MLS iQTalk King, Στην COSMOTE με τιμή 249 ευρώ

Το νέο MLS IQTalk King έχει οθόνη αφής 4 ιντσών LCD IPS, διπύρηνο επεξεργαστή, κάμερα 8 Megapixel και τη νέα λειτουργία Talk & Post for Facebook που αντιλαμβάνεται την ελληνική γλώσσα και επιτρέπει στο χρήστη να “postάρει” στο Facebook μιλώντας στο κινητό. Διαθέτει το ειδικό πλήκτρο Talk & Post στο πληκτρολόγιο MLS Keyboard, με το οποίο ο χρήστης υποβάλλει και σχόλια και συμμετέχει σε chat στο Facebook επίσης με την φωνή.

To μοντέλο King υποστηρίζει όλες τις λειτουργίες φωνητικού ελέγχου που έχουν αναπτύξει οι έλληνες μηχανικοί της MLS: Talk&Call («λες το όνομα του ατόμου που θέλεις να καλέσεις και το MLS iQTalk King κάνει το τηλεφώνημα για σένα όπως κι αν έχεις περάσει την επαφή σου»), Talk&SMS («λες το κείμενο του μηνύματος και το MLS iQTalk King γράφει το μήνυμα και το στέλνει για σένα»), MLS Destinator Talk&Drive («λες που θέλεις να πας και σε πηγαίνει στον προορισμό σου εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια»).

Το MLS iQTalk King τρέχει Android 4.0 Ice Cream Sandwich και θα ξεκινήσει να πωλείται από την Παρασκευή μέσα από το δίκτυο καταστημάτων της COSMOTE με τιμή 249 ευρώ μαζί πακέτο με βάση στήριξης και φορτιστή αυτοκινήτου. Θα το βρείτε σε μαύρο και λευκό χρώμα.

Τις επόμενες ημέρες θα προσπαθήσουμε να μάθουμε τα αναλυτικά τεχνικά χαρακτηριστικά του IQTalk King αλλά και όλες τις πληροφορίες για το αναμενόμενο πρώτο tablet MLS IQTab.

MLS iQTalk King COSMOTE, MLS iQTalk King, Στην COSMOTE με τιμή 249 ευρώ

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

49 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
solar

Και γιατι οχι το 4πυρινο Lg 4x που τωρα ειναι και στα 241???
Αυτες οι τιμολογησεις στον Θεο θα φανε τις Ελληνικες εταιριες..

Nixname

Μπραβο στην MLS για την προσπαθεια που κανει…Φυσικα ο Ελληνας-καταναλωτης δεν νοιαζεται απο οτι εχω καταλαβει τοσο για τις λειτουργιες που εχουν τα κινητα της οποτε κατευθυνεται προς αλλες εταιριες ενισχυοντας ,δυστυχως, την παγκοσμια οικονομια και οχι την ελληνικη…Η MLS θα πρεπει να σκεφτει σοβαρα να βγαλει κατι πιο φθηνο(χωρις απαραιτητα να περιεχει τις λειτουργιες που εχει εξελιξει) ωστε να την προτιμησουν περισσοτεροι…

Αλεξανδρος Λαγος

αν ειναι dual sim θα ηταν πολυ καλη επιλογη…

Fanis

η MLS καλο θα είναι να βγάλει κατι καλυτερο απο πλευρας CPU και οθόνης και οχι μονο τα ιδια (σχεδον μοντελα) με καποιες καινουργιες λειτουργιες της.

Νιο

Αν εβγαζε ενα 5″ high end κινητο πρωτα κατι θα εκανε. Πρεπει να μαθει απο τις τακτικες των “μεγαλων”. Κ ας ηταν κ ακριβο. Για την Ελλαδα θα ηταν οτι πρεπει… Κριμα που εχει τοσο καλες υπηρεσιες να προσφερει κ δεν τις δινει σε ενα ωραιο πακετο οπως οι Κινεζοι…

lefteris

Παιδια ο ελληναρας δεν ξερει τι θελει. μια λετε δεν σας αρεσουν τα μεγαλα κινητα και τωρα οι 4 ιντσες σας ειναι λιγες. μια λετε τα κινητα δεν θελουν 400 πυρηνες τωρα γιατι δεν ειναι τετραπυρηνο. Ειναι μια οικονομικη εναλλακτικη ειτε το θελετε ειτε οχι. με 250 ευρω αγοραζεις τον κοπο μιας ελληνικης εταιρειας με χαρακτηριστικα αρκετα για να εχετε ενα απροβληματιστο κινητο. ολα οσα δεν υποστηριζει η γοογλ στα ελληνκα τα φτιαχνει η mls. η οθονη ειναι lcd ips και το αγοραζεις με 250 ευρω απο παροχο οχι στα σκρουτζομαγαζα που κατηγορειτε διαρκως. Ελεος πια αυτη η μιζερια. Τα 750 ειναι πολλα και τωρα δε σας αρεσουν και τα 250. Λογικευτειτε

Exploticon

καλη επιλογη αρκει η ram να ειναι 1gb και οχι 512mb αμα ειναι 512 δεν αξιζει

vasilis

Έπρεπε το πρόγραμμα Talk όπως και τους χάρτες να τους πουλάνε μέσω του play store σε όλα τα κινητά android.

Nthegrpap

Τι Παιδιά Βιάζεστε πάρα πολύ
η MLS έχει λίγα χρόνια που μπήκε
στο παιχνίδι των smartphones.
Δεν ξέρουμε αν η επόμενη συσκευή
έχει quad core cpu και κοστίζει
κι αυτή 249€
Η κίνηση που έκανε ένα μέσω κρίσης
Αξίζει την υποστήριξη μας.

#Πρέπει να την βοηθήσουμε το αξίζει η MLS#

Δημήτρης

Κανεις δεν πρόσεξε τα εικονίδια? Ίδια του s3

Darth

καταρχήν που λέτε ΕΛΛΗΝΙΚΌ κινητό…….. δεν είναι……….. τι ακριβός κάνουν……… παίρνουν ένα κινητό (συνήθως από φτηνά κινέζικα oem) παραγγέλνουν μπόλικα βάζουν το αυτοκόλλητο τους αλλάζουν μικροπράγματα στο λογισμικό βάζουν κάνα δυο δικά τους προγράμματα και ΔΙΠΛΑΣΙΆΖΟΥΝ την τιμή και το πουλάνε για ελληνικό………..

κατά τα άλλα είναι κινεζικό(και μάλιστα από τα χάλια συνήθως) με αμερικάνικη τιμή

το ίδιο κάνει και το plaisio με τα Turbo-X (εκεί πολλές φορές κάνουν και κατή χειρότερο επειδή δεν βρίσκουν κάποιο κινητό αρκετά φτηνό σε αυτά που θέλουν κάνουν μια custum made παραγγελία με πολύ χειρότερα υλικά κλπ για να 5 διπλασιάσουν το κέρδος τους )

αν ήταν ελληνικό πραγματικά (δλδ parts από έξω σχεδιασμένο και κατασκευασμένο Ελλάδα ) τότε θα έβαζα το χέρι μου στη καρδιά και στην τσέπη και θα επερνα εν……. αλλά μόνο γελάω..

Jacob

@Darth σε αυτο που λες εχεις αδικο φιλε. Η apple κοτζαμ εταιρια το “κελυφος” του iphone το παιρνει απο Κινα, οπως ολες οι εταιρειες πια. Αυτο που πληρώνουμε στις εταιριες ειναι R&D, εφαρμογες, κλπ. Hardware κανεις δεν φτιαχνει -μικρων εξαιρεσεων

Για το κινητο τωρα, Μπραβο που υπαρχουν επιστημονες (γτ τουτοι εδω ειναι) και παραγουν εργο. Εστω ρε παιδες και ακριβο να ειναι (που για τα spects του ειναι). Απλα εδω παιρνεις ενα low end για Έλληνες με εξαιρετικες εφαρμογες. Οκ και εγω εχω παραπανω απαιτησεις αλλα μην ξεχναμε οτι είναι νεοι στην αγορα, δεν μπορουν να ανταγωνιστουν ευθεως τα μεγαθηρια, παρα μονο να διαφοροποιήσουν το προιον τους (που πολυ καλα το κανουν)

Nik

250 ευρώ για κινέζικο κινητό με αμφίβολη ποιότητα κατασκευής; Σοβαρά μιλάμε τώρα; Με 250 ευρω βρίσκω πολύ καλύτερο τηλέφωνο απο μεγάλη εταιρία. Κάποιοι όμως το πάρουν. Μετα μας λενε γιατι μας κοροϊδεύουν. Αφού μας πετάνε μια σαβουρα με brand τιμή κι εμείς τρεχουμε να υποστηρίξουμε ελληνική εταιρία. Να μην τους δινετε μια. Ας βγάζουν αξιόλογα προϊοντα με καλες τιμές, ας σχεδιάζουν και συναρμολογούν συσκευές στην Ελλάδα και τοτε θα τους υποστηρίξουμε. Έχει εφαρμογές της MLS; καλές είναι; κανουν καλά τη δουλειά; που μπορω να τις δοκιμασω; Γιατι δε βγαζει τις εφαρμογές στο google play με μια δοκιμαστική έκδοση. Θα αγορασω ευχαρίστως αν όντως ειναι χρήσιμη, αλλα διστηχως δεν εχω 250 ευρω για να δω αν είναι καλη η εφαρμογη.

Technewz

Πριν λίγες μέρες δοκίμασα το Talk and Write της MLS για PC και δεν ήμουν και πολύ ευχαρηστημενος οπότε δύσκολα να εμπιστευτώ κάτι ανάλογο για κινητό.

arisgoku

Βγάλε ρε mls τις εφαρμογές στο play store και άσε τα κινητά

Χρήστος Στάμος

Συμφωνώ με τον Άρη. Αν η εφαρμογή αναγνώρισης φωνής της MLS έβγαινε σε εφαρμογή, πιστεύω θα είχε τεράστια επιτυχία.

Λεωνίδας

Δεν ξέρω γι’αυτό αλλά ένα ΜLS smartphone που έχει γνωστός μου (το iqtalk νομίζω) έχει πολύ καλή ποιότητα κατασκευής. Δεν ξέρω αν είναι Κινέζικο, Λιβανέζικο, Ελληνικό, αλλά είναι αξιοπρεπέστατο κινητό.

Alex Niarchos

Κώστα θα το έχεις για review μέσα στο καλοκαίρι;

demis-live

Το τηλέφωνο διαφοροποιείται για τις εφαρμογές, που προσφέρει στον χρήστη στο σύνολο τους. Η εταιρία στοχεύει σε μία διαφορετική εμπειρία χρήσης και αυτό πουλάει. Ίσως γι’αυτό δεν κυκλοφορεί και τις άλλες εφαρμογές της στο store. Σε αναμονή του hands on, δείχνει ενδιαφέρον.

JohnWave

Καλή επιτυχία στις πωλήσεις του κινητού.Προσωπικά δεν θα το έπαιρνα γιατί δεν με ενδιαφέρουν οι εφαρμογές του και γιατί στα 250 ευρώ παίρνω Optimus 4Χ πλέον όπως είπε και ο φίλος στο 1ο post και δεν χωρά σύγκριση.Αν κόστιζε 150 ευρώ και δεν ήθελα να δώσω παραπάνω από αυτά τα χρήματα τότε ναι θα το σκεφτόμουν.Την τιμή του δεν τη βρίσκω παράλογη για επίσημη αλλά χάνει από τον ανταγωνισμό λόγω της ύπαρξης των σκρουτζομάγαζων.

teovag

Πολυ καλη προσπαθεια…νομιζω οτι εδω μετραει περισσοτερο η πρωτοπορια-πρωτοτυπια παρα τα υπολοιπα, τα οποια παντως δεν τα βρισκω ασχημα. Καλη ιδεα θα ηταν επισης ελληνικη εφαρμογη για εντοπισμο τηλεφωνου, φιλων στο σχολειο,συνεργασιες για φθηνοτερες εφαρμογες (πχ αναλογες με office, η book reader-pdf readers στα ελληνικα), κλπ. Πιστευω κατι ευκολο με την ηδη υπαρχουσα υποδομη…οσο για τα κινεζικα..ας τα φτιαχνουμε εκει και ας τα πουλαμε σε ολο τον κοσμο…δηλαδη το δικο σας κινητο ειναι made in USA, Germany,κλπ… δεν νομιζω! Dual sim ειναι απαραιτητο feature για να κερδισεις την νεανικη ελληνικη αγορα (αλλα αν ειναι απο co-marketing cosmote,vodafone,wind…απλα δεν συμφερει τις εταιριες)

Kostas K.

250 ευρώ για ένα κινητό Κινέζικο (γιατί περί Κινεζιας πρόκειται -σίγουρα υπάρχουν και καλά Κινέζικα επώνυμα smartphones αλλά αυτό δεν ανήκει σ αυτή την κατηγορία ) αμφίβολης ποιότητας κατασκευής,με ICS(!!!) εν έτη 2013 και με το μόνο που ξέρουμε από τεχνικά χαρακτηριστικα είναι οτι έχει IPS οθόνη? Πόσο αφελής πρέπει να σαι για να το αγοράσεις επειδή έχει Ελληνικες φωνητικές εντολές? Αν θέλεις να μιλάς και να γράφει Ελληνικα απλά βάζεις swype..
Ξέρουμε αν το κινητό εχει Google Play?

tech21man

Το θεμα ειναι ποσα κινητα θα πουλησει. Οκ, αν εκφραστω προσωπικα και εγω θα προτιμουσα ως καταναλωτης να πουλαει στο play store (και θεωρω οτι αν πραγματικα ειχα αναγκη να μιλαω στο κινητο θα το επαιρνα-πολλοι συνανθρωποι μας δεν εχουν τα παντα καλα στην υγεια τους…).

Αλλα δειτε το ετσι: Αν μιλαμε για 100 ανθρωπους που εχουν αναγκη αυτο το χαρακτηριστικο, θα πληρωναν 20 ευρω την εφαρμογη? 30? 40? 50?…50×100=5000 “κερδος”? (οκ οχι κερδος αλλα ταμειο!).

Για παρτε τωρα το ιδιο “πακετο” εφαρμογων, βαλτε το σε ενα “κινεζικο” (ναι το ξερω ολα τετοια ειναι. Να το πω low end???) που δεν πιστευω να τους στοιχισε πανω απο 100 ευρω στην εταιρεια ανα κομματι αλλα οκ πες οτι εκανε και 130. Εως τα 240, αυτο ειναι αλλα 110 ευρω. Τωρα πολλαπλασιαστε επι το ιδιο target group. Διπλασιο “ταμειο”.

Καλη κινηση με το να το κραταει αποκλειστικα στις συσκευες της για την εταιρεια ακομη και με περιορισμενο target group επι Ελλαδας.

Αλλα σαν καταναλωτης και μαλιστα εκτος του target group της εντελως, δεν ξερω αν τους συμπαθω και τοσο…

mls fun

ΕΧΩ ΤΟ MLS IQTALK 1ST GENERATION ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ. ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ. ΠΑΙΖΕΙ ΑΝΕΤΑ ΤΟΝ PICA SIM ΚΑΙ LEO -SIM (SIMULATOR ΓΙΑ ΤΗΛΕΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟ ΜΟΝΤΕΛΙΣΜΟ), UNGRY BIRDS- SPACE,ΚΛΠ. ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΦΟΡΕΣ ΑΠΟ ΥΨΟΣ ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΝΑ ΜΕΤΡΟ ΕΥΤΥΧΩΣ ΜΕ ΤΗ ΓΩΝΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΟΘΟΝΗ -ΤΟ ΠΕΡΙΒΛΗΜΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΑΠΟΣΒΕΣΕΙ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΠΡΟΣΚΡΟΥΣΗΣ ,ΜΕ ΜΙΚΡΗ ΠΑΡΑΜΟΡΦΩΣΗ. ΟΙ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΑ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗ ΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ ΦΩΝΗΣ ,ΤΟΜΕΑΣ ΔΥΣΚΟΛΟΣ ΟΠΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΝΕΥΡΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ ΤΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΜΑΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΞΕΛΙΞΗ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΩΝ ΕΤΩΝ. ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΑΘΕΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΟΜΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΕΔΟΜΕΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟ .ΠΡΕΠΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΕΝΟΙ ΟΤΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΤΗ ΘΕΛΗΣΗ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΗΘΕΜΕΝΗ ΤΟΥΣ ΑΞΙΑ ΣΕ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ . ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΥΛΙΚΩΝ ,ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ,ΧΡΩΜΑΤΩΝ,ΥΦΗΣ ΥΛΙΚΩΝ ,ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΩΝ,ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΗΣ ΘΕΣΗΣ ΤΗΣ ΚΑΜΕΡΑΣ Η΄’ ΤΟΥ ΔΙΑΚΟΠΤΗ ON-OFF ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΠΡΟΙΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΣΤΗ ΧΡΗΣΗ ΚΑΙ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ.ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΧΑΜΗΛΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ TABLET ME ΤΡΕΙΣ ΚΑΡΤΕΣ SIM. ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΦΤΙΑΞΕ ΤΟΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗ ΙΣΩΣ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ CHIP SET ΟΜΩΣ… Συνέχεια »

KostasB

Κώστα μάθε αναλυτικά χαρακτηριστικά και από τα δύο (περισσότερο για το τάμπλετ ενδιαφέρομαι) γιατί είδα το iqtab από κοντά και μου άρεσε πολύ. Πολύ σβέλτο, πολύ ωραία οθόνη (IPS), διπλά ηχεία και γενικά όση ώρα το έπαιξα μου έκατσε καλά στο μάτι. Είναι πολύ λεπτό και ελαφρύ και τιμή 179 ευρώ…

marinos

Πολύ ωραίο το κινητό, με χαρακτηριστικά που χρειάζεται ένας μέσος χρήστης, και εφαρμογές που ανταποκρίνονται στο ελληνικό κοινό, και η τιμή του λογική. Το να πάρεις ένα κινητό τούμπανο γιατί το χρειάζεσαι και το χρησιμοποιείς οκ, αλλά να το πάρεις μόνο και μόνο επειδή είναι καλύτερο σε χαρακτηριστικά από τα άλλα… το θέμα είναι να καλύπτει τις ανάγκες σου και ας κολλήσει λίγο μια φορά στο τόσο όταν τρέξεις κάτι απαιτητικό. Οι εφαρμογές του συγκεκριμένου ενδιαφέρουσες και ουσιαστικές. σε άλλα κινητά ειδικά στα μεγάλα πχ σ4 υπάρχουν αρκετές ανούσιες… Μία καλή προσπάθεια ελλήνων προγραμματιστών αξίζει στήριξη. Το προηγούμενο ήταν αρκετά χοντροκομμένο όμως για να δούμε αυτό φαίνεται πιο μαζεμένο….

ΜΑΝΟΛΗΣ

εχω το mls talk crystal
ειμαι πολυ ευχαριστιμενος σιγουρα θα μπορουσε σαν κινητο να ειναι καλητερο αλλα τα προγραματα του ειναι επαναστατικα μπραβο στην ελληνικη εταιρια
εγω περιμενω να βγαλει επαγγελματικο κινητο με (ram,μπαταρια,επεξεργαστη και θα το αγορασω αμεσωσ οσο και να κανει)
τετοιες προσπαθειες αξιζουν την υποστηρηξη μας και οχι την μιζερια μας

Στεφανος

εχω τωρα και 10 μηνες το iq talk.οχι μονο ειναι κινεζικο αλλα ειναι απτην χειροτερη ποιοτητα κατασκευης που υπαρχει.3 φορες το εχω στειλει στην mls.το καθαριζουν απο την σκονη και σε λιγοτερο απο 1 εβδομαδα παλι το ιδιο.το εχω σχεδον ολη μερα μεσα στην τσεπη.δεν το βαζω σε σκονες.τους ζητησα απτην πρωτη φορα αντικατασταση συσκευης αλλα τιποτα.το καθαριζουν λιγο και παλι τα ιδια.δεν ειμαι καθολου ευχαριστημενος.με τα 250 ευρω περνεις συσκευη επωνημη χωρις προβληματα.

stavros ch.

Αλλη μια πάρα πολύ καλή προσπάθεια από την mls
Σημεία που μπορούν να βελτιωθούν ,εκτοξεύοντας πιστεύω το κινητό (προσωπική άποψη), είναι:
α) Η όψη της κεντρικής σελίδας που είναι ένα παζάρι από εικονίδια και καποια στιγμή θα κουράσει αισθητικά τον χρήστη με αποτέλεσμα να βαρεθεί γρήγορα. Ισως καποια στιγμή στο μέλλον να ανέπτυσε το δικό της user interface! Παράδειγμα απλότητας προς μίμηση τα sony ericsson xperia x8, x10 mini και mini pro!
β) Η κάμερα. Τα μεγαπιξελ δεν κανουν την κάμερα. Ολοι οι ανταγωνιστες στην κατηγορία 250-300€ προσφέρουν λογισμικό για αυτόματη εστίαση, εστίαση επιλεγμενου με αφή σημείου, σταθεροποίηση ειδώλου, πανοραμική σάρωση, hdr. Διαλέξτεε!
γ) Μια λειτουργία talk and find που θα παραπέμπει σε μηχανη αναζήτησης και θα εκτελει την αναζήτηση ίσως? Πιστεύω πολλοί, μεγαλύτεροι σε ηλικία, θα το προτιμούσαν από το talk and post.
Αυτά, κατά τα άλλα μπράβο και παλι μπράβο!!
Και μια διαπίστωση οσον αφορα στις αναλογίες της οθόνης.. καποιοι κοιτουσαν στην απεναντι όχθη του Ατλαντικού όταν σχεδίαζαν, εε? Το ελληνικό iphone 5…τηρουμένων των αναλογιών!

Βαγγελης Τζ..

Είμαι πρώην κάτοχος βιοτεχνίας υποδημάτων… Λέω προϊόν γιατί αναγκαστικά να κλείσω την βιοτεχνία μου όχι από οικονομική δυσχέρεια αλλά ούτε με το θέμα της κρίσης.. Ο λόγος είναι οι έλληνες καταναλωτές, είναι ΨΩΝΙΑ, ψηλομύτες, ιδιότροποι και δεν ξέρουν τι θέλουν…. Γιατί? Γιατί θέλουν τη μούρη και το κάπως…. Τι ελληνικό?? Μην το πάρεις ρε πάει να βγάλει αυτός πάρε το Nike που είναι καλοί άνθρωποι!!! Τι? Ελληνικό με 50€ άσε ρε περνώ puma με 25!!! Κλπ κλπ! Τώρα… Εκεί που πάει μια ελληνική εταιρία με ελληνικό ΑΦΜ με έλληνες προγραμματιστές να ξεκινήσει κάτι καινούργιο πέσαμε με τα μούτρα να την φάμε επειδή το κινητό είναι κινεζικο…είναι οεμ δεν έχει καλά πλαστικά και διαφορές άλλες ΜΠΟΥΡΔΕΣ!!! Και επειδή είναι κινέζικο? Ο λόγος? Ρατσισμός? ψονίαση? Δηθηνιαση? Ότι? Ξέρω… δεν γραφεί apple… Samsung… noκia κλπ κλπ αλλά γραφεί μια εταιρία από ΕΛΑΔΑ!! γιατί αν έκανε κάτι ανάλογο η apple δε θα λεγάτε χαλιά πλαστικό, αλλά κάτι ξέρει η apple το κάνει για να μην είναι βαρεί ρε φίλε…. Τέλος πάντων Ένα έχω να πω… ΞΕΚΟΛΛΗΣΤΕ! Το θέμα δεν είναι η κινα ή το ΟΕΜ το θέμα είναι τι ζητεί ο έμπορος από τον κατασκευαστή του, παω συχνα στην κινα και τα βλεπω από… Συνέχεια »

Kostas K.

@ Bαγγελης Τζ. Χανεις ολο το νοημα επειδη το κινητο ειναι Ελληνικο..Ουτε θεμα ρατσισμου ειναι ουτε ψωνιου (αν και δεν εχεις άδικο οτι ο Ελληνας γενικά θελει να πουλάει μουρη και ας μην εχει να φαει)..Επειδή δηλαδή το προϊόν ειναι Ελληνικό και πρέπει να υποστηρίξω τις Ελληνικές προσπάθειες δεν μπορώ να κανω κριτική στο προϊόν? Αν το κριτικάρω αρνητικα σημαίνει οτι είμαι ρατσιστης ή ψώνιο? Εδώ είναι site τεχνολογιας και σαν προιον τεχνολογίας και μονο το σχολιάζουμε..Και 250 ευροπουλα γι αυτο το κινητό που ζητάνε με τα χαρακτηρστικα που εχει, με συγχωρεις αλλα ειναι θρασος..Ειδικα στις εποχες που ζουμε μιας και ανεφερες τη χωρα προέλευσης…Εύχομαι η κριτική να τους κάνει κάλο και να παρουσιάσουν στο μέλλον κάτι πιο αξιολογο…

GeorgeK

Πάρα πολύ ωραίο το σχόλιο σου Βαγγέλη Τζ. και εύστοχο ! Αν σταματήσουμε σε αυτήν την Ελλάδα να τρωγόμαστε μεταξύ μας και να κοιτάξουμε το κοινό συμφέρων και επίσης να σταματήσουμε να το παίζουμε και κάποιοι ενώ δεν είμαστε … πιστεύω θα καταφέρουμε πολλά. Η MLS είναι ελληνική εταιρία και αποδίδει ΦΠΑ στο ελληνικό κράτος η Samsung,Apple…κλπ. δεν το κάνουν …. γιατί να μην ενισχύσουμε με αυτόν τον τρόπο την ελληνική οικονομία και την ελληνική επιχειρματικότητα .. Πιστεύω ότι όποιος δεν θέλει να αγοράσει ένα κινητό τούμπανο αλλά ένα αξιοπρεπές κινητό να κάνει την δουλεία του και να χρησιμοποιήσει κάποιες ενδιαφέρουσες εφαρμογές (κατά την άποψη μου) θα ήταν ωραίο να δοκιμάσει το iQTalk …

Mourouzis2005

Δεν θα στηρίξει κανένας την MLS επειδή είναι ελληνική αλλά αν το αξίζει. Προσωπικά πιστεύω ότι 250€ είναι καλή τιμή γιατί δίνει σε κάποιο που θέλει κινητό mid-range παραπάνω από όσα του προσφέρουν οι ξένοι.

tech21man

Απο την αποψη των εφαρμογων εννοεις?

Takis

@mourouzis.αλλα και να το αξίζει,δεν θα στηρίξει κανένας την mls,γιατι ειναι ελληνική.αυτο λέει ο φίλος Βαγγέλης πιο πάνω.να ψοφαει η κατσίκα του γείτονα γενικώς και να αγοράζω γάλα εισαγωγής ειδικώς…..
Οι μικρομεσαίοι τον ήπιαν.οι δημόσιοι τελειώνουν οσονουπω και τα κινητά που απλά θα παίρνουν τηλέφωνο και τίποτα άλλο,θα κάνουν θραύση.
Ολα τα αλλα,μοιάζουν πλέον παραφιλολογια.οτι είχαμε να πούμε το είπαμε κι όποιον στηριξαμε στηριξαμε.
Σορυ που ξέφυγα απο την ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗ ιδιότητα του σάιτ,αλλα σάιτ χωρίς τεχνολογικουσ φαν δεν θα υφιστατε,εφοσον αυτοί δεν θα έχουν να φαν.
Και τότε το πράμα δεν θα έχει καθόλου φαν.

Takis

Και επειδή τωρα διάβασα όλους τους παραπάνω,οχι ρε κακάντρες,να μην την βγάλει την εφαρμογή ποτέ στο play store.να καθεστε με τις παντοφλεσ στο χέρι,σαν κερατάδες στο μπαλκόνι και να χαζευεται την εφαρμογή στο ταπεινό κινέζικο του διπλανού σας.

Takisha

Kostas.k@θράσος είναι να πουλάς τετραπυρηνο στα 700€ πριν μισό χρόνοκαι να ξαναπουλας τετραπυρηνο στα 700€,νέο μοντέλο,μετα μισό χρόνο με ελάχιστες διαφορες.και καμία καινοτομία.
Θράσος είναι να διαφημίσεις το προϊόν σου κάνοντας αρνητική διαφήμιση.
Θράσος είναι να βαφτιζεις καινοτομία μια κάμερα των 4ων mpixel.
Θράσος είναι να πουλάς τεχνολογικό θαύμα σε συσκευασία των 170g.
Θράσος είναι να πουλάς οθόνες διαμάντια που σε εξωτερικό περιβάλλον μεταμορφώνονται σε ανθρακες στα 700€.
Θράσος είναι πολλά που μας ταΐζουν σα χάνους.
Θράσος όμως είναι κυρίως να υποστηρίζεις με πάθος το κάθε κ@λ@μαγαζο που τα πουλάει και να τρεχεις σαν παλαβος να ξοδευτεις μέσα σε έξι μήνες για την επόμενη μπαχαντελα.
Και για μένα προσωπικά σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί θράσος η προσπάθεια της mls,ας είναι και αποτυχία γιατι αυτή η προσπάθεια γίνεται στο πιο εχθρικό επιχειρηματικό περιβάλλον του κόσμου.το ελληνικό.

Kostas K.

@ Τakisha γιατι ειπα εγω ρε φιλε οτι είναι θράσος η προσπάθεια? Η τιμή όμως είναι οτι και να πεις για τα υπόλοιπα που λες (που συμφωνω στα περισσοτερα)..Με mediatek επεξεργαστη και 512 ram? και ics? και 249 ευρω? οχι φιλε μου ολα αυτα δεν πανε μαζι με συγχωρείς…

Darth

@Βαγγελης Τζ. καμία σχέση μα καμία…………

και ελληνικά ρούχα αγοράζω όταν τιμές είναι λογικές και οχι ΔΙΠΛΕΣ και ελληνικά προϊόντα όταν δεν τα χρεώνουν διπλά από ότι άλλα και όλα

και συγκεκριμένο κινείτο(oem) κοστίζει μαζί με μεταφορικά 90 ευρώ από κινά δεν βλέπω λόγο να δώσω τριπλά χρήματα άντε να το πήγαιναν 180 πες τόσο κοστίζει το πρόγραμμα τους κλπ άλλα τριπλή τιμή να το χαίρονται μόνοι τους αν το θέλω το κινητό το αγοράζω με 90 ευρώ και τελείωσε η υπόθεση το θέμα δεν είναι ότι είναι κινέζικο ελληνικό αφρικάνικο το θέμα είναι ΠΑΡΑΛΟΓΕΣ τιμές

και θα πεις τώρα εφαρμογές κοστίζουν τώρα έχουν δύο εφαρμογές δικές τους ένα πρόγραμμα που μιλάς και γράφει (υπάρχει το swift key με 1,6 ευρω που πλήρως υποστηρίζει ελληνικά) και το talk and drive (έχει τόσα και τόσα gps navigators max 30 ευρώ καλά μάλιστα)

άντε πες μαζικά την αγοράζουν την συσκευή με 75 ευρώ (από 90) άντε 5 ευρώ το πρόγραμμα που μιλάς και γράφει και 30 navigator πάμε στα 110 άντε 25 φπα και το υπολιπο 150 τι στο διάολο κέρδος?

Kostas K.

@ Darth Swype με 0,79 υποστηρίζει κανονικά στα Ελληνικά speech to text..
To κινητό ειναι αξίας (το πολυ) 100 ευρω..Ακόμη και το λειτουργικό του ειναι αντιγραφή απο touchwiz.
Μπαταρία 1350 mah
Επεξεργαστής mediatek 1ghz διπυρινος
μνήμη ram 512
λειτουργικό ICS
κατά τ άλλα κάποιους τους ενοχλεί που λέμε οτι 249 ευρω είναι πολλά γ αυτό το κινητό.
Φανταστείτε να ήταν και Ελληνικό τι θα γινόταν,,,!

Darth

@Kostas K. ακόμη καλύτερα έριξαν την τιμή
αν θα ήταν ελληνικό θα το αγόραζαν κάνα δύο εκατομμυριούχοι εδώ πέρα :p :p

Γιάννης

“Είναι OEM κινητό που κάνει 90€ με τα μεταφορικά” 90€ με τσεκαρισμένο το “Gift” κατά την αποστολή για να γλυτώσει το τελωνείο. Γιατί αν το σταματήσει είναι +50€ με το καλημέρα για τον εκτελωνιστή. 90€ με ΦΠΑ 0% 90€ με ROM αγνώστου ταυτότητας αλλά δεν πειράζει γιατί θα βάλουμε άλλη από το XDA. Άλλωστε όλοι ξέρουν να ρουτάρουν τηλέφωνα και να βάζουν custom roms 90€ και αν χαλάσει το παραμικρό βάζω στη πρίζα τον σταθμό κόλλησης Weller μου και το φτιάχνω με κλειστά μάτια 90€ αλλά δεν έχω ποτέ καμιά απορία για τη χρήση του. Κι αν έχω, είπαμε… οι κολλητοί στο XDA ξέρουν καλύτερα. 90€ και επειδή είμαστε και μάγκες βάζουμε και σπασμένο navigation με χάρτες Ανταρκτικής χωρίς κόστος 90€ και δίνω και 0,79€ για το Swype. Που βέβαια δε δουλευει offline και δεν αναγνωρίζει επαφές (όπως το Talk & Call) Μου φαίνεται ότι πολλοί από τους σχολιαστές δεν κατανοούν ότι ως τεχνοφρικς είμαστε μια ιδιαίτερη ομάδα που σε καμιά περίπτωση δεν αντανακλά τον μέσο καταναλωτή. Ο μέσος καταναλωτής και υποψήφιος αγοραστής: 1. Χαίρεται που μέρος των χρημάτων του μένει στην Ελλαδα 2. Χρησιμοποιεί τις έξτρα εφαρμογές που γίνανε από Έλληνες για Έλληνες 3. Παίρνει τηλέφωνο στην MLS επειδή… Συνέχεια »

Chris

Πολλά απ αυτά που γράφεις είναι σωστά. Όμως να μου αναφέρεις τα πιστοποιητικά ασφαλείας είναι για γέλια. Νομίζεις ότι η mls θα έχει κάνει ειδική παραγγελία ώστε να έχει λιγότερη ακτινοβολία από το αντίστοιχο κινέζικο; Έχω εγώ ενα κινέζικο 4πυρηνο που μου στοίχισε απευθείας από Κίνα 120 ευρώ και σε πληροφορώ ότι η ρομ που εχει πάνω είναι ακριβώς ίδια με αυτή που δείχνει στο βίντεο ο Κώστας. Δεν έχουν κάνει τίποτε παραπάνω στην Ελλάδα η mls από το να βάλουν τις δικές τους εφαρμογές σε ένα ήδη έτοιμο κατασκευασμένο κινέζικο κινητό προηγούμενης γενιάς. Προσωπικά δεν μπορώ να πω κακή κουβέντα τουλάχιστον χωρίς να το έχω δοκιμάσει η να το έχω δει σε κάποιο βίντεο για το tablet που επίσης κυκλοφορούν αυτές τις ημέρες. Είναι τιμολογημένo σωστότερα σε σχέση με αυτό το τηλέφωνο και απο τα χαρακτηριστικά φαίνεται οτι τουλάχιστον θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε κάτι παραπάνω από τις εφαρμογές που έχει πάνω η MLS. Γιατί αυτή τη στιγμή στο βίντεο που δείχνει ο Κώστας έχει την συσκευή χωρίς εφαρμογές χρήστη και αν δείτε το βίντεο στο 18ο λεπτό η συσκευή έχει γονατίσει επειδή ξέχασε στο παρασκήνιο το iq talk. Όταν ο χρήστης βάλει πάνω εφαρμογές που του άρεσαν… Συνέχεια »

Ηλιας

ξεκολατε μαγκες. οσο αναφορα την ποιοτητα και λαπτοπ τοσιμπα που πηρα εγω, στην 1 βδομαδα μου χαλασε το 1 ηχειο. και καλα harman/kardon και ξερω γω. και κινητο μοτορολα που ειχα παρει σε 2 χρονια εσβησε και δεν ανοιγε με τπτ. τι μπαταρια αλλαξα τι στην εταιρεια το στειλα μαπα… οποτε μη μουλετε για ποιτητες και ξερω γω…

antonis

παιδια το mls i q talk το πρωτο το εχω παρει απο τους πρωτους. Κατα την γνωμη μου επρεπε να λεγεται mlks i q talk.Ναι ειναι οντως ωραιο απο αποψη εφαρμογων. Απο την αλλη , ΑΡΓΟ ΣΑΝ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΑΠΟ ΓΗΡΑΤΕΙΑ, και ποιοτητα κατασκευης για τον 8==D. αυτα τα λιγα. αααα και κατι ακομα που παραλειγω να 3εχασω, Και πολυ καλο σερβις.Μονο εναμιση μηνα εκανα να μου απαντησουν…(ακομα δεν το εχω στειλει για σερβις, φοβαμαι οτι 9α τελιωσει το συμβολαιο μεχρι να το παρω πισω χαχχαχαχααχα). ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΚΙΝΗΤΟ, το μονο καλο ειναι οτι αν το αγορασεις μια φορα, τουλαχιστον στα πρωτα ,ολο το λογισμικο το ειχε σε μια καρτουλα kingston 4 gb.λογικα στο μανισιο κινεζικο 9α μπαινει μπαμ-μπαμ.

panagiotis

Αμα δεν λειτουργει το talk sms τι κανω. ;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Apple featured

Apple: Εξαγοράζει γαλλική εταιρεία τεχνητής νοημοσύνης με εξειδίκευση στην επεξεργασία on device

Η Apple εξαγόρασε την startup τεχνητής νοημοσύνης Datakalab με έδρα το Παρίσι για να της παρέχει εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης on device.

Software Android featured Google

Android 15 Beta 1.1: Διορθώνει προβλήματα με τις ανέπαφες πληρωμές NFC και Google Wallet

Η Google κυκλοφόρησε μια μικρή ενημέρωση κώδικα για το τρέχον πρόγραμμα Android 15 Beta, η οποία αντιμετωπίζει ορισμένα ζητήματα.

Gear featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Ring: Leak αποκαλύπτει ότι θα έρθει σε 8 διαφορετικά μεγέθη

Το Samsung Galaxy Ring το πρωτοείδαμε τον Ιανουάριο και στη συνέχεια παρουσιάστηκε τον Φεβρουάριο στο MWC.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy S24 FE: Πότε θα κυκλοφορήσει τελικά;

Το Samsung Galaxy S24 FE ακούγεται εδώ και πολύ καιρό ότι θα κυκλοφορήσει τους επόμενους μήνες ωστόσο μια νέα πηγή υποστηρίζει κάτι άλλο.