Microsoft, ρεκόρ πωλήσεων με 9.3 εκατ. Lumia smartphones

Η Microsoft ανακοίνωσε τα οικονομικά αποτελέσματα για το τρίτο τριμηνο του 2014 που τελείωσε τον Σεπτέμβριο και τα νέα είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικά. Ανακοίνωσε έσοδα 23.20 δισεκατομμυρίων δολαρίων με καθαρά κέρδη 4.5 δισεκατομμύρια δολάρια. Οι πωλήσεις των Windows Phone ήταν πιο ψηλά από ποτέ.

Φυσικά συνεχίζουν να είναι πίσω από το Android και το iOS. H Microsoft πούλησε 9.3 εκατομμύρια Lumia συσκευές, αριθμός ρεκόρ και κατά πολύ μεγαλύτερος από τα 5.8 εκατομμύρια του προηγούμενου τριμήνου. Το προηγούμενο ρεκόρ ήταν τα 8.8 εκατομμύρια που είχε πουλήσει πέρσι την ίδια περίοδο, όταν τα Lumia ανήκαν ακόμη στη Nokia. Συνολικά η Microsoft έβγαλε 2.6 δισεκατομμύρια δολάρια από τα smartphones το προηγούμενο τρίμηνο.

Και οι πωλήσεις των tablets ήταν καλές. Αν και δεν ανέφερε πόσα Surface πούλησε ανακοίνωσε ότι τα έσοδα από τα tablets ανήλθαν στα 908 εκατομμύρια δολάρια κυρίως χάρη στο Surface Pro 3 που κυκλοφόρησε τον Ιούνιο.

Τέλος, ανέφερε ότι πούλησε 2.4 εκατομμύρια Xbox κονσόλες, χωρίς επίσης να αναφέρει πόσα από αυτά ήταν Xbox One.

microsoft lumia sales, Microsoft, ρεκόρ πωλήσεων με 9.3 εκατ. Lumia smartphones

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
aris

Μπραβο χαίρομαι για τα Windows phones ακόμα θέλουν λίγο δουλίτσα αλλά είναι πολλά υποσχόμενα και φυσικά είναι καλό που υπάρχει ανταγωνισμός μεταξύ των εταίρων για εμάς τους καταναλωτές. Σε δύο χρονάκια θα είναι πιστεύω ένα ολοκληρωμένο Οs. Αυτό να το διαβάσουν αυτοι που λένε ότι έχουν μηδενικές πωλήσεις!!!!!!!!!!!

koutsis

Πολύ καλά νέα και μπράβο στη Microsoft που δείχνει να δουλεύει πανω στo windows phone αλλά και στης συσκευές της,και ο κόσμος φαίνεται να το βλέπει αυτό.
Πιστεύω οτι με την έλευση των windows 10 και την ενοποίηση του λειτουργικού και του store για Pc και κινητά θα ανέβει πολύ περισσότερο σε δημοτικότητα σαν λειτουργικό.

ioannis

Κάνει σωστά καλά βήματα,πολύ ευχαριστημένος με το Lumia 930

Ιωάννης jb

Προβλέπω τρελλές μάχες ανάμεσα στους 3 μνηστήρες σε λίγα χρόνια!!!!!
Ειδικά ανάμεσα σε google και microsoft

Λαμπρος

Καλησπερα. Ειμαι καινουριος στην παρεα του techblog.Ειμαι κατοχος ενος lumia 1320 (αγορασμενο απο καταστημα nokia care). Απο τις αρχες Μαη (που αποκτησα το κινητο) “φοραγε” on launch τα windows 8 . Εμεινα εκπληκτος με την διαρκεια της μπαταριας.Απο τις πρωτες μερες του Αυγουστου , που “περασα” τα 8.1 , η μπαταρια ειναι κατω κατα 40-45% . Κυριολεκτω! Αντιμετωπιζει καποιος-α το ιδιο προβλημα?
PS : Παντα απο την πρωτη στιγμη του κανω πληρη αποφορτιση-φορτιση….

manolis

Καλησπέρα Λάμπρο,
κατέβασε την εφαρμογή ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ ( αναζήτησε την στα ελληνική όπως το γράφω )
Mόλις την κατεβάσεις επέλεξε ποιες εφαρμογές θέλεις να μένουν ανοιχτές όταν το τηλέφωνο σου είναι σε ανομονή ( με σβηστή οθόνη ).
Είμαι σίγουρος ότι θα κερδίσεις περισσότερη μπαταρία από όση έχασες.

Λαμπρος

Manoli καλημερα.Καλο μηνα! Σε ευχαριστω για την απαντηση.Την “οικονομια μπαταριας” την ειχαν “περασει” τα windows 8.1 απο μονα τους.Εκανα αυτο που με συμβουλεψες , “επετρεψα” μονο σε 3 (ολες και ολες) εφαρμογες να τρεχουν στο παρασκηνιο, αυτες που με ενδιαφερουν.Η διαφορα στην διαρκεια της μπαταριας ειναι αισθητη!Και παλι ευχαριστω!Σαν Σαββατο,που ειναι σημερα,ας διαβασω τα αρθρα της εβδομαδας που κλεινει…..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple featured MacBook Air

Η Microsoft λέει ότι τα Windows laptop με Snapdragon X Elite θα είναι πιο γρήγορα από το M3 MacBook Air

Η Microsoft θα υποστηρίξει ότι τα επερχόμενα Windows laptop με τον Snapdragon X Elite της Qualcomm είναι ταχύτερα από το Μ3 MacBook Air.

Software featured Microsoft Windows 11

Η Microsoft καταργεί το WordPad από τα Windows 11 μέσα στη χρονιά

Η εφαρμογή WordPad αποτελεί μέρος των Windows από τα Windows 95, αλλά η Microsoft ανακοίνωσε πέρυσι ότι την καταργεί από τα Windows 11.

Software Android Microsoft Windows 11

Windows 11: Τέλος η υποστήριξη για εφαρμογές Android

Η Microsoft θα σταματήσει να υποστηρίζει τις εφαρμογές Android στα Windows αλλά οι υπάρχοντες χρήστες θα πάρουν μια παράταση ενός χρόνου.

Business AI Microsoft

Mistral AI: Συνεργασία με τη Microsoft για τη γαλλική startup – Αποκάλυψε τον ανταγωνιστή του ChatGPT, Mistral Large

 Η γαλλική startup Mistral AI αποκάλυψε ένα νέο μεγάλο γλωσσικό μοντέλο (LLM) που θα ανταγωνιστεί το ChatGPT της OpenAI.