Microsoft Lumia 950 XL: Επιβεβαίωση για 3GB RAM και Quad HD οθόνη;

Η Microsoft αναμένεται να ανακοινώσει το Microsoft Lumia 950 XL στο Press event στις 6 Οκτωβρίου στη Νέα Υόρκη, αλλά σήμερα είχαμε διαρροές που “επιβεβαιώνουν” το μέγεθος της μνήμης RAM και της οθόνης της αναμενόμενης συσκευής.

Όσο πλησιάζουμε στην παρουσίαση της Microsoft τόσο αυξάνονται οι διαρροές και σήμερα είχαμε μια εικόνα από συσκευή που φαίνεται πως είναι το Microsoft Lumia 950 XL, στην οποία διακρίνεται πως η συσκευή φοράει 3GB μνήμη RAM και ανάλυση οθόνης 2560×1440 Quad HD, χωρίς να αναφέρεται το μέγεθος της, το οποίο εικάζεται πως θα φτάνει τις 5.7 ίντσες.

Επιπλέον, εκτός αυτών αναφέρεται πως πολύ πιθανόν να φοράει τον Snapdragon 810 SoC άρα θα έχουμε να κάνουμε με οκταπύρηνο επεξεργαστή πακέτο με τη GPU Adreno 430 για τη διαχείριση των γραφικών. Η κύρια κάμερα της συσκευής φημολογείται πως θα είναι στα 20 megapixel τεχνολογίας PureView ενώ η εμπρόσθια κάμερα θα είναι στα 5 megapixel, με την επεκτάσιμη μνήμη να είναι στα 32GB, ενώ θα διαθέτει μπαταρία 3300mAh.

Μένει να δούμε εαν όντως όλα αυτά θα αποδειχθούν αληθή στις 6 Οκτωβρίου, με τη Microsoft να ετοιμάζεται να παρατάξει το βαρύ πυροβολικό και να διεκδικήσει θέση στον ήδη μεγάλο ανταγωνισμό που υπάρχει.

Microsoft, Lumia, 950xl, 3GB, RAM, QuadHD, Screen, Microsoft Lumia 950 XL: Επιβεβαίωση για 3GB RAM και Quad HD οθόνη;

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

8 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
NtinosMD

Ενα πραγματικο τερατακι της τσεπης απο αποψη specs, που δε θα χει να φοβηθει τιποτα απο τον ανταγωνισμο. Βεβαια αν ερθει με τα πλαισια που μας συνηθιζει η MS ισως και να κοντραρει το iphone 6s plus για το ποιος την εχει μεγαλυτερη την…παντοφλα !!!

Sotiris

Ναι, δεν έχει να φοβηθεί σε τπτ από τον ανταγωνισμό αν παραβλεψεις οτι φοράει ένα πεθαμένο λειτουργικό που του έχουμε κάνει και μνημόσυνο αλλά δεν το παραδέχονται οι wp fans που χτυπάνε κόκκινο στα γραφικομετρα και λοιποί άσχετοι που η επαφή τους με smartphone είναι παρόμοια με αυτή του Homo Sapiens.

DODOS

Για μένα δεν υπάρχει λόγος να υποτιμούμαι τη Microsoft όπου εκείνη έχει ξεκινήσει με γρήγορους ρυθμούς να φτιάχνει τα πιο καλά λειτουργικά συστήματα από όλους που χωρίς εκείνη δε θα βλέπατε καμία συσκευή όπως smartphone, tablet, computer. Την έχουν εκμεταλευτεί στο έπακρο. Χωρίς να μπω σε λεπτομέρειες.

nickos

Τέτοιο κόμπλεξ σε ένα σχόλιο πρώτη φορά βλέπω. @Sotiris ξανά μπες στη σπηλιά σου ουρουκχάι, ακούστηκες.

dimitrisdim14

άνθρωποι που περιμενουν πως και πως να ανεβει άρθρο για windows phone για να μπουν και να κράξουν όσο δεν έκραξαν ποτε … Είναι κολλημένα μυαλά … Και κομπλεξικοί .! Αν δεν αρέσει απλά αγνοείς … ΟΤΑΝ ΚΡΑΖΕΙΣ … ΘΑΥΜΑΖΕΙΣ …έχουμε μάθει πια τόσο καιρό κάποια άτομα που ξέρεις από πριν ότι θα έχει κράξιμο το άρθρο του WP …

foivos1k

Εξαιρετικοτατο και τίμιο λογισμικό. Θα μπορούσε να γίνει το Νούμερο ένα αν η Μ/σ επικεντρώνονταν και δούλευε σε αυτο, μιας και συνδιάζει τα πλεονεκτήματα των έτερων ανταγωνιστών, χάνοντας ωστόσο στο τομέα του στορ. Ειναι σμουθ, αξιόπιστο, αρκετά ελεύθερο, ωραίες συσκευές, οικοσύστημα, κάμερα κ.α.

tolkien

ΕΛΑ υπερβολες οτι ειναι νεκρο λειτουργικο. Μια χαρα ειναι και πιστευω ειδικα απο το iOS πολυ καλυτερο (το λεω εχοντας υποψην τα νεα windows mobile Build 10536.1004 “αν και ακομη preview” ειναι πολυ καλη.
Αν μπορεσει να παρει και με το μερος της πολλους developers τοτε θα ανεβει το ποσοστο της. ΒΕΒΑΙΑ πρεπει να το υποστηριξουν και αλλες εταιρειες με νεα κινητα. Δεν φτανει μονο να βγαλει η microsoft.
Το μονο που με χαλαει ειναι οτι αν ειναι αυτα τα κινητα που εχουν βγει leak photos δεν φενονται καθολου ομορφα. Βεβαια παλι σε windows mobile βλεπω να πηγαινω ΑΝ και οπως φαινεται θα ειναι αρκετα ακριβα (εκει ισως χαθει το παιχνιδι, γιατι σε ακριβη τιμη λιγοι θα το προτιμησουν).

nokia_lumia_930

καλησπερα οποιος λασπολογει την Μicrosoft καλητερα να κοιταει τα δικα του χαλια στα android και στα ios .οσων αφορα το store η Μicrosoft θα κανει πραγματικοτητα να προσθεση στο store της app απο android με τα νεα windows 10 οποτε δεν θα υπαρχει κανενα προβλημα για αυτους που το εχουνε κανει καραμελα τοσα χρονια !!! και μην ξεχνατε την τεχνολογια ασηρματης φορτισης,3dtouch και ζωντανες φωτογραφιες τις εχει εφευρει η Microsoft – Nokia και οχι καποια samsung και iphone που τα διαφημιζουν μεταγενεστερα λες και ανακαλυψανε κατι το τρομερο !!!
επισης οποιος λεει για το λογισμικο της Μicrosoft να μαθει πρωτα ποσο καλα διαχειριζεται τους πορους τησ συσκευεις σε σχεση με android και ios και μετα να μηλαει

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Lumia 950 XL Microsoft Lumia 950 XL Windows 10X

Windows 10X: Το νέο λειτουργικό σύστημα τρέχει στο Lumia 950XL

Μπορεί να μη το έχουμε δει ακόμα σε PC, όμως έχουμε τις πρώτες εικόνες τoυ νέου λειτουργικού Windows 10X να τρέχει στο Lumia 950XL.

Smartphones Lumia Microsoft Microsoft Lumia

Το Microsoft Store στις ΗΠΑ πουλάει ξανά Lumia Windows Phones

Τα Windows Phones είναι έμμεσα… νεκρά εδώ και καιρό. Με τον Joe Belfiore (αντιπρόεδρο του τμήματος Λογισμικών της Microsoft) να απορρίπτει περαιτέρω αφοσίωση στο λογισμικό από την ίδια την MS, αντιλαμβάνεται κανείς πως εκείνο βρίσκεται σε διαδικασία “αργού θανάτου”.

Smartphones Microsoft Microsoft smartphones windows mobile

Microsoft: Ετοιμάζει smartphone με διαφορετική έκδοση Windows Mobile

Μπορεί πολλοί να θεωρούν ότι η Microsoft τελείωσε με την κυκλοφορία των Windows Phones, κάτι τέτοιο φαίνεται να μην ισχύει. Οι πωλήσεις τους έχουν σχεδόν σταματήσει και το μερίδιο αγοράς της Microsoft είναι κάτω από το 1% τα τελευταία δύο χρόνια.

Business Lumia Microsoft Microsoft Lumia

Microsoft: Πούλησε λιγότερα από 1 εκατ. smartphones [Q4 2016]

Η Microsoft ανακοίνωσε τα οικονομικά αποτελέσματα για το προηγούμενο τρίμηνο, το τέταρτο τρίμηνο του 2016. Όπως ήταν αναμενόμενο τα έσοδα από τα smartphones σημείωσαν πτώση, αλλά το 81% κάτω από την ίδια περίοδο το 2015, δεν μπορεί παρά να είναι εντυπωσιακό ως αριθμός.