Microsoft Lumia 950 XL: Στα 7.8 χιλιοστά το πάχος του

Οι επερχόμενες ναυαρχίδες της Microsoft, Lumia 950 και Lumia 950 XL, που θα είναι οι πρώτες με Windows 10 Mobile, θα ανακοινωθούν επίσημα 6 Οκτωβρίου, αλλά σίγουρα δεν είναι από τα καλά φυλαγμένα μυστικά της Microsoft καθώς έχουμε μάθει σχεδόν τα πάντα. Σήμερα ο @onleaks έρχεται με πληροφορίες για τις διαστάσεις του Microsoft Lumia 950 XL.

Σύμφωνα με τον ίδιο οι διαστάσεις του Microsoft Lumia 950 XL είναι 151.9×78.4×7.8 χλστ. και το πάχος φτάνει τα 9.9 χιλιοστά στο πιο παχύ σημείο όπου βρίσκεται η κάμερα. Αυτό σημαίνει ότι είναι λίγο πιο κοντό και ελάχιστα πιο παχύ από το Samsung Galaxy Note 5 οι διαστάσεις του οποίου είναι 153.2×76.1×7.6 χλστ.

Κατά τα άλλα, από το Microsoft Lumia 950 XL περιμένουμε οθόνη 5.7 ιντσών QHD, οκταπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 810, μνήμη RAM 3GB, ενσωματωμένη μνήμη 32GB, κάμερα 20 Megapixel PureView, μπαταρία 3300mah με υποστήριξη Qi wireless charging και USB Type-C.

Update: Διέρρευσε νέο render.
Microsoft Lumia 950 XL: Στα 7.8 χιλιοστά το πάχος του, Microsoft Lumia 950 XL: Στα 7.8 χιλιοστά το πάχος του

Microsoft Lumia 950 XL: Στα 7.8 χιλιοστά το πάχος του, Microsoft Lumia 950 XL: Στα 7.8 χιλιοστά το πάχος του

Πηγή:1,2

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Junkermann

Δεν μας λέτε και τι ς διαστάσεις του 950; (όχι XL)

_Junkermann

Costas

Όλα θα εξαρτηθούν από την τιμή! Το αν είναι 1 χιλιοστό πιο χοντρό 3 γραμμάρια πιο βαρύ είναι το λιγότερο που πρεπει να μας απασχολεί. Αν έρθει 700+ για πλαστικουρα θα προτιμήσει ο καταναλωτής Android ή ios. Πρέπει να έρθει σε καλή τιμή και χαρακτηριστικά για να κάνει κανείς την μετάβαση στα Windows με τις ελάχιστες εφαρμογές. (Κάτοχος lumia 640, μέχρι να βρεθεί αγοραστής).

Χάρης

@Costas Τα windows 10 μόνο ελάχιστες αφερμογές δεν θα έχουν, διότι θα μετατρέπονται όλες οι android εφαρμογές απο τους developer πανεύκολα σε windows

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Κάτοχος δύο WP συσκευές (Lumia 925, Lumia 640 XL) και πολλών Android ( Samsung note 3, s4, κ.λ.π). Πραγματικά εάν δεν φτιάξουν τις εφαρμογές δεν θα πάνε μπροστά. Είστε σίγουροι ότι με τα wp10 θα μπορούν εφαρμογές του Android να εγκατασταθούν στις συσκευές μας;;;; όποιος γνωρίζει ας μου απαντήσει διότι με ενδιαφέρει πολύ. Σας ευχαριστώ.

Costas

@ Χάρης
Μακάρι Χάρη να είναι έτσι όπως τα λες γιατί πραγματικά έχω απογοητευτεί! Χίλιες φορές σε android (ας έχει και λίγο Lag) παρά αυτό το δέσιμο που έχουμε με τις εφαρμογές!
@ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
project astoria έτσι λέγεται και μακάρι να ασχοληθούν οι developers να φέρουν εφαρμογές σωστές και ολοκληρωμένες!

Νικος Λαρισα

Ειναι κρίμα τόσο ποιοτικες συσκευές να έχουν τόσο κακές εφαρμογές.κατοχος 930 απόλυτα ικανοποιημένος απ την συσκευή αλλα δεν υπάρχουν εφαρμογές.ουτε τον κοινωνικών δικτύων ούτε πολλών αθλητικών σαιτ ούτε YouTube.αν δεν φτιάξει τις εφαρμογές προβλέπω να αφανίζονται τα wp

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Windows 11 Lumia 950 XL

Windows 11: Τρέχουν σε Lumia 950 XL και Raspberry Pi 4

Ένα Lumia 950 XL και ένα Raspberry Pi 4 εμφανίστηκαν σε διαφορετικές αναρτήσεις στο Internet να τρέχουν κανονικά τα Windows 11.

Software Lumia 950 XL Microsoft Lumia 950 XL Windows 10X

Windows 10X: Το νέο λειτουργικό σύστημα τρέχει στο Lumia 950XL

Μπορεί να μη το έχουμε δει ακόμα σε PC, όμως έχουμε τις πρώτες εικόνες τoυ νέου λειτουργικού Windows 10X να τρέχει στο Lumia 950XL.

Smartphones Lumia Microsoft Microsoft Lumia

Το Microsoft Store στις ΗΠΑ πουλάει ξανά Lumia Windows Phones

Τα Windows Phones είναι έμμεσα… νεκρά εδώ και καιρό. Με τον Joe Belfiore (αντιπρόεδρο του τμήματος Λογισμικών της Microsoft) να απορρίπτει περαιτέρω αφοσίωση στο λογισμικό από την ίδια την MS, αντιλαμβάνεται κανείς πως εκείνο βρίσκεται σε διαδικασία “αργού θανάτου”.

Smartphones Microsoft Microsoft smartphones windows mobile

Microsoft: Ετοιμάζει smartphone με διαφορετική έκδοση Windows Mobile

Μπορεί πολλοί να θεωρούν ότι η Microsoft τελείωσε με την κυκλοφορία των Windows Phones, κάτι τέτοιο φαίνεται να μην ισχύει. Οι πωλήσεις τους έχουν σχεδόν σταματήσει και το μερίδιο αγοράς της Microsoft είναι κάτω από το 1% τα τελευταία δύο χρόνια.