Moto Z Play: Στο GeekBench με οκταπύρηνο SD625 και 3GB RAM

Την περασμένη εβδομάδα η Lenovo (μητρική της Motorola) ανακοίνωσε επίσημα τα νέα Moto Z και Moto Z Force, μαζί με τα οποία οι φήμες έλεγαν ότι θα βλέπαμε και το Moto Z Play, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν έγινε τελικά.

Μια νέα συσκευή με κωδική ονομασία XT1635-01 εμφανίστηκε στη βάση δεδομένων του GeekBench και φαίνεται να φορά οκταπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 625 χρονισμένο στα 2.02GHz. Επιπλέον, ενσωματώνει μνήμη RAM 3GB και τρέχει Android Marshmallow.

Κάποια από τα τεχνικά χαρακτηριστικά που είχαμε ακούσει για το Moto Z Play ήταν οθόνη 5.5 ιντσών 1080p, κάμερα 16 Megapixel, εμπρόσθια κάμερα 5 Megapixel και μπαταρία 3600mAh. Το πάχος του φημολογείται μόλις στα 5.9 χλστ.

Προς το παρόν κρατάμε τις απαραίτητες επιφυλάξεις μέχρι να γίνουν οι επίσημες ανακοινώσεις από την Lenovo.

moto z play geekbench, Moto Z Play: Στο GeekBench με οκταπύρηνο SD625 και 3GB RAM

Moto Z
moto z play geekbench, Moto Z Play: Στο GeekBench με οκταπύρηνο SD625 και 3GB RAM

Moto Z Force
moto z play geekbench, Moto Z Play: Στο GeekBench με οκταπύρηνο SD625 και 3GB RAM

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
tito@

Αριστη μπαταρια μπαταρια,πολυ καλο soc,αν εχει και μια καλη καμερα τοτε για εμενα μιλαμε για ενα απο τα καλυτερα κινητα στην μεσαια κατηγορια

Γίαννης

η Lenovo (μητρική της Motorola) … LOL !

Τάσος

Ακούγεται αρκετά εντυπωσιακό και βέβαια το περιμένουμε με τον ίδιο σχεδιασμό της σειράς moto z που προσωπικά μαρεσει παρά πολύ είναι κάτι διαφορετικό οκ λίγο κάπως το μπροστά αλλά συνηθίζεται πιστεύω..από εκεί και πέρα σε μία τιμή της τάξεως των 350-380 θα ήταν καλά πιστεύω

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Lenovo

Lenovo Project Crystal: Το πρώτο laptop στον κόσμο με διαφανή οθόνη microLED

To Project Crystal της Lenovo είναι σαν να βγήκε από ταινία αφού είναι το πρώτο laptop στον κόσμο με διαφανή οθόνη microLED.

Smartphones Motorola Motorola Android Smartphones

Όλα τα τηλέφωνα Motorola θα χρησιμοποιούν Gorilla Glass

Στο φετινό MWC στη Βαρκελώνη, η Motorola ανακοίνωσε πως όλα τα μελλοντικά smartphone της θα χρησιμοποιούν Corning Gorilla Glass.

Smartphones Lenovo

Lenovo: Θα παρουσιάσει τελείως διαφανές laptop στο MWC 2024

H Lenovo σχεδιάζει να παρουσιάσει ένα concept για ένα τελείως διαφανές laptop στο MWC 2024, σύμφωνα με render που διέρρευσε.

Smartphones Motorola Motorola Android Smartphones

Motorola: Aυτά είναι τα smartphone που θα πάρουν Android 14

Η Motorola δημοσίευσε πληροφορίες στον ιστότοπό της για τις συσκευές που θα ενημερώσει σε Android 14 το επόμενο χρονικό διάστημα.