Microsoft Lumia, διέρρευσαν οι πρώτες φωτογραφίες;

Πριν από μερικές μέρες η Microsoft ανακοίνωσε και επίσημα αυτό που περιμέναμε, ότι δηλαδή δεν θα χρησιμοποιεί στο εξής το brand της Nokia στα smartphones της ενώ στα feature phones θα συνεχίζει να υπάρχει. Επίσης, μάθαμε ότι τα πρώτα Lumia με τη νέα ονομασία θα έρθουν σύντομα και όπως φαίνεται το “σύντομα” πλησιάζει.

Σήμερα, μέσα από το κινέζικο Weibo διέρρευσαν κάποιες φωτογραφίες που δείχνουν μια συσκευή με κωδική ονομασία RM-1090 και η οποία λέγεται ότι είναι η πρώτη Microsoft Lumia συσκευή που παίρνει πιστοποίηση από την MIIT.

Απ΄ότι μπορούμε να καταλάβουμε πρόκειται για entry-level συσκευή ίσως της τάξης του Nokia Lumia 530 με flash στην πίσω και μπροστινή πλευρά. Αν θεωρήσουμε ότι οι φωτογραφίες είναι αληθινές, τότε βλέπουμε ότι εκτός από την ονομασία, η Microsoft δεν δείχνει τη διάθεση να θέλει να αλλάξει και το design των συσκευών οι οποίες φαίνονται ίδιες.

Προς το παρόν δεν υπάρχουν άλλες πληροφορίες για τα τεχνικά χαρακτηριστικά της συσκευής, αλλά λογικά θα τη δούμε να ανακοινώνεται σύντομα αφού πέρασε για πιστοποίηση.

microsoft lumia smartphone, Microsoft Lumia, διέρρευσαν οι πρώτες φωτογραφίες;

microsoft lumia smartphone, Microsoft Lumia, διέρρευσαν οι πρώτες φωτογραφίες;

microsoft lumia smartphone, Microsoft Lumia, διέρρευσαν οι πρώτες φωτογραφίες;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

11 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Svigos

Σταθερη η σχεδιαση στα δεδομενα της Nokia δεν βλεπω καμια αισθητη αλαγη…Περημενα περησοτερα μετα την αλλαγη σε Windows lumia…

forneverarrow

Όπως και να τα ονομάσει, σημασία έχει να διατηρήσει την εξαιρετική ποιότητα ανά κόστος και την άψογη εμπειρία χρήσης των Windows Phone. Εγώ αν και χρήστης iPhone, πρόσφατα πήρα για δεύτερη συσκευή λόγω αναβάθμισης ένα Lumia 635 και κόλλησα τόσο που πλέον σκέφτομαι σοβαρά να το δουλεύω αποκλειστικά.

Μιχάλης

Design σαν το 625 με λίγο μεγαλύτερη πίσω κάμερα χωρίς camera button και λίγο λογικά καλύτερη ανάλυση Processor και ram. Aπό την photo φαίνεται να έχει αποσπώμενο καπάκι. Γενικά θα ήταν καλό να λανσαριστεί σαν την πιο low-end συσκευή της φετινής σειράς Microsoft Lumia

Σωτήρης

Το ίδιο λαστιχωτό υλικό σε fancy χρώματα… Θα κάνει θραύση !

koutsis

Λογικά θα ειναι περίπου σαν το 630 αλλά με μπροστινή κάμερα και φλάς (οι βασικές ελλείψεις του 630) αν έχει και 1GB RAM και τιμή κοντά στα 150€ θα είναι πολύ καλή περίπτωση …

Σωτήρης

Το γνωστό λαστιχωτό υλικό σε fancy colours. Θα κάνει θραύση!!

Μιχάλης

@koutsis αν είναι dual sim σαν το 630 θα γίνει χαμός βασικά

Στεφανος

Οταν λετε συντομα; Τα Χρειστουγεννα στις αγορες, διοτι τοτε θελω ενα wp, και ειχα στο μυ;λο μου το 635. Για να δουμε. Να βγει τον Δεκεμβριο.

xvagos

Αν ρίξει και το SAR, που στο 630 ψήνει μυαλά (1.50 ακριβώς στο όριο της EU!!), και βάλει και τις ελλείψεις στις κάμερες τότε μέσα… Στην ίδια τιμή βέβαια και σε dual sim πάντα.

nikmour

Το θέμα είναι να δούμε και κανένα flagship με το λογότυπο της ms

akis

πολύ καλή κίνηση από την microsoft σίγουρα θα δούμε σύντομα και άλλες συσκευές…! σαν βασικό κινητό χρησιμοποιώ ένα iPhone 5S και σαν δεύτερη συσκευή ένα lumia 925 πραγματικά είμαι πολύ ευχαριστημένος από το 925 αλλα από μπαταρία χειρότερα και από iPhone….

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple featured MacBook Air

Η Microsoft λέει ότι τα Windows laptop με Snapdragon X Elite θα είναι πιο γρήγορα από το M3 MacBook Air

Η Microsoft θα υποστηρίξει ότι τα επερχόμενα Windows laptop με τον Snapdragon X Elite της Qualcomm είναι ταχύτερα από το Μ3 MacBook Air.

Software featured Microsoft Windows 11

Η Microsoft καταργεί το WordPad από τα Windows 11 μέσα στη χρονιά

Η εφαρμογή WordPad αποτελεί μέρος των Windows από τα Windows 95, αλλά η Microsoft ανακοίνωσε πέρυσι ότι την καταργεί από τα Windows 11.

Software Android Microsoft Windows 11

Windows 11: Τέλος η υποστήριξη για εφαρμογές Android

Η Microsoft θα σταματήσει να υποστηρίζει τις εφαρμογές Android στα Windows αλλά οι υπάρχοντες χρήστες θα πάρουν μια παράταση ενός χρόνου.

Business AI Microsoft

Mistral AI: Συνεργασία με τη Microsoft για τη γαλλική startup – Αποκάλυψε τον ανταγωνιστή του ChatGPT, Mistral Large

 Η γαλλική startup Mistral AI αποκάλυψε ένα νέο μεγάλο γλωσσικό μοντέλο (LLM) που θα ανταγωνιστεί το ChatGPT της OpenAI.