Microsoft Office 365 Premium για Οικιακή Χρήση

Η Microsoft ανακοίνωσε σήμερα τη διεθνή διάθεση του Office 365 Premium για Οικιακή Χρήση, της ανανεωμένης έκδοσης της κορυφαίας σειράς προϊόντων Office. To Office 365 Premium για Οικιακή Χρήση είναι μια υπηρεσία που παρέχεται στο Cloud, βοηθώντας τους πολυάσχολους ανθρώπους να διαχειριστούν ευκολότερα τις συνεχώς αυξανόμενες εργασιακές και οικογενειακές τους ευθύνες.

Η νέα αυτή πρόταση περιλαμβάνει την πιο ολοκληρωμένη συλλογή εφαρμογών Office, ενώ δίνεται η δυνατότητα εγκατάστασής της σε μέχρι πέντε συσκευές, οι οποίες μπορεί να είναι Windows tablet, PC ή Mac. Η ετήσια συνδρομή ανέρχεται στα 99 ευρώ, ή 10 ευρώ το μήνα, περιλαμβάνοντας χώρο στο Skydrive και κλήσεις Skype.

Η Microsoft επίσης ανακοίνωσε ότι θα διαθέτει πρώτα στο cloud νέα χαρακτηριστικά και νέες υπηρεσίες, μετασχηματίζοντας με αυτόν τον τρόπο τον παραδοσιακό τριετή κύκλο κυκλοφορίας της εταιρίας. Πλέον οι συνδρομητές θα λαμβάνουν αυτόματα τις νέες εφαρμογές και αναβαθμίσεις, κάθε φορά που αυτές θα είναι διαθέσιμες χωρίς καμία επιπρόσθετη ταλαιπωρία.

Ταυτόχρονα, η Microsoft ξεκίνησε σήμερα και τη διάθεση της Ακαδημαϊκής Έκδοσης του Office 365 που απευθύνεται σε φοιτητές, καθηγητές και προσωπικό, στο κόστος των 79 ευρώ για μία συνδρομή τεσσάρων ετών. Η Microsoft επίσης προχώρησε και στη διεθνή διάθεση των ανανεωμένων εκδόσεων της κλασσικής σουίτας γραφείου Office: Office 2013 για Οικιακή Χρήση και Μαθητές, Office 2013 για Οικιακή Χρήση και Μικρές Επιχειρήσεις και Office Professional 2013. Η διεθνής διάθεση του Office 365 για Επιχειρήσεις θα ξεκινήσει στις 27 Φεβρουαρίου.

Microsoft Office 365 Premium, Microsoft Office 365 Premium για Οικιακή Χρήση

Σχετικά με το Office 365 Premium για Οικιακή Χρήση
Το Office 365 Premium για Οικιακή Χρήση είναι διαθέσιμο σε 21 γλώσσες και 162 αγορές και περιλαμβάνει:
• Το πιο πλήρες σετ εφαρμογών του Office – Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, Publisher και Access.
• Μία άδεια για όλο το σπίτι – χρησιμοποιήστε το Office μέχρι και σε πέντε Windows tablet, PC ή Mac και λάβετε το Office on Demand σε οποιοδήποτε PC συνδεδεμένο στο Internet2.
• Επιπλέον 20 GB αποθηκευτικού χώρου στο cloud του SkyDrive – τρεις φορές ο χώρος που προσφέρεται με τη δωρεάν χρήση.
• 60 λεπτά δωρεάν κλήσεων στο Skype world – έτσι μπορείτε να καλείτε οποιοδήποτε κινητό, σταθερό ή υπολογιστή σε ολόκληρο τον κόσμο3.
• Όλες τις μελλοντικές αναβαθμίσεις – έτσι χρησιμοποιείτε πάντα την πιο πρόσφατη τεχνολογία και εξοικονομείτε χρόνο.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Junkermann

τιμές Ελλάδας: (κάντε scroll)

Office 2013_Office 365

https://office.microsoft.com/el-gr/buy/

maria

α ρε linux που σας χρειάζεται!

Petran

Microsoft Office Professional 2013 >>> 539€ ??? lol

manolis

Μία κάρτα κινητού έχει 10 ευρώ.Το πακέτο σου δίνει με 8 ευρώ τον μήνα αν τα δώσεις όλα μαζί η 10 αν το πάρεις τους μήνες που χρειάζεσαι το office, πχ για φοιτητές 6 μήνες τον χρόνο για εργασίες .Δωρέαν και 60 λεπτά προς κινητά μεσω skype,και 20 GB χωρου ειναι συμφέρουσα προσφορά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Microsoft Windows 11

Windows 11: Τέλος η υποστήριξη για εφαρμογές Android

Η Microsoft θα σταματήσει να υποστηρίζει τις εφαρμογές Android στα Windows αλλά οι υπάρχοντες χρήστες θα πάρουν μια παράταση ενός χρόνου.

Business AI Microsoft

Mistral AI: Συνεργασία με τη Microsoft για τη γαλλική startup – Αποκάλυψε τον ανταγωνιστή του ChatGPT, Mistral Large

 Η γαλλική startup Mistral AI αποκάλυψε ένα νέο μεγάλο γλωσσικό μοντέλο (LLM) που θα ανταγωνιστεί το ChatGPT της OpenAI.

Games Microsoft Xbox

Xbox: 4 αποκλειστικά παιχνίδια έρχονται σε PS5 και Nintendo Switch

H Μicrosoft ανακοίνωσε επίσημα πως τέσσερα αποκλειστικά παιχνίδια του Xbox θα γίνουν διαθέσιμα και σε άλλες κονσόλες.

Software featured Microsoft

Microsoft Mesh: Η virtual πλατφόρμα συσκέψεων στο Teams

Έναν νέο τύπο “υβριδικής” εργασίας προτείνει η Microsoft, συστήνοντας το Mesh που επιτρέπει στα avatar των εργαζομένων να συναντώνται.