Microsoft Lumia 950XL: Με αποσπώμενη μπαταρία 3340mAh

Διέρρευσε φωτογραφία του Microsoft Lumia 950XL περίπου ένα 24ωρο πριν γίνει επίσημο και δείχνει ότι η Microsoft έχει ενσωματώσει αποσπώμενη μπαταρία. Η φωτογραφία δείχνει ότι η μπαταρία μπαίνει κάτω από το τεράστιο module της κάμερας και το μέγεθός της είναι στα 3340mAh. Το περίεργο είναι ότι αναγράφεται μόνο το μέγεθος της μπαταρίας.

Το πιο πιθανό είναι την αναγραφή “3340mAh” να την έβαλε κάποιος που γνωρίζει την χωρητικότητα της μπαταρίας.

Από τους μεγάλους κατασκευαστές οι περισσότεροι επιλέγουν να μην βάλουν αποσπώμενες μπαταρίες, βλέπε Samsung, ενώ Microsoft και LG επιμένουν σε κινητά με user-replaceable μπαταρίες.

Το Microsoft 950 XL αναμένεται με οθόνη 5.7 ιντσών QHD, μνήμη RAM 3GB, ενσωματωμένη μνήμη η οποία μπορεί να επεκταθεί μέσω κάρτας microSD, 20 Megapixel PureView κάμερα θα συνοδεύεται από τριπλό LED flash, σκάνερ ίριδας και dual SIM έκδοση.

Περισσότερα θα μάθουμε αύριο Τρίτη 6 του μήνα, κατά την διάρκεια προγραμματισμένου event.

Microsoft Lumia 950XL: Με αποσπώμενη μπαταρία 3340mAh, Microsoft Lumia 950XL: Με αποσπώμενη μπαταρία 3340mAh

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

9 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Akis

Ξέρουμε καθόλου πότε θα έρθει και η αναβάθμιση σε windows 10 και στους υπόλοιπους?π.χ εγώ εχω το Lumia 930.

Nick

Άκη από 19/10/2015 θα αρχίσουν τα updates F.O.T.A . Βάσει ενός e-mail από microsoft για την τροποποίηση του lumia story teller. Κάτοχος 920.

Γ.Κ

Αποσπωμενη κ 3.340?Αν ειχε android το επαιρνα.

Αλέκος

Θέλω να κάνω μια κάπως χαζή ερώτηση..
Θα μπορεί η μπαταρία να κρατάει μια μέρα+, με οθόνη 2560 x 1440 pixel στις 5,7 ίντσες και τον SD810??

lefteris t.

Απο οσα εχουμε δει λογικα ναι!
Αμα εχει χαμηλη καταναλωσης οθονη που ειναι ο κυριος λογος καταναλωσης μπαταριας θα την βγαζει χαλαρα την μερα τα windows phone εχουν πολυ κλτρη διαχηριση ενεργεια απο τα android και ειδαμε τετοιες ναυαρχιδες (πχ one plus one) που βγαζουν ανετα την μερα αλλα με FHD οθονη βεβαια αλλα κ παλι αυτο εχει μεγαλυτερη μπαταρια!

NLS

Η μια μέρα είναι σχεδόν σίγουρη.
Γιατί το λες για τον 810; Έχουν τεθεί θέματα θερμοκρασίας, δεν έχω δει πουθενά να μιλάει κανείς για θέματα αυτονομίας.
(το δικό μου μηχάνημα με 810 πάντως έχει κανονική αυτονομία)

stefanos29

Φίλε μου NLS , ποιο μηχάνημα με 810 έχεις ;; Σκεφτόμουν να αγοράσω κανουργιο κινητο και ο 810 στο z5 με προβληματιζει λιγο :/ τόσο σε θερμοκρασίες όσο και σε επιδόσεις και το λέω αυτό ως κάτοχος N5 , το οποίο μετά απο χρήση ζεστένεται και αυτό και χάνει λίγο σε επιδόσεις.

NLS

Δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω, γιατί είναι tablet. Ως tablet, η θερμοκρασία έχει πολύ χώρο να απλωθεί. Έχω παράπονα από το performance, αλλά είναι συγκεκριμένα (θα γράψω από κάτω) και δεν είναι σίγουρο ότι έχουν σχέση με throttling, μάλλον με κάποια βλακεία στο kernel στο 5.0.2 μου κάνει. Περιμένω το 5.1.1 και το 6.0. Το πρόβλημα που έχω, είναι όταν μπει δεύτερος χρήστης, ακόμα και αν κλείσει τις εφαρμογές του και ξαναμπεί ο πρώτος, πιθανά (όχι πάντα) να υπάρξει μια… δυσκοιλιότητα στο browsing του πρώτου χρήστη. Σαν να παγώνει, ακόμα και σε keyboard input. ΜΕΡΙΚΕΣ φορές αυτό. Αυτό δεν δικαιολογείται από throttling του 810 (ότι throttling και να κάνει, δεν μπορεί να γίνεται σαν… mobile CPU του 2010), ίσως κάποια βλάκεία kernel όπως είπα ή και στο ίδιο το Chrome. Ένα restart και όλα πετάνε. Εγώ εφόσον δεν έχω απορρίψει το Z5 premium από τη λίστα μου (έχω λίστα με τα φετινά με βαθμολογίες με βάση τι θεωρώ σημαντικό) και αντιθέτως αγγίζει την κορυφή, σημαίνει ότι ως χρήστη του 810 δεν έχω πειστεί ότι ο 810 είναι κακός. Μάλλον ως χρήστης του πρώτα εγώ θα διέκρινα αν υπάρχει πρόβλημα, παρά ο κάθε Χ που το διάβασε σε άρθρο και… Συνέχεια »

nikolasx

ΤΟΥΜΠΑΝΟ το Lumia 950 XL και με Windows 10 θα πηγαίνει σφαίρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Microsoft Windows 11

Windows 11: Τέλος η υποστήριξη για εφαρμογές Android

Η Microsoft θα σταματήσει να υποστηρίζει τις εφαρμογές Android στα Windows αλλά οι υπάρχοντες χρήστες θα πάρουν μια παράταση ενός χρόνου.

Business AI Microsoft

Mistral AI: Συνεργασία με τη Microsoft για τη γαλλική startup – Αποκάλυψε τον ανταγωνιστή του ChatGPT, Mistral Large

 Η γαλλική startup Mistral AI αποκάλυψε ένα νέο μεγάλο γλωσσικό μοντέλο (LLM) που θα ανταγωνιστεί το ChatGPT της OpenAI.

Games Microsoft Xbox

Xbox: 4 αποκλειστικά παιχνίδια έρχονται σε PS5 και Nintendo Switch

H Μicrosoft ανακοίνωσε επίσημα πως τέσσερα αποκλειστικά παιχνίδια του Xbox θα γίνουν διαθέσιμα και σε άλλες κονσόλες.

Software featured Microsoft

Microsoft Mesh: Η virtual πλατφόρμα συσκέψεων στο Teams

Έναν νέο τύπο “υβριδικής” εργασίας προτείνει η Microsoft, συστήνοντας το Mesh που επιτρέπει στα avatar των εργαζομένων να συναντώνται.