HTC Diamond, iPAQ 614, iPhone 3G | Ποιό να επιλέξω;

, HTC Diamond, iPAQ 614, iPhone 3G | Ποιό να επιλέξω;Σε 20 μέρες περίπου έρχεται η ώρα που θα πρέπει να ανανεώσω το συμβόλαιο μου και να επιλέξω το καινούριο μου κινητό τηλέφωνο. Ομολογώ πως είμαι λίγο μπερδεμένος και δεν ξέρω πια συσκευή να επιλέξω. Παρόλο που έχω αλλάξει πάρα πολλές συσκευές αυτή την φορά δεν μπορώ να βρω κάποια που να τα έχει όλα και να αξίζει τα λεφτά της.

Από την μια πλευρά έχω τις συσκευές που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή στην αγορά οι οποίες πιστεύω ότι δεν έχουν να μου προσφέρουν πολλά παραπάνω από ότι το Ν95 μου, κι από την άλλη ενώ τα νέα μοντέλα που θα έρθουν Ελλάδα είναι πολύ δυνατά δεν ξέρω αν θα έχουν έρθει μέχρι τέλος Ιουλίου ώστε να αγοράσω κάποιο από αυτά.

Λοιπόν για να μην τα πολυλογώ αποφάσισα να γράψω αυτό το post για να επιλέξουμε μαζί το νέο κινητό τηλέφωνο που θα αγοράσω. Η επιδότηση μου είναι περίπου 200 ευρώ αλλά λέω να ξοδέψω μέχρι 500-550 για να αποκτήσω το νέο μου τηλέφωνο.

Έχω καταλήξει σε κάποια μοντέλα αλλά πιστεύω ότι μια δεύτερη γνώμη θα με βοηθούσε αρκετά.
Τα τηλέφωνα που έχω καταλήξει είναι τα εξής. Πρώτον το νέο HTC Touch Diamond που θα κυκλοφορήσει μέσα στον Ιούλιο στην Ελλάδα, δεύτερον το HP iPAQ 614 το οποίο ήδη κυκλοφορεί και τέλος το iPhone 3G το οποίο δεν ξέρω αν θα έχει κυκλοφορήσει στην Ελλάδα μέχρι τέλος Ιουλίου. Εσείς πιο θα μου προτείνατε;

87
317

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

30 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
John Karakatsanis

HP iPaq 614! Μάλλον κι εμένα αυτό με βλέπω να αγοράζω…

dj_aris

iPhone 3G με κλειστά τα μάτια!

ikd

εχω και εγώ το ίδιο δίλημμα, αλλά η ανανέωση η δική μου είναι προς το τέλος του καλοκαιριού, αρχές σεπτεμβρίου. Θα διάλεγα το iphone αλλά με προβληματίζει ότι δεν έχει πολλά μικρά και μεγάλα που τα άλλα τηλέφωνα διαθέτουν ήδη. Στα τηλέφωνα που έχεις ήδη διαλέξει βάζω και το Ε90. Πώς σου φαίνεται?

Ι.

vpap

Samsung i780 ‘h Nokia E71?

tasosvel

Το είχα σκεφτεί και το ε90 . Είναι πολύ καλή συσκευή απλά μιάζει αρκετά με το qtek 9000 που ήδη έχω οπότε θέλω κατι διαφορετικό και λίγο πιο μαζεμένο. Να μην έχω δύο τόσο μεγάλα κινητά.

tasosvel

Το ι780 δεν έχει καλή οθόνη. Έχει λίγο περίεργη ανάλυση και δεν ξέρω τι γίνεται με τα προγράμαμτα, σίγουρα κάποια δεν θα τρέχουν σωστά!!

John Karakatsanis

Τάσο, επειδή ξέρω την τρέλα σου με τα κινητά, σε κόβω να τα παίρνεις και τα τρία!

vpap

Ναι το έχω διαβάσει λόγο της ανάλυσης (320 x 320). Αν και δεν θα ρίξω το φταίξιμο στην συσκευή αλλά στους προγραμματιστές… its a bug :p

Γιάννης Νούσης

Τάσο,

Εγώ θα περιμένω να πάρω είτε το HTC Diamond Pro ή το Xperia1. Θεωρώ το keyboard must… Παλιά είχα ένα E61 και με είχε βολέψει απίστευτα ενώ τώρα με το n95 πραγματικά μου σπάνε τα νεύρα… Είναι βέβαια τι θέλει κανείς. Εγώ στέλνω πολλά emails από το κινητό και δεν την παλεύω χωρίς keyboard…

Rem Grwthy

Για το Samsung που θα βγει τι λες???

tasosvel

!@Γιάννη δεν με πολυαπασχολεί το keybord επειδή γι αυτή την δουλειά έχω το qtek 9000 οπότε θέλω το δεύτερο μου να είναι λίγο πιο μαζεμένο,Μάλλον το diamond είναι το πιο μαζεμένο.

@Rem Grwthy Το καινούριο Samsung ( i900) είναι όλα τα λεφτάαααααα το θέμα είναι οτι δεν ξέρω αν θα έχει κυκλοφορήσει μέχρι τέλος του άλλου μήνα.

gorgonitsa

@tasovel: αγαπητέ τάσο,
ελπίζω τέτοια τρι-λήμματα να μην έχεις και με το γυναικείο φύλο και την επόμενη φορά μας βάλεις quiz ποια να διαλέξεις?χαχαχ
εγώ θα έλεγα το omnia αλλά και το hp θα το γλυκοκοίταζα!το i-phone δεν μου αρέσει καθόλου δε με συγκίνησε ΠΟΤΕ

tasosvel

Κατα βάθος το Omnia θέλω, το θέμα είναι οτι δεν μπορώ να περιμένω μέχρι τον Σεπτέμβρη που λογικά θα κάνει την εμφάνιση του στην Ελλάδα. Θα πρέπει να πάρω συσκυή μέχρι τέλος Ιουλίου. Εδώ καλά καλά και το iphone δεν ξέρω αν θα το έχουν 🙁

Παύλος

Τασο με 200-240 ευρω περιπου τι κινητο 8α επερνες? οπιασδιποτε μαρκας.simazemeno ομως..οχι κουμουτσα..

tasosvel

Αν δεν θές να δώσεις 270 που έχει το νοκια 6500 slide που κατα την γνώμη μου είναι κορυφαίο για τα λεφτά του, θα πρότεινα ή το SE K770 ή Samsung u600/u700 ή το SE K810!! Πιστεύω οτι έχουν και πολύ καλές τιμές αλλά και π΄ολύ καλά τεχνικά χαρακτηριστικά. Τώρα το θέμα είνια να σου αρέσουν κιόλας!!

Κώστας Βλαχάκης

Παύλο, Χρόνια Πολλά!!!

vergio

ρε,το htc diamond να παρεις! 😉

John Karakatsanis

Τάσο, κατέληξες τελικά σε κάποιο από τα τρία;

tasosvel

ναι, κατέληξαααα!!!! Θα πάρω το iphone αν έχει έρθει μέχρι τέλος του μήνα, αλλιώς το Diamond. Το 614 το ξαναείδα και σήμερα και μου φάνηκε λίγο μεγάλο. Οπότε δεν λέει να έχω δύο τουβλάκια:) Μου φτάνει το ένα.

MARIOS

paidia fenetai den eidate to htc pro.poly kalitero apo to dimond

Κώστας Βλαχάκης

@MARIOS: Έχουμε διαβάσει για το HTC Pro https://techblog.gr/mobile/htc-touch-pro/ αλλά δεν το έχουμε πιάσει ακόμα στα χέρια μας.

vpap

Ean ola pane kala fevgei shmera paragelia gia 2 HTC Diamond apo amerika….

tasosvel

Σε τί τιμή τα βρήκες; εγώ επειδή θα κάνω συμβόλαιο το πέρνω γύρω στα 400ευρώ από την Cosmote

vpap

Same price…

Κώστας Βλαχάκης

@vpap: Καλορίζικα!
Θέλουμε γνώμη και γιατί όχι και review 🙂

vpap

@tasosvel
twra mou evales idees, epsaxna apo kairo na paw cosmote gia edw pou eimaste vod kai wind exoun sima xalia, kala pou cote exei kai 3g.

miso kanw thlefwnw amesws kai akyrwnw ameriki….

tasosvel

χεχε 🙂 κι εγώ θέλω να φύγω από την Vodafone οποσδήποτε και θα πάω η cosmote η wind. Λογικά cosmote για να χτυπήσω και το diamond μιας και δεν βλέπω το iPhone σύντομα

tasosvel

όσο παράξενο και αν σας φανεί τελικά πήρα ένα nokia e90. Το βρήκα μεταχειρισμένο σε πολύ καλή τιμή και έχω μείνει πάρα πολύ ευχαριστημένος. !! Μπορεί να είναι κάπως μεγάλο αλλά είναι ότι καλύτερο έχω δουλέψει από nokia !!

vpap

Εγώ εδώ και 2 ώρες είμαι κάτοχος HTC DIAMOND. Παρέλαβα δύο.

aspros

το expansys δίνει το htc touch pro σε τιμή 100 ευρώ φθηνότερα από την ελληνική αγορά. Δίνει όμως την αγγλική έκδοση. Μπορεί να ελληνικοποιηθεί;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.

Software Apple Apple Maps Apple Watch

iOS 18: Ίσως το iPhone αποκτήσει τους τοπογραφικούς χάρτες του Apple Watch

Η Apple φαίνεται να ετοιμάζεται να προσθέσει τοπογραφικούς χάρτες στις εφαρμογές Apple Maps στο iOS 18, macOS 15 και visionOS 2.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Apple iOS iPhone

iOS 18 με ΑΙ: Θα είναι «η πιο φιλόδοξη αναθεώρηση» στην ιστορία του iPhone

Στις 10 Ιουνίου ξεκινά το ετήσιο WWDC της Αpple, όπως ανακοίνωσε η ίδια η εταιρεία, και αναμένεται να το κάνει με την αποκάλυψη του iOS 18.