Μio Α702 | Με GPS και χάρτες destinator

, Μio Α702 | Με GPS και χάρτες destinatorΗ Mio επανέρχεται δυναμικά στον χώρο των κινητών συσκευών με Windows Mobile και ενσωματωμένο δέκτη GPS λανσάροντας το νέο Mio A702. Πρόκειται για ένα αρκετά μικρό και κομψό μοντέλο που συνδυάζει όλες τις λειτουργίες και τεχνολογίες που πρέπει να έχετε μαζί σας. Οι διαστάσεις της είναι 16,5×57,5×110χλστ. και βάρος αυτής 148γρ. Η Mio φρόντισε να εφοδιάσει το A702 τόσο με οθόνη αφής 2,7 ιντσών ανάλυσης 320×240 pixels όσο και με πληκτρολόγιο.

Σίγουρα δεν θα σας εντυπωσιάσει με τις επιδόσεις του καθώς διαθέτει επεξεργαστή TI OMAP 850 στα 200Mhz και 64MB RAM, αλλά θα τρέξει ικανοποιητικά οποιοδήποτε πρόγραμμα ηλεκτρονικών χαρτών GPS κι αν δοκιμάσετε. Όπως τα περισσότερα PDA/κινητά που ενσωματώνουν Windows Mobile έτσι και το Mio A702 διαθέτει αρκετές τεχνικές δυνατότητες όπως WI-FI, κάμερα 3,2Megapixels με Led Flash, υποδοχή για κάρτα μνήμης micoSD καθώς και miniUSB για σύνδεση με τον υπολογιστή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η συσκευή κοστίζει περίπου 600ευρώ με ενσωματωμένο το πολύ αξιόπιστο πρόγραμμα των ηλεκτρονικών χαρτών MLS Destinator.

87
317

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Κώστας Βλαχάκης

Νομίζω ότι είναι λίγο ακριβό το Α702. Και ο επεξεργαστής του τραγικά αργός, μόλις 200Mhz?
Εδώ συζητάμε για ταχύτητες χρονισμού έως και 528Mhz, βλέπε
SE XPERIA X1
https://techblog.gr/mobile/xperia-x1-528mhz/
και HTC Diamond
https://techblog.gr/mobile/htc-diamond/

Τάσο, τι λειτουργικό φοράει, το 6.1;

tasosvel

Φοράει Windows 6.0 . Όντως Κώστα είναι πολύ αργό αν σκεφτείς όλες τις συσκευές που κυκλοφόρησαν τώρα η θα κυκλοφορήσουν μέσα στο 2008. Όλα τα HTC που κυκλοφόρησαν μέσα στο 2008 έχουν τουλάχιστον 400αρη επεξεργαστή. Επίσης δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ενώ το mio a701 είχε επεξεργαστή στα 520, αυτό έχει 200άρη.

manios

ενδιαφερομαι να το αγορασω εχει κανεις να μου πει αρνητικα για το MIO A 702

tasosvel

θα σου πρότεινα να αγοράσεις το κατα πολύ ανώτερο hp 614 με τιμή 499 ευρώ μαζί με το destinator 7 . To μόνο αρνητικό του mio μπορώ να πώ οτι είναι ο επεξεργαστής του που είνια μόλις 200mAh και πιστεύω οτι μελλοντικά θα σου δημιουργήσει κάποια προβλήματα με καινούρια προγράμματα που χρειάζονται μεγαλύτερη ισχύ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Mio

Mio Moov Spirit S555, Όλη η Ευρώπη μια γειτονιά

To νέο Mio Moov Spirit S555 FEU διαθέτει Bluetooth και δυνατότητα πραγματοποίησης κλήσεων hands free με ανοιχτή ακρόαση για ασφαλή οδήγηση και επαναπροσδιορίζει την πλοήγηση μέσα από τη μεγάλη ευκρινή οθόνη 4.7 ιντσών. Τα μενού και οι χάρτες κυλούν κατά μήκος της οθόνης (Slide Touch) παρέχοντάς σας πρόσβαση σε μια πληθώρα λειτουργιών πλοήγησης με λιγότερα […]

Gear Mio

Mio Navman F35, Εύχρηστο και προσιτό

Το Mio Navman F35 διαθέτει το ταχύτατο λογισμικό Navman SmartST 2009 και δέκτη σήματος GPS SiRFInstantFixII, προσφέροντας στους χρήστες φιλικό μενού και γρηγορότερο προσδιορισμό θέσης. Η έξυπνη λειτουργία Day/Night κάνει την απεικόνιση των πληροφοριών ακόμα πιο ευκρινή, ενώ το Text-to-speech εγγυάται φωνητική καθοδήγηση για τις επερχόμενες εξόδους στους μεγάλους αυτοκινητόδρομους και τις διασταυρώσεις.

GPS Mio

Mio Moov330 | GPS με λεπτό σχεδιασμό και widescreen οθόνη

Αν ένα απλό PNA με ενσωματωμένο GPS δεν σας είναι αρκετό, τότε μάλλον ήρθε η ώρα να ρίξετε μια ματιά στο νέο Mio Moov330. Πρόκειται για μια πολύ λεπτή συσκευή πλοήγησης με ανανεωμένο design και εκπληκτική widescreen οθόνη 4,3 ιντσών που υπόσχεται ατελείωτες ώρες εύκολης και ξέγνοιαστης πλοήγησης στους δρόμους της πόλης και όχι μόνο.