Motorola, Ξεκίνησε η αναβάθμιση σε Android 5.0 Lollipop [Αμερική]

Μόλις τώρα η Motorola ανακοίνωσε ότι ξεκίνησε η διάθεση της αναβάθμισης σε Android 5.0 Lollipop για τα μοντέλα Motorola Moto X (2nd Gen.) Pure Edition, Moto G (2nd Gen.) US GSM και Moto G (2nd Gen.) Global GSM που πωλούνται στην Αμερική. Η αναβάθμιση αφορά κατόχος συσκευών που τις έχουν προμηθευτεί από την Αμερική και δεν σημαίνει ότι όλοι ταυτόχρονα θα λάβουν την ειδοποίηση για την αναβάθμιση.

Με αυτή την κίνηση η Motorola καταγράφεται ως η εταιρεία που έδωσε πρώτη την αναβάθμιση σε Android Lollipop προλαβαίνοντας στη στροφή την LG που περιμένουμε να ξεκινήσει να αναβαθμίζει το LG G3 στην Πολωνία ακόμα και μέσα στις επόμενες ώρες.

Για οτιδήποτε αφορά τις αναβαθμίσεις της Motorola μπορείτε να επισκέπτεστε την επίσημη ιστοσελίδα εδώ.

Motorola Android Lollipop update, Motorola, Ξεκίνησε η αναβάθμιση σε Android 5.0 Lollipop [Αμερική]

Πηγή

Kudos to Alex

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Sot11

Με lightning connector περνάει η ενημέρωση στο Moto g??!?!!?
Πέρα από την πλάκα, με αυτές τις βιασύνες που τις έπιασαν όλες τις εταιρείες δεν νομίζω ότι θα έχουμε το σωστό αποτέλεσμα!

diecast

φιλε sot11 ποσο δικαιο εχεις!! Τα Bugs τα κοβω να μην τα γλυτωνουμε! Λες και κανουν αγωνα ποιος θα βγαλει πρωτος την αναβαθμιση!

ΑΛΛΑ μην ξεχνας οτι η μοτορολα κανει κινησεις συμφωνα με γοογλε οποτε μπορει και να μην το πεις βιασυνη!

mitsos07

Αααα ρε Motorola δωσε στον κοσμο updates!

Sot11

Diecast ισχύει αυτό που λες, αλλα με παραξενεύει το γεγονός ότι οι nexus συσκευές δεν το έχουν πάρει ακόμα και όχι μόνο αυτό, δεν έχει βγει καν κάποιος να πει από ποτέ θα είναι διαθέσιμη για nexus.

plato88

Έχουμε κάποια ένδειξη πότε θα έρθει το update και από Ελλάδα μεριά;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Moto Motorola

Motorola Edge 50 Fusion: Με κάμερα 50MP και μπαταρία 5.000mAh

Η Motorola αποκάλυψε και την τρίτη συσκευή της σειράς Edge 50, το Edge 50 Fusion, που θεωρείται το πιο “ισορροπημένο” μοντέλο που προσφέρει.

Smartphones Moto Motorola

Moto Edge 50 Ultra: Με SD 8s Gen 3, 64MP 3x περισκόπιο και πλάτη από πραγματικό ξύλο

Το νέο Motorola Edge 50 Ultra είναι επίσημο και έρχεται με μια επιλογή πραγματικού ξύλου μαζί με δύο vegan αποχρώσεις δέρματος.

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.

Software Android Bluetooth Google

Google: Το “Find My Device” όταν η συσκευή έχει άδεια μπαταρία θα είναι διαθέσιμο μόνο στα premium Android

Η Google ανακοίνωσε τη λειτουργία “Find My device” που θα παρακολουθεί το τηλέφωνο μέσω της ισχύος των εκατομμυρίων συσκευών με Bluetooth.