lumia 950 ή το Lumia 950 XL, δεν έχει μεγάλη σημασία διότι αναμένεται να είναι σχεδόν ίδια με εξαίρεση το μέγεθος της οθόνης.

Το prototype του Microsoft Lumia 950 εμφανίζεται μέσα σε ειδική θήκη, έχει dual-SIM υποστήριξη και οθόνη QHD (2560×1440 pixels), κάτι που σημαίνει ότι θα είναι το πρώτο Windows με οθόνη QHD.

Επιπλέον, έχουμε θύρα USB Type-C, επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 810, μνήμη RAM 3GB, τρέχει Windows 10 Mobile Insider Preview και έχει αριθμό μοντέλου RM-1116. Η κάμερα τραβά video 1080p έως και 90fps, και 720p video στα 120fps.

Η επίσημη ανακοίνωση των Microsoft Lumia 950 και Microsoft Lumia 950 XL αναμένεται να γίνει τον Οκτώβριο σε ειδικό event της Microsoft στη Νέα Υόρκη, μαζί με Surface Pro 4 και Microsoft Band 2, αλλά μέχρι τότε κρατάμε πολλές επιφυλάξεις για ότι διαρρέει.

Microsoft Lumia 950: Φωτογραφίζεται για πρώτη φορά, Microsoft Lumia 950: Φωτογραφίζεται για πρώτη φορά

Microsoft Lumia 950: Φωτογραφίζεται για πρώτη φορά, Microsoft Lumia 950: Φωτογραφίζεται για πρώτη φορά

Microsoft Lumia 950: Φωτογραφίζεται για πρώτη φορά, Microsoft Lumia 950: Φωτογραφίζεται για πρώτη φορά

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

11 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
nikos

Δεν με ενθουσιάζει στην εφμανιση για την τιμή που ακούγεται κιόλας.
Κάτοχος 640XL ..

b16bkostas

Φοβερά χαρακτηριστικά μένει να δούμε το τελικό σχήμα.. Το μόνο που με χαλάει ειναι τα κουμπιά πανω στην οθόνη.. Βέβαια μίκρυναν τα μπαζελ

Αλέξανδρος

Αντε να δούμε πως θα είναι..
(αν και πιστεύω πως είναι ίδιο με το τελικό, χωρίς το ορθογώνιο καπακι)..

Τα κουμπάκια παιδιά είναι μια χαρά, δουλεύω το 730 εδώ και 6 μήνες και δεν εχω παράπονο..Ειδικά τώρα που μπορείς να κάνεις διπλό ταπ στα κενά σημεία τους για να κλειδώσεις η συσκευή!

Προσωπικά δεν πρόκειται να δώσω 500+ ευρώ για κινητό οπότε περιμένω κάποιο Microsoft με SD610/615 και με ρεαλιστική τιμή για να το τσιμπήσω μονομιάς ή αν δεν έρθει ποτε τέτοιο κινητό, έφυγα για 930 που λογικα θα πέσει η τιμή του αρκετά!

Nick

WINDOWS EXPERIANZE

alxgiann

Αν πάρουμε στα σοβαρά αυτό που έχουν δηλώσει για μόνο 3 σειρές κινητών, ώς τώρα γνωρίζουμε για τις σειρές 6ΧΧ και 9ΧΧ. Η τρίτη σειρά …είναι μυστήριο και πιστεύω πως όλοι περιμένουν να δουν τι θα είναι. Αν αποφασίσουν να συνεχίσουν την high end φωτογραφική σειρά που ξεκίνησε με τα 808 και 1020, μπορεί να έχουμε μια τρίτη σειρά 10ΧΧ, με μεγάλη pure view κάμερα… όσο για τισ ναυαρχίδες, συμφωνώ και εγώ με τον συνόνοματο Αλέξανδρο, δεν χρειάζομαι τα 950 (ειδικά σε τιμές Apple), και τα 640 είναι “λίγα” για τις ανάγκες μου. Περιμένω και εγώ να δώ ποιά θα είναι η μεσαία σειρά, για να αποφασίσω. Δεν βλέπω όμως και καμία κίνηση από άλλους κατασκευαστές, θα είναι άραγε για τα win10 κινητά μοναδικός κατασκευαστής η microsoft?

pazzo

και το 930 στα 650 ευρω ξεκινησε νομιζω αλλα έπεσε αμέσως στα 300 μεσα σε λιγους μήνες όταν και το πήρα χωρις δευτερη σκέψη. οπότε όταν με το καλό και το 950 XL πέσει στα 300-350 ευρω, μπορεί και να κάνω την αναβάθμηση. αν και με προβληματίζει το οτι ακούγεται με 3300 mah και QHD.. πάντως όταν βγεί το 950, το 930 θα το βρίσκει κανείς με 200 ευρω έτσι; αμα έχει μείνει και κανένα στα ράφια. αστεία τιμή για αυτά που προσφέρει πραγματικά. σχεδόν ένα χρόνο το έχω και ούτε το παραμικρό προβλημα-lag,ταχύτατο. με οθόνη που τα σπάει και τοπ φακό για όποιον του αρέσει να βγάζει βιντεο και φωτογραφίες.

RigoMS

Προσωπικά προτιμώ τα κουμπιά πάνω στην οθόνη όπως στο 930…δείχνει πολύ πιο όμορφο….εκτος και αν θέλουν να προσθέσουν και άλλες λειτουργίες σε μελοντικα updates και τα θέλουν νοητά….

Δημήτρης

Αν και δεν με ενδιαφέρει επειδή έχει Windows οφειλω να παραδεχτω οτι απο θεμα εμφάνισης σκίζει.

Δημητρης

950 αυτο θα ειναι το επομενο μου κινητο. Περιμενω την κυκλοφορια του

Giorgos

Αξίζει να σημειωθεί ότι μόλις χθες διέρρευσαν και άλλες καθαρές φωτογραφίες που δείχνουν καλύτερα την συσκευή με την θήκη της Microsoft απο πάνω που δεν μπορεί να βγεί για να προστατέψει το design της συσκευής απο πίσω. Χαίρομαι πολύ πάντως που έμεινε στο ποιοτικότατο πολυκαρβονικό πλαστικό και δεν θα χρειαστεί για άλλη μια φορα να βάλω θήκη ;’)

grigoris

ειμαι κατωχος του 930 αριστο !!! τωρα για το 950 δεν ξερω απο χαρακτηριστικα ειναι τελειο αλλα σχεδιαστικα περιμενα κατι σε μεταλλο και οχι σε πλαστικο !!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Microsoft Windows 11

Windows 11: Τέλος η υποστήριξη για εφαρμογές Android

Η Microsoft θα σταματήσει να υποστηρίζει τις εφαρμογές Android στα Windows αλλά οι υπάρχοντες χρήστες θα πάρουν μια παράταση ενός χρόνου.

Business AI Microsoft

Mistral AI: Συνεργασία με τη Microsoft για τη γαλλική startup – Αποκάλυψε τον ανταγωνιστή του ChatGPT, Mistral Large

 Η γαλλική startup Mistral AI αποκάλυψε ένα νέο μεγάλο γλωσσικό μοντέλο (LLM) που θα ανταγωνιστεί το ChatGPT της OpenAI.

Games Microsoft Xbox

Xbox: 4 αποκλειστικά παιχνίδια έρχονται σε PS5 και Nintendo Switch

H Μicrosoft ανακοίνωσε επίσημα πως τέσσερα αποκλειστικά παιχνίδια του Xbox θα γίνουν διαθέσιμα και σε άλλες κονσόλες.

Software featured Microsoft

Microsoft Mesh: Η virtual πλατφόρμα συσκέψεων στο Teams

Έναν νέο τύπο “υβριδικής” εργασίας προτείνει η Microsoft, συστήνοντας το Mesh που επιτρέπει στα avatar των εργαζομένων να συναντώνται.