MLS iQTalk Fingerprint ελληνικό βίντεο παρουσίαση

TechblogTV. Κρατάμε στα χέρια μας και σας παρουσιάζουμε MLS iQTalk Fingerprint με ψηφιακό αναγνώστη δαχτυλικού αποτυπώματος, οθόνη Super AMOLED HD, τετραπύρηνο επεξεργαστή MediaTek 1.2GHz, μνήμη RAM 1GB, κάμερα 2200 mAh, ενσωματωμένη μνήμη 16GB, υποδοχή για micro SD και λειτουργικό σύστημα Android 4.2.1 Jelly Bean.

Το MLS iQTalk Fingerprint εσωματώνει τη σουίτα φωνητικών λειτουργιών MAIC και έχει τιμή 399 ευρώ.

MLS iQTalk Fingerprint ελληνικό βίντεο παρουσίαση, MLS iQTalk Fingerprint ελληνικό βίντεο παρουσίαση

MLS iQTalk Fingerprint ελληνικό βίντεο παρουσίαση, MLS iQTalk Fingerprint ελληνικό βίντεο παρουσίαση

MLS iQTalk Fingerprint ελληνικό βίντεο παρουσίαση, MLS iQTalk Fingerprint ελληνικό βίντεο παρουσίαση

MLS iQTalk Fingerprint ελληνικό βίντεο παρουσίαση, MLS iQTalk Fingerprint ελληνικό βίντεο παρουσίαση

MLS iQTalk Fingerprint ελληνικό βίντεο παρουσίαση, MLS iQTalk Fingerprint ελληνικό βίντεο παρουσίαση

MLS iQTalk Fingerprint ελληνικό βίντεο παρουσίαση, MLS iQTalk Fingerprint ελληνικό βίντεο παρουσίαση

MLS iQTalk Fingerprint ελληνικό βίντεο παρουσίαση, MLS iQTalk Fingerprint ελληνικό βίντεο παρουσίαση

MLS iQTalk Fingerprint ελληνικό βίντεο παρουσίαση, MLS iQTalk Fingerprint ελληνικό βίντεο παρουσίαση

MLS iQTalk Fingerprint ελληνικό βίντεο παρουσίαση, MLS iQTalk Fingerprint ελληνικό βίντεο παρουσίασηhttps://techblog.gr/wp-content/uploads/2014/04/MLS-iQTalk-Fingerprint-110-tv.jpg

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

31 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
AntonisCh

Καλά, σε τέτοια τιμή 400 ευρώ, παίρνεις πολύ καλύτερο τηλέφωνο. Το συγκεκρίμενο κινητό με υποστήριξη 0 , 1 GB ram , σχετικά μικρη μπαταρία, εντελώς αδιάφορο .. 4.2 jelly bean έχει, με αυτό θα μείνει.. Δεν το βλέπω να το έχει κανένας έκτος αν το κερδίσει απο τον διαγωνισμό του techblog 🙂

Avgerinos K

Ωραιο κινητο,κομματακι ακριβο ομως.Δεν ξερω αν τα εξτρα που προσφαιρει δικαιολογει το ολο κοστος.
Επισης κατι οφ…Υπαρχει hands on και σε αλλη γνωσσα περα απο τα Ελληνικα και γινεται αυτη η διευκρινιση?!?!

nGavoun

#AntonisCh συμφωνω πως το κινητό δεν ειναι τουμπονο απο specs, αλλα αυτο που πληρωνεις ειναι η δουλεια που εχουν κανει με το software απο οτι καταλαβα.

samanos

Όλοι θα το κράξετε αλλά μετά θα κάνετε τάμα στην Παναγία της Τήνου να το κερδίσετε σε κανα διαγωνισμό του techblog. ;OOOχιιι όμως, υπάρχει και θεός και ελπίζω όχι μόνο να μην το κερδίσετε αλλά να καεί και η πλακέτα του κινητού που έχετε και να είναι εκτός εγγύησης.

Tasos

ωραία όπως πάντα η παρουσίαση όσο για το κινητό οι mediatek με το κιλό τους δίνει του επεξεργαστές ;

kostas

Δεν ειναι απλα ακριβο………οκ Ελληνικη εταιρια να τους στιριξουμε,αλλα με τετοια τιμη δεν…..

Γιάννης

Αγοράστε το με 238 ευρώ από εδώ…

https://www.merimobiles.com/koobee-v981-8-inch-smartphone_p/meri9077.htm?setCurrencyId=33

Ή πάρτε κάτι πολύ καλύτερο στα ίδια χρήματα.

Sot11

Πανάκριβο και αδιάφορο! ναι ναι ναι… Πρέπει να στηρίξουμε τις ελληνικές εταιρείες μπλα μπλα μπλα….. ΑΛΛΑ με τις τιμες που έχουν οι ελληνικές εταιρείες μετά θα πρέπει να ψάχνουμε εμείς για οικονομική στήριξη!

samanos

Γιάννη αν θέλουμε κινητό ξέρουμε πιο θα πάρουμε, το να θάψουμε όμως μια ελληνική προσπάθεια και μάλιστα τέτοιες εποχές λέγοντας ΄΄πάρτε κάτι πολύ καλύτερο στα ίδια χρήματα΄΄ είναι τουλάχιστον εμετικό! Κάτσε στα αυγά σου και μην ασχολείσαι με πράγματα που δεν αντιλαμβάνεσαι! Γεμίσαμε ξερόλες…ΑΜΠΑΛΕ!

Γιάννης

Περαστικά και πρόσεχε τις εκφράσεις σου γιατί εκτίθεσαι….δυστυχώς για εσένα οι καταναλωτές δεν είναι τόσο κορόιδα όσο νομίζεις…

Τομ

Γιατι αδικο εχει ο sot? Ειναι δυνατον 400 ευρω αυτο το κινητο; Να στηριξουμε την ελληνικη προσπαθεια για ποιο λογο; Ενα κινητο με ιδια πραγματα και καλυτερα χωρις το ελληνικο στοιχειο ωστοσο κοστιζει τα μισα. Σαν να εβγαζε η apple τα κινητα της 800 ευρω (ευρω οχι δολλαρια) στην Αμερικη. Δεν θα πω τι θα παιρνε

Γιάννης

Ψάξτε λίγο για τα Wiko , Γαλλική μάρκα με κινητά “made in china”… πχ…Wiko Stairway…
Quad Core 1.2 GHz, Cortex-A7
1 Gb RAM – Storage : 16Gb
LCD 5” – 1280 x 720 pixels
Camera 13 Mégapixels
Android 4.2.1 Jelly Bean

Τιμή 215 ευρώ…https://www.amazon.fr/Wiko-Stairway-Smartphone-Android-4-2-1/dp/B00ECO87JG/

Έτσι για να κάνουμε συγκρίσεις και για ξέρουμε γιατί μιλάμε.

gipavlos

Κώστα και το htc one max έχει αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων! !

Θεόφιλος

Κώστα πες μου την αλήθεια. Πριν το hands on μήπως ήπιες και καμιά τσικουδιά;

tiamat

κανονικα σαν καινουριο κινητο και με μονο 1giga ram επρεπε να το δινανε με 4.4.2 κιτ κατ που ειναι προσαρμοσμενη να τρεχει ακομα και σε middle class κινητα

Γιάννης

Δεν μπορεί να πάρει Kitkat γιατί πρέπει κατασκευαστής κινητού και κατασκευαστής τσιπ (Mediatek) να την τεστάρουν πρώτα και μετά να την δώσουν την αναβάθμιση.Και όπου βλέπεις mediatek=αναβάθμιση γιοκ σε αντίθεση με Snapdragon που κάνει τις αντίστοιχες ενέργειες που χρειάζονται.

nikos

Πολύ ωραίο το mls fingerprint αν και ακριβό.Από μπροστά μου αρέσει πολύ(μοιάζει λίγο στο s3,και όχι μόνο σε εμφάνιση).Τώρα για το πίσω μέρος δεν τρελαίνομαι και δεν μου αρέσει αυτό το εξόγκωμα στην κάμερα όμως με μια θήκη θα είναι μια χαρά.Τώρα για το kitkat,μόνο αν τελικά η google συνεργαστεί με την mediatek για το επόμενο nexus θα δούμε αναβαθμίσεις αλλιώς δεν πρόκειται να ξεκολλήσει από εκεί…

minas

Κώστα πότε θα το βάλεις σε διαγωνισμό;;;

Charis

Μπράβο Κώστα! Πολύ καλός μόνο που ξέχασες να μας δειξεις την κάμερα! οπως παρα λιγο θα εκανες και με το s5

antonis

Εντελως λαθος φιλοσοφια απο την mls. Πιο επικερδες θα ηταν να πουλουσε το πακετο προγραμματων στο playstore παρα να σου λεει παρε κινητο με αυτη την τιμη και αυτα τα specs. Τα specs δεν ειναι ασχημα αλλα βρισκεις και καλυτερα με -100 ευρω (s4 πχ)

Geo env

pure android experience και amoled οθόνη στο ίδιο κινητό, λίγο S3 λίγο nexus…Καλή φάση!

Tony Cool

Παλιοτερα νομίζω οτι η mls πουλούσε τα κινητά “της” καμμια 50αρια ευρώ ακριβότερα απο το ολόιδιο κινέζικο που δεν έφερε το λογισμικό της. Εκεί, παρά την κρίση, μπορεί κάποιος να έλεγε ‘οκ, να δώσω κάτι παραπάνω για να στηρίξω την ελληνική προσπάθεια’.
Πάμε τώρα στο iQ talk fingerprint. Αυτή την στιγμή φέρνεις απο Κίνα τηλέφωνο με 100€ που και καλύτερο είναι σε χαρακτηριστικα (δεν υπερβάλλω, αν θέλετε σας λέω και μοντέλα) και δεν θα είναι μια φτηνή αντιγραφή του s3. Ακόμα καλύτερα, με καμιά 300αρια ευρώ παίρνεις s4 και g2.Ακομα καλύτερα, με 400 παίρνεις flagship του 2014,το find 7.
Είναι δεδομένο πλέον πως η mls δεν ψάχνει για άτομα που θα στηρίξουν τις ελληνικές προσπάθειες αλλά για λοβοτομημένους.

manolis

Για όσους θέλουν να στηρίξουν αυτή την “Ελληνική” προσπάθεια, ας το βάλουν δίπλα στο S4 ή το G2 και ας μας πουν ποιο από τα δύο θα αγόραζαν σε αυτά τα χρήματα!!!

Και η βλακεία μας σαν καταναλωτές πιστεύω έχει τα όρια της… 😉

Kostas K.

Το ότι σε αυτά τα λεφτά πήρα το Note 3 πριν 2 εβδομάδες νομίζω τα λέει όλα. Τι να λέμε τώρα.
Όταν με 250 ευρώ παίρνεις Xiaomi Mi3 και με 280 Nexus 5 τα 399 της Mls γι αυτό το κινητό στα μάτια μου μοιάζουν με ληστεία Τώρα σε αυτούς που το υποστηρίζουν δεν θα τσακωθώ κ άλας να το πάρετε παιδιά και να το χαρείτε 😛
@ tiamat από την στιγμή που έχει το chipset της Mediatek είναι δεδομένο ότι δεν θα έχει Kit Kat

greg

Αρχικη τιμη ειναι ρε παιδια ελεος θα πεσει και αυτο οπως ολα

xapostolosx

…υπερβολικα ακριβο

Μαρία Π.

Το κινητο ειναι πολυ καλο , αλλα δεν ειστε με τπτ ευχαριστημενοι !!! Λετε οτι ειναι ακριβο !!! Εναν καλο λογο ομως δεν ειπατε !!! Η SAMSUNG που λετε οτι ειναι και η καλυτερη μαρκα , ειναι και η πιο ακριβοτερη , οταν μ βγαζουν το SAMSUNG GALAXY S4 , το πουλανε 400 ευρω , τοτε εκεινο πηγαινετε και το παιρνετε , η το SAMSUNV GALAXY S5 , το οποιο ειναι γυρω στα 800 ευρω !!! Αμα ο κοσμος δεν δοκιμαζει καινουργια πραγματα και μ δοκιμαζει τις συνηθισμενες μαρκες που ναι οφειλω να πω και γω οτι ειναι πολυ καλη η SAMSUNG , θα επαιρνα και γω ενα κινητο της και ειχα σκοπο να παρω το SAMSUNG GALAXY S3 , αλλα προτιμησα να παρω το TURBOX G510S , το οποιο ειναι πολυ καλο τι και αν δν εχει playstore ?? Κανει τη δουλεια του ? Απο τη στιγμη που κανει αυτο που θελω εγω τοτε ναι ειμαι πολυ ευχαριστημενη!!!! Τι και αν εχει το onemobilemarket ? Ειναι το ιδιο με τα playstore μη πω και καλυτερο !!! Μερικοι που μου το παιζουν εξυπνοι και λενε πηρα το TURBOX και δεν ειχε playstore και τα κατεβασα επειδη ξερω απο αυτα !!!… Συνέχεια »

billis 7

Manolis το γραφω για να το καταλαβεις και εσυ και ολοι οι υπολοιποι…Ναι θα προτιμουσα το fingerprint απο το s4 και ναι στην ιδια τιμη…Δηλαδη τι να τον κανουμε τον λιγο καλυτερο επεξεργαστη και την παραπανω ram, να εχουμε μεγαλα σκορ στα benchmark και να χαιρομαστε???Αφου ουσιαστικα στην φυσιολογικη λειτουργια του κινητου αυτο φαινεται ελαχιστα…Η mls εχει ενα σωρο καινουριες λειτουργιες που δεν τις εχει κανενα αλλο κινητο και κυριως ειναι ολα ειναι στα ελληνικα…Ε ναι ρε παιδια θα το προτιμουσα…Και κοιταξτε να κατακρινετε τις τιμες του s3, του s4, των i phone κ.α. οταν αυτα πρωτοκυκλοφορησαν….

ΘΑΝΑΣΗΣ

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ …ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΜΟΥ ΛΕΤΕ ΠΩΣ ΒΑΖΟΥΝΕ ΑΠΟΚΡΥΞΗ ΣΤΟ MLS???

george

Θα ήθελα μία γνώμη για το MLS IQ TALK S8 και άμα γίνεται και κάποια παρουσίαση θα ήταν το καλύτερο.Ευχαριστώ καλή χρονιά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Software Android iOS

Epic Games Store: Έρχεται σε iOS και Android αργότερα φέτος

Η Epic Games επιβεβαίωσε ότι το Games Store της θα κυκλοφορήσει τόσο σε iOS όσο και σε Android αργότερα φέτος.

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS.