Motorola, Ετοιμάζει 6ιντσο tabletόφωνο και smartwatch;

Εχθές η Google ανακοίνωσε ότι μεταβίβασε το τμήμα Motorola Mobility στη Lenovo για το ποσό των 2.9 δισ. δολαρίων και μένει η έγκριση των αρμόδιων αρχών για να ολοκληρωθεί το deal. Η Motorola όμως είχε τα δικά της σχέδια για την παρουσίαση νέων συσκευών πριν τη συμφωνία και φαίνεται ότι η Lenovo δεν θα την σταματήσει από το να τα υλοποιήσει.

Οι φήμες λοιπόν αναφέρουν ότι η Motorola είχε/έχει στα σκαριά ένα tabletόφωνο με οθόνη 6 ίντσες και το δικό της smartwatch. Επίσης ακούγεται ότι σκόπευε/σκοπεύει να παρουσιάσει τη δεύτερη γενιά του Motorola Moto X.

Λογικά η Lenovo θα αφήσει τη Motorola να αναπτύξει το portfolio της όπως το είχε αποφασίσει πριν το deal και τους επόμενους μήνες θα βάλει το χεράκι της σε νέα μοντέλα.

, Motorola, Ετοιμάζει 6ιντσο tabletόφωνο και smartwatch;

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
sokel

σε λίγο η 5+ ιντζες θα είναι το 90% των συσκευών ανεξαρτήτως λειτουργικού και τα 6αρρια το υπόλοιπο και όταν φτηνύνουν τα 6αρια πάνελ θα απορούμε πως είχαμε τηλέφωνο με 3 ιντζες και κάτω οθόνη….

Darth

Δώσε πόνο βρε lenovo

Dalinos

Καλησπερα παιδια..ειναι λιγο ασχετο με το θεμα αλλα δεν ηξερα που να ρωτησω..θελω να παρω το Motorola Moto X να το παραγγειλω απο ιντερνετ αμερικη? θα δουλευει με την καρτα της Cosmote στην ελλαδα? Μπορει καποιος να με ενημερωσει τι και πως??

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Moto Motorola

Motorola Edge 50 Fusion: Με κάμερα 50MP και μπαταρία 5.000mAh

Η Motorola αποκάλυψε και την τρίτη συσκευή της σειράς Edge 50, το Edge 50 Fusion, που θεωρείται το πιο “ισορροπημένο” μοντέλο που προσφέρει.

Smartphones Moto Motorola

Moto Edge 50 Ultra: Με SD 8s Gen 3, 64MP 3x περισκόπιο και πλάτη από πραγματικό ξύλο

Το νέο Motorola Edge 50 Ultra είναι επίσημο και έρχεται με μια επιλογή πραγματικού ξύλου μαζί με δύο vegan αποχρώσεις δέρματος.

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.

Software Android Bluetooth Google

Google: Το “Find My Device” όταν η συσκευή έχει άδεια μπαταρία θα είναι διαθέσιμο μόνο στα premium Android

Η Google ανακοίνωσε τη λειτουργία “Find My device” που θα παρακολουθεί το τηλέφωνο μέσω της ισχύος των εκατομμυρίων συσκευών με Bluetooth.