Motorola ATRIX 4G, Βρες μου κάτι που του λείπει

Motorola ATRIX 4G με διπύρηνο επεξεργαστή NVIDIA Tegra 2 χρονισμένο στο 1GHz, μνήμη RAM 1GB και οθόνη αφής 4 ιντσών ανάλυσης 540×960 pixels (qHD) με 24bit βάθος χρώματος. Αν δεν σας αρκούν προσθέστε και την αποκλειστική εφαρμογή webtop για να τρέχετε τον Firefox 3.6 με full flash υποστήριξη σαν να ήσασταν μπροστά από τον υπολογιστή σας.

Το Motorola ATRIX 4G έρχεται με Android 2.2, δύο κάμερες (η μια τραβάει HD βίντεο η άλλη για βίντεοκλήσεις), εσωτερική μνήμη 16GB, Wi-Fi n, ηλεκτρονικό αναγνώστη αποτυπώματος για να ξεκλειδώνετε το κινητό μόνο εσείς(!), τεράστια μπαταρία 1930 mAh και όλα αυτά με πάχος μόλις 11 χλστ.

Μου φαίνεται θα πρέπει να ορίσουμε ξανά την έννοια των λέξεων, ισχυρό και πανίσχυρο!

, Motorola ATRIX 4G, Βρες μου κάτι που του λείπει
, Motorola ATRIX 4G, Βρες μου κάτι που του λείπει
, Motorola ATRIX 4G, Βρες μου κάτι που του λείπει

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

34 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Lazaros

Καλα θα ηταν να προσθεταμε κοντα στο παχισχυρο και οτι δυστυχως στην Ελλαδα εχουμε δικτυο 3g και εαν δεν κανω λαθος τα κινητα που ειναι για δικτυα 4g δεν λειτουργουν εδω .οποτε φατε ματια ψαρια.και αυτο ισχυει και για μενα.

Iakovos

Το βρηκα τι του λειπει…iOS 🙂 Γιατι την ποικιλια του appstore…δεν την εχει το android. Και μην αρχισουμε να λεμε ειναι πιο ανοιχτο σαν λογισμικο κλπ…αυτα ειναι ολα εφφε, τετιου τυπου ισχυρισμοι

nikos

lakovos έχες απόλυτο δίκαιο.Το καλύτερο θα ήταν αυτό το κινητό να τρέχει και τα δυο λογισμικά!.τότε θα γινόταν χαμός!

Πάνος

Ιακοβος ελεος πια μαυτο το appstore!! to android market εχει χτυπησει τις 200.000 σε σχετικα πολυ λιγο χρονο….πες μου 1 εφαρμογη που θα στεριθεις!!

Kostas

Φοβερο το ΤΕΡΑΣ!!!

jonjon

Το τηλ ειναι σουπερ και ειμαι σιγουρος οτι η τιμη του θα ειναι πολυ πιο κατω απο τα 780 του iphone 4, το θεμα ειναι οτι θελω το τηλ μου να ειναι value for money! και οχι να περιμενω το καλοκαιρη που θα βγει το καινουργιο καταργουμε μια εκδοση συνηθως την μεγαλυτερη και πουλαμε μονο τα 8gb βλεπε iphone 3gs μεχρι να τελειωσει το στοκ! θελω το τηλ μου να ειναι πληρως ξεκλειδωτο να μπορει να στελνει και να λαμβανει τα παντα!!!!!! το μπλουτουθ να μην ειναι μονο για το ακουστικο. Τωρα εχω ενα Ν8 το οποιο καλυπτει πληρως τις αναγκες μου. βεβαιως θα ηθελα ενα κινητο με 12αρα καμερα με οπτικο ζουμ Χ4 τουλαχιστον με διπυρηνο επεξεργαστη μπαταρια μιας εβδομαδας,κτλ,κτλ, και μην κανει πανω απο 500 ευρω.

vega

καλά ρε παιδιά δηλαδή βλέπεται ένα κινητό με αυτά τα χαρακτηριστικά και το σχόλιο σας είναι για IOS και μηλαρακια???

lorentzos

Nα δουμε πρωτα τιμες γιατι με τις παρουσες τιμες τον κινητων που εχουμε τωρα αυτα θα πλησιαζουν τα 800+. Οσον αφορα το iphone και την apple στα laptop and desktop το μεγαλο Ατου τις ειναι το λογισμικο το οποιο ειναι εξερετικα σταθερο και ελαφρει, μπορει να τρεχει με μικροτερα χαρτουγερ και να εχει τις ιδιες και μπορει λιγο καλύτερες επιδοσεις απο αλλα πιο δυνατα. και δειτε που εχουν φτασει οι επεξεργαστες σε windows pc και τη τρεχουν τα mac. Και για το θεμα προγραμματα στο μαρκετ τις adroid που ειναι χιλιαδες εχουμε μια ιδιοτροπία εχουμε απο Ελληνικα μεχρι Κινεζικα προγραμματα και εφαρμογες απο χ10mini μεχρι tab και πολλες φορες προγραμματα που κατεβαζεις για τι smartaki σου ή δεν τις ανοιγει ή θα κοληση ή θα σερνεται. Στο μαρκετ τις apple ολα ειναι για το iphone και αυτο κανει μια διαφορα!!!

amanitis

τέλειο αλλά όχι για Ελλάδα…

REDODIN7

Η Motorola χθες ρέστα !!!!!
Φίλε amanitis ελπίζω πως θα είμαστε και εμείς τυχεροί 🙂

Λευτερης

Ειναι σιγουρο οτι δεν θα ερθει Ελλαδα παιδια?

K.t.S

Ωραίο!

Κωστής

Κώστα γιατί αποκλείεις να έρθει στην Ελλάδα,έχεις ακούσει τίποτα σχετικό? Για τα γούστα μου,είναι το ιδανικό κινητό,γιατί συνδιάζει χαρ/στικα και μέγεθος οθόνης σε μικρό μέγεθος.

Υ.Γ. ΤΟ ΘΕΛΩ ΤΩΡΑ! 😛

REDODIN7

Μακάρι να αλλάξει μόνο το όνομα και να έρθει εδώ με το HD Dock .
Βασικά δεν παίζεται είναι Smartphone , Media Player , Laptop και σταθερός σε ενα 🙂 🙂 🙂

MoreAndroid

Ίσως και να έρθει αφού βγαίνει και έκδοση για ευρώπη!

giannis

πολύ δυνατό και επιτέλους μία μεγάλη μπαταρία

alex

Είναι απαραίτητο να βγαίνει μόνο σε μαύρο χρώμα.Άρωμα νεκροταφείου! Έλεος τα ίδια και με HTC,SAMSUNG,KAI LG της ίδιας κατηγορίας πανω-κάτω.

Solon

Το ερώτημα είναι αν θα το φέρουν και καθόλου στην Ελλάδα. Ούτε το Milestone 2 δεν έχουν φέρει ακόμα.

George

Toυ κινητού δεν του λείπει τίποτα,εμάς μας λείπουν κάτι εκατοντάδες ευρώ για να το αγοράσουμε XD

Grethimno

Εξαιρετικό κινητό!! Όσο περνάει ο καιρός τόσο και θα βλέπουμε hardware υπολογιστών να υλοποιείται σε κινητά. Αλλα το κόστος μετατροπής σε μέγεθος κινητού έχει τρομερό κόστος πράγμα που σημαίνει ότι για να παίρνουμε συσκευές τελευταιας τεχνολογίας το 500+ ευρώ δεν το γλιτωνουμε…. Όσο αναφορά τα αλλα σχόλια για το iPhone ένα έχω να πω. Και εγώ ως κάτοχος του 4αριου θα το έδινα με την μια για το motorolla,
γιατί ως γνωστων, ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο!! :))
Παντα φιλικά!!

mainboardER

οντος το “κινητο” ειναι τουμπανο τα μονα που του ληπουν ειναι android 2.3 vanila χωρις το σαπιο ui της μοτορολα, τιμη κατω απο 700Ε και οθονη s.amoled.η οθονη η οποια μαλον ειναι lcd λογο του μικρου pip της

Giannis

Μπράβο στη μοτορόλα. Όχι μόνο ξεπέρασε τη κρίση αλλά παίζει και να προηγείται πλέον σε τεχνολογικά ψιψινια. Πραγματικά δεν έχει σχέση με τη μοτορολα του παρελθόντος. Κρίμα που είναι 4g και δεν έρχεται ελλάδα. Να ρωτήσω άν πάρουμε απο εξωτερικό τηλέφωνο των 4g δεν θα λειτουργεί ελλάδα? Θα έχει compatibility με τα δικά μας δίκτυα?

sokel

το εν λογο “κινητο” εχει εξτρα 2 dock station 1 με θυρες usb2+ και εξοδο HDMI για το σπιτι να συνδετε πληκτρολογιο και ποντικι καθως και την τηλεοραση σας σαν μονιτορ
και το 2ο Φορητη Οθονη πληκτρολογιο μπαταρια για τον δρομο
ΟΠΟΤΕ το κινητακι της APPLE θα παει μια και καλη αδιαβαστο και οσο για το ΙΟS4 ποιος πραγματικα χρειαζεται τα ηλιθια κλειδωματα του μηλου που δεν μπορεις να βαλεις οτι θες αν δε το σπασεις πρωτα

Alex

Ένα πράγμα του λείπει που δυστυχώς στα πιο νέα Motorola android λείπει: (με εξαίρεση το Μilestone/Droid 2) QWERTY πληκτρολόγιο…

Nikos Papanikolaou

Στο Αγγλικο site της ΜΟΤΟ εχει απλα ATRIX. Κωστα υπαρχει περιπτωση να ξεκαθαρισουν τα πραγματα μετα το τετραημερο στην βαρκελονη. για την ημερομηνια, την τιμη και λοιπα….? ενας φιλος μου γιατρος εχει τον γιο του κατοικο στην Αγγλια σημερα εστηλε μεηλ και τον ρωτησε σχετικα με το ATRIX, ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ….

Paulinho

Απορώ ποιος με τέτοιο hardware θα θέλει να το χαραμίσει με iOS! Δηλαδή να κόψει από τον εαυτό του τις βίντεο κλήσεις μέσω δικτύου κινητής, τα bluetooth τις άπειρες δυνατότητες που έχεις με το Android (widgets, adobe flash, ένα σωρό τύποι αρχείων μουσικής και βίντεο που μπορείς να αναπαράγεις κλπ κλπ). Θα πρέπει να είσαι αυτοκαταστροφικός για να το κάνεις αυτό στο κινητό σου. Όσο για τις εφαρμογές, πραγματικά πείτε μία εφαρμογή που την έχει το iOS και δεν θα την βρεις στο Android!

SpirosGR

Εγω θα ελεγα οτι το μονο μειον του ειναι η οθονη του που ειναι TFT ! Κατα τα αλλα ειναι τρομερο!

MotoFan

Tελικά δεν έχουμε κάποιο νέο για την άφιξη του κινητού στην Ελλάδα….?

kosmaspt

radio FM..!!

Ilias

Οταν ενα κινητο ειναι 4G δεν σημαινει οτι δεν δουλευει σε αλλα δικτυα, σημαινει οτι υποστηριζει ΚΑΙ 4G δικτυα. Υπαρχει ελλαδα και δεν ειναι και τοσο ακριβο. Οποιος θελει:
https://www.plaisio.gr/Cell-Phones-Internet/Mobile-Telephone/Cellular-Phones/Motorola-Atrix-T409-000-000.htm

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Motorola

H Motorola παρουσίασε φουτουριστικό smartphone που διπλώνει στον καρπό σου

Ένα από τα πρώτα τηλέφωνα που είχαν τη δυνατότητα να λυγίζουν και να διπλώνουν ονομαζόταν Royole FlexPai και παρουσιάστηκε από τη Royale.

Smartphones Motorola Motorola Android Smartphones

Όλα τα τηλέφωνα Motorola θα χρησιμοποιούν Gorilla Glass

Στο φετινό MWC στη Βαρκελώνη, η Motorola ανακοίνωσε πως όλα τα μελλοντικά smartphone της θα χρησιμοποιούν Corning Gorilla Glass.

Smartphones Motorola Motorola Android Smartphones

Motorola: Aυτά είναι τα smartphone που θα πάρουν Android 14

Η Motorola δημοσίευσε πληροφορίες στον ιστότοπό της για τις συσκευές που θα ενημερώσει σε Android 14 το επόμενο χρονικό διάστημα.

Smartphones Motorola Motorola RAZR

Motorola Razr 40: Αποσυναρμολογήθηκε σε βίντεο

Το τελευταίο βίντεο αποσυναρμολόγησης που κυκλοφόρησε στο YouTube είναι του Motorola Razr 40 και έρχεται από το κανάλι PKBreviews.