Microsoft, Ετοιμάζει το δικό της Windows Phone 8 smartphone;

Η αλήθεια είναι ότι οι κατασκευαστές υπολογιστών και συνεργάτες της Microsoft πρέπει να πικράθηκαν λίγο μετά την ανακοίνωση του tablet Microsoft Surface, μάλιστα κάπου διάβαζα ότι δεν το γνώριζαν καν (να το πιστέψουμε;). Στέλεχος της Acer που εκδήλωσε δημόσια την άποψή του δηλώσε ότι καλύτερα η Microsoft να μην άνοιγε και δεύτερο μέτωπο στο hardware και να έμενε αφοσιωμένη στην εξέλιξη της εμπειρίας χρήσης των Windows 8.

Σήμερα νέες πληροφορίες-φήμες-εικασίες κάνουν λόγο ότι η Microsoft θα ανακοινώσει και το δικό της Windows Phone 8 smartphone και ευχόμαστε να γνωρίζει καλά τι πάει να κάνει μιας και η Nokia μάλλον έχει ξενερώσει που άφησε απ’ έξω τα Lumia κινητά από την επερχόμενη έκδοση Windows Phone 8.

, Microsoft, Ετοιμάζει το δικό της Windows Phone 8 smartphone;

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

9 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
GiannisMix

αν γραφει Microsoft καπου εκει στη συσκευη, εχει στιβαρη κατασκευη, ειναι μουρατο 😉 και ειναι σε μεγεθος σαν το SGS2 τοτε πιστευω ειναι το επομενο μου!!!!

md03582

Το επομενο κινητο μου θα ειναι σιγουρα wp8. Aνυπομονω να δω τις προτασεις της νοκια, της htc και της microsoft..

md03582

Μήπως πάμε για εξαγορά της Nokia απο την Microsoft?

makis88

Απο που συμπεραίνουμε οτι η nokia έχει ξενερώσει! Τόσο καιρό αυτοκαταστρέφεται όσο περισσότερο μπορεί! Εκεί θα κολλήσει? Ας βγάλει και κανα άλλο λειτουργικό να ξαναδει δόξες, κατασκευαστής είναι! Η microsoft μας έχει δείξει οτι ξέρει να φτιάχνει και hardware αν θέλει.

Solon

Πάει να κάνει ότι και η Apple. Καλά θα κάνει να καθίσει στα αυγά της γιατί ακριβώς επειδή έδινε φαί σε πολλούς έχει πετύχει μέχρι τώρα. Όποτε πήγε να τα φάει όλα μόνη της (βλέπε Zune) έφαγε τα μούτρα της.

Michael

@ Solon Ο.k δεν πέτυχε το Zune. Όμως δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν παίρνεις παράδειγμα το Xbox ή το Kinect που είναι και πιο σημαντικά project από το Zune και πέτυχαν και με το παραπάνω. Μου φαίνεται πως μάθαμε τώρα την καραμέλα με την Apple και ο,τι προϊόν βγει πρέπει να βασίζεται σε προγενέστερα της Apple, λες και αυτή δεν έχει αποτύχει πουθενά (βλέπε Ping).

md03582

@Michael +1 ημαρτον με την apple.. Τον τελευταιο ειδικα χρονο εχει εφευρει τα παντα..

Haduuken!

Ναι μεγάλο πούλημα στους συνεργάτες της η μικρομαλακή ,ενίοτε το συνηθίζει . Τριάντα χρόνια ταλαιπωρία από αυτήν εταιρεα αντιγράφωντας τους πάντες και πνίγοντας τους καινοτόμους όποτε το κατάφερε, για να βρει επιτέλους την ταυτότητα της το 2012, έτος συντέλειας. Εντάξει, χαίρω πολύ δεν ασχολούμαι.

md03582

Πάντως η microsoft το αρνειται

https://wmpoweruser.com/microsoft-denies-rumors-on-making-its-own-windows-phone-devices/

Κρίμα.. μια συσκευή κατασκευής νοκια με λογοτυπο microsoft επάνω θα ηταν η επομενη μου αγορά, παρέα με το surface…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Microsoft Windows 11

Windows 11: Τέλος η υποστήριξη για εφαρμογές Android

Η Microsoft θα σταματήσει να υποστηρίζει τις εφαρμογές Android στα Windows αλλά οι υπάρχοντες χρήστες θα πάρουν μια παράταση ενός χρόνου.

Business AI Microsoft

Mistral AI: Συνεργασία με τη Microsoft για τη γαλλική startup – Αποκάλυψε τον ανταγωνιστή του ChatGPT, Mistral Large

 Η γαλλική startup Mistral AI αποκάλυψε ένα νέο μεγάλο γλωσσικό μοντέλο (LLM) που θα ανταγωνιστεί το ChatGPT της OpenAI.

Games Microsoft Xbox

Xbox: 4 αποκλειστικά παιχνίδια έρχονται σε PS5 και Nintendo Switch

H Μicrosoft ανακοίνωσε επίσημα πως τέσσερα αποκλειστικά παιχνίδια του Xbox θα γίνουν διαθέσιμα και σε άλλες κονσόλες.

Software featured Microsoft

Microsoft Mesh: Η virtual πλατφόρμα συσκέψεων στο Teams

Έναν νέο τύπο “υβριδικής” εργασίας προτείνει η Microsoft, συστήνοντας το Mesh που επιτρέπει στα avatar των εργαζομένων να συναντώνται.