Τετάρτη
30/01/2013

Microsoft Office 365 Premium για Οικιακή Χρήση

Η Microsoft ανακοίνωσε σήμερα τη διεθνή διάθεση του Office 365 Premium για Οικιακή Χρήση, της ανανεωμένης έκδοσης της κορυφαίας σειράς προϊόντων Office. To Office 365 Premium για Οικιακή Χρήση είναι μια υπηρεσία που παρέχεται στο Cloud, βοηθώντας τους πολυάσχολους ανθρώπους να διαχειριστούν ευκολότερα τις συνεχώς αυξανόμενες εργασιακές και οικογενειακές τους ευθύνες.

Η νέα αυτή πρόταση περιλαμβάνει την πιο ολοκληρωμένη συλλογή εφαρμογών Office, ενώ δίνεται η δυνατότητα εγκατάστασής της σε μέχρι πέντε συσκευές, οι οποίες μπορεί να είναι Windows tablet, PC ή Mac. Η ετήσια συνδρομή ανέρχεται στα 99 ευρώ, ή 10 ευρώ το μήνα, περιλαμβάνοντας χώρο στο Skydrive και κλήσεις Skype.

Η Microsoft επίσης ανακοίνωσε ότι θα διαθέτει πρώτα στο cloud νέα χαρακτηριστικά και νέες υπηρεσίες, μετασχηματίζοντας με αυτόν τον τρόπο τον παραδοσιακό τριετή κύκλο κυκλοφορίας της εταιρίας. Πλέον οι συνδρομητές θα λαμβάνουν αυτόματα τις νέες εφαρμογές και αναβαθμίσεις, κάθε φορά που αυτές θα είναι διαθέσιμες χωρίς καμία επιπρόσθετη ταλαιπωρία.

Ταυτόχρονα, η Microsoft ξεκίνησε σήμερα και τη διάθεση της Ακαδημαϊκής Έκδοσης του Office 365 που απευθύνεται σε φοιτητές, καθηγητές και προσωπικό, στο κόστος των 79 ευρώ για μία συνδρομή τεσσάρων ετών. Η Microsoft επίσης προχώρησε και στη διεθνή διάθεση των ανανεωμένων εκδόσεων της κλασσικής σουίτας γραφείου Office: Office 2013 για Οικιακή Χρήση και Μαθητές, Office 2013 για Οικιακή Χρήση και Μικρές Επιχειρήσεις και Office Professional 2013. Η διεθνής διάθεση του Office 365 για Επιχειρήσεις θα ξεκινήσει στις 27 Φεβρουαρίου.

Microsoft Office 365 Premium

Σχετικά με το Office 365 Premium για Οικιακή Χρήση
Το Office 365 Premium για Οικιακή Χρήση είναι διαθέσιμο σε 21 γλώσσες και 162 αγορές και περιλαμβάνει:
• Το πιο πλήρες σετ εφαρμογών του Office – Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, Publisher και Access.
• Μία άδεια για όλο το σπίτι – χρησιμοποιήστε το Office μέχρι και σε πέντε Windows tablet, PC ή Mac και λάβετε το Office on Demand σε οποιοδήποτε PC συνδεδεμένο στο Internet2.
• Επιπλέον 20 GB αποθηκευτικού χώρου στο cloud του SkyDrive – τρεις φορές ο χώρος που προσφέρεται με τη δωρεάν χρήση.
• 60 λεπτά δωρεάν κλήσεων στο Skype world – έτσι μπορείτε να καλείτε οποιοδήποτε κινητό, σταθερό ή υπολογιστή σε ολόκληρο τον κόσμο3.
• Όλες τις μελλοντικές αναβαθμίσεις – έτσι χρησιμοποιείτε πάντα την πιο πρόσφατη τεχνολογία και εξοικονομείτε χρόνο.

Μάθε για: ,

Συντάκτης: .


4 Σχόλια

 1. Ο/Η Junkermann λέει:

  τιμές Ελλάδας: (κάντε scroll)

  Office 2013_Office 365

  http://office.microsoft.com/el-gr/buy/

 2. Ο/Η maria λέει:

  α ρε linux που σας χρειάζεται!

 3. Ο/Η Petran λέει:

  Microsoft Office Professional 2013 >>> 539€ ??? lol

 4. Ο/Η manolis λέει:

  Μία κάρτα κινητού έχει 10 ευρώ.Το πακέτο σου δίνει με 8 ευρώ τον μήνα αν τα δώσεις όλα μαζί η 10 αν το πάρεις τους μήνες που χρειάζεσαι το office, πχ για φοιτητές 6 μήνες τον χρόνο για εργασίες .Δωρέαν και 60 λεπτά προς κινητά μεσω skype,και 20 GB χωρου ειναι συμφέρουσα προσφορά.

Η γνώμη σας

Παρακαλούμε σχολιάστε με ελληνικούς πεζούς χαρακτήρες, όχι greeklish.

Πατώντας "Αποστολή" αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.