Microsoft smartphone, Άνοιξε και πάλι η συζήτηση

Με το Surface η Microsoft έκανε την έκπληξη παρουσιάζοντας το πρώτο δικό της branded tablet με τι άλλο, φυσικά με Windows 8 (RT). Άμεσα ξεκίνησαν και οι φήμες ότι αναπτύσσει και δικό της smartphone με Windows Phone που αργότερα διαψεύστηκαν.

Σήμερα με τη βαρύτητα που έχουν οι πληροφορίες της Wall Street Journal το θέμα ανοίγει και πάλι με την εφημερίδα να επικαλείται πηγές της στην Ταϊβάν που αναφέρουν ότι η Microsoft δοκιμάζει το δικό της Windows Phone smartphone χωρίς όμως να είναι βέβαιο το πότε και αν αυτό θα κυκλοφορήσει.

Πως σας φαίνεται η ιδέα για ένα Microsoft smartphone που θα παίρνει πρώτο και για πολλούς μήνες τις επερχόμενες αναβαθμίσεις των Windows Phone;

, Microsoft smartphone, Άνοιξε και πάλι η συζήτηση

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

9 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
panos13

Θα παραμείνω με το Lumia 900 μου μέχρι να δω smartphone με brandname Microsoft!!

Vasilis

Τι εννοείς πρώτο θα παιρνει τις αναβαθμισεις; Τα winphone νομίζω δεν εχουν τη λογικη του android και nexus! Αναβαθμιζονται ουτως η αλλως OTA ολα τα μοντελα το ιδιο!

manolis

Η απάντηση Κώστα βρίσκεται στο σχεδόν μηδέν ποσοστό χρήσης (σε σύγκριση με άλλα λειτουργικά συστήματα) των πανάκριβων Windows κινητών.. 😉

Andreas

HTC Trophy 7??? εύχομαι να λες για το TANGO!!! κ όχι για 7.8!!! ξέρεις ή άκουσες κάτι για τα 7.8? η microsoft δεν είπε τίποτα! αλλά θα μου πεις εδώ δε δώσανε το TANGO στο Trophy τα 7.8 θα δώσουν. τι να πω

Andreas

Στο θέμα μας, θα πρέπει να χτυπήσει το Nexus4 σε θέμα τιμής! αν και το βλέπω δύσκολο αυτό για τη Microsoft! τρελή τιμή το Nexus4! μπράβο στη Google

Nickolas

Νομίζω οτι είναι προτιμότερο να επιλέξεις ένα windows phone από Nokia παρά ακόμη και από την ίδια τη Microsoft. Ο λόγος που το λέω αυτό είναι γιατί κρέμεται η τύχη της Nokia γύρω από τα wp, τις αναβαθμίσεις απ’οτι ακούω τις δίνει άμεσα και όχι μόνο αυτές που έχουν να κάνουν με το λειτουργικό αλλά και όσον αφορά bugs των συσκευών της. Δίνει αρκετές δικές της εφαρμογές που ανεβάζουν τη χρηστικότητα των wp. Θα δώσει εφαρμογές ακόμη και στα παλαιότερα κινητά μαζί με την αναβάθμιση σε wp7.8

nikmour

@manolis
Τί εννοείς μηδενικό ποσοστό χρήσης? Το iphone έχει ποσοστό 19% περίπου. Τα windows (mobile και wp έχουν περίπου 7,5%.

GiannisMix

@Nickolas
Σωστα τα λες φιλε μου.. Θα κανει οτι περναει απο το χερι της η ΝΟΚΙΑ για να κρατησει τους πελατες (οσους εχει ακομα δυστυχως γτ κατα τη γνωμη μου αξιζει να ειναι πιο ψιλα)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Smartphones

Η Samsung εργάζεται σε ένα οικονομικό τηλέφωνο – Οι πρώτες εικόνες

Η Samsung φέρεται να εργάζεται επάνω σε ένα οικονομικό τηλέφωνο, που θα χαρακτηρίζεται από τα χρώματα και αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2023, όπως αναφέρουν οι φήμες.

Gear LG Smartphones

LG: Tεχνολογία οπτικού zoom 4x-9x για κάμερες smartphone

H LG πλέον έχει στραφεί στη δημιουργία εξαρτημάτων για smartphone, με την LG Innotek να ανακοινώνει στην CES 2023 μια νέα μονάδα οπτικού ζουμ για smartphones που μπορεί να μετακινείται μεταξύ δύο σημείων.

Internet Smartphones Social Media WhatsApp

Έρχεται το τέλος του WhatsApp σε συγκεκριμένα smartphones από 31 Δεκεμβρίου

To WhatsApp πρόκειται να σταματήσει να λειτουργεί σε συγκεκριμένα κινητά τηλέφωνα, γεγονός που αναμένεται να επηρεάσει εκατομμύρια χρήστες σε ολόκληρο τον κόσμο.

Smartphones Samsung Smartphones

Samsung: Μείωσε κατά 70% τους στόχους για πωλήσεις των Galaxy A23 5G

H Samsung μείωσε κατακόρυφα τους στόχους της για τις πωλήσεις των Galaxy A23 5G, σε ποσοστό που “αγγίζει” ακόμη και το 70%.