MLS iQTalk Crystal maX, Με οθόνη 4.5 ίντσες qHD και τιμή 250 ευρώ

Κυκλοφόρησε το νέο MLS iQTalk Crystal maX με τιμή 250 ευρώ και αποκλειστικά στα καταστήματα OTE, Γερμανός και COSMOTE. Το νέο “ελληνικό smartphone” έρχεται με οθόνη αφής 4.5 ίντσες LCD IPS ανάλυσης 960×540 pixels (qHD), διπύρηνο επεξεργαστή 1GHz, ενσωματωμένη μνήμη 4GB, υποδοχή για κάρτες μνήμης micro SD και κάμερα 12 Megapixel.

Επιπλέον το MLS iQTalk Crystal maX έχει δεύτερη μπροστινή κάμερα 2 Megapixel, είναι 3G, τρέχει την έκδοση του λειτουργικού συστήματος Android 4.1 Jelly Bean και ενσωματώνει τις αποκλειστικές εφαρμογές Talk&Call, Talk&SMS, Talk&Email και Talk&Post. Ενσωματωμένος υπάρχει ο μοναδικός πλοηγός με αναγνώριση φωνής MLS Destinator Talk&Drive με βάση στήριξης και φορτιστή αυτοκινήτου.

MLS iQTalk Crystal maX, MLS iQTalk Crystal maX, Με οθόνη 4.5 ίντσες qHD και τιμή 250 ευρώ

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

34 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
nikos

Αν είχε λίγο καλύτερη ανάλυση(hd) και επεξεργαστή λίγο πιο ψηλά χρονησμένο θα ήταν τέλειο!Παρόλα αυτά για τα λεφτά του είναι που λεμε…
Κώστα, η κάμερα του είναι καλή???

Kostas K.

250 ε για Κινέζικο κινητό με 512 Ram με επεξεργαστη 1000MHz Imagination MT6577 (DualCore),οθονη 4,5 ίντσες, LCD, qHD(540*960), 16.700.000 χρώματα, 217ppi..Γεια σου Ελλαδαρα αθάνατη!!!!!

βλάσης

με ένα 30αρι παραπάνω παίρνεις Samsung S4mini, Blackberry Z10, Galaxy Note 1, Sony xperia T,
Samsung Galaxy S3 και άλλα πολλά στο σκρουτζ. Σοβαρά τώρα υπάρχει κάποιος που θα αγόραζε αυτό το πράγμα και όχι κάποιο από αυτά που αναφέρω πιο πάνω; Δηλαδή σε ποιους απευθύνονται; Σε ιθαγενείς; Έλεος.

Μιχαλης Β.

Αργησαν οι γκρινιαριδες…. δεν εμφανιστηκαν απο το 1ο post.
Σαίνια σας είπε κανείς ότι το λογισμικό φτιάχνετε μόνο του? Μας τα στέλνουν απο το Άρη ή υπάρχουν ρομπότ που τα κατασκεβάζουν???
Ολα αυτά :
Talk&Call, Talk&SMS, Talk&Email και Talk&Post. Ενσωματωμένος υπάρχει ο μοναδικός πλοηγός με αναγνώριση φωνής MLS Destinator Talk&Drive με βάση στήριξης και φορτιστή αυτοκινήτου.
Ποιός θα τα πληρώσει?? Έρχονται απο την Κίνα με αγάπη ή μηπως νομίζεται ότι κάθετε ένας στο pc του και τα φτιάχνει σε 1 βδομάδα?

Απο μένα συγχαρητήρια στην Ελληνική Εταιρία MLS που συνεχίζει να εξελίσει την πληροφορική στην Ελλάδα και να δημιουργέι πρότυπα προϊόντα

βλάσης

Αλήθεια τώρα Μιχάλης Β., πιστεύεις ότι οι 3 εφαρμογούλες Talk&Call, Talk&SMS, Talk&Email και Talk&Post (που στην ουσία είναι μία) και η βάση για το αυτοκίνητο που στο ebay έχει 2 ευρώ δικαιολογούν αυτή τη τιμή; Η Blackberry δηλαδή που εξέλιξε ένα λειτουργικό από το 0 πόσα έπρεπε να ζητάει; 3000 ευρώ; η Samsung που έχει ένα κάρο εφαρμογές δικές της με την καινοτομία στο θεό; 4000 ευρώ; Σοβαρά τώρα; Στο κάτω κάτω υπάρχει και το Play Store φίλε μου. Ας το ανεβάσει εκεί το λογισμικό της και με χαρά να το αγοράσουμε.Όχι για ένα πρόγραμμα που κοστίζει στην χειρότερη 40 ευρώ, να κοστολογεί ένα τηλέφωνο 200 ευρώ παραπάνω από την αξία του. Γιατί ναι 50 ευρώ την βρίσκεις από Κίνα την εν λόγω συσκευή, αλλά χωρίς τα σήματα της MLS. Έχει και το δούλεμα τα όρια του φίλε μου. Και η αισχροκέρδια το ίδιο…

Alexandros Vourlakos

η κλοπη η ιδια! τουλαχιστον τα mls εχουν playstore ενω οι αλλες κινεζιες του πλαισιου ουτε αυτο.. επισης με mediatek mtk6577 και 512 ram απεναντι στο φτωχο optimization κινεζικων εταιριων και την qhd αναλυση και του jelly bean σημαινει πως θα τα βρει σκουρα ! τουλαχιστον εχει μεγαλη οθονη και η καμερα αν ειναι αγορασμενη απο sony σιγουρα κατι θα αξιζει

Νίκος2

Φίλε Μιχάλη κανείς δεν είπε ότι το λογισμικό έρχεται ούτε από Άρη ούτε από Κίνα..!!! Δεν λέω, χίλια μπράβο στην εταιρία αλλά με τέτοιο ανταγωνισμό ρε φίλε και μέσα στην κρίση, αν κάποιος έχει αυτά τα χρήματα, πιστεύεις θα τα διέθετε για αυτό το εργαλείο????
Είπαμε να στηρίζουμε τις ελληνικές “ομάδες” αλλά όχι κι έτσι!!!! Τις συσκευές, κινέζικης κατασκευής αν δεν κάνω λάθος, σε μεγάλες ποσότητες τις παίρνουν σε εξεφτελιστική τιμή! Για βάση στήριξης και φορτιστή αυτοκινήτου δεν σχολιάζω καν, 8 ευρώ μαξ από ebay και τα δυο.
Τώρα όσο για το λογισμικό δεν πας έτσι ντούκου να βγάλεις όσα κέρδη έχεις στο μυαλό σου με την μία! Σιγά σιγά… Εκτός αν οι πωλήσεις τον προηγούμενων μοντέλων ήταν τόσο επιτυχημένες, εκεί πάω πάσο.

Alexboom

Μην τις πετατε ετσι ρε παιδια τις κουταμαρες!!
Καταρχας, εχετε ολοι εσεις τλχ οθονες 720p να υποθεσω??
Εχετε το αετισιο ματι που πιανει τις ατελειες μεταξυ 540 και 720 σε μια οθονη 4.5″????
Στο Ανδροιντ τι 2πυρηνο βαλεις τι 4πυρηνο τα ιδια σ**τ@….
το μονο αρνητικο ειναι η ραμ για μενα.
Απο την αλλη εχει ολοκληρο πακετο με φωνητικες λειτουργιες, απευθυνεται κυριως σε συγκεκριμενο κοινο…
Ενα τελευταιο, και το iPhone κινεζικο ειναι και πανε και το αγοραζετε σαν τα ζωα, ενω η αξια του ειναι στο 40% της τιμης του…

Darth

ο θεός και 12!!!!!

4.5 ίντσες 960×540
MT6577 1ghz??????????????? (Μιλάμε για αρχαίο πράμα)
512MB ram? (omg!!!)

250…………..250euro?????????????????????? καλά ναρκωτικά παίρνουν στην MLS?

να τι αγοράζεις με 250 ευρώ
https://www.pandawill.com/lenovo-lephone-k860i-samsung-exynos-4412-quad-core-2g-ram-50-inch-720p-ips-screen-android-40-16gb-black-p71095.html

και να πόσο κάνει κινιτο με ίδια ακριβός χαρακτηριστικά
https://www.pandawill.com/lenovo-lephone-s720-45-inch-ips-qhd-screen-android-40-mtk6577-dual-core-3g-13mp-front-camera-white-p70051.html

και τα δύο κινιτα είναι επώνυμα (Lenovo) φανταστείτε τι αγοράζεις με αυτά τα λεφτά κάτι που δεν είναι επώνυμο ……. (όπως αυτό της mls δλδ)

Μιχαλης Β.

Κατ αρχάς μίλησα για λογισμικό. Σορρυ για τη βάση που εμφανίστηκε απο copy paste. 2ον έλεος που σιγκρίνεται τους κολοσούς Samsung, Blackbery klp που η αξία τους είναι 100/1000 φορες μεγαλύτερη απο την MLS. Ειμαι φοιτητής πληροφορικής και ασχολούμε με τεχνολογίες διαχείρισης φωνής και κειμένου ως ανλακτηση πληροφορίας. Η ελληνική γλώσσα είναι τρομερά δύσκολη σε διαχείρηση και υλοποίηση τέτοιων τεχνολογιών. Οι έρευνες, οι τεχνολογίες και οι υλοποιήσεις είναι ελαχιστες έως ανύπαρκτες στην ελληνική γλώσσα σε σχέση με την αγγλική που υπάρχουν 1 σωρό έτοιμα εργαλεία (WorldNet, Parsers klp) Η εταιρία έχει κάνει ολοκληρομένη δουλειά και γι αυτό πρέπει να την πληρωθεί. Ο όρος εφαρμογούλα είναι 100% άστοχος!!! Επιπλέον ο MLS destinator έχει βραβευθεί πολλες φορές ώς ο καλύτερος και για την ελλάδα. Οι συσκευές δεν είναι κάτι φοβερό αλλά είναι αξιόλογες. Εγώ δεν καταλαβαίνω τους όρους είστε “τρελόι “… “π’ατε καλά”… Η αγορά είναι αγορά ο καθένας πουλάει ελεύθερα ότι θέλει! Αληθεια πιστύεται ότι είναι τόοοσο απλό να βάλει 1 GB ram.. 0.5 GHZ παραπάνω ή +2 πυρήνες. Τί είναι όλα αυτά νούμερα? Απο την άλλη είναι τόοοοσο αποιοτικα αυτα τα κινέζικα απο τα γνωστα site? ή μήπως απευθύνονται σε παρόμοιο αριθμό κοινού? Αυτες οι συσκευές απευθυνονται σε max 2-3… Συνέχεια »

alextade

Δε ξέρω αλλά οσο κι αν θέλεις να στρηρίξεις μια ελληνική και αξιόπιστη εταιρία όταν βλέπεις κινητά τύπου Nokia lumia 520 στα 120 ευρώ ή Motorola G με 720p οθόνη κι τετραπύρινο επεξεργαστή που θα κοστίζει 200 ευρώ κι κάτω αν μιλάμε για android ,πόσο να στηρίξεις το κινητό αυτό??

jonjon

Darth@ σχεδόν συμφωνούμε πάντα! Αλλά εγώ νομίζω ότι Ο γερμανός , ΟΤΕ , cosmote είναι ακριβοί , εγώ μπαταρία για note2 ήθελαν 30 ευρώ και την πήρα από το σέρβις της Samsung στο Χαϊδάρι 15 οι άνθρωποι δεν παίζονται.

Darth

@Μιχαλης Β. μα δεν είπε κανείς ότι συσκευές είναι ΧΑΛΙΑ
είπαμε ότι είναι εξαιρετικά ΠΑΝΑΚΡΙΒΕΣ (για αυτό που έχουν) οι ότι είναι χάλια (χοντρικά 100 ευρώ κοστίζει μια τέτοια συσκευή μαζί με φπα)

τώρα αν αυτοί χρεώνουν δλδ 150 ευρώ το software τους……. ας το πουλάνε σαν ξεχωρiστη σουίτα…… (να δούμε αν θα το αγοράσει κανίς) όπως και να έχει 150 ευρω για software τους ΠΑΡΑΠΑΕΙ )

Darth

@jonjon γερμανος κλπ πουλάνε πανακριβα συσκευές γιατί με τον πάροδο του χρόνου δεν ρίχνουν της τιμές τους σχεδόν (από την αρχική ) και παίρνουν και συσκευές από ελληνικές αντιπροσωπείες συνήθως (και άλλα λεφτά δλδ)
εδώ όμως? τι χρεώνουν? ούτε αντιπροσωπεία ούτε τπτ απευθείας απο την MLS……… με τιμή που ορίζει η MLS

Μιχαλης Β.

Αμα μου λες ότι MT6577 1ghz??????????????? (Μιλάμε για αρχαίο πράμα)
512MB ram? (omg!!!) εννοείς ότι είναι μαι χαρά αλλά ακριβές? Δεν το κατάλαβα.
Πέρα απο software αυτό που λέω είναι ότι η εταιρία είναι υποχρεωμένοι να συνεργαστεί με εταιρίες του εξωτερικού, να τα παράγει εκεί και να τα φέρει έδω να τα πουλήσει σε ένα 3σάθλιο συστημα φορολόγισης. Τη στιγμή που στην κίνα όχι μόνο μπορούν να τα πουλήσουν εκεί στον άπειρο πληθυσμό τους, όχι μόνο απευθύνονται και στο εξωτερικό ( πραγμα που οι παραπάνω όχι) αλλά επιδοτούνται απο την κυβέρνηση για να τα εξάγουν. Για μισθούς δεν το συζητάω καν….
Γι αυτό λέω να περιορίσουμε τις ακρέες αντιδράσεις! Η αγορά είναι ελεύθερη…

Darth

@Μιχαλης Β. ακριβος σε ελεύθερη αγορά είναι ελεύθερα κράζουμε και ελεύθερα θα πατώσει

nikolas

Γρηγορα που προπαραγγελνουμε??? Να μην το χασουμε ανυπομονω για την καινουρια και καινοτομα τεχνολογια!!!!

ΥΓ. ρε ουστ που θελετε και χρηματιστηριο

tiamat

τι να μας πει και η mls. φασον απο κινεζικα ειναι

Ζήσης Βαγγελός

Ο ανταγωνισμός σκληρός για την Mls. Ευτυχώς έχουν ωραίες εφαρμογές και καλή επιδότηση αν δεν κάνω λάθος στα καταστήματα.

anonis

Εντάξει…Χωρίς να θέλω να γίνω κακός…Ας πούμε ότι βάζουμε δίπλα αυτό και το LG L9 II που είναι στην ίδια τιμή…Πιστεύετε πραγματικά ότι υπάρχει καμία σύγκριση μεταξύ τους;

bill

Πουληστε μονο το λογισμικο να κονομησετε.ουτε γερμανους ουτε after sale κ βλακειες.Να τα βαλουμε σε κανα note να γουσταρουμε.60 ευρω τα πουλανε τα τηλεφωνα σας να τα ξεφορτωθουν.

πετρoς

έλεος ρε παιδιά από κάπου ξεκινά μια εταιρία και για να χτίση ένα ονομα θέλει θυσίες στο φινάλε σχεδόν ότι κινητό κυκλοφορεί είναι κινέζικο και έχω ακουση και δει πολλή γνωστές μάρκες κινητών φίλων μου που χάλασαν η κολησαν στα καλά καθούμενα sony-iphone samsung….και τα χρυσοπληρωσαν στο φινάλε και η samsung στα πρώτα βήματα της ήταν για τα μπάζα και είναι ακόμα εάν δεν δόσης πάνω 250 ευρό καλό κινητό δεν παίρνεις..από εμένα μπράβο στην MLS και καλή συνέχεια..

BOBMARIN

‘Ολοι εσείς ρε παιδιά που θάβετε το κινητό ,το είδε κανείς ή το δούλεψε από κοντά?? Το έχω αγοράσει από τις πρώτες μέρες που κυκλοφόρησε και δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα. Δεν συγκρίνεται , σε σχέση με τις προηγούμενες συσκευές τις εταιρίας. Και δεν μιλάω μόνο για το λογισμικό της MLS με τις φωνητικές λειτουργίες που σε διευκολύνει σε πολλές περιπτώσεις , ούτε για το extra πακέτο για το αυτοκίνητο (βάση ,φορτιστή κ.λ.π), σας λέω για τη συσκευή και για την αίσθηση που σου δίνει όταν την χρησιμοποιείς. Δεν μου έχει κολλήσει πουθενά, είναι ταχύτατο, η κάμερα βγάζει καταπληκτικές φωτογραφίες, φοβερή οθόνη,το gps με βρίσκει σε 2″ , βλέπω βίντεο, ενώ συγχρόνως κάνω άλλη εργασία και η βάση (ηχείο) που δίνετε στη συσκευασία 10πλασιάζει τον ήχο. Και εγώ είχα τις αμφιβολίες και τις φοβίες μου ως προς την αγορά του και σας διαβεβαιώνω πως δεν μου περίσσευαν τα 250 ,(πούλησα άλλη συσκευή που είχα) και επίσης δεν είμαι άσχετος . Έχουν περάσει από τα χέρια αρκετές συσκευές πολύ πιο ακριβές και επώνυμες , οι οποίες στην πορεία έβγαλαν σοβαρά προβλήματα, (ελπίζω όχι κι΄’ αυτή). Τώρα οι συγκρίσεις που γίνονται , είναι αναλόγως τι αρέσει και στο καθένα μας , πάντως… Συνέχεια »

stavros ch.

Τα χαρακτηριστικά της κάμερας είναι επτασφράγιστο μυστικό ή απλά δεν υπάρχουν?!
Ετσι ξερά 12mps?!

ΝΙΚΟΣ

Βρήκατε πολλά κινητά με 250 ευρώ να έχουν 12mps camera?

SteliosGk

Τώρα ένα κινητό με 4,5″ οθόνη, έστω και με qHD ανάλυση να “συνοδεύεται” (εντός πολλών εισαγωγικών, απλά εστιάζω στην οθόνη όπως και τ’ όνομα του κινητού) με 512MB RAM;; Και σε τιμή στην οποία με +30Ευρώ αγοράζεις το S3 ή το S4mini και ένα σωρό άλλα αξιόλογα κινητά;; Στην τελική αν θέλεις το MLS Destinator δίνεις 40 ευρώ και το αγοράζεις σε οποιοδήποτε κινητό, ενώ και οι εφαρμογές Talk&Call, Talk&SMS, Talk&Email και Talk&Post φαίνονται πιο πολύ εφετζίδικες. Πάντως κινητό με 4.1.2 και 512MB RAM δεν πιστεύω ότι ρολάρει όπως πρέπει, άσχετα απ’ τη δουλειά που έχουν κάνει με το λογισμικό. Ας μην έβαζαν καλύτερο επεξεργαστή αλλά τουλάχιστον ας έβαζαν 1GB RAM.

sakis dio

Καταρχην ενα μεγαλο μπραβο στην mls που προσπαθει για το καλυτερο.μερικοι εδω μεσα ειναι τοσο πολυ εξυπνοι που μιλανε πριν σκεφτουν.καλα ρε ζωα τα iphone δεν ειναι κινεζικα;που αντι για 200 ευρω που κοστιζουν δινετε 500-600 και βαλε ευρω για να το παρετε;δεν ειναι κλεψιμο;μαθαν ολοι μαθαν και οι κ..λοι απο λογισμικα και εχουν τρελες γνωσεις στα παντα.ναι ρε ειναι Ελληνικη εταιρια και τοσα παιρνει..αν δεν σας αρεσει να μην το παρετε.γκρινια και μιζερια μια ζωη μερικοι.και η samsung κορεατικη ειναι..για δειτε ποσο εχουν στην πραγματικοτητα ποσο κοστιζουν και ποσο τα πουλανε λογο ονοματος.ο αλλος μιλαει για το skrutζ και e-bay.. εσυ τραβα και παρε απο κει αφου ειναι τοσο φτηνα και αν σου ερθει με προβλημα μην βγεις και τσιροβολας μετα (την πατησα με αυτα τα χαζα ιντερνετικα μαγαζακια).και κατι τελευταιο…οσοι γιουχαρετε τραβατε και φτιαξτε εσεις πρωτα καμια εφαρμογη και μετα να εχετε και γνωμη αν ειναι καλη-ακριβη και δεν ξερω εγω τι αλλο.κλαψες.

Ioannis

Μαγκες,

εδω ο Ελληνας δεν μπορει να ανταγωνιστει στις πατατες και στα σκορδα, θα ανταγωνιστει στα Smartphones?
H MLS μαλλον για φουντο παει, και γι’ αυτο ειναι τοσο εκτος αγορας. Δυστυχως για κυκνειο ασμα μου ακουγετε το 250Ε.
Αν πεσει στα χερια σας κανενα Motorola G με 135GBP/160E και πολυ ανωτερα specs θα καταλαβετε τι σας λεω.

Και μετα μας φταιει η Μερκελινα συντροφοι…

klearxos

Το κρύσταλ μάξ το έχω τώρα και καιρό,
είχα πριν το ” αι κιου τοκ ” θέλω να πω ότι το τηλέφωνο ΔΕΝ παίζεται ούτε κολλήματα ούτε τίποτα
συν τον πλοηγό συν τα τοκ εντ…… συν οτι λειτουργεί με οτι και να βάλεις, άλλο Λόντσερ,εφαρμογες
απο Πλει στόρ, και στα λεφτά του άπαιχτο. Πληρώστε λοιπόν 500-600-700 ευρώ για κάτι άλλο το οποίο κάνει την ίδια δουλειά (τηλ-φωτο-ιντερνετ-κλπ) ισως και λιγότερη αλλοιώς πάρτε Αι φόουν που δεν έχει ούτε μπλουτούθ ούτε ραδιόφωνο ούτε τα μισα του !!!!!!!!
Κατά τα άλλα μην λέτε π@πΑριές όλα τα κινητά-σμαρτ-ταμπλ- φτιάχνονται που αλλόύ ???? στην
Κίνα μην λέτε λοιπόν χαζομάρες απο το τελευταίο έως ΜΛΣ και Σάμσουνγκ και αμερικανιάφόουν-κλπ όλα είναι MADE IN CHINA…………………Μπράβο στην MLS για την εξέλιξη Συνεχίστε δυνατά.
Ένας κάτοχος MLS……………………………………………………….

george

για μεμβρανη προστασιας οθονης ξερει κανεις κατι ?

πετρος

Ο αδερφός μου έχει το crystal εγώ έχω το king και δυο μας με το που το πήραμε σε μια βδομάδα το πήγαμε για επισκευή στην ΜLS SERVICE το crystal μετά την επισκευή toυ μικρόφωνου όλα καλά.. βγήκε κάλο το έχει ο αδερφός μου σχεδόν 1 χρόνο και είναι πολλή ευχαριστημενος.
Το δικό μου είχε πρόβλημα στην μια κάρτα sim μετά από κάποια χρήση δυο η τριών ήμερων δεν δούλευε σωστά το πήγα άλλα τίποτα και αποφάσισα ότι θα δουλεύω την μια κάρτα sim εκτος τις κάρτας κανένα άλλο πρόβλημα ..και επίσης έμαθα οτι το MLS IQTALK KING βγήκε προβληματικό όλη σχεδόν η παραγωγή .. μέγα σφάλμα για μια καινούργια εταιρία ..παρόλα τα προβλήματα ναι είμαι σύμμαχος και φίλος των ελληνικών εταιριών αρκεί να βελτιώνονται και να μας προσφέρουν αξιόλογα και αξιόπιστα προϊόντα
όποτε ψηφίζω Ο ΕΠΙΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΑ

Aroulis235

Η mls θα επρεπε να πουλησει το λογισμικο στη σαμμυ η στη google. ειναι παρα πολυ καλο(το software) αλλα με τετοια specs… non merci!!!!

Aroulis235

και κατα τα αλλα και το πλαισιο ειναι ελληνικη εταιρεια πετρο!!! και η vero!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.

Software Android Bluetooth Google

Google: Το “Find My Device” όταν η συσκευή έχει άδεια μπαταρία θα είναι διαθέσιμο μόνο στα premium Android

Η Google ανακοίνωσε τη λειτουργία “Find My device” που θα παρακολουθεί το τηλέφωνο μέσω της ισχύος των εκατομμυρίων συσκευών με Bluetooth.

Software Android featured Google

Η Google επιτέλους λανσάρει το Android Find My Device Network

Η Google παρουσίασε το δίκτυο Find My Device για συσκευές που βασίζονται σε Android, φέρνοντας σε αυτές τη λειτουργικότητα του Apple Find My.

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.