Moto X (2017): Οι πρώτες εικόνες με μεταλλική κατασκευή, τεράστια κάμερα

Με την ανακοίνωση των Moto Z μέσα στη χρονιά, πολλοί αναρωτήθηκαν τι θα κάνει η Lenovo με τη σειρά του Moto X. Πριν την ανακοίνωση του Moto Z το ήταν η ναυαρχίδα της Motorola, επομένως η τύχη της σειράς ήταν αμφίβολη.

Ωστόσο, η Motorola έχει επιβεβαιώσει ότι δεν ήρθε το τέλος τη σειράς X και σήμερα το Tech Droider έχει κάποιες πρώτες φωτογραφίες από το μη ανακοινωμένο Moto X (2017). Οι εικόνες αυτές επιβεβαιώνουν την ύπαρξή του.

Αυτό που βλέπουμε από τις εικόνες είναι η μεταλλική κατασκευή από το μη ανακοινωμένο Moto X και μια μεγάλη στρογγυλή εγκοπή για την κάμερα. Όσο για τα Moto Mods, αυτά φαίνεται πως θα μείνουν αποκλειστικά για τα Moto Z, καθώς από τις εικόνες δεν βλέπουμε τους connectors που θα ήταν απαραίτητοι για τα Moto Mods.

Προς το παρόν δεν έχουμε πληροφορίες για τα τεχνικά χαρακτηριστικά του επερχόμενου Moto X, αλλά υποθέτουμε ότι μέσα στις επόμενες μέρες θα διαρρεύσουν και τα τεχνικά χαρακτηριστικά.

Moto X 2017, Moto X (2017): Οι πρώτες εικόνες με μεταλλική κατασκευή, τεράστια κάμερα

Moto X 2017, Moto X (2017): Οι πρώτες εικόνες με μεταλλική κατασκευή, τεράστια κάμερα

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

8 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Παπαροκας tiamat

To moto x ηταν μες τη πρωτοπορια με τελεια πρωτοτυπα υλικα και ειχε ελαχιστα bezel!!Ti χαλι ειναι αυτο ρε! Πως κανατε ετσι μπουρδελο την motorola ρε @@κινεζοι?

Φασσα

Ειναι ενα κακασχημο κινητο…

Mary

2017; Πιο πολυ για 2012 κάνει!

Jorge

Ε αυτο το λες Lenovo X όχι και Moto!!!!

lneam

τεράστια κάμερα ?
—————————
Μην μπερδευουμε το “πλαισιο” μεσα στο οποιο υπαρχουν η καμερα με το LED. ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ τον κοσμο, οπως εκανε προσφατα και η KODAK … με το “νεο” rebrand smartphone android που κυκλοφορησε.

Patikas14

Γάμησαν το κινητάκι μου..
Αυτό δεν είναι Χ ή τουλάχιστον δεν πρέπει να το ονομάσουν έτσι!

GS

Αναρωτιέμαι τέτοια άσχημα και αδιάφορα τηλέφωνα η μαμά Lenovo τα εγκρήνει?
Γιατί άμα λέει το ναι σημαίνει ότι κάτι πάει λάθος.

Lostinside

Ακόμα δεν έχω καταλάβει την χαζομάρα με το Zforce droid που το έχει αποκλειστικά η verizon..σκοπεύουν να το πλασάρουν ποτέ προς γιουροπ ή μπάτς; (sorry για το άσχετο αλλά κάπου πρέπει να πω τον πόνο μου και btw αν έχει κάποιος ιδέα για το αν μπορούμε να το αποκτήσουμε κάπως ας γράψει, thanx…)

Όσο για το Χ άν όντως είναι αυτό το τελικό προϊόν, δείχνει τουλάχιστον άχαρο..είδωμεν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Lenovo Moto X 2017 Moto X4

Moto X4: Έρχεται στις 30 Ιουνίου με διπλή κάμερα και Snapdragon 660

Στις 30 Ιουνίου αναμένεται να κυκλοφορήσει το Moto X4 (προηγουμένως Moto X 2017), σύμφωνα με νέες διαρροές. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, το Moto X4 θα έρχεται με διπλή κάμερα και πιστοποίηση αδιαβροχοποίησης IP68.

Smartphones Moto Moto C Moto G

Motorola: Διέρρευσε ολόκληρο το Moto lineup

Εννέα μοντέλα αναμένεται να κυκλοφορήσει η Motorola Mobility σύμφωνα με παρουσίαση που διέρρευσε και δείχνει ολόκληρη τη σειρά Moto, της εταιρείας για φέτος. Η παρουσίαση φαίνεται να είναι η ίδια με αυτή που είδαμε το Moto X.

Smartphones Moto X Moto X 2017 Motorola

Διέρρευσε παρουσίαση του Moto X 2017

Τελικά φαίνεται ότι το Moto X 2017 δεν είναι απλή εικασία ή μια ακόμα φήμη, αλλά πραγματικότητα, καθώς διέρρευσε παρουσίαση που απεικονίζει το νέο μοντέλο της σειράς X της Motorola, ενώ την ύπαρξή του επιβεβαίωσε κι ο Evan Blass.

Smartphones Lenovo Moto Moto X

Moto X (2017): Διέρρευσαν renders και video

Λίγο πριν φτάσει στο τέλος του το 2016, διέρρευσαν renders από ένα μη ανακοινωμένο smartphone, το οποίο δεν μας έχει απασχολήσει πολύ. Πρόκειται για το Moto X (2017), που μας δίνει μια γεύση για το πιθανό design του.