Microsoft: Το επόμενο smartphone θα είναι high-end και καινοτόμο

Προς τα τέλη Μαΐου η Microsoft ανακοίνωσε ότι υποχωρεί στην αγορά των smartphones για να επικεντρωθεί περισσότερο στο software. Ωστόσο, ο Myerson είχε τονίσει ότι αυτό είναι προσωρινό και ότι δεν αποχωρεί από την αγορά.

Σήμερα ακούμε για το επόμενο smartphone της Microsoft από δικό της στέλεχος. Ο Corporate VP of Windows Kevin Gallo, αναφέρθηκε στο επόμενο smartphone λέγοντας ότι θα είναι high-end συσκευή με στόχο την αγορά των επαγγελματιών και ότι θα είναι “καινοτόμο στην κατηγορία του”.

“We’re really aligned to what we’ve done on the Windows desktop, which is we’ll lead with some high end and category innovation like we’ve done with Surface, and OEMs will go and build the breadth of the catalog”, ανέφερε ο Gallo.

Ο ίδιος αναφέρθηκε και στο Windows Phone OS τονίζοντας ότι δεν έχει εγκαταλειφθεί, ούτε υπάρχουν τέτοια σχέδια. Το Windows Phone υποστηρίζεται πλήρως, “We’re fully behind it. We’re not abandoning the phone”, είπε και συνέχισε λέγοντας ότι “δεν υπάρχει στ’αλήθεια καμία αλλαγή όσον αφορά στην κατεύθυνση και την στρατηγική κυκλοφορίας του Windows Phone software”.

Τέλος, αναφέρθηκε ότι πολύ σύντομα θα δούμε σημαντικό update στο Windows 10 Mobile OS.
microsoft smartphone, Microsoft: Το επόμενο smartphone θα είναι high-end και καινοτόμο

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

10 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ΧΡΗΣΤΟΣ Κ.

μακάρι να είναι πραγματικά καινοτόμο μπας και πάρει ώθηση και η πλατφόρμα των windows mobile και να αυξηθούν και τα universal apps…

thanoik

Περιμένω πώς και πώς το surface phone,σίγουρα θα είναι high-end smartphone,εδώ κυκλοφορεί βίντεο στο YouTube με το 950 να ειναι ποιο γρήγορο από το nexus 5x με τη τελευταία αναβάθμιση ποσο μάλλον και με τη σημαντική που λένε γιατί όπως έχουν δείξει γίνεται και ποιο σταθερό το λειτουργικό και ποιο γρήγορο…και αν βελτιώσουν το θέμα με τις εφαρμογές τότε δεν θα έχουν να ζηλέψουν τίποτα τα windows phone από τα άλλα..

alex

Ο λογος που η microsoft εχει τοσο χαμηλο μεριδιο αγορας σημερα ειναι οτι απο την αρχη δεν προσπαθησε να κυριαρχησει στα low end ή mid range smartphones και πηγε κατευθειαν στα υψηλα. Πιστευω πως πρωτα επρεπε να αρχισει απο τα χαμηλα καιμετα να συνεχισει παραπερα.

stavag

Ελπίζω να κυκλοφορήσουν και συσκευές από άλλους κατασκευαστές .Για να μπορούν να αντικαταστήσουντις τις συσκευές τους όσοι δεν θέλουν να δίνουν 500 και 600 ευρω

Manuelo

Καλα εντάξει.. Κλασσικές απαντήσεις Microsoft. Θα θα θα..! Σαν τους πολιτικούς που λένε λένε και τελικά δεν γίνεται τίποτα το σημαντικό. Δυστυχως βαρέθηκα να περιμένω την Microsoft ποτε θα αξιωθεί να βγάλει ένα κινητό της προκοπής και ιδιαίτερά εφαρμογές. Τέλος. Αναμονή πλέον για Moto z force με το mod της μπαταριουλας (αν δεν αρκεί η δικιά του) και μια χαρα. Και αφήνω την Microsoft να κουρεύεται στα κινητά!!!

vasilist

Μα το πρόβλημα δεν είναι το hardware αλλά το software .

sannad

Πάντως έχω windows 10 στον υπολογιστη και θέλω να ξέρετε ότι έχουν προστεθεί πολλές εφαρμογές που δεν υπήρχαν πριν! Δε ξέρω αλλά το σκέφτομαι πλέον σοβαρά για Windows Phone!

takis

thanoik μπορείς να στείλεις link για το βίντεο?

geo pap

καλα αν το τηλεφωνο ειναι σαν το concept στις φωτογραφιες,και με δυνατα χαρακτ τοτε μιλαμε οντως γιατι κατι πολυ δυνατο,προσωπικα μου αρεσει πολυ!

zan

έκανα υπομονή με τα windows phones από το htc 8s μέχρι το 535 αλλά δεν πάει πουθενά τώρα κάνα 2 μηνο πείρα το nexus και ηρέμησα είχα κακές εμπειριες με κάτι motorola atrox και hawai honor το πρώτο για το hawai ακόμα το χω σαν δεύτερο αλλά για μένα android kai nexus πάνε μαζί τέλος πάντων πουστιές από παντού βλέπω τι μια η ms δεν ξέρει και αυτή τι θέλει δεν δινει αποκλειστικοτητα στα windows phone ότι βγάλει το βγάζει και σε android και ios από τη άλλη η google κάτι έλεγε τώρα τελευταία για της αναβάθμισης στα nexus η apple τα δικά της έχεις αγορασει τηλέφωνο αλλά δεν είναι 100% δικό σου να το κάνεις ότι θες γαμησετα και αφησετα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Microsoft Windows 11

Windows 11: Τέλος η υποστήριξη για εφαρμογές Android

Η Microsoft θα σταματήσει να υποστηρίζει τις εφαρμογές Android στα Windows αλλά οι υπάρχοντες χρήστες θα πάρουν μια παράταση ενός χρόνου.

Business AI Microsoft

Mistral AI: Συνεργασία με τη Microsoft για τη γαλλική startup – Αποκάλυψε τον ανταγωνιστή του ChatGPT, Mistral Large

 Η γαλλική startup Mistral AI αποκάλυψε ένα νέο μεγάλο γλωσσικό μοντέλο (LLM) που θα ανταγωνιστεί το ChatGPT της OpenAI.

Games Microsoft Xbox

Xbox: 4 αποκλειστικά παιχνίδια έρχονται σε PS5 και Nintendo Switch

H Μicrosoft ανακοίνωσε επίσημα πως τέσσερα αποκλειστικά παιχνίδια του Xbox θα γίνουν διαθέσιμα και σε άλλες κονσόλες.

Software featured Microsoft

Microsoft Mesh: Η virtual πλατφόρμα συσκέψεων στο Teams

Έναν νέο τύπο “υβριδικής” εργασίας προτείνει η Microsoft, συστήνοντας το Mesh που επιτρέπει στα avatar των εργαζομένων να συναντώνται.