MLS iQTalk King ελληνικό βίντεο παρουσίαση

TechblogTV. Κρατάμε στα χέρια μας και σας παρουσιάζουμε το MLS iQTalk King με τη νέα φωνητική λειτουργία Talk&Post που επιτρέπει να μιλάστε στο κινητό και αυτό να postάρει στο Facebook χωρίς να χρειάζεται να πληκτρολογείτε. Το iQTalk King έρχεται με οθόνη αφής 4 ιντσών LCD IPS 854×480 pixels, διπύρηνο επεξεργαστή 1GHz, μνήμη RAM 512MB και κάμερα 8 Megapixel. Δείτε το στην πράξη μαζί με τις υπόλοιπες φωνητικές λειτουργίες της MLS.

Το MLS iQTalk King θα το βρείτε αποκλειστικά μέσα από το δίκτυο καταστημάτων COSMOTE και ΓΕΡΜΑΝΟΣ με τιμή 249 ευρώ.

MLS iQTalk King πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά

MLS iQTalk King hands-on video, MLS iQTalk King ελληνικό βίντεο παρουσίαση

MLS iQTalk King hands-on video, MLS iQTalk King ελληνικό βίντεο παρουσίαση

MLS iQTalk King hands-on video, MLS iQTalk King ελληνικό βίντεο παρουσίαση

MLS iQTalk King hands-on video, MLS iQTalk King ελληνικό βίντεο παρουσίαση

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

38 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
George

Καλησπέρα!
μία ερώτηση έχω να κάνω. Αν εγκαταστήσεις άλλο πληκτρολόγιο (π.χ. SwiftKey) το εικονίδιο Talk n Post εμφανίζεται στο Facebook App?

lefteris

οτι να ναι με το τριμελες αηττητο :ρ
Περαν της πλακας ειναι πολυ βολικο ολο αυτο. με το facebook λιγο ποζερια για να μαζεψει νεολαια αλλα πιστευω πως θα εχει το κοινο του τωρα που δυναμωσε και σε σπεκς! αυτη την καημενη τη ραμ να μην βαλουν τουλαχιστον 768… Τελοσπαντων, ηθελα να ρωτησω αμα καταλαβαινει τις βρισιες :ρ
ποσο θα μ αρεσε να υπαγορευω καντηλια και να τα πιανει με μιας χαχαχα

Manos

Δηλαδη πηρανε σχεδον αυτουσια μια ROM της Samsung(οχι απαραιτητα galaxy s3, και το Duos τα ιδια εικονιδια εχει) αφου μεχρι και στις ρυθμισεις τα παντα ειναι ιδια… Πηραν ενα κινεζικο μοντελο μετριας προς ξεπερασμενης τεχνολογιας και θελουν να το αγορασουμε με 250 ευρω επειδη εχει τις λειτουργιες talk.
Για μενα προσωπικα θα ηταν πιο τιμιο να εβγαζαν τις εφαρμογες τους (το μονο πραγμα που εχουν αναπτυξει οι ιδιοι, ολα τα αλλα μεσα στο κινητο ειναι προφανες οτι τα βρηκαν ετοιμα) στο Play store, και ας εκαναν 50 ευρω η καθεμια.

lefteris-crete

Ναι Μανο…και θα τις αγοραζε ποιος????
Αν το εννοείς ..μόνο εσύ,σορρυ κιόλας..

Manos

@lefteris-crete.
Δεν ειπα οτι θα τις αγοραζα, οτι θα ηταν πιο τιμιο ειπα. Οτι κυριοι, αυτο το προιον παραγουμε, αυτο εχουμε αναπτυξει σαν εταιρια, αυτο πουλαμε και τοσο το κοστολογουμε.
Αλλωστε αν δεις και παρομοιες εφαρμογες στο Play store εχουν αντιστοιχη τιμολογηση (sygic, navigon κλπ) και εκει η MLS θα ειχε και το ανταγωνιστικο πλεονεκτημα της ελληνικης ομιλιας.

bill r

κωστα καμερα ξεχασες! κατα τ’αλλα το κινητο πολυ καλο για την τιμη του και με ολα αυτα που εχει!

Κώστας D.

Θα συμφωνήσω με το Μάνο. Και να αναφερθούμε λίγο σχετικά με το κινητό για να μην ξεφεύγουμε… Από τεχνικά χαρακτηριστα δεν… Επεξεργαστής mediatek δε λέει πολλά ας είναι διπύρηνος. Η sgx531ultra έχει σχεδόν τη μιση δύναμη της ξεπερασμένης adreno 205. Η οθόνη μέτρια. Η κάμερα φαντάζομαι μέτρια. Μπαταρία χάλια. Ram 512 μόνο. Android 4.0.4? Από εμφάνιση είναι καλό! Και το αγοράζεις ΚΥΡΊΩΣ για τις λειτουργίες της MLS. Και τιμή sar δεν γνωρίζουμε? 250 ευρώ? Προσωπικά με αφήνει αδιάφορο γιατί είναι πολύ αδύναμο το κινητό και δεν με ενδιαφέρουν οι λειτουργίες της MLS.

johnnyterter

Type: MT6577
Manufacturer: MediaTek
Year Released: 2012
Characteristics
CPU Structure (complexity): RISC
Width of Machine Word: 32 bit
Primary (RAM) Data bus: 32 bit
Instruction Set
Supported Instruction Set(s): ARMv7
Clock Frequencies
Recommended Maximum Clock Frequency: 1000 MHz
Technology
Semiconductor Technology: CMOS
Minimum Feature Size: 40 nm
Additional Details
Special Features: dual ARM Cortex-A9 Harvard Superscalar processor cores, 32-bit 400Mbps LP-DDR / 32-bit 533 Mbps LP-DDR2 memory interface, integrated GSM / GPRS / UMTS / HSDPA 7.2Mbps / HSUPA 5.76Mbps baseband modem, PowerVR SGX531T (Series5) GPU, qHD (540×960) display support, dual SIM support, 8MP camera support, embedded GPS module, 720p video encode, 720p video decode, ARM Jazelle
Related Page: https://www.mediatek.com/en/Products/featured_content.php?sn=14
ειχα το v1277 mtk6577 512ram 4.3″ 540-960 (καλυτερο απο το ideos x5 με adreno 205 που ειχα) το κινητο της MLS ειναι 70-80 ευρω GREEK 250

JohnWave

Aν θέλω προφορικό λόγο στα μηνύματα παίρνω στην ίδια τιμή ένα καλύτερο κινητό σε χαρακτηριστικά και εγκαθιστώ το τρομερό Swype + Dragon που καταλαβαίνει σε πολύ μεγάλο βαθμό τα ελληνικά.Δεν είδα το MLS να τα καταφέρνει καλύτερα στην κατανόηση από το Swype.

AnakinSkywalker

Κώστα τί SAR έχει;

jimmac

κωστα,θα μπορουσες να κανεις συγκριση siri-google search???????

nick123

Ότι πρέπει για ένα fb πρόβατο το κινητό.

geohot

*γκουχου γκουχου* μηπως μπορουμε να βρουμε τις εφαρμογες φωνητικων εντολων απο third party ατομο? *γκουχου γουχου*

MLS FUN

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.
ΚΥΡΙΕ ΒΛΑΧΑΚΗ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΑΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΜΙΑ
ΑΥΣΤΗΡΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΤΗΣ MLS ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΙ ΟΠΟΥ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΚΡΙΤΙΚΗ . ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΑΥΣΤΗΡΟΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΤΟΤΕ ΑΣ ΕΠΙΛΕΞΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΑΙΣΘΗΤΗΡΙΑ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΕΜΦΑΝΗ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΕΚΧΥΔΑΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΚΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ ΑΛΛΩΝ .
Η ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΝΣΤΑΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΕΚΜΗΡΙΩΝΕΤΑΙ ΕΠΑΡΚΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΕΤΑΙ ΔΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΕΥΓΕΝΙΑ.
ΘΑ ΑΡΚΕΣΤΩ ΣΤΗΝ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ “ΠΟΝΑΝΕ” ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΤΟΥ ΚΟΠΟΥ ΤΟΥΣ.

ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

DJ Radical

Την ίδια συσκευή την είχα δεί στο chinavasion…..

Μιχάλης

Γεια σας έχω το MLS iQtalk King και στο Talk&sms in car δεν μπορώ να μιλήσω και πρέπει να γράφω,μου λέει πως θέλει internet μπορω να το αλλάξω?

Γιαννης

Γεια σας,
Κώστα, δηλαδή κάθε φόρα που θα χρησιμοποιήσω τις λειτουργίες talk θα πρέπει να είμαι συνδεδεμένος στο ίντερνετ, είτε από 3g ή wifi?
Αν είναι έτσι κάναν μεγάλη βλακεία γιατί και ξοδεύεται η μπαταρία και χρεωνόμαστε το 1€ την ημέρα για internet on the go..
Όταν το πάρω θα ενεργοποιήσω κάποιο πακέτο.. 😉
Τέλος, το βίντεο σου είναι πολύ χρήσιμο και κατατοπιστικό.
Και για όσους κάθονται και ασχολούνται την χώρα από την οποία έρχονται τα υλικά της συσκευής .. να παν άλλου..
Αν δεν σ’αρέσει…. μην το κοιτάς!!!!
Ευχαριστώ πολύ!

κυριλλος

του ειπα “techblog η τεχνολογία μας ενωνει” και μου γραψε “τι ειναι τεχνολογια”

και κατι που εχω βρει μονος μου στο ραδιοφωνο εχεις την δυνατοτητα εγγραφης μουσικης, την αγαπημενη σου εκπομπη..

Kostas Gkostas

Κώστα, μου φαίνεται ή υπάρχουν μερικές samsung touchwiz εφαρμογές, όπως ο dialer και οι επαφές??

Μιχάλης

Γεια σας έχω το iqtalk King και ειναι υπέροχο.Αλλα στο talk&sms in car θέλει wi-fi και δεν έχουμε μέσα στο αμάξι ιντερνετ.Και αναγκαζομαι να πληκτρολογω,υπάρχει κάτι στις ρυθμίσεις που το αλλάζει για να μην θέλει ιντερνετ;??

john

Βρε παιδιά, και η λειτουργία talk and drive απαιτεί internet;

preview_video

καλησπερα σας κ.βλαχακη.ειμαι και εγω χρηστης αυτου του κινητου.
2 ερωτησεις εχω να σας κανω.

1)γνωριζουμε εαν θα βγη μεγαλυτερη μπαταρια για αυτο το κινητο?
2)γνωριζουμε εαν μπορει να παρη και χαρτες ευρωπης?απο την ιδια εταιρια?(mls)

σας ευχαριστω εκ των προτερων.
ΥΣ: η παρουσιαση σας πολυ ωραια.

mary

γεια σας παιδια.εχω αυτο το κινητο κ αντιμετωπιζω ενα προβλημα.οταν παω να πραγματοποιησω κληση σβηνει η οθονη κ δεν μπορω να πατησω τιποτα,λειτουργει κανονικα,καλει..το σηκωνει ο αλλος..μιλαω αλλα περιμενω ποτε θα το κλεισει για να λειτουργησει παλι η οθονη.μονο με τα χαντσ φρι δεν συμβαινει αυτο.

dimitris

Το κινητό ειναι μαπα μου βγάζει όλο προβλήματα μπαταρία χαλια φλας ακόμη χειρότερο κάμερα 8Mp δεν ειναι και Οταν βγαζω φωτο μου εμφανίζει μαύρη οθόνη και λέει δεν υπάρχει μικρογραφία απλά απαράδεκτη εταιρεία και φουλ πρόχειρα φτιαγμένο κινητό

Γύφτος

Τέλη άλλη μπαταρια τι κινητό… Αφτη το μπαταρια πατατα…
Στη λαικη το φορτιζει ολο μέρα… Στη Datsun το ιδιο.
Μπαταρια αλλαγη τελη… Τελος

Νικος

Γεια σας εγω εχω το mls king και το προβλημα που αντιμετωπιζω ειναι οτι δε μου εμφανιζονται οι φωτογραφιες στο άλμπουμ…Δηλαδη βγαζω μια φωτο και μετα στο αλμπουμ μου λεει δεν εμφανίζεται η μικρογραφία…Ακομα αλλο ενα προβλημα ειναι οτι αν το κινητο δε πιανει καλο σημα τοτε δε σου βγαζει κληση….Δηλαδη μπορει να πιανει τρεις γραμμες και δε μπορω ουτε τηλεφωνο να παρω…ενα ενα παλιο alcatel που ειχα επιανε πριν στο ιδιο σημείο…Θα το εκτιμουσα αν με βοηθουσατε να αντιμετωπισω τα προβληματα στο κινητο μου…..

Κωστας

Καλησπέρα, πολύ καλή παρουσίαση!
Έχω το mls iq talk (το πρώτο) εδώ και δύο χρόνια και δεν είχα κανένα πρόβλημα, παρόλο που είχε φάει μερικά πεσιματα (καθόλου προσεκτική χρήση είμαι επαγγελματίας), και από μπατάρια μια χαρά!
Εχθές όμως μου έπεσε από τη μοτοσικλετα στην Κορίνθου Τριπόλεως με 140 χλμ/ώρα και έγινε τσαλακωμένα τεύχη ! Σταμάτησα , το μαζεψα και όταν έφθασα στις Καρυές προσπάθησα να δω τι έχει απόμεινει από το (πολύτιμο) περιεχόμενό του. Είτε το πιστεύετε είτε όχι το τηλ. δούλεψε αλλά με χάλια λήψη, χάλια ραγισμένη οθόνη και χωρίς κουμπιά και μικροφωνο (έμειναν κάπου στην Εθνική). Αισθάνθηκα περήφανος για το Ελληνικό προϊόν . Ερωτήσεις:
1. Τα καινούργια έχουν την ίδια ποιότητα κατασκευής και λειτουργίας ?
2. Τι είναι αυτά που διαβάζω για την μπαταρια ?
3. Ακόμη και για το TALK & CALL θέλει 3G ??

Xρυσα

Δεν μπορω να δω καποιες απο τις φωτο μου και καποια απο τα βίντεο μου. Υπαρχει αντι για αυτες μια μαύρη εικονα στην οποια λεει δεν υπαρχει μικρογραφια.

Χρυσα

Δεν μπορω να δω καποιες απο τις φωτο μου και καποια απο τα βίντεο μου. Το μονο που εμφανίζεται αντι για αυτες ειναι μαύρη εικονα στην οποια λεει Δεν υπαρχει μικρογραφία.

Dimitris

Πολλά ελλατώματα εχει : μπαινει απο μονο του στο αθόρυβο προφιλ,υπερθερμένεται γρηγορα & κολλάει ,η αφη του δε λειτουργούσε σωστά και η εφαρμογη που του μιλάς και γράφει +του gps που δεν λειτουργει χωρις inernet,μου το κρατησανε 1 μηνα στο service και παλι εχει ελλατώματα,γενικα οτι να ναι η εξυπηρέτιση τους,αλλα τους ελεγα αλλα καταλαβαινανε,μεχρι και τον αριθμο μου γράψανε λάθος με αποτελεσμα να παραλαβω το τηλεφωνο μου ακόμη πιο αργα ΕΛΕΟΣ!!!!

Ηλιας

Εχω αγοράσει το Mls IQtalk King και δεν μπορώ να τρέξω το Talk and Drive μου εμφανίζει μήνυμα “δεν βρέθηκε καποιος πόρος παρακαλώ ελέγξτε την εγκατάσταση ” πρέπει κάτι να ενεργοποιήσω για να δουλέψει έχω δοκιμάσει ήδη το wifi και 3g internet καθώς και το gps ευχαριστώ

vasilisvolos

@Ηλιας Το ιδιο το ειχα και γω το προβλημα παρε τηλ στην MLS και θα σου το φτιαξουν

Γιωργος

Πως βγαινει το φλας?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Software Android iOS

Epic Games Store: Έρχεται σε iOS και Android αργότερα φέτος

Η Epic Games επιβεβαίωσε ότι το Games Store της θα κυκλοφορήσει τόσο σε iOS όσο και σε Android αργότερα φέτος.

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS.