Microsoft Lumia 950: Νέο render δείχνει σκάνερ ίριδας

Την Τρίτη 6 Οκτωβρίου, η Microsoft ετοιμάζει το δικό της Windows 10 event όπου μεταξύ άλλων θα ανακοινώσει επίσημα τα Microsoft Lumia 950 και Microsoft Lumia 950XL τα οποία βεβαίως έχουμε δει να διαρρέουν πολλές φορές ακόμη και από την ίδια. Σήμερα ο @evleaks ανέβασε ένα render με πολύ καλή ανάλυση, που μας επιτρέπει να δούμε το φημολογούμενο σκάνερ ίριδας.

Ενώ ο ανταγωνισμός υιοθετεί κατά κόρων τον αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων που είτε ενσωματώνεται στο power button, είτε στην πίσω πλευρά, η Microsoft αποφασίζει να κινηθεί διαφορετικά. Ο συγκεκριμένος αισθητήρας είναι τοποθετημένος στην μπροστινή πλευρά και για να ξεκλειδώσει το κινητό πρέπει πρώτα να ταυτοποιήσει την ίριδα του ματιού.

Tο Microsoft Lumia 950 θα είναι η compact έκδοση της ναυαρχίδας με οθόνη 5.2 ιντσών QHD, εξαπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 808, μπαταρία 3000mAh, κάμερα 20 Megapixel με ZEISS optics, ενσωματωμένη μνήμη 32GB (+microSD έως 2ΤΒ), USB Type-C και φυσικά Windows 10 Mobile out of the box.

Για περισσότερες λεπτομέρειες θα περιμένουμε λίγες μέρες ακόμη

Microsoft Lumia 950: Νέο render δείχνει σκάνερ ίριδας, Microsoft Lumia 950: Νέο render δείχνει σκάνερ ίριδας

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

16 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Manolis

μπορεί να βοηθήσει κάποιος;;;; Θέλω να κοινοποιήσω όλες μου τις εξετάσεις αίματος, ούρων, ίριδα ματιού, δακτυλικό αποτύπωμα, το αποτύπωμα πατούσας καθώς και το DNA μου στους μεγάλους κατασκευαστές κινητών επειδή βαριέμαι να τα καταχωρώ με κάθε νέα συσκευή, ας τα έχουν ήδη χωρίς να μας πρήζουν σε κάθε συσκευή και με διαφορετική δικλείδα “ασφαλείας”!!!

:p

Themazerunner

Οντως Μανωλη τραγικοι οι ανθρωποι.Αντι να ενσωματωσουν κατι ουσιωδες αρχισανε τα παιχνιδια τους με την ιριδα τωρα.Αντε το δακτυλικο αποτυπωμα να το καταλαβω.Really…?Ιριδα;
Φανταζομαι το επομενο θα εχει αναλυση DNA…ελεος…ποσο ακομη;

stelios

Η ανάλυση ίριδας τους μάρανε, αλλά έτσι κακοσχεδιασμενο που είναι το μόνο που θα καταφέρουν είναι καμιά ίριδα από κανένα μάτι να πέφτει επάνω του

rose

Η alcatel το σχεδιασε?

Animamundi

Οσοι ακόμα χρησιμοποιούν Windows είναι οι gamers,αυτοί που δεν έχουν λεφτά για mac και οι δημόσιες υπηρεσίες αλλιώς θα σου λεγα που θα ήταν η Microsoft!!
Η μόνη συσκευή της που κάπως αξίζει είναι το surface και κάποια προγράμματα σαν το word!
Αλλά τι να περιμένει κανείς από μια εταιρία σαν την Microsoft που επί 14 χρόνια είχε ceo τον Steve Ballmer,τον Homer Simpson της αληθινής ζωής!
Haters gona hate,περιμένω να με κράξετε!

alxgiann

Λοιπόν φίλτατε/η Animamundi, εγώ θα σε κράξω όχι για το τι έγραψες (Δεν θα σχολιάσω καν το περιεχόμενο του πόστ σου – δικαίωμά σου είναι να λές ότι θέλεις) αλλά για το ύφος σου. Αλλά θα συμφώνησω για τον Steve Ballmer, και λίγα είπες.

Φιλικά 🙂

stavros

στο σκοταδι τι ακριβως θα γινεται?

george

stavros θα εφαρμοζεις την ιριδα σου στον σαρωτη δαχτυλικου αποτυπώματος κ θα περνει μπρος.

Dimitris

δειτε το απο κοντα και μετα πειτε οτι δεν ειναι ωραιο…προσωπικα κατα 90% θα ειναι το επομενο κινητο μου το 950…εχω δοκιμασει ios,android οποτε ας παω και στα wp…ετσι για την δοκιμη…:P μπορει βεβαια να παω και στο 6p…αναλογως τις καμερες 🙂

anwnymous

@dimitris, προσωπικά θα περιμένω να το δω από κοντά για να έχω πλήρη άποψη & να το κρίνω, αλλά κρίνοντας αποκλειστικά από τις φωτό μοιάζει με φθηνό no name κινέζο.
(Ελπίζω από κοντά να μου αλλάξει άποψη)

Άκαρδος

Άσχημο δεν το λες, αλλά πιστεύω ότι όλοι μπορούμε να συμφωνήσουμε ότι το 950 XL είναι πολύ πιο ωραίο σχεδιαστικά. Τώρα για τους haters που μπαίνουν σε κάθε άρθρο για WP για να κράξουν ότι βρουν, ένα θα πω. Κράζεις? Θαυμάζεις! Παίξτε εκεί λίγο με το Lagdroid σας και αφήστε εμάς τα πρόβατα 🙂

Alexboom

Και είπε κάποιος….

”Οσοι ακόμα χρησιμοποιούν Windows είναι οι gamers,αυτοί που δεν έχουν λεφτά για mac και οι δημόσιες υπηρεσίες αλλιώς θα σου λεγα που θα ήταν η Microsoft!!
Η μόνη συσκευή της που κάπως αξίζει είναι το surface και κάποια προγράμματα σαν το word!”

1. Windows στο 95+% των χρηστών ανεπίσημα είναι gamers…φτωχοί και το Δημόσιο.
2. Η μόνη συσκευή με Windows είναι το Surface.
3. Το Word είναι απλά ένα πρόγραμμα…δεν ανήκει στα Office, για να μην πω για το Excel.

Αυτοί είναι λοιπόν, οι περιορισμένης γνώσης χρήστες υπολογιστών, που δανείστηκαν λεφτά για να πάρουν Μακ ν Τσιζ, που δεν εχουν ιδέα για το πως φτιάχνεται ένας υπολογιστής και που ακόμα περιμένουν να τρέξουν σε λειτουργία συμβατότητας Windows.

Animamundi
Λευτερης

@Animamundi
Απάντηση δεν έδωσες φιλέ. Πάω στοίχημα οτι εχεις και iPhone γιατί τα υπολοιπα είναι για τους φτωχούς (το οποίο μπορεί να αγορασες απο την προσφορά του πλαισίου που έδινε iPhone 4s για 200 ευρώ(!!!) και κάτι “πλούσιοι” γνωστές της τεχνολογίας σαν και σένα τα έσκασαν για να το αγοράσουν). Τα mac παγκοσμίως είναι κάτω του 6% των υπολογιστών. Αν βάλεις και τον περιορισμένο αριθμο των linux, τα υπόλοιπα είναι windows. Εσύ που είσαι ειδικός πήγαινε αγόρασε με τα ίδια χρήματα που πήρες τον στυλατο Mac σου εναν υπολογιστη με windows 10 και έλα παλι να μας πεις ποιος είναι καλύτερος. Αλλά είμαι σίγουρος οτι mac που εχεις μπαίνει τέλεια στο facebook…

Animamundi

@ Λευτερης Στο σχόλιο του Alexboom δεν υπήρχε κάποιο ερώτημα για να δώσω απάντηση! 1)Οχι δεν έχω iphone και δεν θα έπαιρνα ποτέ λόγω του ότι δεν συμπαθώ το ios,το θεωρώ βαρετό και περιοριστικό,λόγω του ότι έχω ipad mini που μου το κάναν δώρο!Ακόμα έχω ένα galaxy s3 από το 2012 και αν το αλλάξω θα πάω σε Lg g4 ή note 4! 2)Το να φτιάξω ένα pc με windows 10 όπως μου λές δεν ταιριάζει να το συζητήσουμε σε αυτό το post διότι εδώ το θέμα είναι το software και όχι το hardware,αν και πάλι το mac θα διάλεγα!! Εχω δουλέψει πολλά χρόνια windows και πραγματικά τα σιχάθηκα! Αυτό που ορισμένοι δεν καταλαβαίνετε είναι πως υπάρχουμε αντικειμενικοί εκεί έξω που δεν χρειάζεται να υποστηρίζουμε αποκλειστικά κάποια εταιρία για να εκφράσουμε την άποψη μας! Για παράδειγμα για μένα οι κατηγορίες έχουν ως εξής: Smartphone προτιμώ Android Laptop,Desktop κλπ προτιμώ mac και os x Tablet βασικά δεν με πολύ ενδιαφέρουν σαν συσκευές αλλά θα προτιμούσα ios λόγω σταθερότητας,αναβαθμίσεων και apps Και το πανάκριβο mac μου που λες αν θέλω αύριο το πρωί το πουλάω για 1000ευρώ και θα γίνει και ανάρπαστο,αν αυτό δεν είναι vfm τότε τι είναι??!! Σε κάλυψα τώρα?… Συνέχεια »

Πέτρος Π

Όλο τα ίδια και τα ίδια εδώ στο techblog… Σε όλα τα άρθρα που έχουν να κάνουν με WP, μπαίνει ο κάθε πικραμένος χρήστης android kai iPhone και γράφει το μακρύ και το κοντό του… Γιατί ρε παιδιά δεν μπαίνετε να σχολιάσετε σε άλλα posts σχετικά με το πόσους πυρήνες θα έχει το επόμενο Galaxy και με το πόσα χρήματα θα μπορεί κάποιος να πουλήσει το IPhone 5s σε δέκα χρόνια?? Και οι περισσότεροι γράφουν χωρίς να έχουν πιάσει ποτέ στα χέρια τους WP… Εγώ σαν χρήστης WP γιατί δεν μπαίνω να κράζω σε όλα τα άρθρα που έχουν να κάνουν με android?

Στο θέμα μας, νομίζω ότι με τα 950 η Microsoft κάνει ένα πολύ μεγάλο βήμα μπροστά… Ήδη με τα 10άρια στους υπολογιστές τα πηγαίνει περίφημα, λογικά και στα κινητά θα είναι πολύ μπροστά!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple featured MacBook Air

Η Microsoft λέει ότι τα Windows laptop με Snapdragon X Elite θα είναι πιο γρήγορα από το M3 MacBook Air

Η Microsoft θα υποστηρίξει ότι τα επερχόμενα Windows laptop με τον Snapdragon X Elite της Qualcomm είναι ταχύτερα από το Μ3 MacBook Air.

Software featured Microsoft Windows 11

Η Microsoft καταργεί το WordPad από τα Windows 11 μέσα στη χρονιά

Η εφαρμογή WordPad αποτελεί μέρος των Windows από τα Windows 95, αλλά η Microsoft ανακοίνωσε πέρυσι ότι την καταργεί από τα Windows 11.

Software Android Microsoft Windows 11

Windows 11: Τέλος η υποστήριξη για εφαρμογές Android

Η Microsoft θα σταματήσει να υποστηρίζει τις εφαρμογές Android στα Windows αλλά οι υπάρχοντες χρήστες θα πάρουν μια παράταση ενός χρόνου.

Business AI Microsoft

Mistral AI: Συνεργασία με τη Microsoft για τη γαλλική startup – Αποκάλυψε τον ανταγωνιστή του ChatGPT, Mistral Large

 Η γαλλική startup Mistral AI αποκάλυψε ένα νέο μεγάλο γλωσσικό μοντέλο (LLM) που θα ανταγωνιστεί το ChatGPT της OpenAI.