Motorola: Πούλησε 10 εκατομμύρια κινητά το τελευταίο τρίμηνο

Η εξαγορά της Motorola Mobility από την Google φαίνεται να ήταν μία καλή επιλογή για την Lenovo καθώς μόλις ανακοίνωσε τις πωλήσεις 10 εκατομμυρίων κινητών τηλεφώνων Motorola για το τελευταίο τρίμηνο του 2014 (Q4). Οι πωλήσεις αυτές παρουσιάζουν την τεράστια αύξηση της τάξεως του 118% συγκριτικά με το αντίστοιχο τρίμηνο του 2013.

Παρ’ όλα αυτά η Lenovo πέρα από τα συνολικά κέρδη 253 εκατομμυρίων δολαρίων, παρουσίασε αρκετά μεγάλη ζημία 89 εκατομμυρίων δολαρίων. Εκτιμά, ωστόσο, ότι η Motorola θα γίνει επικερδής μέσα στα επόμενα 4-6 τρίμηνα.

Ήδη η είσοδος και η επιτυχία της Motorola στην Ινδία κατάφεραν να φέρουν την ενιαία πλέον Lenovo και Motorola στην 3η θέση της παγκόσμιας κατάταξης πωλήσεων, αμέσως μετά την Apple και την Samsung, ενώ η επερχόμενη επανείσοδος της Motorola στην Κινέζικη αγορά σίγουρα θα φέρει ακόμα μεγαλύτερη αύξηση πωλήσεων στο μέλλον.

Motorola android smartphones Q4 2014, Motorola: Πούλησε 10 εκατομμύρια κινητά το τελευταίο τρίμηνο

Πηγή

Ραφαήλ Ζιώρης

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Impressive-Instant

Πολύ καλά τα νέα. Ένας εκ της ”Αγίας Τριάδας” (Motorola, Nokia, Ericsson) επέστρεψε…
Το μέλλον διαγράφεται λαμπρό…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Moto Motorola

Motorola Edge 50 Fusion: Με κάμερα 50MP και μπαταρία 5.000mAh

Η Motorola αποκάλυψε και την τρίτη συσκευή της σειράς Edge 50, το Edge 50 Fusion, που θεωρείται το πιο “ισορροπημένο” μοντέλο που προσφέρει.

Smartphones Moto Motorola

Moto Edge 50 Ultra: Με SD 8s Gen 3, 64MP 3x περισκόπιο και πλάτη από πραγματικό ξύλο

Το νέο Motorola Edge 50 Ultra είναι επίσημο και έρχεται με μια επιλογή πραγματικού ξύλου μαζί με δύο vegan αποχρώσεις δέρματος.

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.

Software Android Bluetooth Google

Google: Το “Find My Device” όταν η συσκευή έχει άδεια μπαταρία θα είναι διαθέσιμο μόνο στα premium Android

Η Google ανακοίνωσε τη λειτουργία “Find My device” που θα παρακολουθεί το τηλέφωνο μέσω της ισχύος των εκατομμυρίων συσκευών με Bluetooth.