Motorola, ετοιμάζει 5.9 ιντσών Nexus συσκευή;

Από τότε που η Google ανακοίνωσε τις προθέσεις της να αγοράσει τη Motorola έχει ακουστεί πολλές φορές ότι θα αναλάβει την κατασκευή των Nexus συσκευών. Αυτό όπως φαίνεται δεν θα αργήσει να γίνει. Σύμφωνα με πληροφορίες του Android Police, Motorola και Google συνεργάζονται για τη δημιουργία μιας 5.9 ιντσών Nexus συσκευής με την κωδική ονομασία Shamu.

Αν η πληροφορία είναι σωστή τότε στοχεύουν να τη λανσάρουν τον Νοέμβριο.Η Google συνηθίζει να λανσάρει τα Nexus την περίοδο Οκτωβρίου Νοεμβρίου. Προς το παρόν δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες για το επερχόμενο phablet αλλά θα είχε ενδιαφέρον να δούμε τι μπορεί να κάνει η Motorola.

motorola nexus, Motorola, ετοιμάζει 5.9 ιντσών Nexus συσκευή;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

13 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
nGavoun

Μακαρι να συνεχιστούν τα Nexus. Βέβαια νομίζω ότι οι 6 ίντσες είναι πολλές αλλά τι να κάνουμε και η Google ακολουθεί όλες τις άλλες εταιρίες που αυξάνουν συνεχώς το μέγεθος των συσκευών

kostas

Για μένα δεν θα είναι μεγάλη αλλαγή αφού έχω z ultra

geraldo.aliai

Ρε παιδια μονο εγω ειμαι που θελω το «κινιτό» μου μεχρί της 4,7 ιτσες και αν ειναι μαζεμενο καλα μεχρι το πολυ στις 5 ιτσες. Μπορη η διαφηση της απλε με τον αντικιρα να φενοτα και να φενετε χαζη αλλα ειχε ενα δικιο. Αυτη μονο φενετε πως θα δωσει αυτα τα καλα που εχει στις 4,7 ιτσες μπορη και λιγοτερο. Θα δουμε ισως το νεο ιφονε δωσει το μηνημα στις αλλες ετεριες πως δεν μπορουν ολοι να βολευφτουν με τα μεγαλα κινιτα.

kostas

geraldo.aliai καίγονται τα ματια μου

Spoiler alert

@geraldo.aliai μας έβγαλες τα μάτια…

JohnWave

Eγώ το θέλω στις 6.5 ίντσες αν γίνεται. Θέλω να εξέχει το μισό κινητό από το χέρι μου και θέλω το πλάτος του να με δυσκολεύει ακόμα περισσότερο στο κράτημα. Να έχω μια διαρκή πάλη με το κινητό για να με κρατά σε εγρήγορση…

geraldo.aliai

Sorry guys, έχω δυσλεξία☺.

Samsung_not

@kostas και @Spoileralert βλέπετε απο το όνομα του ανθρώπου οτι μάλλον δεν είναι απο την χώρα μας και έχει κανει μια προσπαθεια να επικοινωνήσει και να πει την άποψη του. Εσείς τι ζόρι τραβατε δλδ; θα απαγόρευσετε τον λογο του ανθρώπου; Να γίνουμε φασίστες και να απαγορευουμε οποίος κανει λάθη στον γραπτό λογο να μιλάει; και ποσο κομπλεξισμο βγαζετε ενω δεν έθιξε κανέναν με αυτά που λέει και επιτιθεστε.

kostas

geraldo.aliai
Δεν πειράζει, αλλά να έχουμε ανοιχτό και το autocorrect μερικές φορές

Λεωνίδας

Κι εγώ πιστεύω ότι άντε μέχρι 5 ίντσες το πολύ και με μαζεμένα πλαίσια…Μετά αν είναι να βάλεις και τ’άλλο χέρι, καλύτερα να κάτσω στον υπολογιστή μου…Δεν είναι κινητό!

Darth

εγώ ξέρω γιατί το βγάζει γιατί θα δίνει μαζί του τζάμπα τσαντάκι που θα λέει πάνω της powered by Google ώστε να κάνουμε τσάμπα διαφήμιση για την Google

Sotiris

Σκεφθηκα το εξης. Ισως γινει ετσι οπως θα σας το πω. Με το που διαβασα την ειδηση συνδυασα το ολοενα αυξανομενο μεγεθος των κινητων με την ερευνα που κανουν οι εταιριες σχετικα με τις αναδιπλουμενες οθονες μπαταριες τσιπακια και οτι περιεχει ενα κινητο. Οταν λοιπον για να ολοκληρωσω το σκεπτικο μου φθασουν στις 6-7 ιντες (παντοφλες κοινως) τοτε θα μας τα “πλασαρουνε” ως αναδιπλουμενα (αρα με μικροτερο ογκο στην τσεπη).

Εκει το πανε … οι ατιμοι 😛

aris

Απο του χρονου προβλεπω συγχωνευση της κατηγοριας ταμπλετ και smartphone,τι προσπαθουν να κανουν με τις ιντσες δε καταλαβα…ουτε για πολυ browsing ουτε για gaming ειναι τα smartphones

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Pixel 9: Κυκλοφόρησαν αποκαλυπτικά render – Θα έρθει και μοντέλο Pixel 9 Pro XL

Η Google προσθέτει ένα νέο premium μοντέλο Pixel 9 στη σειρά και θα παρουσιαστούν συνολικά τρεις συσκευές το ερχόμενο φθινόπωρο.

Software featured Google Google AI

Google Maps: Θα οργανώνουν τα ταξίδια σου ευκολότερα χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη

Πολλές αλλαγές στην πλατφόρμα Google Maps ανακοίνωσε πως κάνει η εταιρεία, συμπεριλαμβανομένης μιας ενημέρωσης με τεχνητή νοημοσύνη.

Software Apple ChatGPT Google

iOS 18: Google, OpenAI και Baidu οι πιθανοί συνεργάτες της Apple για την παραγωγική τεχνητή νοημοσύνη

Η Apple έχει συζητήσει με την Baidu σχετικά με τη χρήση του παραγωγικού μοντέλου AI της κινεζικής εταιρείας.

Software AI Google

H Google προβλέπει έως και 7 μέρες νωρίτερα τις πλημμύρες με τεχνητή νοημοσύνη

Η Google ανακοίνωσε επίσημα πως χρησιμοποιεί την τεχνητή νοημοσύνη για την επιτυχή πρόβλεψη πλημμυρών των ποταμών.