Πόσο καλές φωτογραφίες μπορούν να τραβήξουν τα κινητά;

Όταν έρθει η ώρα να αγοράσουμε ένα κινητό, σίγουρα κοιτάμε και τα Megapixel της κάμερας. Ορισμένοι μάλιστα αποθαρρύνονται από την αγορά ενός πανίσχυρου smartphone, επειδή αυτό έχει “μόνο” 5 Megapixels. Ο φωτογράφος μόδας Lee Morris, αποδεικνύει ότι με την “φτωχή” 3,2 κάμερα του iPhone 3GS και τη βοήθεια του Photoshop μπορείς να έχεις εκπληκτικές φωτογραφίες.

, Πόσο καλές φωτογραφίες μπορούν να τραβήξουν τα κινητά;

Ακολουθώντας την ίδια διαδικασία όπως αν χρησιμοποιούσε μια επαγγελματική SLR ψηφιακή φωτογραφική μηχανή, μπαίνει σε στούντιο με γνωστό μοντέλο μόδας και ξεκινάει τη φωτογράφιση. Η “φτωχή” κάμερα του iPhone 3GS με τον κατάλληλο φωτισμό, την οπτική γωνία του επαγγελματία φωτογράφου και το απαραίτητο retouch στο Photoshop, βγάζει ιδιαίτερα αξιόλογες φωτογραφίες (οι original αποτυπώνονται μέσα στο βίντεο).

Ίσως αυτές οι φωτογραφίες να μην μπορούν να χρησιμοποιηθούν για εξώφυλλο στο Vogue, ούτε και εμείς οι τελικοί χρήστες να έχουν το εξοπλισμό και τον χρόνο για αυτό το αποτέλεσμα, αλλά πραγματικά αξίζει τις δείτε! Δείτε όλες τις φωτογραφίες εδώ https://fstoppers.com/iphone

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
giannis

μόνο για καλαμάκι δεν το έχουν χρησιμοποιήσει αυτό το iphone να ανακατέβει κανένας τίποτα κοκτέιλ και να μας λέει πόσο καλά το κάνει.Τί αλλο ανούσιο θα δούμε
Εχει φάει με διαφορά την πιό έμμεση διαφήμιση αυτό το τηλέφωνο

konstantinos

3.0 megapixel εχει το 3GS

Rapid-eraser

Με την βοήθεια του Photoshop και ο σπανός βγάζει γένια …

Spiros

Ρε παιδιά χαλαρώστε. Άμα θέλετε να βγάζετε φωτογραφίες πάρτε φωτογραφική μηχανή με πολλά Mega Pixel και σίγουρα θα σας βγει πολύ πιο φθηνά από το να πάρετε κινητό που να θέλετε να βγάζει και καλές φωτογραφίες. Εγώ με τα 3.2 Mega Pixel του iPhone 3Gs είμαι υπέρ ευχαριστημένος. Για τα άλλα έχω την Sony με 7.2 Mega Pixel.

pantelis

Σαν να βλέπω… ZASTAVA YUGO !!!

Βάλαμε την adriana lima και άλλα 20 μοντέλα γύρω όλο το σκηνικό πάνω σε jet να τρέχει με 600 χμ την ώρα

και στο τιμόνι τον Σουμαχερ έτσι για να δώσουμε κύρος

ναι όντως είναι τέλειο το yugo!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.

Software Apple Apple Maps Apple Watch

iOS 18: Ίσως το iPhone αποκτήσει τους τοπογραφικούς χάρτες του Apple Watch

Η Apple φαίνεται να ετοιμάζεται να προσθέσει τοπογραφικούς χάρτες στις εφαρμογές Apple Maps στο iOS 18, macOS 15 και visionOS 2.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Apple iOS iPhone

iOS 18 με ΑΙ: Θα είναι «η πιο φιλόδοξη αναθεώρηση» στην ιστορία του iPhone

Στις 10 Ιουνίου ξεκινά το ετήσιο WWDC της Αpple, όπως ανακοίνωσε η ίδια η εταιρεία, και αναμένεται να το κάνει με την αποκάλυψη του iOS 18.