MLS IQTalk ελληνικό βίντεο παρουσίαση

TechblogTV. Κρατάμε στα χέρια μας και σας παρουσιάζουμε το MLS IQTalk το πρώτο Android smartphone που καταλαβαίνει ελληνικά και πραγματοποιεί τηλεφωνικές κλήσεις απλά αναφέροντας το όνομα της επαφής που θέλετε να καλέσετε. To MLS IQTalk έρχεται με το πλήρες πακέτο φωνητικής πλοήγησης MLS Talk&Drive. Δείτε το βίντεο και ανακαλύψτε το πακέτο εφαμογών MAIC (MLS Artificial Intelligence Center).

Να σημειώσουμε ότι για τη λειτουργία των εφαρμογών MLS Talk&Call, SMS to, Email to και MLS Talk&Drive δεν απαιτείται η σύνδεση στο ίντερνετ. Το MLS IQTalk το φέρνει αποκλειστικά η Cosmote (για περίοδο 3 εβδομάδων) με τιμή 249,90 ευρώ και δώρο βάση στήριξη και φορτιστή αυτοκινήτου.

MLS IQTalk
Λειτουργικό σύστημα: Android 2.3.5
Επεξεργαστής: Mediatek ΜΤ6573 650MHz μονοπύρηνος
Μνήμη RAM: 512ΜΒ
3G/ HSPA
Οθόνη: 4.3 ίντσες, LCD, 800×480 pixels
Κάμερα: 5 Megapixel, διπλό LED flash, video VGA
Δεύτερη κάμερα: VGA
Ενσωματωμένη μνήμη: 4GB micro SD στο κουτί
Κάρτα μνήμης: micro SD
Wi-Fi, GPS, Bluetooth, micro USB, Ραδιόφωνο FM
Μπαταρία: 1500 mAh
Διαστάσεις: 123x69x12 χλστ.
Βάρος: 145 γρ.

, MLS IQTalk ελληνικό βίντεο παρουσίαση

, MLS IQTalk ελληνικό βίντεο παρουσίαση

, MLS IQTalk ελληνικό βίντεο παρουσίαση

, MLS IQTalk ελληνικό βίντεο παρουσίαση

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

68 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Vagelis

Παπαγιαννης.! χαχα

Alexboom

Καλό φαίνεται αλλά χαμηλός CPU ρε γαμώτο…τλχ ένα ΜΤΚ 800αρη δεν μπορούσαν να βάλουν???

Αλέξανδρος

καλό για πρώτη προσπάθεια της mls βλέπω δεν άφησε και σκέτο android αλλά του έβαλε και έναν καλό launcher που έχει αρκετά widget οπότε είναι έτοιμο για κάποιον που δεν πολυασχολείται.. βέβαια δεν βλέπω καμία χρησιμότητα στο talk&call κτλ.. για μένα μετά από ένα διάστημα θα καταντούσε κουραστικό.. αν μπορούσες να γράψεις και κείμενο τότε θα ήταν πολύ καλύτερο.. όσο για το πρόγραμμα gps πιστεύω είναι και ο πιο σημαντικός λόγος να πάρεις αυτό το κινητό..

George KFN

Εσωτερική μνήμη?

ioannis

Αναλυτικότατος όπως πάντα!Πολύ καλό hands on!Με τη βάση στήριξης το κουτί του πρέπει να είναι τεράστιο 😛

Βασιλης

Κωστα ξερεις αν αυτη η εφαρμογη θα βγει στο android market?ή αν ειναι δυνατον κατι τετοιο?

Nick

ετσι ρε κωστα να σε βλεπουμε, οχι μονο τα χερια σου!

Apostolis

Συμφωνώ με τον Nick …
Μακράν το πιο ωραίο και σαφέστατα πιο ζεστό video λόγω αυτού του γεγονότος.
Άλλωστε η φωνή σου μέσω των video σου, είχε μπει για τα καλα στη ζωη μας.
Συγχαρητήρια.

Takis

Κλάσεις ανώτερος ο νέος τρόπος παρουσίασης Κώστα!!!

Apostolis

Και βέβαια να σχολιάσω για το κινητο…
Θεωρώ πολυ καλη την προσπάθεια… Αλλα την τιμη την θεωρω τσιμπημένη σε ότι αφορα το hardware.

djfapples

mls destinator στο google play ποτε θα εχουμε mono στο αppstore το κατεβαζεις επι πληρωμη μεχρι τωρα.

Demis

πολύ καλή παρουσίαση
καλές δυνατότητες (για low end)
δεν είναι και άσχημο το κινητό (για low end)

απαράδεκτη τιμολόγηση

με ένα 180 200 θα είχε ελπίδες

Βαγγελουρας

Στο βιντεο στο 7:48 πεθανα απο τα γελια 😀
χαχαχαχαχαχαχα!

Νικόλας

Το talk and call τι διάφορα έχει απο το voice control tou iphone 3GS….? τα αλλα δυο μου φαίνονται λίγο άχρηστα… Πολυ καλύτερο το Siri, αλλα δυστυχώς δεν έχει ελληνικά.

βαγγελης

Μα καλα κανει αυτο βιντεοκληση και με 3g και δεν κανει το iphone και το xperia s?

Dimitris

Πανάκριβο…

βαγγελης

Για τα σημερινα δεδομενα ναι αλλα το talk and drive και και κανα 2 αλλα αξιζουν…καλη συσκευη απλα δεν ξερω δεν μου βγαζει εμπιστοσυνη

Sakis

Καλή προσπάθεια από την MLS αλλά νομίζω ότι θα μπορούσαν να βάλουν καλύτερο hardware χωρίς να ανεβάσουν κατά πολύ το κόστος. Πάντως η προσπάθεια μένει και είναι καλό να βλέπουμε τέτοιες κινήσεις. Μπράβο και σε σένα για την παρουσίαση.
Αλήθεια… αυτό που έχεις πίσω σου στο ράφι τι είναι; Φωτεινούλης – αγκαλίτσας;;;; 😛

Stefan

Πολυ χαμηλα χαρακτηριστικα εν ετη 2012…Τιμια προσπαθεια παντως

demis-live with Walkman

Κώστα, δοκίμασες να ανοίξεις την εφαρμογή με τους χάρτες και να δεις σε πόσο χρόνο κλειδώνει GPS;

Ακόμα γελώ με το σχόλιο πείραγμα στο video στο 07.40 περίπου “αν είναι απασχολημένο και το άλλο σας χέρι, δεν ξέρω με τί…”

βασιλης

κωστα με το MLS λογισμικο ειναι στην sd (4gb) κλειδωμενο?? εαν αλαξει κανεις καρτα μεγαλυτερη θα μεταφερεται στην αλλη sd?? γιατι οταν το εδεινε σκετο το mls η fornet ειτανε κλειδωμενο το λογισμικο στην sd . και για να βαλεις μεγαλυτερη το πηγαινες στην fornet με την αλλη καρτα (μεγαλυτερη) και πληρωνες κιολας γυρω στα 15-20 ευρω για να το μεταφερουνε …

Λουκας

Πολλα πολλα συγχαρητηρια!!!!Και ρε παιδια ήμαρτον,σταματήστε πια το κράξιμο.Μιλάμε για το ΠΡΩΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΙΝΗΤΟ το οποίο ειναι πληρέστατο,αξιόλογο και σε πολύ καλή τιμή!!!Όποιος νομίζει οτι τα κινητά ειναι υπολογιστές,φωτογραφικές κάμερες ή 3D led τηλεοράσεις για να βλέπεις ταινίες τότε μαλλόν δε ξέρει τι αγοράζει…!

nikch

Έβγαλε η MLS κινητό με Android και του βαλε Go Launcher ? Πλάκα μας κάνουν ? Και να υποθέσω οτι το MLS IQTalk και όλα τα παρεμφερή δεν είναι ουτε καν optimized κτλπ και πιάνουν γύρω στα 80mb στην RAM. 500mb εχει συνολο 300+ μένουν για τον χρήστη, 220~ με τα mls stuff μέσα. Αποτέλεσμα να σέρνεται .

Panagiotis1

Μονο και μονο που ειναι απο ελληνικη εταιρια θα το υποστηριξω με αγορα!!!

John Wave

Παρά τα μέτρια τεχνικά του χαρακτηριστικά είναι καλό που σημειώνει τέτοια πρόοδο μια ελληνική εταιρία 🙂 Το talk & call δεν μου λέει κάτι γιατί υπάρχει και σε κάτι αρχαία κινητά εδώ και χρόνια.Σημαντικό θα ήταν οι φωνητικές εντολές να αφορούσαν τη σύνταξη sms κάτι που θα αποτελούσε πραγματική καινοτομία.

ΥΓ : Πολύ καλή παρουσίαση Κώστα για άλλη μια φορά 🙂 Ένα μόνο λάθος υπάρχει στα χαρακτηριστικά του κινητού κάτω από το video όσο αφορά το πάχος του κινητού.

Nikos K.

Κωστα, τελικα με 1800αρα μπαταρία θα βγει στην αγορα, διασταύρωσε το!

FaTaL

Tραγική τιμολογιακή πολιτική. Τουλάχιστον 1Ghz CPU θα έπρεπε να έχει με αυτά τα λεφτά και εν έτει 2012 στην χειρότερη την v2.3.7 . Λυπάμαι που το λέω αλλά θα πάει άπατο, ειδικά με την οικονομία που έχει η Ελλάδα αυτή την περίοδο…

MpRoU

Ταπεινή μου άποψη, άμα θέλω καλό gps και ένα στοιχειώδες smartphone, θα προτιμήσω να πάρω ένα σκέτο gps με 150 ευρώ και κανένα smart II από καμία voda με άλλα 100 ευρώ. Νομίζω η τελική εμπειρία θα είναι καλύτερη

tasos

Κωστα τα χιλιοστα ειναι 58 που γραφεις η ειναι τυπογραφικο λαθος και ειναι πιο πολλα?Απλα γιατι μου εκανε εντυπωση ρωταω καθως ειναι 4.3 ιντσες!!

Paris kts

Ωραίο και ομορφο σαν κινητο..
αλλα πολυ φτωχο στα χαρακτηριστικα του και πολυ ακριβο για αυτο που προσφερει…
παντως καλη προσπαθεια απο την MLS.. 🙂

kostas

ο φωτεινουλης playschool στη βιβλιοθηκη Κωστα ειναι συλλεκτικο κομματι?χα χα χα .Μενουμε παντα παιδια

Nikos K.

Δηλαδη Κωστα αν αλλαξω καρτα sd με μια αλλη των 16GB που εχω θα μπορω να χρησιμοποιησω το gps χαρτες και το Talk&call χωρις καμια αλλη διαδικασια απο το να μεταφερω τα αρχεια;

George

Ναι πράγματι πολύ ωραίος ο νέος τρόπος παρουσίασης, πιο… διαδραστικός; Πιο άμεσος σίγουρα!

Να σε ρωτήσω βρε, είσαι στο σπίτι σου ή έχεις κάποιον χώρο εκτός σπιτιού που χρησιμοποιείς σαν “γραφείο techblog”;

Ανέστης

Καλή προσπάθεια αλλά δεν τους καταλαβαίνω.Εχει επεξεργαστή τον mtk 6573 στα 650mhz οταν έξω κυκλοφορεί ήδη ο mtk 6575 στο 1ghz.Και τον χειμώνα θα κυκλοφορήσει ο διπύρηνος.Επείσης αυτό το κινητό έχει και μια λειτουργεία που δεν την έχει κανένα κινητό android.Μόνο τα κινητά με επεξεργαστές mediatek το έχουν αυτό.Προγραματίζεται το κινητό τι ώρα να κλείνει και τι ώρα να ανοίγει.Για πιο λόγο να έιναι ανοιχτό το κινητό το βράδυ…. για πχ του λέτε 23:00 το βράδυ να κλείσει και 07:00 το πρωί να ανοίξει.Ετσι κάνεται εξοικονόμηση στην μπαταρία όλα τα κινητά θα έπρεπε να το έχουν αυτό………………………….

κώστας

Φτιάχνεται στην Ελλαδα ή σε άλλη χώρα π.χ. Κίνα? Πάντως ελληνικό κινητό με αγγλική ονομασία? Χάθηκαν να βάλουν ένα ελληνικό! Και η εταιρεία αγγλικό όνομα. Μάλλον δεν είναι ελληνική αλλά απλώς βρίσκεται στην Ελλαδα.

pilotsd

Κόστα θα κάνης παρουσίαση και το playskool το αρκουδάκι πίσω σου ; αχαχαχαχαχ 🙂

-πέρα από την πλάκα αυτό που μιλάς θα δοθεί για άλλες συσκευές ;

Dimitris

Αξιόλογη προσπάθεια φαίνεται.Ο επεξεργαστης με χαλαει λιγο αλλα αυτος ειναι μονο για τα λογια, την διαφορα με εναν μεγαλητερο σε κινητη συσκευη δεν νομιζω να την καταλαβαινεις πέρα απο το multitasking, που θα υστερεί.Ξέρουμε αν θα αναβαθμιστεί σε ice cream sandwich???

Panagiotis Mouflouzellis

Να ρωτήσω κάτι! το κινητό είναι αυτό εδώ ?
https://www.pandawill.com/qta05-android-23-os-smart-phone-3g-gps-wifi-43-inch-multitouch-screen-white-p56445.html
Εάν ναι! τότε με λίγα λόγια πληρώνουμε 120 επιπλέον ευρo για το iqtalk αφού το βρίσκουμε με 166 δολάρια= 135 εύρο !
πολύ καλή δουλειά Κώστα ! ευχαριστούμε !

Alexandros Dk

Θέλω hands-on του αγγαλίτσα που είναι στην ντουλάπα!!! Ωραίο το βιντεακι…

Panagiotis

Παιδιά η γνώμη μου είναι ότι πρέπει να στηρίξουμε την εταιρεία στην πρώτη της προσπάθεια γιατί είναι ΕΛΛΗΝΙΚΗ και πρέπει να καταλάβουμε όλοι ότι εκτός από την κριτική που κάνουμε πρέπει και να βοηθηθεί η εταιρεία στο συγκεκριμένο πρώτο της βήμα για να υπάρξει συνέχεια και να αφήσουμε την ξενομανία στην άκρη γιατί αυτή μας έφερε εδώ που μας έφερε σαν χώρα και επίσης για να έχουμε το δικαίωμα να μιλάμε και να κριτικάρουμε την εταιρεία δικαίως η αδίκως πρέπει να αγοράζουμε το σύστημα πλοήγησης και όχι να το κατεβάζουμε ΣΠΑΣΠΕΝΟ-ΠΕΡΑΤΙΚΌ από το ίντερνετ.

bandog

απαραδεκτο να πωλειται ενα κινητο στα 250 ευρω το 2012 και να εχει 600αρη επεξεργαστη και εσωτερικη μνημη μολις 200mb …..
δεν θα το επελεγα ποτε……..

landok

Πήρα τηλέφωνο την τεχνική υποστήριξη (MLS) να ρωτήσω αν θα αναβαθμιστεί σε ice cream sandwich και μου είπαν ότι δεν έχουν κάποια τέτοια ενημέρωση αλλά πιθανότατα, μάλλον, ίσως στο μέλλον. Πάντως είναι καλούτσικο τηλεφωνάκι αλλά λίγο ακριβό.
Μπράβο Κώστα για την παρουσίαση.
🙂

keysmith

το mls talk n drive το σώζει λίγο καθώς η τιμή του για σκέτο hardware είναι υψηλή. Ο έλληνας (και όχι μονο) έχει μαθει να πληρώνει ΜΟΝΟ hardware και το software να το “βρίσκει” από κάποιο φίλο “δωρεάν” (σπαμένο δλδ).

Η mls σκέφτηκε αντί να πουλάει σκέτο software να βάλει το κόστος του λογισμικού σε ένα bandle (hardware software) και να το παρουσιάσει ως ενιαία λύση.

Ελπίζω να της “βγει” αν και διατηρώ τις αμφιβολίες μου.. Εγώ θα ήθελα να επιτύχει πάντως αν και νομίζω θα χρειαστεί μια μείωση στα κάτω από 200€ (έστω 199€ :P).

Στεφανος

εχω αναβαθμιση στον γερμανο και λεω να το παρω.τι λετε αξιζει;θα δωσω το htc desire που εχω.θα το μετανιωσω;

Αλίκη

Παιδιά το κινητό το αγόρασα, και σας ενημερώνω πως δεν σέρνεται καθόλου και επίσης δεν κολλάει!! 🙂 είναι πολύ γρήγορο, είναι έξυπνο και δεν χορταίνω να ασχολούμαι μαζί του! το touch του λειτουργεί καταπληκτικά, τα βιντεάκια στο youtube είναι λες και τα βλέπω σε τηλεόραση, και φυσικά το gps του με έχει εκπλήξει! να συμπληρώσω επίσης ότι είναι τα πάντα περασμένα στο κινητό, οπότε δεν χρειάζεται να κατεβάσουμε ή να εγκαταστήσουμε καμία από τις εφαρμογές. το talk&call αντιλαμβάνεται ελληνικούς, λατινικούς χαρακτήρες αλλά και greeklish και αριθμούς! η τιμή του δε θα έλεγα πως είναι υψηλή.. κάθε άλλο μάλιστα, αφού για όσα περιλαμβάνονται στη συσκευασία, αλλες εταιρίες θα είχαν τιμή πώλησης κανένα 600άρι! εδώ σκέτες συσκευές πωλούνται 600 και 700 ευρώ! το θεωρώ πολύ καλή επιλογή, και να πω κι εγώ με τη σειρά μου ένα μπράβο στην MLS για αυτή την προσπάθεια!
Α, επίσης έμαθα ότι το επόμενο κινητό της MLS θα εκτελεί και φωνητικά τα sms!

Στεφανος

κι εγω το εχω αγορασει.πιστευω πως τα 250 ευρω που κοστιζει ειναι πολλα.ειναι γνησιο κινεζικο μιας και περνει 2 καρτες sim.

Δημητρης

Για αρχη καλο ειναι,αντε και σε μεγαθηρια στο μελλον!Βγαλτε βιντεακι και στα Αγγλικα να το προωθησουμε εξω!Αντε!

δημήτρης

Κρίμα, αλλά η πλοήγηση έχει μόνο ελληνικούς χάρτες…

ANDREAS

γεια σας σε ολους.εχω ενα κινητο της Νοκοια το C-07 και το εχω 2.5 χρονια το εχω μαθει σχεδον καλα.ηθελα να παρω αυτο το τηλεφωνο της MLS iQTALK .τελικα το πειρα απο το public .αγορασα και μια μεγαλυτερη micro SD cart 8 GB.πριν να βαλω την καρτα εκανα δοκιμες να προσπαθησω να το μαθω εβλεπα πως ειναι καλη συσκευη και ημουνα ευχαριστημενος.αλαζω την καρτα των 8 GB και μετα την αλλη ημερα μου εγραφε οτι ενα η περισσοτερα προγραματα εχουνε απολεσθη ,εχουν διαγραφθει .Το πηγα σημερα στην mls και μου ειπε οτι εινε δικο μου λαθος ,και να πληρωσω 25 ευρω .Εχω το θαρος και δεν ντρεπομαι να το πω με ολη την ειληκρινεια που με διακρινει ,εαν καποιος ειναι γνωστης αυτης της συσκευης να μπορουσε να με βοηθησει, φοβουμενος να μην μου επαναληφθει αυτο. Εαν καποιος θελησει να με ενημερωσει δεν με πηραζει να γραψω το τηλεφωνο μου.σας ευχαριστω. ανδρεας.

nikos

μπορω να βαλω skype ?

Dimitrios Zacharatos

Πολύ καλή παρουσίαση, ενδιαφέρον ακούγεται για οποιον δεν θέλει να ξοδέψει μια περιουσία σε κινητό. Η ποιότητα κατασκευής και η ανθεκτικότητα στο χρόνο είναι ερωτηματικά βέβαια.

πανος καραπανος

σήμερα ασχολήθηκα με το κινητό και παρόλο πού στην αρχή εντυπωσιάστηκα με την προσπάθεια ,το έψαξα λίγο περισσότερο.καταρχήν έμαθα ότι η MLS αναπτύσσει μόνο software και όχι το κινητό και το κινητό κάθε αυτό κατασκευάζετε από την εταιρία Quality Technology Industrial.Co.ltd (η σελίδα είναι : https://www.szquality.com/showproduct.asp?id=1396 ) και μου μπαίνει το ερώτημα.αξίζει κάποιος να δώσει 250Ε στην ουσία μόνο για το software καθώς η συσκευή αυτή κάθε αυτή στοιχίζει μηδαμινή τιμή κατασκευασμένο από κινέζικη εταιρία πού έχει μόνο 9 χρόνια στην πιάτσα.δεν ξέρω.μάλλον θα περιμένω να ρίξει την τιμή κάτω από τα 190 ευρώ και τότε μπορεί και να το σκεφτώ, ή μόνο αν πουλήσει μόνο τις εφαρμογές ξεχωριστά και της περάσουμε σε οποιαδήποτε συσκευή!

Giannis

Εψαξα το συγκεκριμένο κινητό γιατί μιά φίλη το επέλεξε για να μην πληρώσει ενα σκασμό λεφτά, που είναι είδος υπο εξαφάνιση! Εψαξα αμέσως τήν γνώμη του αγαπητού Βλαχάκη, γιατί και στα 3 “εξυπνα” κινητά που εχω πάρει, την γνώμη του άκουσα, κι απεδείχθη πέρα για πέρα σωστός! Θά έλεγα πώς ο αγαπητός κ Βλαχάκης λέει τα πράγματα με το όνομα τους. Ουτε υπερβολές, ούτε θάψιμο. Οι σχολιαστές είναι μου φαίνεται κάπως… Τέλος πάντων. ΥΓ. Συμφωνώ με απο πάνω σχόλια. Να σέ βλέπουμε βρέ Βλαχάκη…!!

ΤΑΚΗΣ

Ρε Κωστα τις οδηγιες χρησης που ειχες στο βιντεο που τις βρηκες? Μολις το πηρα. Θα το ψαξω και θα επανελθω.

dimitra

einai telio <3

Leon Gkekas

Καλημέρα, Παρασκευή βράδυ αγόρασα το MLS iQTalk crystal. Το Σαββάτο το άνοιξα, αλλά δεν έχει σήμα GPS. Επίσης δεν ξέρουν πως περνάω τον κατάλογο τηλεφώνων γιατί δεν έχει έρθει ακόμα το λογισμικό. Ευχαριστώ.

eleftheria

καλησπερα!εδω και 3 ωρες προσπαθω να διαλεξω τι smartphone να παρω.τελος παντων αυτο μου αρεσει πολυ.μιας και πλεον το βρισκεις και με 189€ .το μονο που με προβληματιζει ειναι το θεμα της μεγαλυτερης καρτας μνημης.μπορεις να πληρωσεις για να στο μεταφερουν και να χρεισιμοποιειται το talk&call και τα προγραμματα ‘η δεν υπαρχει σωτηρια;

manos

ποιο να παρω το mls iq talk η mls iq talk crustal ? τι λεσ κωστα ?

george

Στα ίδια περίπου χρήματα υπάρχουν προτάσεις τόσο πολύ καλύτερες, που απλά δεν υπάρχει καν σύγκριση. Ένα απλό παράδειγμα: Με τα ίδια χρήματα το ZTE GRAND X IN έχει ίδια σε μέγεθος οθόνη αλλά με λίγο καλύτερη ανάλυση, ΔΙΠΛΑΣΙΑ (πολύ σημαντικό αυτό) μνήμη RAM (1GB), 8 mp κάμερα αντί για 5 mp, 720p ΗD βίντεο αντί για το παντελός ξεπερασμένο VGA, πολύ μεγαλύτερη εσωτερική μνήμη για εφαρμογές, και τέλος πάρα, μα πάρα πολύ καλύτερος ο επεξεργαστής της INTEL του ZTE (αντάξιος ή και ακόμα καλύτερος διπύρινων επεξεργαστών, σύμφωνα με τα αδιαφησβήτητα αποτελέσματα των benchmarks tests). Σίγουρα όλοι μας πρέπει πάντα να στηρίζουμε τα Ελληνικά προ’ι’όντα. Όμως η συγκεκριμένη πρόταση είναι απλά πολύ κατώτερη του ανταγωνισμού. Δυστηχώς….

eleftheria

το παρελαβα την τεταρτη και το εστειλα πισω την πεμπτη διοτι οταν τηλεφωνουσα δεν ακουγομουν .δοκιμασα και να με ηχογραφησω αλλα παλι δεν ακουγοταν τιποτα οταν παταγα play.

Γκλεγκλές Λεωνίδας

Έχω το iqtalk crystal. Να πω ότι μου έχει σπάσει τα νεύρα, λίγο θα είναι!!!!
Το manual δεν λέει τίποτα. Πως κάνεις μεταφορές, τροποποιείς επαφές κ.λ.π.
Όταν τροποποιώ επαφές κάποια στιγμή κολλάει και πρέπει να το κλείσω εντελώς.
Μερικές φορές έχασα επαφές επειδή άλλαξα ομάδα.Ειδικά αν ορίσω ομάδα με Ελληνικό όνομα. Πολλές φορές αργεί πολύ χωρίς λόγο, τόσο που νομίζεις ότι κόλλησε.
Σίγουρα οι φωνητικές εντολές είναι πολύ καλές. Ειδικά το μήνυμα που μιλάς και στο γράφει. Μόνο που δεν το αναφέρει πουθενά και το βρήκα τυχαία. Αλλά θέλει να είσαι στο δίκτυο.
Αν δεν σταματήσει να λειτουργεί, που το φοβάμαι, θα το συνηθίσω. Μέχρι τότε είμαι στην μπρίζα μήπως χαλάσει ακόμα δεν το αγόρασα. Θα δείξει εν καιρώ τω δεόντι!!!

Λεωνίδας Γκλεγκλές

Μήπως ξέρει κανείς τι γίνεται με τις επαφές που χάνονται. Διορθώνω, αλλάζω ομάδα και τσούπ εξαφανίζεται η επαφή. Μου δείχνει ότι έχω 260 επαφές και εγώ βρίσκω μόνο τις μισές. Πού είναι οι άλλες.

ΗΛΙΑΣ

παιδια τ λεει με τη συσκευη? καποιος που να χει εμπειρια? αξιζει η θα το κλαιμε? απ τη μια θελω να το παρω αλλα απ’την αλλη δε θελω να τα κλαιω. εσυ τ λες Κωστα?

ntani

eko provlima me to xarti pos mporo na to energopiso

ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΕΤΡΟΥ

Εχω παρει το MLS iQ Talk Silk , αλλα δεν μου το διαβαζει το Laptop .Πρεπει να κανω κατι στο Menu της συσκευης ?? Ευχαριστω

Ζετα

Καλησπερα θα θελα μα κανω μια ερωτηση!!!οποιο μοντελο mls κ αν αγορασω εχει ηδη μεσα εφαρμογες twitter,facebook κ gmail χωρις εγω να τα κατεβασω;ευχαριστω!

μαρια

καλησπερα. μου εδωσαν 1 mls iq talk 4g αλλα δεν μπορω να βρω τη σιμ…..δενε χει το χωρισμα στη μεση για να ανοιξει, οπως στο βιντεο. μηπως ξερει καποιος πως ανιγω και που ειναι η σιμ?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Software Android iOS

Epic Games Store: Έρχεται σε iOS και Android αργότερα φέτος

Η Epic Games επιβεβαίωσε ότι το Games Store της θα κυκλοφορήσει τόσο σε iOS όσο και σε Android αργότερα φέτος.

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS.