Microsoft: Τα δυο νέα Lumia έρχονται με scanner ίριδας και μέταλλο;

Νωρίτερα αυτό τον μήνα είχαμε ακούσει για δύο επερχόμενες Lumia ναυαρχίδες με την κωδική ονομασία Talkman και Cityman, που θα έτρεχαν το νέο λογισμικό της Micorosoft, Windows 10 Mobile. Τώρα έχουμε περισσότερες πληροφορίες για αυτές τις συσκευές, οι οποίες θα φέρουν αρκετά και ενδιαφέροντα features.

Σύμφωνα λοιπόν με τις φήμες, το μικρότερο Lumia Talkman και το μεγαλύτερο Lumia Cityman θα έρθουν με μεταλλικό πλαίσιο και polycarbonate πλαστικό στο πίσω μέρος. Οι δύο νέες συσκευές θα είναι εμπνευσμένες από τα στοιχεία του Lumia 830.

Επιπλέον, ακούγεται ότι τα πρώτα high-end smartphones της Microsoft βασισμένα στo Windows 10 Mobile, θα έρθουν με USB Type-C connector. Το νέο αυτό USB format θα χρειαστεί για το Continuum feature.

Το ακόμη πιο ενδιαφέρον που ακούγεται είναι ότι θα έχουν δυνατότητα wireless charging αλλά και σάρωση ίριδας. Το scanner της ίριδας του ματιού θα υποστηρίζεται από το Windows Hello, το βιομετρικό security feature με το οποίο θα έρχονται οι Windows 10 συσκευές.

Tο Lumia Talkman, φημολογείται ότι θα έχει οθόνη 5.2 ιντσών QHD, Qualcomm εξαπύρηνο επεξεργαστή, πιθανότατα τον Snapdragon 808, 3GB RAM, ενσωματωμένη μνήμη 32GB, microSD υποδοχή, κάμερα 20 Megapixel, 5 Megapixel δεύτερη κάμερα και μπαταρία 3000mAh.

Το μεγαλύτερο Lumia Cityman θα έχει οθόνη 5.7 ιντσών QHD, Qualcomm οκταπύρηνο επεξεργαστή, πιθανότατα τον Snapdragon 810, 32GB μνήμη με δυνατότητα επέκτασης μέσω microSD, 20 Megapixel και 5 Megapixel κάμερες και μπαταρία στα 3300mAh.

Αν οι φήμες επαληθευτούν τα δυο επερχόμενα smartphones θα είναι πολλά υποσχόμενες και άκρως ανταγωνιστικές συσκευές. Αναμένουμε με ενδιαφέρον το μέλλον. Θα σας ενδιέφερε κάποια συσκευή με αυτά τα χαρακτηριστικά;

Microsoft: Τα δυο νέα Lumia έρχονται με scanner ίριδας και μέταλλο;, Microsoft: Τα δυο νέα Lumia έρχονται με scanner ίριδας και μέταλλο;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

9 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Χρήστος

Από σπεκς ακούγονται σούπερ, επιτέλους στο επίπεδο των ανταγωνιστών. Από εμφάνιση να δούμε πώς θα είναι, ελπίζω να είναι premium και να είναι δελεαστικές.

stan

Κατοχος Lumia αν ερθει το 940 με αυτα που λενε θα ειναι στις κορυφαιες συσκευες.Αρκει κ τα Windows 10 να ειναι βελτιωμενα κ οι τιμες να κρατηθουν κατω απο ολες τις ναυαρχιδες για να εχει πωλησεις.

tomy

Κωστα επειδη κανενας δεν εχει πει ποτε θα ανακοινωθουν μηπως ξερεις εσυ ποτε περιπου θα τα ανακοινωσει η microsoft?τωρα μεσα στο καλοκαιρι η θα παμε για φθινοπωρο?

Fanis

ΔΝΤ σημαίνει δε νομίζω Τάκη!

b16bkostas

Καλοκαίρι με τίποτα δεν θα βγουν Αύγουστο Σεπτέμβρη και βλέπουμε.. Είπαν τα mobile πιο πίσω από τα desktop τελικά., που είναι ιουλιο

Rousos

Άντε ρε παιδιά βγάλτε επιτέλους την αναβάθμιση τόσο περιμένω στο κινητό να το ανεβάσετε τσάμπα λεφτά σας δίνουμε άντε ντε τέκμπλοκ
Οδηγός τώρα οπότε σορυ για λάθη και γρικλις

yoloer

Παιδιά.
Το τεκπλογκ είναι ένα μπλογκ που αναμεταδίδει τα επίσημα νένα και φήμες μεταφρασμένα στα ελληνικά.
Δεν μπορεί ουτε να μαντέυει πότε θα κυκλοφορήσει οτιδήποτε ούτε να ξέρει πότε θα κυκλοφορήσει μια αναβάθμιση και ούτε έχει λόγο στους κατασκευαστές.
Αναφέρομαι στον Roussos αλλά και σε αρκετές άλλες περιπτώσεις.

jim

Rousos καλύτερα (για όλους) όταν οδηγείς να μην γράφεις…

Genesis

τα 10 δεν θα έρθουν πριν τον Σεπτέμβρη. όσο για τα κινητά τούμπανουo φαίνονται άντε με το καλό να έρθουν να αντικαταστήσω το 930 με το 940 🙂 λογικά τα βλέπω να βγαίνουν Σεπτέμβρη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Microsoft Windows 11

Windows 11: Τέλος η υποστήριξη για εφαρμογές Android

Η Microsoft θα σταματήσει να υποστηρίζει τις εφαρμογές Android στα Windows αλλά οι υπάρχοντες χρήστες θα πάρουν μια παράταση ενός χρόνου.

Software featured Windows

Windows 11: Τo Android smartphone σας γίνεται επίσημη web κάμερα του PC

To πρόγραμμα Windows Insider προσφέρει τη δυνατότητα χρήσης του τηλεφώνου ή του tablet Android ως web κάμερα.

Business AI Microsoft

Mistral AI: Συνεργασία με τη Microsoft για τη γαλλική startup – Αποκάλυψε τον ανταγωνιστή του ChatGPT, Mistral Large

 Η γαλλική startup Mistral AI αποκάλυψε ένα νέο μεγάλο γλωσσικό μοντέλο (LLM) που θα ανταγωνιστεί το ChatGPT της OpenAI.

Games Microsoft Xbox

Xbox: 4 αποκλειστικά παιχνίδια έρχονται σε PS5 και Nintendo Switch

H Μicrosoft ανακοίνωσε επίσημα πως τέσσερα αποκλειστικά παιχνίδια του Xbox θα γίνουν διαθέσιμα και σε άλλες κονσόλες.