Microsoft Surface Phone, Smartphone με Windows Phone 8 [φήμες]

Η ιστοσελίδα BGR (Boy Genius Report) επικαλούμενη πληροφορίες από πηγή που δεν θέλει να κατονομάσει αναφέρει ότι η Microsoft ετοιμάζει το πρώτο δικό της smartphone με λειτουργικό σύστημα Windows Phone 8 και ότι αυτό βρίσκεται ήδη στα τελευταία στάδια της ανάπτυξής του! Σύμφωνα με την ανώνυμη πηγή, το smartphone θα λανσαριστεί τους επόμενους μήνες.

Να θυμίσουμε ότι δεν θα πρέπει να αποτελέσει έκπληξη αν αυτές οι πληροφορίες επιβεβαιωθούν μιας και όταν ανακοινώθηκε το tablet Microsoft Surface αρκετοί και πάλι δεν το περίμεναν.

Οι εικόνες που ακολουθούν είναι mockup, όχι αληθινές.
, Microsoft Surface Phone, Smartphone με Windows Phone 8 [φήμες]

, Microsoft Surface Phone, Smartphone με Windows Phone 8 [φήμες]

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

14 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
manos.d

Φάντασου δεν το περιμέναμε για το tablet θα το περιμενουμε για κινητο οπου στην προκειμενη περιπτωση η συμφωνια της με την nokia ειναι και ολιγον δεσμευτικη…

nikmour

Ωραίο όμως το render κινητό. Μάλλον δεν θα έχει όμως τα specs των flagships Nokia, HTC και Samsung.

lefteris

πανεμορφο!!!

makis88

Και αν έβγαινε τα specs του θα ήταν ακριβώς τα ίδια με τα υπόλοιπα windows phones λογικά… S4 1gb ram hd οθόνη και μνήμη- μπαταρία παίζεται! Ωραίο φαίνεται με προσοχή στη λεπτομέρεια! Αν έβγαινε έτσι θα κανιβάλιζε μεγάλο ποσοστό απο τους κατασκευαστές windows phone

Panos7GR

Παλαιότερα σε μια παρόμοια ερώτηση ο CEO της Microsoft δεν είχε απορρίψει ένα τέτοιο ενδεχόμενο; Ήταν την περίοδο της παρουσίασης του Windows Phone 8 και των Windows 8. Πρέπει να το είχα διαβάσει εδώ στο blog. Τουλάχιστον έτσι θυμάμαι… Πιθανότατα να κάνω και λάθος, βέβαια.

Κωνσταντίνος

Sorry αλλά το πρώτο smartphone; Δεν είχε βγάλει τα Zune και τα Kin;

Apostolos

@Panos7GR
Και εγώ κάτι τέτοιο θυμόμουνα…και το έψαξα…Στο άρθρο εδώ https://goo.gl/yd9bL λέει ότι δεν ενδιαφέρονται να φτιάξουν κινητό…και το αρνούνται κατηγορηματικά…βέβαια αφήνει μια πισινή στο τέλος….ποιος ξέρει…

Tony Cool

Aπορω πως και δεν το εχει κανει ηδη η ms,καθως δεν ειναι και ασχετη στην κατασκευη hardware.Χαρακτηριστικο παραδειγμα το xbox που παει περιφημα τοσα χρονια.Και πολυ το αργησε.

gurukos

Πολύ ωραίο το mockup και μακάρι οποιοσδήποτε κατασκευαστής / πλατφόρμα να έφτιαχνε κάτι τέτοιο. Σχεδιαστικά είναι μ@μ@το. Βλέπω ένα θεματάκι όμως… Μόλις βάλεις το jack των ακουστικών καταστρέφεται η κάμερα… 😛 😉

jonjon

Μαλόν ήρθε η ώρα η Νόκια να φτιάξει να αντροιντ τηλεφωνο;

Mandoctor

ΓΙΑΤΙ;;;; Πριν λίγο καιρό πήρα το sole μου, γιατί μου βάζετε στον εγκέφαλο ιδέες για νέο τηλέφωνο;;;;

Solon

Ετοιμάζομαι για Lumia 920 και τώρα μας πετάς αυτό; Τεσπα μέχρι τα Χριστούγεννα που θα το τσιμπήσω ελπίζω να έχουμε specs να δούμε τι πράγμα είναι κι αυτό.

Lambros

Μπορεί οι φωτογραφίες να μην είναι αλληθινές πάντως αν ήταν έτσι στην πραγματικότητα θα τα έσπαγε….

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Microsoft Windows 11

Windows 11: Τέλος η υποστήριξη για εφαρμογές Android

Η Microsoft θα σταματήσει να υποστηρίζει τις εφαρμογές Android στα Windows αλλά οι υπάρχοντες χρήστες θα πάρουν μια παράταση ενός χρόνου.

Business AI Microsoft

Mistral AI: Συνεργασία με τη Microsoft για τη γαλλική startup – Αποκάλυψε τον ανταγωνιστή του ChatGPT, Mistral Large

 Η γαλλική startup Mistral AI αποκάλυψε ένα νέο μεγάλο γλωσσικό μοντέλο (LLM) που θα ανταγωνιστεί το ChatGPT της OpenAI.

Games Microsoft Xbox

Xbox: 4 αποκλειστικά παιχνίδια έρχονται σε PS5 και Nintendo Switch

H Μicrosoft ανακοίνωσε επίσημα πως τέσσερα αποκλειστικά παιχνίδια του Xbox θα γίνουν διαθέσιμα και σε άλλες κονσόλες.

Software featured Microsoft

Microsoft Mesh: Η virtual πλατφόρμα συσκέψεων στο Teams

Έναν νέο τύπο “υβριδικής” εργασίας προτείνει η Microsoft, συστήνοντας το Mesh που επιτρέπει στα avatar των εργαζομένων να συναντώνται.