Microsoft Lumia 950: Διέρρευσε σε λευκό χρώμα

Μέσα στην εβδομάδα διέρρευσαν τα πρώτα press renders από τα Microsoft Lumia 950 XL και Microsoft Lumia 950, σε μπλε και μαύρο χρώμα. Τα νέα Lumia με κωδικές ονομασίες Cityman και Talkman μπορεί να κυκλοφορήσουν ως Microsoft Lumia 940 XL και Microsoft Lumia 940 με το νέο Windows 10 Mobile.

Μετά το μπλε και μαύρο χρώμα, σήμερα διέρρευσε press render του Microsoft Lumia 950 σε λευκό χρώμα. Υπάρχουν κάποιες λεπτομέρειες σε ασημί και μαύρο χρώμα, ενώ η μπροστά πλευρά είναι μαύρη.

Το Microsoft Lumia 950/940 θα είναι το μικρότερο από τα δυο με οθόνη 5.2 ιντσών ανάλυσης Quad HD, εξαπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 808, κάμερα 20 Megapixel PureView, 5 Megapixel δεύτερη κάμερα, μνήμη RAM 3GB και 32GB ενσωματωμένη μνήμη, επεκτάσιμη. Επίσης, φαίνεται να έχει 4 μικρόφωνα, λογικά για να προσφέρει αυτό που η Nokia αποκαλούσε High Amplitude Audio Capture (HAAC)

Οι διαστάσεις του Lumia 950 λέγεται ότι θα είναι 145.6×73.4×9.0 χλστ., ενώ του Microsoft Lumia 950 XL με την 5.7 ιντσών οθόνη 153x79x8.6 χλστ.

Η ανακοίνωση των δυο νέων Lumia μπορεί να γίνει στις 19 Οκτωβρίου μαζί με Surface 4 tablet και Band 2 smart wearable.

Microsoft Lumia 950: Διέρρευσε σε λευκό χρώμα, Microsoft Lumia 950: Διέρρευσε σε λευκό χρώμα

Microsoft Lumia 950: Διέρρευσε σε λευκό χρώμα, Microsoft Lumia 950: Διέρρευσε σε λευκό χρώμα
Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

21 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
tarif16

σχεδιαστές δεν έχουν?…ένα πράμα όλα

Νικος

Απο ομορφια δεν λεει και πολλα το 640 XL μαρεσει ποιο καλα αλλα δεν παυει να γαμει ειμαι κατοχος microsoft για αυτο το λεω

Jorge

Έλα ρε ΜS. Υποτίθεται πως εξαγόρασε το τμήμα της Nokia για να βγάλει κάτι ωραίο. Είναι κρίμα να πάει και η Nokia χαμένη και τα καινουρια κινητα να μην εισαι σαν τα προηγούμενα. Κρίμα, ισως οι σχεδιαστές tarif16 να πήγαν πίσω στην Nokia και να στραφούν όλοι στο Android.

Βασίλης Μερκούρης

Αυτο το ασημενιο δακτυλιδι στην καμερα καταστρεφει το κινητο

Nickolas

Και μένα δε μου κάθονται καλά στο μάτι τα νεα κινητά της Microsoft, περίμενα καλύτερο σχεδιασμό, βέβαια και το 925 όταν το είχα δει από φωτογραφίες δε μου άρεσε καθόλου και όταν το έπιασα στα χέρια μου ξετρελάθηκα, αλλά λίγο μεγαλύτερη πρωτοτυπία ειδικά από τη στιγμή που έχουμε να δούμε πολύ καιρό ναυαρχίδα με windows phone, δεν έβλαπτε.
Εκτός και αν το κάνει επίτηδες για να αφήσει χώρο σε Lg, Htc και Samsung.
Το μόνο σίγουρο είναι πάντως οτι με windows mobile 10, continuum και αυτά τα χαρακτηριστικά θα πετάνε.

anwnymous

Χιλιάδες ώρες εργασίας & πολλά λεφτά πρέπει να δαπάνηθηκαν από το σχεδιαστικό τμήμα της microsoft για να επιτευχθεί αυτό το κόσμημα, πανέμορφο(που δεν είναι).

anwnymous

@nickolas
επίτηδες το κάνει, σου λέει έχω πάρει όλη την πίτα, ας αφήσω και κάτι για τους άλλους, μην τους αφανίσω, κρίμα είναι.

Χαχατζας φιλιδωρος

Τελικα απο οτι φαινεται δεν θα κανει comeback ουτε φετος .απο του χρονου παρεα με σονι που δε σε σονι και κε σαμσουνγκ

filippos

Θα συμφωνήσω και εγώ σχεδιαστικά δυστυχώς είναι χειρότερο από 930 και 830, περίμενα περισσότερα πράγματα από εταιρία που έχει να βγάλει ενάμιση χρόνο ναυαρχίδα τώρα από specs είναι μια χαρά.

Nickolas

@anwnymous

Εσύ μπορεί να έχεις στο μυαλό σου όλα τα λειτουργικά μαζί, όμως την “πίτα” στα windows phone την έχει όντως ολόκληρη η Microsoft και εννοείται οτι θα προτιμούσε να βγάζουν οι υπόλοιποι κατασκευαστές κινητά με το λειτουργικό της παρά η ίδια, ώστε να δει και αύξηση στα ποσοστά της.

Σκέψου η Google να έβγαζε πολύ καλές και όμορφες συσκευές, με πολύ καλές κάμερες και σε καλές τιμές, για ποιο λόγο ο άλλος να μη προτιμήσει τα κινητά της Google που θα έχουν και άψογη υποστήριξη.

Ιωάννης jb

Πολύ κράξιμο ρε παιδιά για το design!! Δλδ εσείς όλοι τι περιμένετε?? Αυτο το μοτίβο υπάρχει τα τελευταία 3 χρόνια σε lumia συσκευες!! Και καλά κάνει και το κρατάει!!!
Ας είμαστε λίγο σοβαροί… δε μπορούν να γίνουν και πολλές αλλαγές!!!
Δλδ τι να αλλάξει να το κάνει ολο μεταλλικό? Τα βαρεθηκαμε και αυτά!
Μήπως να τετραγωνίσει τελείως τις γωνίες? Μετά θα λέτε μεγάλα περιθώρια έχει, γιατι είναι τετράγωνες κτλ.
Μήπως να το κάνει πιο στρόγγυλο? Μετά θα λέτε αντιγράφει samsung και ότι άλλο σας κατέβει!
Εχει το κακό που η κάμερα προεξέχει είναι αλήθεια αλλά τι να κάνουμε έτσι κάνουν όλοι πλέον, μόνο στη microsoft μας χαλάει δλδ?
Για να κράξω κι εγώ λιγάκι…
Για να κάνει πωλήσεις πρέπει να βγάλει ένα 5ιντσο και ένα 6ιντσο
fhd το ένα, 2k το άλλο… με αναλογία οθόνης-συσκευής πάνω απο 70% και στα δυο
Με win 10…. 4γιγα ραμ και στα 2, 32 γιγα ρομ και στα 2 + micro sd….
Ιδιες κάμερες και στα 2…. αυτό με τα μικρόφωνα είναι πολύ καλο το κρατάμε και κατασκευή απο πλαστικό καλής ποιότητας…. προστασία απο νερό και σκόνη IP57 τουλάχιστον….
διπλά στέρεο ηχεία!!!!! αν τα κάνει τους έκλεισε όλους!!!!

antonis

Ιωάννης jb από όσα διάβασα το σχόλιό σου ήταν το καλύτερο, και το πιο σωστό τα άλλα ήταν φούμαρα.

pazzo

Ειμαι ο μόνος που του αρέσει το καινούριο ντιζάιν; ιδικά του xl. Ως κάτοχος του 930 μπορώ να πω πως τα υλικά είναι παρα πολύ καλα. Έχει φάει άπυρες τούμπες γιατι ειμαι αδέξιος αλλά δεν έχει πάθει το παραμικρό. Το μόνο που θα άλλαζα στο 930 θα ήταν το βάρος, θα το έκανα πιο λεπτό, και τέλος να υπάρχει αποσπομενο καπάκι ώστε να αλλάζω που και που, πράγματα που θα αλλάξουν με το 950 και με χαροποιεί αφάνταστα γιατι με βάζει σε σκέψεις να κάνω την αναβάθμιση. Ειμαι λάτρης της ιδέα του πλαστικού αποσπομενου καπακιου όπως σε πολλά Lumia Moto klp γιατι έτσι δεν υπάρχει και λόγο να βάζεις θήκη στο κινητό. Πόσοι παίρνουν όμορφα σχεδιαστικά κινητά όπως iPhone HTC και galaxy αλλά “αναγκαζοντε” να το κριψουν με την χρήση μια θήκης; τι να το κανεις το μέταλλο άμα δεν φενεται; ποιος ο λόγος τότε να δώσεις ετσι παραπάνω λεφτά για να πάρεις κάτι όμορφο σχεδιαστικά; σχεδόν κανένας 😏

Alxgiann

Δεν είναι και σχεδιαστικά απογοητευτική η συσκευή αλλά δεν διεκδικεί και κάποιο βραβείο… Αν τα Win10 κάνουν αυτό που υποσχέθηκαν, μπορεί και να τα προτιμήσω, άσχετα σχεδίασης των συσκευών, εμένα αυτό δεν με απασχολεί και πολύ άλλωστε. Για να σας δώσω όμως και μια άλλη διάσταση για τον προσανατολισμό της νέας σειράς κινητών της microsoft, αναλυτές αναφέρουν ότι αρχικά τουλάχιστον, ενδιαφέρεται κυρίως για την αγορά business όπου κυριαρχεί η Apple, με λίγο από Galaxy Note (και μερικά παρόμοια android κινητά)…Αυτό θα είναι μια λογική κίνηση, που ίσως να καταφέρει επιτέλους κάτι σημαντικό για αυτούς. Μαντέψτε τώρα τι λειτουργικό τρέχουν οι περισσότεροι server… κάποια έκδοση WINDOWS server. Και ποιό mobile λειτουργικό θα συνεργάζεται καλύτερα με αυτούς; Της microsoft τα WIN10 mobile, φυσικά. Γιατί οι IT managers να θελήσουν να κάνουν την ζωή τους δύσκολη, επιλέγοντας κάτι άλλο για τους εργαζόμενους των εταιριών; Και μαζί με τους εταιρικούς χρήστες πιστεύω ότι σιγά σιγά θα αυξηθούν και τα γενικότερα ποσοστά της, δύσκολα όμως πιστεύω να φθάσει το 10% (παγκόσμια) σε βάθος 2ετίας γιατί χρειάζεται ακόμα κατά την γνώμη μου περισσότερες καλές συσκευές και από μερικούς άλλους κατασκευαστές επίσης. Όλο αυτό το σκεπτικό φυσικά θα έχει ουσία μόνο ΑΝ η microsoft κάνει πραγματικότητα όσα… Συνέχεια »

Gkoros247

Οτι χειρότερο κατάσχημο

Ιωάννης jb

Αντώνη σ’ευχαριστώ!

Νίκος 31

Το Design δεν τους αρέσει, θέλουνε γραμμή Samsung και στα WP. Το Windows σαν λειτουργικό δεν τους αρέσει, θέλουνε Lumia με λειτουργικό Android. Τα Tiles στα Windows Phone δεν τους αρέσουν, προτιμούν τα τετραγωνάκια όπως στο Android. Το μενού και οι ρυθμίσεις στα Windows Phone δεν τους αρέσουνε, θέλουνε μενού και ρυθμίσεις όπως στα Android. Σε όσους θέλουνε να αγοράσουνε WP σαν δεύτερο τηλέφωνο, το πρώτο πράγμα που ρωτάνε είναι εάν υπάρχει ο τάδε Android Launcher για να το κάνουνε όπως στο Android. 50 εφαρμογές Youtube, 20 Instagram και 20 Facebook, καμία δεν τους κάνει, θέλουνε αυτή που υπάρχει και στο Android. Εκατοντάδες παιχνίδια στρατηγικής πρώτης γραμμής και πολλά αποκλειστικά, δεν τους κάνουνε, θέλουνε συγκεκριμένο που δεν υπάρχει (μόνο αυτό παίζουνε, τυχαία) και το λένε Clash Of Clans. Η στρογγυλή κάμερα δεν τους κάνει, θέλουνε τετράγωνη όπως στα Samsung. Οι ροδοκανελλοπορτοκαλοκόκκινες προσόψεις των Lumia δεν τους κάνουνε, θέλουνε απλά άσπρη και μαύρη όπως στο Samsung. 999 εφαρμογές για τράπεζες σε όλον τον κόσμο έχει στα Windows Phone, τυχαία τις καταθέσεις τους τις έχουνε όλοι στήν 1000η που τυγχάνει πάντα να μην έχει εφαρμογή (αλλά έχει Browser και ιστοσελίδα να κάνεις την δουλειά σου). Οι ήχος Νόκια που έχουνε τα Windows… Συνέχεια »

ind7

πεστα ρε Νίκος 31, Ιωάννης jb

Jim drak

Επειδή ξεμεινα από μετοχές της google έχετε καμία πρόχειρη ! Το να κραζουμε και να λέμε ότι δεν είναι καλό δεν μου λέει κάτι ! Θέλετε να μου πείτε ότι τα τούβλα της apple είναι καλλίτερα ? Ας τρέξουν και αυτά στο ανταγωνισμό να έχουμε πόλους στο παιχνίδι να πάψει και ή google να κάνει ότι νανε με της εκδόσεις γιατί το 5 όλο bug είχε και γέλασαν και ή πέτρες .

Nicolas

Πες τα ρε Νίκος 31! Άτιμα συμπλέγματα και οπαδιλίκια…

Beholder

@pazzo : σήμερα μου έπεσε το Lumia 930 από 1.5 μέτρο με τη μούρη (όχι γωνία), με θήκη, πάει η οθόνη, άχρηστη όλη… πρώτη φορά μου σπάει οθόνη σε κινητό από πτώση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple featured MacBook Air

Η Microsoft λέει ότι τα Windows laptop με Snapdragon X Elite θα είναι πιο γρήγορα από το M3 MacBook Air

Η Microsoft θα υποστηρίξει ότι τα επερχόμενα Windows laptop με τον Snapdragon X Elite της Qualcomm είναι ταχύτερα από το Μ3 MacBook Air.

Software featured Microsoft Windows 11

Η Microsoft καταργεί το WordPad από τα Windows 11 μέσα στη χρονιά

Η εφαρμογή WordPad αποτελεί μέρος των Windows από τα Windows 95, αλλά η Microsoft ανακοίνωσε πέρυσι ότι την καταργεί από τα Windows 11.

Software Android Microsoft Windows 11

Windows 11: Τέλος η υποστήριξη για εφαρμογές Android

Η Microsoft θα σταματήσει να υποστηρίζει τις εφαρμογές Android στα Windows αλλά οι υπάρχοντες χρήστες θα πάρουν μια παράταση ενός χρόνου.

Business AI Microsoft

Mistral AI: Συνεργασία με τη Microsoft για τη γαλλική startup – Αποκάλυψε τον ανταγωνιστή του ChatGPT, Mistral Large

 Η γαλλική startup Mistral AI αποκάλυψε ένα νέο μεγάλο γλωσσικό μοντέλο (LLM) που θα ανταγωνιστεί το ChatGPT της OpenAI.