Motorola Android smartphones με επεξεργαστές Intel Medfield φέτος το καλοκαίρι

Intel και Motorola υπέγραψαν πολυετή συμφωνία συνεργασίας για την κυκλοφορία Android smartphones με τους νέους επεξεργαστές Intel Atom “Medfield” που έχουν αναπτυχθεί αποκλειστικά για κινητά τηλέφωνα επόμενης γενιάς. Σύμφωνα με πληροφορίες του Engadget, τα πρώτα Motorola Android smartphones με τους Intel Medfield αναμένεται να παρουσιαστούν το δεύτερο εξάμηνο του έτους.

H Motorola είναι ο δεύτερος partner που ανακοίνωσε η Intel μαζί με την Lenovo που παρουσίασε ήδη το smartphone Lenovo K800.

, Motorola Android smartphones με επεξεργαστές Intel Medfield φέτος το καλοκαίρι

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
pelopas

Ειμαι σιγουρος οτι η intel θα φυγει νυχτα παλι απο τα mobile cpus.Μπορει η χ86 να εχει περισσοτερες εντολες απο οτι η arm με αποτελεσμα να ειναι ποιο γρηγορη αλλα η μεγαλη καταναλωση θα φερει προβληματα τοσο στην αυτονομια οσο και στο μεγεθος(ξεχαστε τα λεπτα κινητα λογο ελλειπης ψηξης).Και μν ξεχναμε και τις εφαρμογες που δεν θα τρεχουν σε χ86!

Solon

Και από συμβατότητα τι θα γίνει που σχεδόν όλες οι εφαρμωγές είναι γραμμένες για αρχιτεκτονική ARM;

skopi

η συμβατότητα είναι εφικτή. το θέμα είναι πόσο γρήγορος και αποδοτικός θα είναι ο cross-compiler

naxiand

στα χαρτια φαινεται καλυτερο παντως
https://www.anandtech.com/show/5365/intels-medfield-atom-z2460-arrive-for-smartphones

Haduuken!

Μάπα θα βγει, πάω στοίχημα. Σκέψου ότι η Ιντέλ είχε άδεια ARM και την ξεφορτώθηκε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Motorola

H Motorola παρουσίασε φουτουριστικό smartphone που διπλώνει στον καρπό σου

Ένα από τα πρώτα τηλέφωνα που είχαν τη δυνατότητα να λυγίζουν και να διπλώνουν ονομαζόταν Royole FlexPai και παρουσιάστηκε από τη Royale.

Smartphones Motorola Motorola Android Smartphones

Όλα τα τηλέφωνα Motorola θα χρησιμοποιούν Gorilla Glass

Στο φετινό MWC στη Βαρκελώνη, η Motorola ανακοίνωσε πως όλα τα μελλοντικά smartphone της θα χρησιμοποιούν Corning Gorilla Glass.

Gear Intel

Δύο από τα παλιότερα desktop PC στον κόσμο ανακαλύφθηκαν σε καθάρισμα σπιτιού

Σε μια εποχή που ό,τι ψάχνεις μπορείς να το βρεις στο e-bay, γίνονται ακόμα ανακαλύψεις που μπορούν να σε εκπλήξουν ευχάριστά.

Smartphones Motorola Motorola Android Smartphones

Motorola: Aυτά είναι τα smartphone που θα πάρουν Android 14

Η Motorola δημοσίευσε πληροφορίες στον ιστότοπό της για τις συσκευές που θα ενημερώσει σε Android 14 το επόμενο χρονικό διάστημα.