Moto G4 & Moto G4 Plus: Ξεκινούν οι προ-παραγγελίες με τις πρώτες παραδόσεις στις 12 Ιουλίου

Τον περασμένο μήνα η Motorola ανακοίνωσε τα νέα Moto G4 και Moto G4 Plus και σήμερα ξεκίνησε να δέχεται προ-παραγγελίες με τις πρώτες παραδόσεις να τοποθετούνται στις 12 Ιουλίου.

Φυσικά οι παραπάνω πληροφορίες αφορούν την αγορά των ΗΠΑ και μέχρι τώρα δεν έχουμε πληροφορίες για τη χώρα μας ή την Ευρωπαϊκή αγορά. Τα νέα Moto G4 και Moto G4 Plus θα είναι διαθέσιμα από τα καταστήματα Amazon, Best Buy, Walmart, B&H και αρκετούς ακόμα μεταπωλητές στις 12 Ιουλίου. Αν κάποιος θέλει να προχωρήσει σε προ-παραγγελία μέχρι στιγμής υπάρχει διαθέσιμη φόρμα στο Motorola.com και οι τιμές διάθεσης για το Moto G4 είναι από 199 δολάρια, ενώ για το Moto G4 Plus από 250 δολάρια.

Και τα δύο μοντέλα έρχονται με οθόνες 5,5 ιντσών ανάλυσης full HD στα 1.920×1.080 pixels, επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 617 ο οποίος διαθέτει οκτώ πυρήνες, υποδοχή για κάρτες micro SD, μπροστινή κάμερα με αισθητήρα 5 MPixels και μπαταρίες χωρητικότητας 3.000 mAh. Η διαφορά είναι ότι στο G4 Plus θα βρείτε επιπλέον αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων, μνήμη RAM έως 4 GB και εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο έως 64 GB. Επιπλέον διαθέτει οπίσθια κάμερα με αισθητήρα 16 MPixels η οποία έρχεται με phase detection auto focus και manual mode.

Το οικονομικότερο Moto G4 διαθέτει οπίσθια κάμερα 13 MPixels, μνήμη RAM 2 GB και αποθηκευτικό χώρο 32 GB. Όπως μπορείτε να δείτε στο site της Motorola μπορείτε να φτιάξετε το δικό σας Moto G4 στα χρώματα που θέλετε, με engraving ή όχι ακόμα και με custom οθόνη ανοίγματος.

Moto G4 & Moto G4 Plus, Moto G4 & Moto G4 Plus: Ξεκινούν οι προ-παραγγελίες με τις πρώτες παραδόσεις στις 12 Ιουλίου

Πηγή

Technology editor, gadget freak, electronics engineer, hardware/software reviewer, web developer, amateur astronomer, physics & math lover, trekkie, beekeeper.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
forneverarrow

Πραγματικά η πιο αξιοπρεπής πρόταση στην πλατφόρμα του Android. Εξαιρετική υποστήριξη με updates, καλά specs και λογική τιμή. Το βάζω στα υπόψη αν και εφόσον αποφασίσω να σταματήσω τα flagships.

nikmour

Και γιατί να μην πάρω το nexus 5X?

Γιώργος Κ.

Γιατί τα 2 κινητά (plus και 5Χ) είναι σε παρόμοιες τιμές με το μοτορόλα να έχει μεγαλύτερη οθόνη, 2 επεξεργαστές περισσότερους με καλύτερη αρχιτεκτονική, μεγαλύτερη Ραμ, περισσότερα πίξελ στην πίσω κάμερα με μικρότερο aperture lens και μεγαλύτερη μπαταρία. Ελπίζω να βοήθησα!

mitsiras

Εμμμ…δν θέλω να φανώ ξερόλας αλλά ο 617 δν συγκρίνεται πιστεύω με τον 808…ο ένας είναι μεσαίας κατηγοριας και ο άλλος σε high end επίπεδα…η ραμ σωστά ειναι μικρότερη στο 5x αλλά και τα 2 κινητά θα ειναί απροβλημάτιστα λόγω stock ή σχετικά stock android.Τώρα για την κάμερα το 5x σίγουρα έχει πολύ καλή,τα reviews τα αποδεικνύουν,αλλά για τα g4 κρατάω επιφυλάξεις γτ δν ξέρουμε αν έχουν σεταρει σώστα και δν μπορεί κανείς ν εκφέρει γνώμη…
P.S. Ο 617 π λέγαμε ανεβάζει θερμοκρασία από ότι αναφέρουν κάποιοι που τ πήραν,στο gsmarena και δημιουργεί θέμα στο κινητό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Android 8.0 Oreo Moto G4 Plus Motorola

Moto G4 Plus: Τελικά θα αναβαθμιστεί σε Android 8.0 Oreo

Όταν ανακοινώθηκε το Moto G4 Plus, ένας από τους τρόπους με τους οποίους το διαφήμισε η Motorola, ήταν ότι θα έπαιρνε αναβάθμιση σε Android 8.0 Oreo. Ωστόσο, όταν δημοσίευσε τη λίστα με τα μοντέλα που θα πάρουν το update, δεν έγινε αναφορά στο Moto G4 Plus.

Smartphones Android Nougat Lenovo Moto

Moto G4 & G4 Plus: Ξεκίνησε η αναβάθμιση σε Android 7.0 Nougat

Τον Μάιο η Lenovo (στην οποία ανήκει η Motorola) ανακοίνωσε τα Moto G4 και Moto G4 Plus, τα δυο smartphones με οθόνη 5.5 ιντσών, τα οποία δεν έχουν την ονομασία της Motorola, αλλά μόνο το “Μοτο” brand.

Smartphones Android Smartphones Lenovo Moto G4

Moto G4 και G4 Plus: Επίσημα με οθόνες 5.5″ και Snapdragon 617

Η Lenovo ανακοίνωσε επίσημα σήμερα τα δυο πρώτα smartphones που δεν έχουν το brand της Motorola, αλλά μόνο το Moto. Πρόκειται για τα Moto G4 και Moto G4 Plus, τα οποία ενσωματώνουν οθόνες που είναι στις 5.5 ίντσες ανάλυσης 1080p.

Smartphones Android Android Smartphones Lenovo

Moto G4 Plus: “Αποκαλύπτεται” λίγο πριν γίνει επίσημο

Λίγο πριν γίνει επίσημο, το Moto G4 Plus διαρρέει σε φωτογραφίες, όπου βλέπουμε την ίδια τη συσκευή και το κουτί που επιβεβαιώνει την ονομασία και τα τεχνικά χαρακτηριστικά. Στην μπροστινή πλευρά υπάρχει τετράγωνο κουμπί για τον αισθητήρα αποτυπωμάτων.